1768
-
#75 Khmm... :)) -
TneX #73 Thx!:))) -
TneX #71 MrTressy sikerül valahová felrakni?Nagyon várom már a gamét...:))) -
TneX #70 Alig várom!:))) -
TneX #68 És a JK2-t meg se köszöntem még,de tusok óvagyok,na mind1,most bepótolom,thx azt is nagyon,de ezt nagyon kérlek tedd vaaléhova ki! -
TneX #67 Bazz te 1 isten vagy!
Valahova nyomoritsd fel kérlek széépen:))) -
TneX #65 De ha ugy mint most a Heroes 4-wt akkor sokat érünk vele... -
#64 a qczi warez oldalarol allitolag holnaptol le lehet tolteni... -
#63 Ja igaz is ... de valamivel el kell ütni a várakozás , letöltés perceit , óráit és bizony ilyen felfokozott hangulatban minden sorra kerül ... a következő hónapok nagy game nevei is . -
#62 A warez lehet , de engedd meg , hagy ne másoljam be ide az egyes online lapok hivatalos cikkeit erről , hogy melyik gam , mikor is jön ki .Ha én valmi game-re rá vagyok izgulva , akkor odafigyelek minden egyes információmorzsára , ami vele kapcsolatos és bizony HIVATALOS időpont mind a 2 game-nál bizony MÁJUS .
Ha előbb kint lesznek , az csak a warez lehet ... és persze legtöbbünket az érdekli . :)
Legyen igazad , de csak ha a warez-ről van szó . -
#61 GTA3-t májusra tolták(No de nem ez a lényeg, hanem a DS:))) -
#60 Hun-ter !
Ez volt szerintem életed egyik nagy tévedése ! -
#58 Hehe, mindenki ra van izgulva.
En is :() -
#57 Hát így legyen 5-ösöd a lottón , ha ez tényleg igaz lesz .Akkor jó egy hónapra be lehet költözni a kisszobába egy teli hűtőszekrénnyel karöltve , mert túl sok jó játék jelent meg , túl rövid idő alatt .Amúgy meg jobb , ha ki sem jövünk a szobából , mert mire "letudjuk" őket , itt lesz május , ahol nem kevésbé lesz hasonló a szitu .A fejlesztők ide-oda tologatott megjelenési időpontjuknak köszönhetően elérték , hogy egyidőben jelenjen meg két hasonló , király game .Ha valaki nem tudná , akkor a MAFIA-ról és a GTA3-ról van szó , amik mind májusban jelennek meg és akkor még nem szóltunk az IG3-ról , a Hagemóniáról és az IGI2-ről .
Gyerekek ... hogy mi lesz itt nyár előtt ?!? Lehet így dolgozni , tanulni ?!? -
#55 Megnéztem és szerintem az éjszaka folyamán lesz rajtuk majd frissítés .Amúgy meg nem hiszem , hogy ilyen hét után minden játékot végignyomott mindenki .A várakozás perceit el lehet ütni pl. egy kis JK2 vagy HOMM 4 -el . :) -
#52 Én azért még kiegészíteném ezt a hetet pár játékkal .:
Global Operations , Tony Hawk 3 , Blood Omen 2 és még pár "kisebb" nevű game .
De egy biztos , idén ez volt a "Hetek-Hete" , mert ennyi király game egy héten még nem jelent meg , mint most . :) -
#50 Tőccsétek és mongyátok a véleményeket, mert nekem csak jövő héten lesz.Ha nem öl meg addig az ideg
Na szóval emberek ez eddig egy KURVA JÓ HÉT:
JK2,HOMM4,M&M9,DS...
Lehet ezt még fokozni??? -
#48 Ha valakinek van publikus linkje ahonnan le lehet szedni az iso-t nagyon szepen kerem ossza meg velunk is
koszi!! -
#47 Bazz ... hálás köszönet , hogy szóltál !!! Délután jelent meg újabb 3 game az isonews-on és gondoltam , hogy mára már nincs több meglepetés , erre mit olvasok itt?! , már néztem is , mert nem akartam hinni annak , amit írtál és erre mit látok?! TÉNYLEG MEG-JE-LENT !!!
Már meg is tettem a megfelelő lépéseket a program mielőbbi beszerzése felé . :))) -
#46 Beszarok..:) -
#42 fenet nem, en biztos jatszok a kaloz verzioval is mielott megveszem. nem birom megvarni a magyarorszagi megjelenest.
szolok ha megvan !! -
#41 Csak az a nagy gond, hogy a DS nem fog megjelenni a jövőhéten, sőt szerintem csak a jövő hónapban kerül hozzánk:((( -
#40 Az NWN el kar is osszehasonlitani, az nem jon ki junius elott. Jovo heten, ha akartok multiban jatszani, akkor irjatok amint megjelenik. Nappal is jo (adsl) :)))
irc : #dungeonsiege (ures)
thx
drakon -
#39 na persze ha nekem is lenne pénzem a havidíjas online játékokra akkor talán kipróbálnám...
bocsi de én a baldur's gate-ekből indultam ki és ott pedig igencsak nincs pergés:) -
#38 Az utolsó mondatban éppen erre utaltam . :) -
#37 Engem kizárólag egy megjelenés érdekel: isonews -
#36 Hmmm ... lehet , hogy most lett GOLD , de a hivatalos megjelenést nagyon elhúzzák a kiadónál .
