1768
-
#412 devla: na, talaltam spellt, amihez 88 as szint kell :)))) -
#411 nem dex, ero, elirtam :) -
#410 csak az elso "kaszt" szamit?? ha eloszor a magiat noveltem, nott vele az int em. de most hiaba novelem a melee t nem akar noni a dexem, de miert? otlet? -
#409 kosz. :) -
#408 a strenghted dexterityd és intelligenced majd nőni fog csak várd ki (ezeket mindig írja a képernyő tetején)
a pénzt meg majd a városokban tudod hasznosítani, azt ajánlom az első városig szedj össze minél többet, főleg, ha többen vagytok már... -
#407 en meg nemigen jatszottam ilyen gammaval, kiprobaltam es tetszik, csak egy ket kerdesem van ha segitenetek, hogyan lehet novelni a strenghtet intelligenciat, es a harmadikat. Amiota elkezdtem mar harmadik foku ijasz meg combat varazslo a ficko de nem nonek ezek a pontok. Es mire valo a sok arany?
Ha valaki megszanna gyenge lelkem :))) -
#405 195.228.238.177 veteran -
#404 kaligula: passt is írnál ha megkérlek?:) -
#403 na mia nincs gamma? -
#402 én parasztoztam magam hogy nehogy még nagyképűnek nézzetek hogy a saját modoromban nem veszem észre a hibát:))) -
#400 mike: ez a forum a jatekrol szol, ugyhogy egyeb temaju kozlendoidet leszel szives mashova irkalni...
en legalabb a jatekot fikazom mig te csak a forumtagokat...
egyebkent en csak a hibakat mondtam el, egy szoval nem mondtam, hogy nem jaccom vele vagy hogy olyan szar lenne.
Tsa
Mike: parasztok, tanyara
-
M.A.D. #399 Nekem nagyon bejön. A hangulata is kiválló.
A MAGA kategóriájában jó! -
#395 Na, csak azt vartam, hatha megcafoltok, hogy mehessek ujra jatszani :)
A zonematch en nem konnyu jatekot talalni. Ami nincs koddal vedve, azon nem lehet jatszani, ami meg van, hat igen, azon sem lehet :))) Amugy meg tele van 150+ szintu cheaterekkel mar az egesz. Ugy vegkepp mi ertelme jatszani, ha mar nem is tudsz tovabb fejlodni???
Egyebkent tenyleg nem sok ertelme van nem harcossal kezdeni. Belole meg kesobb lehet nagyon jo varazslo, de egy varazslobol mar sosem lesz jo harcos... Ijasszal sincs tul sok ertelme, mert mit csinalsz a dex el? Ero, ero, es ero. Ez kell. Haverom 60 as szintu harcos, majdnem ugy varazsol mar mint en, az 56 os szintu varazslo, csak rajta ott van az 500 as armor :))))
Na, nyomok egy veteran hostot...
62.201.66.28
Tsok
Mike: parasztok, tanyara -
#394 Udv!
Lenne egy kerdesem: Ha a kezdo karakterem nem harcos, hanem varazslo, meg lehet csinalni, hogy ék alakzatban ne o, hanem egy harcos álljon elol?
Ugyanis nem mindig fut elore a harcosom.
-
#392 ja és az utóbbi 5 mind dracoon-nak ment
tényleg ne sértődj meg csak nekem ilyen a modorom (paraszt vagyok na, DS-be való igazi farmer) -
#391 ja és egyébként meg azon nyavajogsz hogy akár ott is hagyhatnád a gépet, a csapatod akkor is megcsinálná... ha esetleg még nem tudnád, mi az az RTS akkor elárulom, hogy stratégia (ha bunkó voltam akkor bocs, csak hátha... ). igaz ez valós idejű stratégiát jelent, a DS-ben pedig megállíthatod az időt, de hát ha 8 emberrel menetelsz, akkor erre szükséged is van
na de ennek az egésznek a lényege, hogy mivel RTS elemekkel tűzdelt RPG akar lenni a game (igaz ez utóbbi valahogy nem jött össze... de hát nem is úgy akarták) ezért van az hogy nem esztelen nyomkodásból áll, ami miatt ugyan nem tudnád elengedni az egeret, hanem az "egységek" az AI-nek köszönhetően képesek arra, hogy önállóan cselekedjenek egy őket ért támadás esetén:)))
(na ezt most ne kioktató hangvételben vegyétek, inkább csak úgy megpróbáltam elmagyarázni:))) -
#390 és nekem ugyan csak két alacsonyabb szintű (asszem 27 és 36) varázslóm van, de mivel őket megvédem a harcosokkal (4) meg az íjászom is besegít (nyolcadik az öszvér) így a healjükkel szinte mindig szinten tudják tartani mindenki health-ét
legalább erre jó a varázsló:)
és tényleg láttam olyan csak 60 szintű varázslatot (Bomb) ami már igencsak jól sebez ha jól emlékszem 250-350 körül most ha nem baj nem nézem meg hogy mennyi pontosan:)
és mivel ez nem diablo, ide nem kellenek a több ezres vagy akár tízezres sebzések...
