1768
  • DeeTox
    Láttam már ott,de baromi lassan tölti,azért keresnék másik oldal,de úgy néz ki be kell érnem ezzel a lappal.Azért köszi.
  • hun-ter
    ott a letöltések/iso gamesben találod de rányomva a cd1 vagy cd2-re érhetők csak el a fileok
  • hun-ter
    qczi warez: http://free.x3.hu/qci/index2.html
  • DeeTox
    Nem tudtok valami oldalt ahonnan le lehet tölteni?
  • hun-ter
    igen így van:)
  • EqUiNooX
    Ha jol láttam, az legnagyobb skill-t veszi karakter szintnek, multiban legalábbis jol lehet látni.. pl: 10es melee, 3as ranged, 1-1 magic, akkor az 10 karakter lesz "hivatalosan". Én legalábbis igy vettem ki a játékbol..
  • hun-ter
    mire jó ha tudod hány fejezet van? nézd meg magad:)))
  • hun-ter
    Veled TÉNYLEG értelmetlen vitáatkozni mert mindenbe belekötsz attól hogy "diablo klon" (ami szerintem meg a másik igencsak erós túlzás, mert nem sok hasonlóság van köztük, kivéve talán a játékmenet és néhány jó dolog amit átvettek abból, de a játékmenet sem az RTS miatt) még nem feltétlenül olyan szar mint a diablo de ha Neked AZ tetszik, akkor játsz a dioval
  • dracoon
    mar azt sem ertem, HOGY hozhatjatok fel a bg t peldanak??? nem tunt fel hogy ez egy teljesen masfajta jatek?? az egy elore kidolgozott es mar jol mukodo szabalyrendszerre epul, mig ez egy full diablo klon. de a sracok a ds teamjeben ugy laccik nem neztek meg jol a diablot, mert ott viselhetett pancelt a vari.

Ezzel a vitat a reszemrol lezartnak tekintem, latva, hogy veletek ertelmetlen vitatkozni. Ha nektek ez kell, jaccatok...

Bye
  • dracoon
    ne gyertek mar a baldurs gate el, az nem akcio :)) 1 et kb 20x 2 ot meg 3x vittem vegig, volt hogy egyetlen sima varazsloval, es mindenkit lealaztam. ad&d ben kicsit mashogy vannak ezek a dolgok es OTT nincs is szuksege a varinak pancelra (stone skin, invulnerablity, spell trigger, stb). ez rossz pelda volt...
  • hun-ter
    csak gondoltam megosztom szép élményeimet
  • hun-ter
    tök jó indítottam a 63-as barmommal egy hard kingdom of ehb-et elejétől és ott van a macibarlang benne a macival... na most rácsaptam, és a feje valahol a plafonon kötött ki:)))
  • EqUiNooX
    Ilyen az, ha a játék annyira leköti az embert, hogy az életmentő quicksave-t elfelejti.. Ismerős :]
  • hun-ter
    ez rettenet az első karimnál szorgalmasan mentettem mindig (quick-save) aztán ahogy elkezdtem egy újat csak úgy heccből, elfelejtettem menteni egy darabig és mikor meghaltam akkor nézem hogy hoppá... aztán most az előbb a második ilyen eset...mi van velem?:)))
  • hun-ter
    semmi
    legalábbis én nem tapasztaltam
  • EqUiNooX
    Még az elején, Stonebridge után a keleti torony felé féluton talán..

