1768
  • Robber
    csá tudtok adni ip-t
    mert én is jönnék netre de zonematch ba nem tok belépni
  • Wreck86
    hű,hát először meg kell keresnem a ds cd-met:) de ha játszotok ide írjátok be,hátha más is kedvet kap.
  • Balci HB
    Okok. Te is gyere ha tudsz!!!
  • Wreck86
    Multi ugyanaz,mint single.Amikor mi nyomtuk (6-an),vki csinált servert,akinek legjobb volt a netkapcsolata,oda felmentünk és mindenki kreált magának egy karaktert és úgy mentünk együtt az elejétől kezdve,csinálgattük a missziókat,vagy csak aprítottunk:)
    Ajánlom inkább a síma DS-t,mert Aranna multija rövid,meg sztem nem olyan jó.Bár ezek szubjektív vélemények.
  • Balci HB
    Nagyon jó!!! Nekem szinte bármikor jó, de még kéne pár ember.
    De én még nem multiztam, uhhogy lehet hogy szar leszek
  • Tower Guard
    Én benne vagyok, megdumálhatjuk majd egyik nap mikor jó neked is meg nekem is aztán multizhatunk egyet. Egyébként kijátszottam és most tolom a Legends of Aranna-t :D de lehet 0-ról is kezdeni a multit , majd megdumáljuk.
  • Balci HB
    Senki nem akar multizni???
  • Balci HB
    Húúúúúúú. Még mindig él ez a fórum. Amikor ma elkezdtem sajtos melegszendvicset csinálni, elkezdtem fütyülni egy dallamot. 10 percet gondolkodtam hogy mi lehet ez és rájöttem, hogy a DS, pedig már évek óta nem játszottam vele. Bocsi hogy ezt leirtam, de muszáj volt megosztanom. Amugy még soha nem multiztam vele, de szivesen betársulnék vkikhez akik még játszanának.
  • Tower Guard
    ÉÉrtem:) Jó akkor benne vagyok úgy, végülis úgy sokkal jobb, meg amúgyis az elejéről kezdeni izgalmasabb. na és akkor ha valaki csinál majd egy szervert az leírja ide a címet? Majd meglehetne beszélni hogy valamikor páran felmenni és gamelni egyet aki ráérne.
  • Wreck86
    hehe:) úgy nem ér:) (persze hogy ér,csak vicc volt)
    multin friss karakterrel kezdtük,mindenki egy szinten volt,aztán azzá fejlődtél,akivé akartál.
  • Tower Guard
    Értem:) akkor igyekszem végigjátszani aztán majd lehet énis becsatlakozok kicsit multiban gamelni
  • Noodlee
    Jaja! A régi szép idők!
    Elég sokan toltuk magyarok.
  • Wreck86
    Emlékszem a régi szép időkre,mikor 4-en mentünk együtt magyarok:D
    1 íjász,2,harcos,1 varázsló(én).Azt ha nem volt szerver,az egyik srác mindig csinált.
  • Wreck86
    Csak csinálni kell szervert,mert a zone match szerver megszűnt.
  • Noodlee
    Nem
  • Tower Guard
    Tényleg csak eredeti játékkal lehet multizni? Énis kedvet kaptam rá és most felrakom és kijátszom újra :)
  • Wreck86
    Zone Match server teljesen meghalt a multi résznél,vége.Multi csak akkor játszható,ha az egyik fél csinál servert,és megmondja aa ip címet.
  • Wreck86
    nincs,én nem szoktam magyarítást használni.nézd meg a kaland lapodat(azthiszem kis könyv jobb alsó sarokban,ott írja a legutolsóhoz,hogy mit csinálj.
  • zotja
    hát én minden emberhez oda mentem! :D de fingom nincs! leszedtem ey magyaritást hozzá,de nem jó :( neked van?
  • Wreck86
    hm,ha jó lemléxem,utána ahhoz az ürgéhez kel visszamenned,aki utasított,hogy melyik kapun menj,és hova.
  • zotja
    aranna
  • Wreck86
    ez ds,vagy az aranna?
  • zotja
    hi. én már az elején nem tudom mit kell csinálni :(
    megöltem azt az óriást ott a barlangban. teleportálok vissza a faluba. és ott? merrre menjek? a másik kapu ugyanugy zárva. help vki
  • Wreck86
    Úgy néz ki sajnos,hogy a ZoneMatch adta meg magát,mert máshol is ezt írták,szóval egyenlőre nincs ZoneMatch connect:(
  • Wreck86
    se a windows tűzfallal,se a ZoneAlarm-mal nem megy.lekapcsolták volna?
  • Wreck86
    Hali! Feltettem újra a DSLOA-t és amikor multizni szeretnék,nem tud csatlakoznia ZoneMatch serverhez,de az alap DS se.Vki ,akinek esetelg fenn van megnézné,hogy ugyanez a probléma jö nelő nála is,vagy csak nálam van a baj?
    köszi!
  • Wreck86
    akkor megyek megvenni.
  • ollie
    990Ft
  • Wreck86
    Tényleg,mennyi most a boltokban a DS2?
  • Noodlee
    DS2 nem tetszene jobban?
  • Wreck86
    jé:D én szoktam még tolni néha...
  • Blade17
    hello emberek!
    Sok elfoglaltságom volt mostanság, mikor értek rá egy jó kis DS partyra csak mi magyarok:D:D???
  • Wreck86
    vége lett a gyűrűk urának.
    gyorsan leírom az ötletem,mert leeht,hogy 1 nap múlva elmúlik:D
    létrehozni a magyar gyűrű szövetséget dungeon siege-ben.
    tagok:
    Aragorn Arwen
    Boromir (Elrond)
    Eomer Eowyn Faramir
    (Frodo) Galadriel Gandalf
    Gimli Legolas (Merry)
    (Pippin) (Sam) King Theoden

