1768
-
Robber #1608 csá tudtok adni ip-t
mert én is jönnék netre de zonematch ba nem tok belépni -
#1607 hű,hát először meg kell keresnem a ds cd-met:) de ha játszotok ide írjátok be,hátha más is kedvet kap. -
Balci HB #1606 Okok. Te is gyere ha tudsz!!! -
#1605 Multi ugyanaz,mint single.Amikor mi nyomtuk (6-an),vki csinált servert,akinek legjobb volt a netkapcsolata,oda felmentünk és mindenki kreált magának egy karaktert és úgy mentünk együtt az elejétől kezdve,csinálgattük a missziókat,vagy csak aprítottunk:)
Ajánlom inkább a síma DS-t,mert Aranna multija rövid,meg sztem nem olyan jó.Bár ezek szubjektív vélemények. -
Balci HB #1604 Nagyon jó!!! Nekem szinte bármikor jó, de még kéne pár ember.
De én még nem multiztam, uhhogy lehet hogy szar leszek -
#1603 Én benne vagyok, megdumálhatjuk majd egyik nap mikor jó neked is meg nekem is aztán multizhatunk egyet. Egyébként kijátszottam és most tolom a Legends of Aranna-t :D de lehet 0-ról is kezdeni a multit , majd megdumáljuk. -
Balci HB #1602 Senki nem akar multizni??? -
Balci HB #1601 Húúúúúúú. Még mindig él ez a fórum. Amikor ma elkezdtem sajtos melegszendvicset csinálni, elkezdtem fütyülni egy dallamot. 10 percet gondolkodtam hogy mi lehet ez és rájöttem, hogy a DS, pedig már évek óta nem játszottam vele. Bocsi hogy ezt leirtam, de muszáj volt megosztanom. Amugy még soha nem multiztam vele, de szivesen betársulnék vkikhez akik még játszanának. -
#1600 ÉÉrtem:) Jó akkor benne vagyok úgy, végülis úgy sokkal jobb, meg amúgyis az elejéről kezdeni izgalmasabb. na és akkor ha valaki csinál majd egy szervert az leírja ide a címet? Majd meglehetne beszélni hogy valamikor páran felmenni és gamelni egyet aki ráérne. -
#1599 hehe:) úgy nem ér:) (persze hogy ér,csak vicc volt)
multin friss karakterrel kezdtük,mindenki egy szinten volt,aztán azzá fejlődtél,akivé akartál. -
#1598 Értem:) akkor igyekszem végigjátszani aztán majd lehet énis becsatlakozok kicsit multiban gamelni -
Noodlee #1597 Jaja! A régi szép idők!
Elég sokan toltuk magyarok. -
#1596 Emlékszem a régi szép időkre,mikor 4-en mentünk együtt magyarok:D
1 íjász,2,harcos,1 varázsló(én).Azt ha nem volt szerver,az egyik srác mindig csinált. -
#1595 Csak csinálni kell szervert,mert a zone match szerver megszűnt. -
Noodlee #1594 Nem -
#1593 Tényleg csak eredeti játékkal lehet multizni? Énis kedvet kaptam rá és most felrakom és kijátszom újra :) -
#1592 Zone Match server teljesen meghalt a multi résznél,vége.Multi csak akkor játszható,ha az egyik fél csinál servert,és megmondja aa ip címet. -
#1591 nincs,én nem szoktam magyarítást használni.nézd meg a kaland lapodat(azthiszem kis könyv jobb alsó sarokban,ott írja a legutolsóhoz,hogy mit csinálj. -
zotja #1590 hát én minden emberhez oda mentem! :D de fingom nincs! leszedtem ey magyaritást hozzá,de nem jó :( neked van? -
#1589 hm,ha jó lemléxem,utána ahhoz az ürgéhez kel visszamenned,aki utasított,hogy melyik kapun menj,és hova. -
zotja #1588 aranna -
#1587 ez ds,vagy az aranna? -
zotja #1586 hi. én már az elején nem tudom mit kell csinálni :(
megöltem azt az óriást ott a barlangban. teleportálok vissza a faluba. és ott? merrre menjek? a másik kapu ugyanugy zárva. help vki -
#1585 Úgy néz ki sajnos,hogy a ZoneMatch adta meg magát,mert máshol is ezt írták,szóval egyenlőre nincs ZoneMatch connect:( -
#1584 se a windows tűzfallal,se a ZoneAlarm-mal nem megy.lekapcsolták volna? -
#1583 Hali! Feltettem újra a DSLOA-t és amikor multizni szeretnék,nem tud csatlakoznia ZoneMatch serverhez,de az alap DS se.Vki ,akinek esetelg fenn van megnézné,hogy ugyanez a probléma jö nelő nála is,vagy csak nálam van a baj?