amúgy abban a dungeonban, amit Te mondasz, én is hasonlóképp voltam vele, de nem azért mert untam, hanem mert csak jó lett volna végre kijutni onnan (nagy különbség ha jobban belegondolsz) -
#389 ja és egyébként Ti végig se nyomtátok a single-t?
nem nagyzolni akarok, csak kérdem... -
#388 a multival meg csak azért nem játszottam még komolyabban, mert előbb a single érdekelt, meg a tegnapi lerázásos ügy (még ha nem is volt szándékos) kissé elvette tőle a kedvem
mindenesetre majd fogok saját hoston indítani és megírom ide az ip-t (elvileg kicsi lagom van csak, legtöbben azt mondják, hogy jó) -
#387 csak egy kérdésem van amellett hogy számos egyéb dologban nem értek egyet veled (pl hogy unalmas az öldöklés...): mit nevezel Te küldetésnek?
Mert ha ezek nem küldqtések akkor Te biztos azt szereted ha össze-vissza küldözgetnek könyvekért meg otthon felejtett csizmáért (lásd Baldur's Gate 1 a Friendly Arm Inn-ben a gnom nő), és annak meg már semmi értelme ha csak mész az orrod után kalandot keresve, majd a végkifejletben mindentől függetlenül megmérkőzhetsz a fődöggel (aki, és a hely, és a harc vele szerintem nagyon jól el lett találva...)
Tester: Hun-ter
:) -
#386 Ugyan már, ez csak egy vélemény volt.. Senkit nem sértett meg benne, csak leirta hogy ő hogy gondolja.. Nem kellene feleslegesen személyeskedni. Másik dolog az, hogy nem kell egyetérteni vele, de ezesetben ne kapálni küldd el, hanem cáfold meg.. -
#385 Az ilyen ember menjen el kapalni a szolobe, es dobja ki a tragyadomb melle a pc-jet. Ilyen alapon nincs olyan program, ami jo lenne. Mondj 1-et, es ha ismerem, irok rola ilyet mint te most a DS-rol -
#384 Van tipp, miert nem megy a multi (host/join)
elobb probaltuk de nem lattak egymast -
#382 Egy kis bosszankodas...
Csak harcossal van ertelme lenni a jatekban, a tobbi skill csak poen. Merthat csak a harcosnak no az ereje, es csak ugy tudsz jo pancelt felvenni, ha van erod. A tobbi skill kepviseloit pedig minden apro szornyike lecsapkodja az elso kepernyon...
Sok ertelme van kopenyt viselni, kell hozzajuk sok int, de amit adnak, azt egy sima mezei pancel is tudja...
Vegigvittuk a multis reszt (osszegyujtottuk a koveket) de aki erre keszul azt el kell keseritenem, hogy az egvilagon semmi nincs a vegen. Csak vege van...
Tokjo hogy csak 2 hely van a varazslatoknak, es meg a hotkey ek sem mukodnek a tobbire. Igy aztan nagyon konnyu valtani a varazslatok kozott. A legtobb varazslat igy mar ertelmet is vesztette...
Hat nemtudom, de egy ido utan kicsit unalmassa valik a szornyek cel nelkuli oldoklese. Foleg 50 es szint felett, amikor mar a szintlepes is ritka mint a feher hollo...
Ha kijon a siege editor, onnantol kezdve lesz ertelme a targyaknak. Mindenki felszereli a sajat karakteret a legjobb targyakkal, oszt annyi...
Fantasztikus tortenete van a jateknak. Elolvasni sincs ertelme a questeket. Parbeszedeknel is tok sokmindent lehet valasztani. Foleg azt, hogy "close"...
