1768
-
#18 Egyébként meg, honnan veszed, hogy ötletekben verni fogja az NWN-t? Netalán már játszottál vele, mert azt nem hiszem?
És utószóként megemlíteném, hogy én annál eredetibb ötlettel még nem találkoztam, mint, hogy a sajátkészítésű modulodat a haverjaiddal játszasd le... :/ -
#17 CSAK ez lesz a jó??? Úgy néz ki nagyon nem egyezik az értékrendünk... :) -
#16 nem azt mondtam hogy a Diablohoz hasonlítgassuk hanem hogy ha már hasonlítani akartok akkor ne egy vérbeli szerepjátékhoz...(egyáltalán nem egy kategória) -
#15 No igen... -
#13 Itt a JK2, napokon belül Heroes4 és Dungeon Siege.Egek, mi lesz itt?Hogy fogok én így aludni? -
#12 Megourltetek??? Diablohoz hasonlitani egy ilyen jatekot??? az olyan mint a Rolls-Royce-ot a Trabihoz hasonlitanank! terjetek mar eszhez! NWN es DS egy kategoria csak mas szabalyrendszerrel! -
#11 sajnos nem igy lesz! mert Dungeon Siege mindenben verni fogja az NWN (grafek, modellezes, otletek, stb) NWN-ben csak az lesz a jo hogy te is irhatsz meset a jatekhoz amit a haverok vegig is vihetnek -
#10 ha a diablora hasonlít akkor hack&slash -
#9 A Siege nem hack&slash lesz hanem RTS elemekkel fűszerezett szerepjáték (vagy fordítva...:) ) és míg a NWN egy komplex RPG addig a DS-t tényleg inkább a Diablohoz kellene hasonlítgatni. Ennek a játéknak is más a rajongótábora mint a NWN-nak, viszont nem lennék meglepve ha sokan otthagynák a Diablot a DS miatt... -
#8 IIIGEEENNN !!!
Végre a mai napon GOLD !!!!!!! -
#7 Felesleges NWN-el hasonlítgatni, teljesen más kategória! Legfeljebb a Diabló-val hozható párhazumba szvsz... -
#6 Nincs .Csak eszméletlen sok movie a játékból . -
#4 Én a NWN-ról legutóbb áprilisi kiadást hallottam. De végülis mindegy. A NWN sokkal komplexebb és több lehetőséget tartogat mint egy hack&slash. -
#3 en ugy tudom hogy NWN-t megint elhalasztottak a Dungeon Siege meg mar nagyon Alpha allapot fele kacsingat ... tehat elobb fog kijonni -
#2 Szerintem nem lesz rossz game, csak a NWN mellett elbújhat. Kár érte. rosszkor fog kijönni. -
#1 szeretném ha írnátok ide a várva várt progival kapcsolatos gondolatokat... beszélgessetek csak jóízűen