köszi! -
#1582 akkor megyek megvenni. -
#1581 990Ft -
#1580 Tényleg,mennyi most a boltokban a DS2? -
Noodlee #1579 DS2 nem tetszene jobban? -
#1578 jé:D én szoktam még tolni néha... -
#1577 hello emberek!
Sok elfoglaltságom volt mostanság, mikor értek rá egy jó kis DS partyra csak mi magyarok:D:D??? -
#1576 vége lett a gyűrűk urának.
gyorsan leírom az ötletem,mert leeht,hogy 1 nap múlva elmúlik:D
létrehozni a magyar gyűrű szövetséget dungeon siege-ben.
tagok:
Aragorn Arwen
Boromir (Elrond)
Eomer Eowyn Faramir
(Frodo) Galadriel Gandalf
Gimli Legolas (Merry)
(Pippin) (Sam) King Theoden
nos ők lennének a jó oldalról.pár emberke nincs közte,ők nem illenek bele a ds karakterlistába+a zárójelesek sztem nem lenne nagy kunszt,de ezt később írom le,uyganis minden kiválasztott karaktert úgy kéne fejleszteni,mint amilyen a filmben volt. pl:gimli--> csak bárd,nincs íj,nincs varázslat/aragorn-->kard+íj nincs varázslat/gandalf-->varázslat+1 kis kard... de ezt majd később még leírom.
vélemény? -
#1575 Na felraktam a dungeon siege: legends of aranna-t.a halál hegyénél vagyok,s azt,hogy mondjam:szerintem az alapjáték jobb.itt én könnyúnek érzem a pályákat,az igaz hogy vannak új és jó dolgok,varázslatok,eszközök,de kb oylan a benyomáson,mint amikor alap ds-sel multin találkozok egy hackelt emberkével,kb iylenek a mostani karaktereim a csapatban a fénylő izétől meg amizétől.összességében alap jobb sztem,bár megnézem mit tud majd multiban az aranna. -
#1574 csalások vannak hozzá,amivel ezeket eléred,de a játék tisztasága miatt a fórumon nem írom le.vannak hackelt karakterek is,azoakt le lehet tölteni,de nemtudom honnan,viszont láttam már serveren őket.nekem két karakterem van,harcos és varázsló és igen izgalmas csapattársakkal együtt fejlesztgetni,hidd el így jobb a játékélmény.
szoktunk néha magyar servert csinálni,de nekem nicns most időm,hátha vki a "klánomból"[HUNGARI] csinál még. -
HerrKiss #1573 Hare!
Válaszolni ugyan nem tudok a feltett kérdésre, de benne óhatatlanul is felmerül a kérdés - mire jó ez?
Ha szereted a játékot, akkor vidd el, maxold ki a karidat, úgy igazi a játékélmény (egyszer Öcsémtől kaptam pár Diablo II exp. karaktert, amit hosszú-hosszú játékórákkal vitt el 9x szintre (ha nem is a max, de közel hozzá - na, ezekkel nem volt az igazi a játék, bármennyire táposak is voltak... bezzeg az én 5x szintű karimmal, na, az az igazi).
Ha nem szereted, akkor minek neked maxos kari...? Nem értem.
Ettől függetlenül remélem, valaki megválaszolta/válaszolja a kérdésedet, talán majd az enyémet is megválaszolja valaki :-)
Üdv:
Herr -
#1572 Hali!
Lenne egy kérdésem:hogy lehet karit hackelni/200 level,szuper skillek stb./?
Nem megy! -
#1571 természetesen még singli, anno ez a kevés fps nem tűnt fel -
#1570 sajáton jáccol,vagy felmentél egy serverre?nem mind jó.amin sokan vannak,az jónak tűnhet.
másik eset hogy nem töltesz-e a játék alatt? -
#1569 mitől lehet az, h amikor jáccok az fps 20-40 között ugrál? (x1800, amd x2 4400, 1 gb ram)