1768
-
#1528 olyan 10től jó.későn érek haza. -
#1527 Ma este jó neked? -
#1526 este inkább -
#1525 hétfő?du vagy este? -
#1524 mert már tényleg kéne menni gamelni:S -
#1523 oh:( és mikor tudnál megint servert csinálni? -
#1522 na! volt server,csináltam,de csak külföldiek jöttek:(:( -
#1521 du fele sztem igen,de még írok ide előtte. -
#1520 lol órára és percre pontosan írtam:)24h eltelt:) -
#1519 Na akkor holnap jó neked? -
#1518 ok bár nemtom lehet nem leszek délután lehet csak este -
#1517 sajna nem,bocsi,mert még mindig munkahelyen vagyok,s sztem reggelig bent leszek,bocsi:( holnap du sztem ok.(sztem 1-2 órát tudok jáccani) -
#1516 figy akkor ma nem tudunk játszani vmikor estefelé? -
#1515 a legális max szint,amit el lehet érni 150,de elég sok idő kell hozzá.Meg látszik is,ha azt kérdezi a 150es szintű gyerek,hogy hol lehet nyílpuskát venni,akkor már baj van:)
amikor írtam,akkor hagytam abba épp:) -
#1514 Mennyi a max szint a gameben? -
#1513 jaja teljes mértékben igazad van, énis utálom a csalókat ezzeket a csalt karaktereket.Most is játszol
? -
#1512 saknos most is indítottam serevrt,benne van a serevrnévben hogy NO 150! erre bejön a csalt karakterével,s kérdem miylen szint,beírja 150,na mondom köszi és kick,mert ezt is beleírtam a névbe: 150=kick.utálom a hackelt,csalt karaktereket.. -
#1511 ezt is csak angolul tudom sajnos,de a fejlődésnek a lényege,hogy mindig nehezebb.én egy karakterrel csinálom 1 éve és 77 es szintű harcos vagyok(főleg kard+balta,de van íjam és varázslói tudásom is).varázslat rengeteg van,legnagyobb amit eddig láttam: combat magic,101 es szint kell hozzá...de va nerősebb gondolom. -
#1510 Nem akadtam el még sehol csak gondoltam ha esetleg vmi gázos küldit csinálok hasznátvehetném vmi leírásnak).Nem tudsz esetleg olyat hogy varázslatokról vagy vmi fejlődésrendszerről leírást? -
#1509 a du sztem nekem is jó,bár holnap az nem,de általában jó lesz.igyekszem beindítani:)Magyar leírést nemtudok,de egy tökéletes angol nyelvű leírást azt igen.mindent perfektűl leír.hol akadtál el? -
#1508 Nemt utdod véletlenül hogy valahol nem lehet -e leszedni questekről vmi magyar leírást mert nem mindig tudom mit kell csinálni? -
#1507 oké.Akkor valszeg holnap odatudom adni neki a DS-t és akkor tudjuk is nyomni.Nekem ma is jó, ha neked jó?Amugy sztem délutánonként lenne jó.Neked mikor jó? -
#1506 sztem ja,próbáljátok ki és gyertek fel zone matchre és ha megy,akkor nincs gond.várlak titeket,egyeztetünk időpontot.mikor tudnátok jáccani?délelőtt,délután hány órakor,mert akkor beízzitom a servert. -
#1505 ???? -
#1504 tehát 1 discről -
#1503 figy ugye ha haveromnak odadom és felrakja mondjuk isoba magának akkor vele tudok gamelni egyszerre ugye? -
#1502 oké,felvettelek. -
#1501 ok,amint hozzájutok a gamehez felveszlek:) -
#1500 jaja a nevem Argosz a karakterem neve meg Blade -
#1499 jaja,de regisztráltál nevet?mert akkor fel tudnálak venni a haverok közé.(sign in gomb) -
#1498 az a jó nem? -
#1497 Igen zone matchbe szoktam menni -
#1496 zone match-ben regelve vagy? -
#1495 magyar server nincs,max az enyém ha elindítom itthonról.magyar játékos kb 5 van,akikkel találkoztam.a német servereket ajánlom,elég jók. -
#1494 ... -
#1493 nincsen fix magyar server ahogy elnéztem:S -
#1492 az király:) és mikor fogsz megint gamelni?Általában hány magyarral szoktál játszani? -
#1491 szoktam néha servert indítani. név: -Magyarok-NICHOLAS... -
#1490 CSÁ all!
Van olyan aki szeretne gamelni a DS-el örülnék neki mert megvettem eredetibe hogy nyomhassam neten mükszikis de honfitársakkal azért jobb lenne:) -
#1489 Jah, az érettségiig lesz még mire gyúrni. :)