1768
-
morzsi555 #1728 Kamera akadásra nem tudtok valami megoldást? 10-15 másodpercig tök sima a kamera mozgása, de aztán elkezd akadozni. Ha lenyomom a D-t (free look), akkor simán megy megint, de ha felengedem akkor megint akad... -
"újra" -
Felteszem a gamet ájra, aztán ha valakinek van kedve egy multihoz én szivesen benne lennék. -
Scorpion6 #1725 Találtam egy külföldi szerver-keresőt. Ha érdekel valakit, itt a címe:
http://dsgamezone.com/ -
viko95 #1724 Kár...
Azért kösz az infót! -
Scorpion6 #1723 Nincs DS LOA magyarítás, és úgy fest nem is lesz. Az alap DS fordítója, Hunnenköenig, nem szándékozik lefordítani, más pedig nem csinálja... -
viko95 #1722 Sziasztok !
A DSLOA-hoz hol lehet szerezni magyarítást?
Segítsetek please!
-
Hans89 #1721 http://www.magyardungeonsiege.honlapom.com -
Hans89 #1720 Aki szeretne játszani valamikor! Az lépjen be a Hamachi szobámba. Reggel déltől, egészen hajnali fél 1-ig, elérhető leszek Hétfőig XD Pihi van ezerrel és persze MMO őrület. -
Hans89 #1719 Szóval aki szeretne játszani! Ma 20:00-kor megpróbálhatnánk. Holnap meg 18:00-kor érek rá, tehát aki teheti jöjjön. Már rég nem multiztam vele úgyhogy be kell melegednem kicsit. Elsőnek könnyű csevegéshez legyen nektek meg a hamachi progi 1.0.3.0 verziója. Ott megadom az IP címem, itt semmiképp. HAMACHI SZOBA:
DS HUN
jelsző: 101789 -
Ok.Csak majd írd ide az időpontot pár órával előtte,hogy mikor indul,meg az ip-t,hogy fel tudjunk konnektálni.Meg sztem alapról kellene kezdeni a multit. -
Hans89 #1717 Szívesen játszanék valakivel multin! Bárki jöhet, megpróbálok szobát csinálni majd! Végigvihetnénk a játékot 3/4-en. -
Robber #1716 Valaki rájött már hogy lehet szerezni? -
Robber #1715 Ez a baj pedig Meren városánál a kalóz kapitányon is légiós ruha van. -
Noodlee #1714 Nem. A loot kiesik belőlük. -
Robber #1713 A holtesteket nem lehet valahogy átkutatni? -
Robber #1712 De, máshogy nem is lehet légiós ruhát szerezni?
-
Caspain #1711 Tegnap leszedtem újra és én is kipróbáltam. Hát nekem sem ment, így de körbenézek hogy hogy lehetett megcsinálni hogy megtámadhassak bárkit!! -
Robber #1710 Kipróbáltam hát a ctrl nem segít sőt egyik billentyűvel se bírtam kiiktatni a légióst. -
Robber #1709 Csak így lehet XD
Kössz kipróbálom. :D
-
Caspain #1708 Hello!
Légiós ruhát én úgy szereztem neten, hogy vmelyik billet( asszem ctrl de nem biztos) lenyomtam és úgy bárkit meg bírtam támadni. Leöltem a elldimi főparancsnokot és elvettem a ruháját. Hát nem vmi erős felszerelés, mondjuk a krugok ellen elég, de a többi ellenfél ellen nem nagyon ér semmit. Ha jól emléxem 196-ot védett a páncél, de nem biztos. -
Robber #1707 Tudja valaki hogy a játékban hol lehet szerezni légiós ruhát? -
Scorpion6 #1706 Mondd mégegyszer! Mert nem igazán értem. Hamachi nélkül is megy a játék? -
Samanoske #1705 scorpion6 hamachi nélkül megy! -
Samanoske #1704 Én segítek! -
Scorpion6 #1703 Segítene valaki megpróbálkozni a Hamachi-val? Egyedül nem igazán megy...
Neve: Magyar DS
Jelszó: 123456 -
Noodlee #1702 Én is próbálkoztam nemrég IP-s megoldással, de sehogy nem jött össze :( -
Samanoske #1701 Hogy kell 2en nyomni mert hiába ütjük be egymás ipjét semmi,hamachin meg a 0át nem fogadja el! -
Robber #1700 Még nem csinált szerót senki? -
Enkydu #1699 Ja Légysz valaki válaszoiljon arra is amit a Dungeon Siege 2 fórumhoz írtam... Ugyanezek a kérdések -
Enkydu #1698 Hát jó!
Kössz a válaszokat -
Már sehogy,mert mint idézték tőlem,a server,amin keresztül tudtunk ds-ezni megszűnt. -
Enkydu #1696 Előre is kössz hogy ezt megmondtad meg háálás vagyok de a többi multi pl az internet az hogyan működik? Nemjönnek be szerverek nekem. Az a másik meg visszaszámol aztán kiirja hogy sikertelen csatlakozás.
Kérlek help -
Scorpion6 #1695 Elég ha Wreck86 szavait idézem:
"ZM szerver leállt,csak úgy lehet játszani,ha valaki csinál szervert(jó gép,jó net,becsatlakozás hibák nélkül)és oda a többiek felmennek játszani." -
Enkydu #1694 De nekem is van 1 problémám :) Hogyan kell DS 1-el Multizni a Zone Matchon ? Vagy más multin mert én 1-en se tudok. Előre is kössz
Enkydu -
Daref #1693 Köszi -
Chipii #1692 Van olyan ikon, hogy disband, ott lesz valahol. Ilyenkor a kari ott marad, ahol hagytad. Ezután az a kari nem fejlődik, tehát később hiába mész vissza, addigra a csapatod valószínűleg már jóval magasabb szintű lesz. -
Daref #1691 Hy all! Most kaptam meg a játékot az egyik a haveromtól és egy olyan kérdésem lenne hogy a felvett karikat valahogy el lehet adni? Mármint hogy ne jöjjenek velem és legyen hely az újaknak. Csak azért mert a DS 2-ben ezt meg lehet oldani.pls -
a 2 viszont fent van. -
az 1 most nincs fenn a gépemen és sajnos kissé hibás a CD:( a multiban csak a kingdom of EHB elérhető...