1768
-
#1568 Mondjuk a nehéz fokozat csak abban különbözik a többitől, h. erősebbek az ellenfelek (több xp-t nem kapsz értük), könnyebb meghalni. Ezt bármikor át lehet állítani könnyebbre. Viszont pont emiatt többször gyógyítom magam, így gyorsabban fejlődik a természeti mágia és az intelligencia is. Így mondjuk lassabb a játék, de megnéztem könnyű fokozaton ezt a karit, és szinte átmegy minden ellenfelen. :D -
#1567 Huh, én régen megkerestem. Sokat játszottam vele, nemrég elkezdtem újra a singlet.
Van egy 60. szint feletti harcosom némi mágiával...
Meg most egyedül csinálom a single kampányt nehéz fokozaton egy karakterrel. Kicsit kemény így a játék, de a kari is egyre keményebb lesz. :) Ez egy természeti mágiában jártas emberke, tehát jól tudja gyógyítani is magát. A többieket is felvettem a csapatba, de csak azért, h. a nekem való jobb cuccokat hordják utánam, illetve ami nem jó, azt eladom a városban. Glacern-ig kipucoltam mindent, eddig életképes a kari. :) -
#1566 Grescalnal a sivatagban van egy piramis,sok érdekességgel,azt kellene megtalálni,azt már tudom hogy kb 2 és fél percet kell menni,de grescaltól merre? Vki megtalálta már? -
#1565 jaja most is vannak,de ki van írva servernévbe: no150,ha bejön,egyből kick.ha többször próbálkozik-ban.szóval megoldjuk.meg ha igen érdekes dolgaik vannak,hackelt amulett+gyűrű stb.. akkor is:) -
#1564 multiplayer változott azóta vmit? tehár max 8 ember és kész?
régen emléxem teli volt csalókkal a multi, 7000hp/4000manás emberkéket már csatikor ki rugdostam:) vagy a kedvenc spell agony of agony stb -
#1563 Hello!Örülök neki, ha gondolod majd jöhetsz a magyar serveremre, szívesen látnánk már vagyunk 5-en és minnél többen vagyunk annál jobb :)
Már unalmas a sok külföldivel gamezni -
#1562 hello, régebben sokat játszottem eme remekművel. Most újra ,megjött a kedvem, s arra gondoltam, h egy karival tolom végig. Elvileg így gyorsabban fejlődök/erősebbek leszek, mintha csapatban mennék, s lenne esélyem a 8 fős teamre tervezett mobok ellen. -
#1561 kész a server akkor jössz? -
#1560 vagyok,lesz server? -
#1559 nem gond -
#1558 9:30ra tudok jönni jáccani.bocsi -
#1557 ha bejönnek jáccani,akkor elmondjuk nekik,hol találhatnak meg minket,1-2 óra jájék közben csak beesnek már,remélem:) -
#1556 oks. csak nem tom hogy érhetjük el a többieket -
#1555 helyes.na csütörtökön meg kéne adni egy konkrét időpontot,mondjuk este 9-től csinálnál servert?mert végre akkor én se jönnék hamar,se nem késnék le a serverről.egyedül már unalmas varázsolgatni. -
#1554 hát ma má volt server egy új sráccal találkoztam is , felvettem havernak:) és azt mondta hogy tud hozni még egy embert szal már vaunk 5-en :) alakul -
#1553 hánytól érné rá? mert én már itthon vagyok. -
#1552 :) énis így voltam tegnap előtt.Na nembaj én tegnap nyomtam fél 2-ig ma akkor jó lenne ha gamelnénk -
#1551 bocs,de elaludtam,11:15 ig nézelődtem,de nem láttam servert. -
#1550 aha csináltam -
#1549 megvagyok.csinálsz servert,ha vagy? -
#1548 helyes.így tovább.ma viszont kéne jáccani,igyekszem lenni,mert jót zúztunk együtt. -
#1547 aha persze:) Már a 3. városban tartok és 12 szintű vok:) -
#1546 no problem:) nekem 11 után lenne jó max,demég írok.karakteredet attól még fejlesztgeted? -
#1545 bocs hogy nem mentem naon fáradt voltam mentem aludni ha gondolod ma lehetne gamelni? -
#1544 oks remélem jön a másik srác is -
#1543 ma este olyan 11 után? -
#1542 Mikor lesz a köv game? -
#1541 Holnap estefelé csinálok servert, aki akar jöjjön valszeg jelszavazom is, a jelszó pedig hun -
#1540 okés akkor csinálom:D -
#1539 itthon vagyok mehet a game.csinálj servert.a szokásos névvel.megnézzük megy-e:) -
#1538 Akkor ma este game oké:)
Hánykor érsz rá?
Nem tudsz esetleg még magyarokat hozni? -
#1537 megvan a hiba:legends of arrannában indítottál,síma dsben kéne,nekem csak az van meg.4es szintű is vagy,ezért nem tudtál bejönni,én 77es szintű,s erősebb volt a "világom". -
#1536 mit írt ki? miért nem tudtál belépni? -
#1535 Csináltam énis egy servert gyere hátha te betudsz lépni -
#1534 Nem tudok belépni -
#1533 Mi a neve? -
#1532 Mi a neve? -
#1531 oké.meek:) -
#1530 elindítottam a servert. -
#1529 ok majd szólok ha esetleg nem lenne jó.Akkor 10-kor még írok