Dungeon Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumininja
http://www.dsnetguide.com/downloads/siegelets.php

ezek mar kiforrott final verziok.
Shaman
passz.
Itt nincs is igazán szint.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

And5
hanyas szintig lehet fejlõdni?

esetleg oldalcímet tudnál mondani?

gumininja
SoW es tsai.. Keress ra a google-val.
és azt a rakást hol találom?

és azt a rakást hol találom?

gumininja
Van hozza rakas mod, map, kiegeszito is asszem kijott mar. Az elejen el kell dontened hogy milyen stilusban akarsz harcolni, mert a kesobbiekben marhanehez (es idoigenyes) valtani. Transmute-t mindenkeppen erdemes betanulni naturalmagicbol, onnantol viszont szabadon valasztott. Ha melee harcolsz, akkor mint shaman is irta foleg ero fog rohamosan noni, a tobbi skill kisebb mertekben. Ijaszoknak a Dex no gyorsabban, a tobbi kevesbe. Magusoknak meg persze az int a fo stat. Celszeru megtartani +statpontot ado gyuruket es amukat, esetleg ijakat vagy fegyvereket/pajzsokat, mert kesobb jol johet. Attol, hogy egy melee harcos nem hasznalja az ijat amit a hatan visel, attol meg az ij bonusai ervenyesek. Igy aztan egy ijasznak is celszeru kardot+pajzsot adni, ami jo bonusokkal van ellatva...stb. ;] Igy aranylag kivedheto egy-egy jo cucchoz szukseges minimum statpontok hianya.
Shaman
Hát én ugyan iszonyat régen játszottam vele,de ügyesség akkor fejlödik legjobban,ha nyilazol,erö,ha ütsz,intelligancia ha varázsolsz.
Jah és szvsz nem igazán érdemes vegyes karit csinálni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Játszik még ezzel vki? Most hogy készül a 2. rész újra kedvet kaptam hozzá.

War. War never changes.

And5
mekkora lehet a max szint?

And5
DS MP MAP végigjácás kéne

And5
DS MP MAP végigjácás kéne

And5
DS MP MAP éviggémelés kéne

[Jakuza]
Mondasz egy FTPt ahova minimum 1Mb/secel fellehet FXPzni akkor megteszem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Ez biztos?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Dungeon Siege forditasa 95%-ban kész!

Jövö het vegere fent lesz a teljes forditas.

http://members.chello.at/dungeonsiege

And5
aki feltudná tölteni nkm ezt a játékot minimum 150kbpsos sebességel még ma az nagy jutalmat kap 😊)

gumininja
Melyik mapon, esetleg modullal, es kabe milyen szinten, es mekkora karakterekkel?
shaba23
ebbe nem lehet elakadni
Bandew
Valaki dobjon meg egy végigjátszással plíz!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Na ide is reg lett mar irva....

Dungeon Siege forditasa frissült!!!!
Kicsit sokaig tartott de epp most tettem fel!
honlap a forditassal

Eleg sok minden lett ujra magyar, de azert meg korant sincs keszen!
Uj updatek varhatoak!

Hunnenkoenig
egy felig kesz magyaritas leszedhetö innen:
http://members.chello.at/dungeonsiege

Hetvegen kerül fel az ujabb valtozat.

gumininja
Nemtok magyaritasrol, de talan probalj feltenni valami updatet, peccset, vagy barmit ami esetleg lecserelheti a nyelvet. Esetleg valami kiegeszitot hozza.. Ha ez igy nem muxik, amire van esely, ezek csak tippek, akkor szerezd meg angolul is, vagy szotarazd ki azt a par darab nemet kifejezest, ami hatraltat. Habar jaccva a jatekkal, nem igazan kell olvasni benne, dialogokat leszamitva persze. Olyan szep ikonos es egyertelmu minden. Ha talalsz magyaritast, linket lokd majd be, kivancsi vagyok milyen lett.
Mike at home
elore tovabb az osvenyen. Nem lehet eltevedni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
- megveszed szepen angolul
- elmegy a szokasos haverhez, es beszerezteted vele jol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na na! Nem hiszem😉

