1768
-
#658 az nekem annyira nem tetszett -
#657 Ilyen alapon a Fallout is király -
#656 en azt szeretem ha a tecnika foleg az ipari forradalom beli technika osszevan keverve a fantasyval pl arcanum -
#655 nem egyszerre lett meg a 18 óra :)
nekem is volt ilyen élményem, a Theme hospital
Végigjátszottam a hétvégét (szinte csak aludtam mellette) aztán vasaárnap este azt mondtam, nahát ebből elég (minden fejlesztést, kutatást minden pályán újra és újra meg kellett csinálni) -
#653 szereted a fantasyt?:) -
#652 nekem a gobbotanya jon be alegjobban flamwthrower es dragon minigun rlz!! -
#651 igaz azóta meg elő se vettem szóval ennyire érdekel
bár az is igaz hogy nem vagyok RTS fan -
#650 a warcraft 3 is ilyen: én a beta-val 15 órát játszottam aztán mentem iskolába:) -
#649 én ha RPG-t akarok akkor inkább előveszem a BG-t -
#648 Nem tudom mi a titka a Blizzárdnak, de ezt a programot 18 órai játék után egyszerüen meguntam. Nincs benne semmi érdekes, egykaptafás, megyünk előre, jönnek, lövünk, ütünk, estleg iszunk. Nincs történet, nincs semmi, a quest is csak dísznek van. Akkor már az Evil Island 100x jobb volt.
Ja és most kérek elnézést azoktól, akiket minősíthetetlen hangnemben ugattam le, mert szidták a játékot. Most már tudom, hogy nem alaptalanul -
#646 Ha gyilkolászni akarok akkor tényleg jó, de sajna nincsen benne semmi, amitől rpg-nek nevezhető. Nem lehet az npc-kel beszélgetni, nincsenek agyat igénylő feladatok, csak mész előre és megpróbálsz életben maradni, hiszen a fő iránytól eltérni lehetetlen. Viszont a csacsi nagyon jó ötlet.
Szerintem öldökléshez teljesen jó, ha szerepjátékozni akarok, akkor inkább egy wizardryt, vagy egy Might and magic-et veszek elő. -
#644 HammeR:
A sivatagos részen keress egy útjelző táblát, ami útbaigazit. Ennél okosabbat most nem tudok irni emlékezetből. :))) -
#642 én szívesen megcsinálnám ha lenne más is ami motivál de miután már nem játszom vele lassan 2 hete nem igazán érdekel csak bejárok ide nézelődni meg segíteni ha valakinek kell az -
#641 nem is a diabloval hasonlítgatta I.C.Ram hanem a Baldur's Gate-tel
én meg csak azt mondtam hogy a BG1 jobb mint a 2(és én azokat jobban élveztem mint ezt...) szóval semmiféle hasonlítgatás nem történt:))) -
#640 Pff ma egész nap ezzel játszottam. Én a játékok felét ki sem próbálom, a másik felének 90%-ával az elindításig jutok.
De EZ!!!
Valami baromi jó! -
#634 szerintem maga a vilag ezerszer jobb lett a taj is sokkal hangulatosabb meg a lenyekben is tobb a fantazia -
#631 Azt hallottam, hogy az alaplapok defaultból 1.75V-ot adnak az XP-knek, de nem kellene nekik, csak 1.475. Ha nagyon melegszik, akkor vedd vissza a feszkót 1.5 köré. (Ha nem, akkor is, és ha stabil ott is, akkor az már jelent valamit.) -
Orgi #630 Ezért ne vegyél, EGYSZER nekem is kifagyott, így. Mentés közben, nem is sikerült a mentés. Megoldás: ments gyakran:)
Különben tua 1333, nem xp... -
#626 az rendben hogy a BG1 üti a 2-t de hogy ez... na mindegy ki hogy érzi ok -
#625 "a BG2 hangulatat is kiuti!"
bocs de ez egy kissé durva volt! -
#623 huu hat a legjobb moka a goblin tanya! es a minigun :))) multiban nyomjuk vegig es annyit rohogtunk a goblinokon :)) nagyon kiraly a hangulata a jateknak meg a BG2 hangulatat is kiuti! -
#622 egy darabig én is élveztem... -
#621 Nah, végre vettem a fáradtságot, és kipróbáltam a DSt. Király! :) -
#620 azért raktam be ennyit hogy biztos megtaláld hova is kell ja és minden sor előtt 2xtab -
#619 előbb hostoloj egyet hogy beirogassa a prefs.gasba a dolgokat, majd alulra így:
[game_settings]
{
allow_new_characters_only = false;
allow_player_pausing = false;
allow_start_selection = true;
difficulty = 1;
drop_on_death = 1;
enable_jip = true;
game_type = coop_teams;
map = map_world;
map_world = normal;
player_limit = 8;
time_limit = 0.000000;
}
[internet_history]
{
ip0 = 62.201.70.227;
name0 = "Nexerdyl's Game";
}
[start_locations]
{
map_world = stonebridge;
multiplayer_world = meren; -
#616 Nézzd meg az #589 hozzászólást. -
#614 A hivatalos angol honlapon rajta van, hogy mi mit hány százalékban növel.
