1768
-
#1488 goblinok,akkor kb a mocsár után vagy,de merre,a varázsló botja már megvan(nem működnek a robotok)? vonyító? -
Noodlee #1487 Én már többször is végigjátszottam, de ebből, amit leírtál semmi nem derül ki.
Próbálj meg egy kicsit fogalmazni, ne csak a szavakat írd egymás után :P -
Icewolf15 #1486 Sziasztok én elakadtam ahol a goblinok megvannak halva és ilyen vonyító izék vannak lenn. van sokszintes dungeon és vannak ott mindegyik szinten karok és nemtom hogy hogy kell csinálni mert a utolsó szinten már amennyire eljutottam sok ilyen vízlocsoló van de nemtok továbbmenni.amugy már egyszer átvittem a gamet de most ez nem ugrik be segítsetewk előre is köszi -
#1485 figyu,nem tudsz véletlenül server nevet,vagy ip-t,hátha megvan még,mert szivesebben jáccanék magyarokkal,mint külfüldivel,magyarul könnyebb gépelni,de az angol+német is könnyű,de orosz az már fáj:D -
Noodlee #1484 Én kb 2 éve játszottam vele a neten, és elég hamar ráakadtam pár magyarra, sőt volt egy JAPÁN LÁNY, aki velünk 1ütt tolta, és a vége felé már elég jól ment neki a magyar is :) -
#1483 na,milyen meglepő,van pár magyar is ds multiban:) múltkor tök jót küldtük együtt:) -
#1482 3900Ft úgy emlékszem. -
#1481 Mennyiért? -
#1480 mire lejött a legends of aranna,látom hogy media markt-ban újra árulják -
#1479 oké.ez egy általános leírás a karakterekről: http://www.apple.com/games/articles/2003/03/dungeonsiege/index2.html
ez pedig a végigjáccás: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/913965/16762
ez meg egyéb érdekes dolgokat ír le: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/913965.html -
Noodlee #1478 Linket plx :P
Kíváncsi vagyok megtaláltam-e mindet. -
#1477 nem kell már köszi,közben megtaláltam mind3 cuccost:) + egy jó walkthrough-ot,ami minden secret dolgot leír. -
Noodlee #1476 Hali!
Én 2x 3x végigvittem régen a játékot, de így hirtelen nincs képben amiről beszélsz. Nem tudnál csinálni pár ss-t? -
#1475 sziasztok!újabb kérdésem lenne: amikor az a rész van,hogy Merik-et kell keresnem a jeges részen,amikor beérek a barlangba(kapu feljött),utána találtam egy kis rejtekutat,ami egy szoborfejhez visz,rámentem,s kicsit odébb feljött egy sziklarész,úgynézem,hogy elérjem a fő fejet,még kettő ilyen szikla kell.Most a középső jött fel.Nem tudjátok,hogy tudnám megtalálni a másik kettőt,mert régebben sem jöttem rá:( köszi -
#1474 na végre,most megértettem,köszi szépen:) akkor letöltöm mind a 3-at.köszi mégegyszer. -
#1473 a dungeon siege 1 et nem lehet upgradeolni a kiegészitövel. a legends of Aranna 3 cd böl áll mi tartalmazza az alapjátékot is. -
#1472 ejj,pedig megvan az alapjáték,de letöltöttem a 3.cd-t,gondolva az az aranna,de semit sem csinál,mikor elindítom:( -
#1471 Nem. 1 cd, de külön nem fut. -
#1470 fú,akkor maga a legends of aranna 3 cd-s -
#1469 Több nagy is volt, te asszem az egyik ultima remake-ről beszélsz.
Ultima 5 - Lazarus
Egyébként 520 mega. Én kipróbáltam, de sokat nem játszottam vele. -
steweee #1468 volt hozzá egy jó háromszáz mega körüli teljesen új kampány amit vmi rajongó csinált, csak nem sikerült sosem elindítanom. vki próbálta? -
#1467 nem tudja -
#1466 Nemtom, hogy hogy van, én úgy szoktam, hogy felteszem az alapot(2cd-másolt), aztán a kieget (3 cd-másolt). Azt nem tom, hogy csak simán fel tudod-e tenni a 3. cd-vel. -
#1465 jujj,ezer bocs,látom már írtam e kérdést:( akkor a 3.at letöltöm,valszeg az lesz az aranna.és bocs mégegyszer:( -
#1464 Ha nem akarod letölteni, akkor vedd meg. -
#1463 mert egészben 1.62 GB. -
#1462 hali! kérdeznék valamit: nekem megvan a dungeon siege eredetiben (2cd-s),de szeretném megszerezni a Legends of Aranna kiegészítőjét.Találtam torrentet,de azt írja hogy 3cd-s,gondolom ebből az alapjáték 2 cd+1 az Aranna,vagy mind a 3 cd az Aranna,szóval a cd-s mérete kéne az Arannának,ha valaki tudja,légyszives írja meg,mert nem mindegy,hogy egy cd-t töltök le,vagy 3-at.(feleslegesen nem tölteném le a meglévő alapjátékot) köszi -
#1461 Ilyenkor LoL és használj szerintem no cd cracket.
Asszem gamecopyworld-ön van. -
Inquisitor #1460 Játék elindul, ha kilövöm az ATT-t, ezért ezer köszi ...
De.
A karaktergenerálás végén bekéri az első CD-t, ami azért gáz, mert ezt VGA-hoz adták és OEM verzió egy darab DVD(!!!) lemezen ... a két gyári patch egyike se megy rá, ilyenkor mi van? -
#1459 Szívesen! :)
Nekem is sok idő volt, mire rájöttem. -
Inquisitor #1458 Ezer köszi! Este ki is próbálom! -
Inquisitor #1457 Na basszus, persze, hogy fut :D -
#1456 Asszem ha fut az Ati Tray Tools, nem indul. Nálad fut?
Esetleg más progikat is érdemes kilőni (pl: ATItool) -
Inquisitor #1455 Nincs hibaüzenet, többször felraktam, telepítésnél nem jelez hibát, ha elindítom, akkor viszont se kép se hang, mint ha meg se próbáltam volna elindítani. -
Inquisitor #1454 Feltettem a játék eredetijét, de se patchel (1.1-ről 1.11.xxx), se annélkül nem indul el még safe módban sem. XP SP2 van fent, 2007 februári DX9.C-vel.
Nincs valakinek tippje??? :( -
#1453 Én úgy tudom h. az mindenképp tartalmazza az eredetit. -
#1452 hali!
azt kérdezném,hogy találtam letöltési heylet,de ott 3cd-sre írja a ds:legends of aranna-t,valszeg az eredeti is benne van.gondolom a 3.cd a legends of aranna,de ezért kérdezném meg,hogy a legends of aranna mekkora méretileg(úgy hogy még nincs installálva,még cd-s állapotában)
köszi -
#1451 köszi -
#1450 Az Aranna-t csak eredeti játékkal együt tlehet megvenni, de már nemigen kapható. Viszont itt szerintem találsz: ebay.co.uk -
#1449 Helo!
A következő lenne a kérdésem: Dungeon Siege Legends of Aranna-t nem találok boltban,még úgyse,hogy az eredeti játékkal együtt .
Tudnátok esetleg torrent linket adni,ahonnan leszedhetnám az Aranna-t?Vagy vmi internet shop-ot,ahonnan esetleg még lehet rendelni?
kösz szépen.