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Shongi
Nem játszik vki neten?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

gumininja
De ha tudtok jol hasznalhato editort skinekhez, az is johet, megcsinalom en magamnak..
gumininja
Ujra eloszedtem a jatekot(diablobol elegem lett a tomenytelen szamu hencego botos faszkalap miatt) de picit fel akarnam dobni. Kerestem neten jopar DS siteon skineket, de nem nagyon talaltam. Jo ha 10et osszesen. Ha esetleg barki tud valami hasznalhato skint, az lokhetne egy linket.
Mike
felteszem vhova amit találtam, már nem tudom mi volt a cím a google írtam be hogy:
Dungeon Siege music download

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

gumininja
Mike: par cimet lokj mar be, ahonnan szedted oket, engem is erdekelne a zeneje. Thnx.
Mike
pedig a zenéje nagyon állat

néhány zenét azért találtam már a neten

Huuu basszus régen rohadtul vártam a játékot, a létezõ összes videot, screenshootot meg zenét letöltöttem róla, még a demot is, meg is szereztem a játékot, játszottam vele éjjel-nappal, és elveszett az 1. cd.... 😞

War. War never changes.

Mike
Megvan vkinek a DS zenéi?

Honnan lehet leszedni??????????????

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Shongi
Az egyik legjobb Game már végigvittem a singlet és multiban is a felénél tartok.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Multi!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Szerintem videokartya.
Help!
Amikor elindítom a játékot,a fõmenünél nem jelenik meg semmi. A kép fekete marad, csak az egér látszódik rajta. Viszont a menük között ugyanúgy lehet választani(ha össze-vissza kattintgatok,akkor lehet hallani hangokat,ahogy gördülnek a menük). Viszont nem lehet látni semmit! Ez mi miatt van???

Én végignyomtam az egész játékot, de egyszer se kérte a 2. CD-t.
SZIASZTOK! LEGYÕZTEM A SÁRKÁNYT MAJD A FÕ ELLENSÉGET IS,DE A 2-ES CD-T NEM HASZNÁLTAM. TUDJA VALAKI HOGY MIRE VAN? VAGY MIKOR KELL BETENNI?
Hunnenkoenig
Eleg, ha a Terrain.dsres -t megszerzed es berakod a sources mappaba. Sajna 320MB, különben elküldenem :-)))

Probald valami havertol megszerezni. Biztos nem te vagy az egyetlen akinek meg van a jatek a környeken.

odejo: bocsi idõ elõtt nyomtam egy entert, na szóval köszi hogy legalább te válaszra méltattál bár okosabb nem lettem, esetleg tudna valaki egy címet mondani ahonnan le lehet tölteni a játékot.
Köszi
odejo: K
Mike
mi ez itt? az oviból szalasztottak? ott divat az ilyen dicsekvés

Mike
nem semmi
ez nem 5 perc volt
te beteg vagy 😊))

Sziasztok lenne egy hatalmas kérdésem. Én letöltöttem a netrõl DS két iso cd-jét. Rendesen felírtam, sikerült a progit felinstallálnom. Játszottam vele egy darabig rendeben volt minden ment akadás nélkül, mígt csak el nem jutottam egy hídhoz ahol egy fószer áll a híd elõtt na ekkor a játék meg áll a háttérben még annyit látok hogy eltûnik a textura a hegyekrõl a fûrõl stb, stb. És a következõ hiba üzenet íródik ki.
A fetel error has occurred and the app must shut down. Decoding error! Compressed data is either corrupt or unreadable, possibly due to hardware failure. Try replacing or repairing the resource file (reinstrall?) to fix this problem.
File on disk: C:\Program Files\Microsoft Games\ Dungeon Siege\resource\Terrain.dsres

Internal info:
resource=art\bitmap\terrain\grass_1\river\b_t_grs01_rvr_08x08-01.raw
offset=0x014063BC
size=349540
crc=0x33a76053
last error= 0x00000017

Hát ennyi lenne nem röviden. Tudom most azt fogjátok mondani hogy vegyem meg a z eredeti szoftvert. Nos higgyétek le én meg szoktam venni õket ami igazán bejön (eredetiben a diablo diablo II, kiegészítõje, Warcraft3 stb stb) de elõtte teszetelm hogy be jön e a játék. Nos egyenlõre 20 perc játékból meg nem tudtam leszûrni. Szóval ha tudnátok segíteni, hogy mi a menkûûûû lehet a hiba azt igazán megköszönném. Látom itt igazán nagy DS rajongók vannak, remélem valaki meg könyörül rajtam. lõre is köszi.