Különben meg számomra részben már tök érdektelen a játék, tankok, robotok meg egyéb ilyenek egy fantasy környezetben? lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de ez már durva.
Különben meg ott van a Gothic, régi de jó játék:)
-
#613 A melee sebzést is inkább az erő növeli asszem. A skill csak +1 szintenkét, ha minden igaz. -
mtubi #612 Az ok,de a harcosoknal nemcsak a talalati aranyt noveli a melee skill,hanem eleg erosen a sebzes erteket is...Igy a harcosom most a 50-60 helyett mar 100 folotti sebzese van,mikozben a nyilas csak 30-50-en gagyizik... :-(((
Nalatok jo a nyilas erteke? -
#611 A skillek inkább a találatok számát növelik, meg állitólag a max sebzés esélyét. -
mtubi #610 Sracok,van egy nagy problemam.
A nyilasnal nektek is csak az ij sebzesevel tud sebezni?Nalam a ranged skill ilymodon semmit se er,es nem ertem miert...
A harcosoknal hozzaadodik a melee sekill es az ero is.
Progihiba,vagy csak nalam rossz?
Pls irjatok,nezzetek meg,nalatok jo -e az ijjasz sebzese...
Koszi -
#608 Optionsban lehet bekapcsolni.
Mar megtalaltam a megoldast a problemamra... -
#606 Na ja!
Easy-ben kezdeni egy jatekot, tobb mint bun!
Adjon eselyt maganak mindenki, hogy megbirkozik a normal esetleg a hard fokozattal is.
ps: nekem tud valaki segiteni? (bar most ujra nekifutok) -
#605 Multiban jatszom az unokatesommal Single player kampanyt es mar a jeges barlangon tul vagyunk (medium fokozaton) es multiban ohne NPC!! tehat csak ketten barangoljuk be a termeszet munkajat es igy eleg huzos!! allandoan szlopalni kell a potiont tobbszor meg is halunk! olyanna valt mar a jatek (ami nekem tetszik mert realisabb) hogy ha leesik egy durva targy es egy potion inkabb a potiont vesszk fel megha bekell futni az ellenseghez hozza! mert nagy erteke van :) allandoan szuksegunk van potionre szerencsere mar tudja a comba healinget (o a varazslo en az ijasz harcos) igy kicsit javult a helyzet de meg igy is utos tud lenni egy ket ellenfel foleg ha sokan vannak ha jon egy erosebb azt konyebben lelehet gyozni mint sok kicsit! Sok lud disznot gyoz :))
szerintem semmikeppen nem easy kell jatszani mert irrealisan konnyu -
Orgi #604 Én ma reggel fejeztem be, a főellenség talán egy lehellettel erősebb (de nem HPben). Magyarul egy potiont se kell inni itt se:((( -
#602 just:
Asus-nál mindig az utsó gyári drivert rakd fel. -
#599 Tudtátok,hogy ha sok small potionaid vannak és ha már szereztél nagyobb üveget és egymásra rakjátok akkor feltöltődik ha fogyóban van?De örültem neki amikor véletlenül rájöttem.Ugyanis kurva sok smalljaim voltak mindenkinél még a szamárnál is.Remélem segítettem. -
#597 Help!
Egy kicsit elakadtam! A kristalyos barlangokban van egy jejarat. Ott targyakat kell tenni a foldre (besullyed), es lenyilik a kov. szintre a lepcso. A karokat bizonyos sorrendben kell huzogatni, vagy mi? A legalso szobaban levo kar meghuzzasa utan hallom, hogy valami elmozdul, de nem tudom hol...
Kerlek segits, ha tudod a megoldast! -
#596 én az egész Dark Swamp-et Gatesnek kívántam ezerszer végignyomásra...brrr hogy utálom mindkettőt:))) -
#595 www.nvidia.com toltsd le innen a legujabb detonator drivert es tuti jo lesz