Ha beallitomm follow modra a karakterem multiba, eleg ha egy ember maszkal, akar elmehetek megnezni egy filmet is, annyi dolgom sem maradt a jatekban. Persze a mazohistak klikkelgethetnek esz nelkul...
Van benne rengeteg varazslat, es nagyon szepek is meg jo effektesek, kar hogy haszna csak elenyeszo reszuknek van...
Hiaba jon ki hozza a palyaszerkeszto, mert mivel kuldeteseket nem lehet adni benne (en ezeket nem neveznem kuldetesnek ami a jatekban van) igy csak kulonbozo kinezetu palyakat csinalhatunk ugyanazokkal az unalmas szornyekkel, kinezettel...
Ha valaki nem a melee t kezdte el fejleszteni akkor mar baszhatja, kesobb hiaba noveli, az ereje mar nem fog ugy noni, ahogy kellene...
A single modot halalra untam, amikor az elso varosbol a masodikba kellett atmenni. Az mar eleg gaz szerintem, ha a labirintus 1/4 enel azt varom, mikor jutok mar ki vegre innen??!...
Egyebkent a grafika, kinezet csodalatos, 3d effektek, hanghatasok fantasztikusak...
Tesztelo jatekosok:
Merlin, Killer -
ip 62.201.66.162
minimum szint 54 !!! -
#376 512 mb fizikalis 1536 mb virtualis memoria : out of memory :)))
uj ip:
62.201.66.54
-
#375 köszi majd ha ott tartok
amúgy kösz hogy ennyi ideig is kibírtatok:) -
na uj ip: 62.201.66.128
veteran, minimum szint: 54
-
#373 én momentán assetom milyen gombokról beszélsz. az melyik chapterben van:))) -
#372 Bazz meg minenki, én meg teszem fel a kérdéseimet, Ti meg dedóst jáccotok :p Tesség jáccani, meg válaszolni! :) -
TneX #368 Pontosan erre gondoltam amikor irtam amit irtam...:))) -
#367 ***
ma esti ip : 62.201.66.249
*** -
#366 neten a nicknek nem a lakcímedet vagy a személyi számodat kell takarnia hanem a rólad kialakult kép a neten töltött idő folyamán fejlődik ki és ez összekapcsolódik a nick-eddel mivel ez alapján ismernek fel... -
#365 semennyivel csak azért a-ból sok lehet ilyen alapon, hun-ter-ből (kötőjellel) pedig eddigi tapasztalataim alapján csak én (na jó biztos van ebből is...de nem annyi mint az a-ból) és tudod ha nincs állandó neved akkor vagy fantáziátlan vagy, vagy egyszerűen félsz attól hogy egyszer beégsz, vagy megutálnak, és akkor arról a nick-ről tudni fogják, ki az -
#363 a! te véletlenül nem noname vagy? milyen nick az hogy "a":) -
#362 na megcsináltam:)
rajtam indul és még a végén rajtam fog csattanni... -
TneX #360 Na ide figyelj,kisfiam!
Elárulom neked hogy attól hogy te a "noname"-t nick-nek nyilvánítod,nem vállaltad mégse a felelősséget amit irsz,mert nincs regisztrálva a "nick"-ed,ha ezt akarod névnek akkor igenis regisztráld mert akkor más irhat a "neveddel",de ha nem akarod ezt nevednek,akkor meg minek irtál vele?De még az e-mail címedet se írod oda,és semmi mást,amivre azt mondhatnám hogy tényleg vállalod amit írtál!És amig nem vállalod,addig igenis 1 beszari kis köcsög 11 éves fasz vagy,ugyhogy ne pofázzál itt senkinek,aki értelmesebb nálad,ok?
És én is fel tudom húzni magamat az ijen fasz pofázókon,aki nem is vállalja magát! -
M.A.D. #355 Itt:
http://gcw.abs-x.com/games/files/b-dsnocd.ace
Én is kaptam. :)
Remélem így már nem kéri a cd-t.Amúgy én is Daemonnal használom, csak egy kicsit gáz, hogy a Wizardry8 megy nocd-vel, pedig az 3CD. Ez meg itt foglalja a helyet.
-
Nark #354 Amit te itt beszelsz az igen erdekes..Egyebken nincs no cd crack!!Probald meg daemonal instalni -
M.A.D. #352 Kössz! Very good! Thanks! :)))