Dungeon Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem epp arrol kene pofaznod, amit nem ismersz, kisember... De fel tudom huzni magam az ilyen faszfejeken vazz! Ja es rohadtul nem vagyunk kivancsiak az ertelmes velemenyedre...
Hehe, nick mi... Jovan, ezzel a ... is lehet nick... Ez az egyen nemcsak, hogy beszari, de meg ezt tagadja is... Hmmm, ez aztan mar fejlettseg, mit mondjak... 

ez nagyon hülye én is csak a véleményemet írtam le az egyik pályáról képzeld
és ha ismernéd a gamét akkor tudnád hogy nem kell nyomkodni mint az állat hanem elég csak kijelölni hogy kit akarsz támadni
amúgy meg szerintem Te is elakadtál volna itt egy pár percre amikor MÉTERENKÉNT jönnek a dögök és a végén már sírógörcsöd van csak kijuss egyszer ebből a szarból(kilépni meg persze nem akartam😊 )
és ha ismernéd a gamét akkor tudnád hogy nem kell nyomkodni mint az állat hanem elég csak kijelölni hogy kit akarsz támadni
amúgy meg szerintem Te is elakadtál volna itt egy pár percre amikor MÉTERENKÉNT jönnek a dögök és a végén már sírógörcsöd van csak kijuss egyszer ebből a szarból(kilépni meg persze nem akartam😊 )
ez tudod nem egészen olyan mint a diablo faszfej
itt egy kicsit nehezedik is nem úgy mint a dioban ahol csak gyaksz hogy minél rövidebb idő alatt tudd lenyírni uazt az ellent
amúgy meg elég szar egy nick az hogy Noname
itt egy kicsit nehezedik is nem úgy mint a dioban ahol csak gyaksz hogy minél rövidebb idő alatt tudd lenyírni uazt az ellent
amúgy meg elég szar egy nick az hogy Noname

Na imadom az ilyeneket is... Kedvesen beleszol a forumba, de a nevet, ááá, azt o nem meri odairni! Kis patkanyok... Beszarisag rulez, bazze...
Van itt szinvonal. Mi lenne ha kicsit visszafognatok magatokat sracok!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
elegem van!
bazzeg csak én akadhatok így el f*szom kivan már a gennyedék swamppal merre kell kimászni onnan?
bazzeg csak én akadhatok így el f*szom kivan már a gennyedék swamppal merre kell kimászni onnan?
annyiszor kéne végignyomatni Bill Gates-sel a Swampot ahány hiba van a Windowsban
A rohadt életbe még mindig ott szenvedek és baromi nehéz (valszeg az embereim bénák ide)
HOL A KIJÁRAT?!?
A rohadt életbe még mindig ott szenvedek és baromi nehéz (valszeg az embereim bénák ide)
HOL A KIJÁRAT?!?

Hmmm... Meg nem is ir semmit erre az erdekes sorra, pedig arra valaszoltam az 314-es uziben... De tenyleg mi volt ez? 

Ez meg mi volt? 

Hmmm, en is hasonloan csinaltam... 

Na megvan a megoldas hogy tudtok 0 at irni ip nek !!! Irjatok be az ip t elore a sajat prefs.gas file otokba (documents konyvtarban van) e szerint:
http://dungeonsiege.freeweb.hu/prefs.gas
na csa 😊
http://dungeonsiege.freeweb.hu/prefs.gas
na csa 😊
miafasz?😊
ez most nem fantasy?varazslatokkal meg ilyenekkel?erre ti meg gépkarabélyokról dumáltok?mivan?
ja honnan lehet letölteni?
ez most nem fantasy?varazslatokkal meg ilyenekkel?erre ti meg gépkarabélyokról dumáltok?mivan?
ja honnan lehet letölteni?
Na kijutottam a cyber dungeon bol. Qrvara nem birtam a tankokat meg a lezer puskas goblinokat, de kint vegre normalizalodott a helyzet. Most uj remennyel felvertezve indulok a sarkanybarlang fele... 😊))
ti hogy állítjátok be az AI-t?
én úgy vettem észre hogy a leghatásosabb ez:
engage - attack freely - target strongest
én úgy vettem észre hogy a leghatásosabb ez:
engage - attack freely - target strongest
lassan elmondhatom magamrol hogy valahol a tankok es a cyber goblinok kozott adtam fel a jatekot
Jol van nem csalodtam bennetek microsoft!!!!
Nah, megjottek a langszoros egysegek, lezerpisztolyok, tankok, helikopterek...
Kocsogok !!!
Nah, megjottek a langszoros egysegek, lezerpisztolyok, tankok, helikopterek...
Kocsogok !!!
Kicsit nem egy kategória a kettő, de szerintem te a Super Mariót is a DAoC-hoz hasonlítgatnád 😊)))
Hát az gáz.. na mind1, ez kimaradt akkor nekem, már jól elhagytam 😊
Annyi kis könnyebbség azért van, hogy nem kell az inventory-ban turkálni, hanem ha nyomva tartod a gombot a sloton, akkor kis legördülő menü félében ottvannak a berakható varázslatok..
Más: Chapter3 vmi varázslót kell megkeresni.. szal elméletileg találtam egy varázslót a jágbarlangok végén a tradin post előtt nemsokkal, ami vmi jégből robbantotta ki magát, úgy is néz ki, mint aki a quest melletti képen van, de amikor kiszabadult nem csinált semmit... beszélni se tudtam vele, ő se szólt egy szót se, semmi... és nincs is kész a questem... nem tudjátok mi lehet a baja? v egy csúnya bug?
Más: Chapter3 vmi varázslót kell megkeresni.. szal elméletileg találtam egy varázslót a jágbarlangok végén a tradin post előtt nemsokkal, ami vmi jégből robbantotta ki magát, úgy is néz ki, mint aki a quest melletti képen van, de amikor kiszabadult nem csinált semmit... beszélni se tudtam vele, ő se szólt egy szót se, semmi... és nincs is kész a questem... nem tudjátok mi lehet a baja? v egy csúnya bug?
Két dolog: Jól látom, hogy nincs XP? Cserébe skill orientált a gáma
2: Hogy a faszba lehet könyebben megoldani, ha az aktív slot (2db)- on kívül is akarok valamit kaszolni? Azon kívül, hogy inventory-ban cseréljem ki őket 😊
2: Hogy a faszba lehet könyebben megoldani, ha az aktív slot (2db)- on kívül is akarok valamit kaszolni? Azon kívül, hogy inventory-ban cseréljem ki őket 😊