Még legalább 3 hét , mire megjelenik Európában , mivel a hivatalos megjelenési időpont Április 19.-e .Akit érdekelnek az egyes országbeli megjelenési időpontok , az nézzen el IDE .
Remélem lesz egy-két "ügyeskezű" emberke , aki tesz róla , hogy ne legyen ilyen hosszú a várakozás . -
#34 a meseirasert vennem meg csak a jatekot egyebkent max letoltenem :)) az tenyleg nagyon jo! -
#33 azert mert az NWN-nek van egy alapja megpedig a DND3e szabalyrendzser a Dingeon Siege meg egy uj szabalyrendszert dolgozott ki -
#32 na figyelj lehet hogy neked és még sok más embernek az tetszik ha aránylag topogó játékmenettel, és rengeteg ismeretlennel karöltve oldjátok meg a játékosok által kreált modulokat/moduljaitokat. elismerem szép és jó ez is de néha, és nekem gyakran kell az a pergő játékstílus amit RPG-vel keverve csak a Diablo és mostantól remélhetőleg a DS tud nyújtani... én nem vetem el, és nem vetem meg az RPG-k egyik elfajult irányzatát sem, ha az élvezhető és "legalább" annyira tud szórakoztatni, mint az igazi (csak ott tartanánk már) -
#31 Szerintem nem érdemes látatlanban vitatkozni ilyen ügyekben. Várjuk meg, míg kipróbálhatjuk ezeket a progikat és aztán majd eldönti mindenki, kinek melyik áll legközelebb a kicsi szívéhez -
#30 igen onnan:) -
#29 sztem jó fajta lesz, bár sztem is a NWN felül fogja múlni..
egy egy turbózott dizájnozott diablo klón lesz sztem, de cáfoljatok rá ha nem, kiváncsian várom..
ÉN jelenleg DAOC-em, és mit ne mondjak, meg vagyok elégedve, itt, ebben az évben a DAOC NWN és SWG-között fog eldőlni melyik ajobb..
ezek olyan + dolgokat tartalmaznak, amik nem csak agyatlan hentelést kivánnak, és nem csak 8 fő öszetartását, hanem 100ak összetartását..:)
DAOC rulez:D -
#28 pontosan.Magasan pottyantok arra hogy mennyire hasznalja ki egy game a legujabb vid. kartyakat es hogy mennyire jo a csomagolasa.A jatekelmeny a lenyeg! -
TneX #27 Ezt egy 98 áprilisis PC Zed-ből szedted nem?Erre én is emlékszem -
#25 na az előző fogalmazásom kissé zavaros így utána olvasva, szóval Taylor az RPG-jébe akart RTS elemeket becsempészni... na így már érthető. bocsi -
#24 Akkor egy intrview-t idéznék David Brevik-től, aki ugye a Blizzard feje:
Kérdés: Mindig is érdekelt, hogy milyen stílusú programnak szántátok a Diablo-t. Sokan RPG-nek, egyesek pedig akciójátéknak tartják.
David válasza: Hát az Biztos, hogy nem RPG(!!!). Leginkább egy RPG elemekkel megfűszerezett akciójátéknak nevezném.
Na szóval, ez volna a Diablo, de, hogy ne nagyon hasonlítgassuk a DS-t a Diablo-hoz se, Chris Taylor régebben valami olyasmit mondott: A DS nem RPG lesz ugyan, de szerettük volna beletenni mindazt amit szeretünk az RTS-ből, ezzel megteremtve egy érdekes játékmenetet.
(nem szó szerint, de ezt mondta) -
#22 Nem tudom, mindenki más szájíz szerint játszik. Én azt szeretem amikor a barátaimmal menetelünk a tájakon és nem arra kell koncentrálnunk folyton hogy olykor ostoba küldetéseket oldjunk meg másoknak akikhez semmi közünk nincs. Én a Diabloval "nőttem fel" a számítógép előtt és hozzám a Dungeon Siege áll közel a mostanában megjelenő játékok közül. Azért azt nem mondtam hogy a NWN-t vagy a Morrowindet, amiket én is nagyon várok már, semmibe veszem, de az én világomat leginkább ebben a játékban láttam meg... Bocs ez az én, és még sokak véleménye úgy gondolom. Nem hiszem, hogy azon kellene vitáznunk hogy ki milyen játékstílust részesít előnyben, ha csak "apróbb" eltérések is vannak játék és játék között... -
#21 Jaja. Én is úgy gondolom, hogy a Single Player király a Morrowind lesz, és Multiban semmi sem veri meg az NWN-t szvsz. De ezt biztosan természetesen csak kipróbálás után merném mondani, mindesetre most így látom... -
#20 Jaja. Én is úgy gondolom, hogy a Single Player király a Morrowind lesz, és Multiban semmi sem veri meg az NWN-t szvsz. De ezt biztosan természetesen csak kipróbálás után merném mondani, mindesetre most így látom...