Egy kérdés akik már végigjáccották: a csacsinak minek MANApont? Van valami értelme a játék egészében ennek? :]
  • hun-ter
    hol tartasz?
  • hun-ter
    :)
  • EqUiNooX
    Erő csak addig kell, szerintem, amig minimum 2 npc-t össze nem szedsz, ergo az Stonebridge.. Onnantol kezdve, azokat meleere fejlesztve, talán már lehet a csacsi alol pukkangatni.. De ez csak elgondolás, egyelőre melee csajszival csapkodok :]
  • hun-ter
  • hun-ter
    amúgy most van esetleg kedved nyomulni? már nincs lag...
  • hun-ter
    jó már régen játszottam vele de most nem is az a lényeg hogy tudom-e miről beszélek hanem hogy a varik nem viselnek nehéz páncélokat
    akkor meg minek az erő
  • hun-ter
    ja és még a páncélhoz: a BG-ben is (azért az mert az volt a példa) és itt is vannak varázslóra specializált páncélok amik szerintem bőven megteszik, ha egy-két szörnyi mégiscsak közeltévedne...
    a másik oka, amiért nem megy neked az szerintem az lehet hogy veteranon játszol. szerintem hiába érted el a megfelelő szintet, még nem kellene varázslóval átmenned oda. tudod a varik mindig is későn érők voltak: alacsony szinteken még vegetálsz de előrehaladtával erősebb annál mintsem hogy a páncélja védelmére bízza az életét
    (jaj de szépen írtam le:) )
  • hun-ter
    nem értem miért vagy ennyire kiakadva ezen. minden varázslónak az a tulajdonsága, hogy erő terén nem jeleskedik és ezért nem is hord keményebb páncélokat, de mivel a varázslatai segítik őt, így nincs is rá szüksége.
    ha ez se tetszik, akkor mit szólnál a Baldur's Gate varázslójához, aki sima bőrpáncélnál nagyobbat(az az alap páncél) fel se vehet mert akkor már nem tud varázsolni, mivel a nehezebb páncélzat akadályozza a mozgásban. csak azért mondom el mert ezek után merem feltételezni hogy azzal nem játszottál... meg lehet hogy mással sem
    én még csak a diablo varázslóját ismertem aki nehezebb páncélokat is tudodd viselni, de ott is csak pocsékolás az erőre adni. amúgy meg nem tudom neked milyen a játékstílusod, de varázslóval csapatban jobb hátulról durrogtatni, egyedül meg már messziről jó ha észreveszed az ellent. egyszerűen nem szabad közel engedni senkit.
  • EqUiNooX
    Találkoztam vele én is.. Kiléptem a játékból, átállitottam a billt angol/amcsira asszem, alapértelmezettre, és vissza game.. és volt 0.
  • EqUiNooX
    Tipp: valszinű nem egyből varázsloként kezdi és zappolgat végig. Amikor megvan a csapat melette, akkor már válthat és a háttérből hadonászhat a levegőben.. Végig magiccal menni nekem is kissé erősnek tűnik.
  • hun-ter
    na ha valaki akar jönni akkor 195.228.238.177 veteran
  • SarkanyfuaRUSH
    De Te tudsz 0-ast begepelni. En nem tudok angol kiosztassal sem. Csak a pontot es a szamokat hagyja kiirni ip cimnel, de nulla nincs. Mindegy milyen bill-kiosztas, mar probaltam.
    Neked mukodik?
  • dracoon
    Valaki meselje mar el nekem hogy lehet ezt varazsloval jatszani? Az enyemet mindig leutik. Nincs ero, nincs pancel... :(
  • dracoon
    http://dungeonsiege.freeweb.hu/prefs.gas

ird be a sajat prefs.gas odba az ip t e szerint, vagy probalkozz angol billentyuzetkiosztast hasznalni...
  • SarkanyfuaRUSH
    Gyerekek a jatekon belul nem tudom a 0-as karaktert hasznalni. Ez az IP cimek beirasakor neha ugye kellhet:) Tud valaki megoldást? Köszi.
  • dracoon
    hun-ter: nem azert szidtam a jatekot, mert olyan szar lenne, epp ellenkezoleg. a bosszankodasom kivalto oka az, hogy miert kell egy ilyen jo jatekot ilyen aprosagokkal "tonkretenni"...
  • marlowe
    Közben leesett, hogy a microsoft a kiadó....azaz tutira nem lesz :o)
  • dracoon
    devla: incinerate dam/s:224-304 range:9 dur:3 cost:164 legalabbis az 57 es magem szerint... :)

marlowe: linuxos szerver nincs, en ugy tudom, nem is lesz hozza... :)
  • marlowe
    Arra gondoltam, hogy dedikált szerver van-e hozzá...de akkor most ráizzítok a keresésre
  • marlowe
    "2. honnan lehet leszedni?" --> a szervert
  • Colos1
    Hi Marlowe!

A második kérdés ugye nem volt komoly? :o))))))

Egyébként örülnék én is neki, mert szivesen kipróbálnám a multit, bár annyi időm nincs, mint itt a többieknek...

Colos
  • marlowe
    Én szivesen csinálok egy stabil IP-s, gyors szervert magyaroknak.
    Két kérdésem lenne hozzá:
    1. van-e linuxos szerver hozzá már?
    2. honnan lehet leszedni? :o))
  • hun-ter
    na az az ip amit írtam most elég laggos de én benn maradok csak szólok hogy most kb 4 órán át uploadolom a DS-t:) úgyhogy bocs
  • hun-ter
    biztos magasabb szinten már nehezebben növekszik hogy ne lehessen még 100-adik szinten is kasztot váltani