nos ők lennének a jó oldalról.pár emberke nincs közte,ők nem illenek bele a ds karakterlistába+a zárójelesek sztem nem lenne nagy kunszt,de ezt később írom le,uyganis minden kiválasztott karaktert úgy kéne fejleszteni,mint amilyen a filmben volt. pl:gimli--> csak bárd,nincs íj,nincs varázslat/aragorn-->kard+íj nincs varázslat/gandalf-->varázslat+1 kis kard... de ezt majd később még leírom.
    vélemény?
  • Wreck86
    Na felraktam a dungeon siege: legends of aranna-t.a halál hegyénél vagyok,s azt,hogy mondjam:szerintem az alapjáték jobb.itt én könnyúnek érzem a pályákat,az igaz hogy vannak új és jó dolgok,varázslatok,eszközök,de kb oylan a benyomáson,mint amikor alap ds-sel multin találkozok egy hackelt emberkével,kb iylenek a mostani karaktereim a csapatban a fénylő izétől meg amizétől.összességében alap jobb sztem,bár megnézem mit tud majd multiban az aranna.
  • Wreck86
    csalások vannak hozzá,amivel ezeket eléred,de a játék tisztasága miatt a fórumon nem írom le.vannak hackelt karakterek is,azoakt le lehet tölteni,de nemtudom honnan,viszont láttam már serveren őket.nekem két karakterem van,harcos és varázsló és igen izgalmas csapattársakkal együtt fejlesztgetni,hidd el így jobb a játékélmény.
    szoktunk néha magyar servert csinálni,de nekem nicns most időm,hátha vki a "klánomból"[HUNGARI] csinál még.
  • HerrKiss
    Hare!

Válaszolni ugyan nem tudok a feltett kérdésre, de benne óhatatlanul is felmerül a kérdés - mire jó ez?
    Ha szereted a játékot, akkor vidd el, maxold ki a karidat, úgy igazi a játékélmény (egyszer Öcsémtől kaptam pár Diablo II exp. karaktert, amit hosszú-hosszú játékórákkal vitt el 9x szintre (ha nem is a max, de közel hozzá - na, ezekkel nem volt az igazi a játék, bármennyire táposak is voltak... bezzeg az én 5x szintű karimmal, na, az az igazi).
    Ha nem szereted, akkor minek neked maxos kari...? Nem értem.
    Ettől függetlenül remélem, valaki megválaszolta/válaszolja a kérdésedet, talán majd az enyémet is megválaszolja valaki :-)

Üdv:

Herr
  • TQ cheater
    Hali!

Lenne egy kérdésem:hogy lehet karit hackelni/200 level,szuper skillek stb./?
    Nem megy!
  • David2
    természetesen még singli, anno ez a kevés fps nem tűnt fel
  • Wreck86
    sajáton jáccol,vagy felmentél egy serverre?nem mind jó.amin sokan vannak,az jónak tűnhet.
    másik eset hogy nem töltesz-e a játék alatt?
  • David2
    mitől lehet az, h amikor jáccok az fps 20-40 között ugrál? (x1800, amd x2 4400, 1 gb ram)