1768
-
#1688 próbáljátok ki nyugodtan:)
nekem csak az egy ötlet volt,mivel holnap vizsgázom,én kihagynám:) -
Noodlee #1687 Szombat jól hangzik, bár én megyek majd DU. gárdenpartizni a haverokkal. -
Scorpion6 #1686 Én speciel most gondoltam egy próbát. -
#1685 Na,srácok sztem beszéljünk meg egy szombatot mondjuk.Délelőtt.Feldobjuk az alap DS1+arannát,aztán kipróbáljuk,hogy így megy e a multi.
ds2 multihoz azért kell gépigény azthiszem. -
Noodlee #1684 Megvannak a CD-k, de kb 4 éve nem vettem elő, nem tudom, hogy még működő képes-e.
De nem hiszem, hogy bármi baja lenne. -
Scorpion6 #1683 Csak az nem menne a gépemen. A DS1 nincs fenn a gépeden? -
Noodlee #1682 Tolhatnánk a 2. részt, is, az legalább fent van a gépemen.
:) -
Noodlee #1681 Jöhet.
-
Scorpion6 #1680 Akar valaki játszani? Szóljon küldöm az IP-t privátban -
Scorpion6 #1679 Fix IP-m van, igen. Csak most a netsebességem romlott drámaian, először azt kell helyrehoznom valahogy... -
Noodlee #1678 Fix IP-d van?
Érdekelne engem is a dolog. -
Scorpion6 #1677 Kész! Fenn van a játék, elindítottam a szervert. Majd szólj, hogy mikor jössz, már ha sikerült megtalálni a cd-t, és elküldöm az IP-címet.
Vagy kiírjam, hogyha valaki más is jönne? -
Scorpion6 #1676 Remek, megpróbálom. Holnap átmegyek forradalmár stílusba, és felszabadítok egy kis helyet, felrakom a DS Legends of Aranna-t és kipróbálom a multit. Majd beszámolok a fejleményekről... -
#1675 Lesz,csak eléggé nem volt időm,most meg nem találom a cd-t :D
Amúgy úgy emlékszem,hogy a ds exéjét kell engedni,mint singleben és menn ifog a multi is. -
Scorpion6 #1674 Nah, hogy áll a DS multi. Lesz belőle valami? -
#1673 Oksa. -
Scorpion6 #1672 Rendben, majd megírod ide, hogy mikor. -
#1671 Nekem is Zone Alarmom van:)
Nem kell kikapcsolni.Egyedül csak mindent engedni kell a Dungeon Siegenek.
Felteszem jövő héten,megnézem mit kell engedni,és kipróbálhatjuk az egyik nap. -
Scorpion6 #1670 ZoneAlarm. Irtak valamit, hogy hogyan kell kikapcsolni, de nem sikerült. -
#1669 Milyen tűzfalad van? -
Scorpion6 #1668 Egy próbát megér a dolog. Csak a tűzfalammal szoktak problémák lenni, csatlakozni bírok, de szervert csinálni nem mindig sikerül. -
#1667 Illetve közben ha lehet a szervergép ne torrenteljen,ne töltsön semmit,hacsak el nem bírja a játékot is,különben eléggé lagolni fog a játék:D
Oh a régi játékok!
Amikor 6an mentünk egyszerre,együtt kezdtük el a karaktereket és csak akkor fejlődtünk,amikor mindenki tudott jönni játszani,nem voltak hatalmas eltérések.
Izgalmasabb volt így menni. Mint egy ultraskill felturbózott karakterrel egyedül... -
#1666 Én anno úgy vettem ki,hogy szervergépnek elég egy otthoni pc,ha simán,minimum közép szintű grafikai beállításokkal megy a dungeon siege.
net meg sztem bármi. -
Scorpion6 #1665 Nagy kár! Bennem megvan a szándék a szerverkedéshez, de sem a netem, sem a gépem nem bírná... -
#1664 Sajnos így van.ZM szerver leállt,csak úgy lehet játszani,ha valaki csinál szervert(jó gép,jó net,becsatlakozás hibák nélkül)és oda a többiek felmennek játszani. -
#1663 Nah igen... a Zone Mach szervert sajnos leállították... am én is játszanék de még mennyit csak ugye leállították:( -
Scorpion6 #1662 Hali! Játszik még valaki Legends of Aranna multit? Szívesen csatlakoznék egy szerverhez, de nem találok. Tudna valaki ebben segíteni? -
#1661 inkább egyenlőre nem törlöm a accomat:) -
#1660 nah jóvan meguntam törlöm az accot:I -
Noodlee #1659 Engem 1 figura gyakott le zsinórban kb 20x.
Meguntam, és töröltem az accot. -
#1658 a "zúzás" nem megengedett vagyis nem támadhat 1 játékost folyamatosan... és nem 1 ember hanem 6-7 ember támad. -
Noodlee #1657 Szerintem felejtsd el.
Valami gyík úgyis rád fog szállni, és folyamatosan gyakni fog, ha már újra támadhat. -
#1656 Fent vagyok ezen a bitefight.hu -t és folyton engem csépelnek:( 6 győzelem 12 vereség 2 nap alatt. -
#1655 az az igaziXD -
#1654 XD -
Robber #1653 Nekem meg Gamespy-om nincs. :D
-
#1652 azt én is láttam,felmegyek nézem vannak kis Gnomok mindenfelé és sokan azt csépelik,na gyerünk.Odamegyek kis karddal 1 nyekk,léptem 2 szintet.Mondom HE? Erre kiderült,hogy ilyen csépeld a a gonoszt,boostolom a karakteredet server volt:D -
#1651 hát régen felmentem egy olyan modos szerverre hogy 1 ütés +10 mindenhez:D -
#1650 boosterrel elmész a ... rendesen nyomd fel a karaktered,úyg az igazi:) -
#1649 van egy ötletem: Gamespy:)