Dungeon Siege
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem öldökléshez teljesen jó, ha szerepjátékozni akarok, akkor inkább egy wizardryt, vagy egy Might and magic-et veszek elõ.
A sivatagos részen keress egy útjelző táblát, ami útbaigazit. Ennél okosabbat most nem tudok irni emlékezetből. 😊))
én meg csak azt mondtam hogy a BG1 jobb mint a 2(és én azokat jobban élveztem mint ezt...) szóval semmiféle hasonlítgatás nem történt😊))
De EZ!!!
Valami baromi jó!
Különben tua 1333, nem xp...
TSW: Tunderke
{
allow_new_characters_only = false;
allow_player_pausing = false;
allow_start_selection = true;
difficulty = 1;
drop_on_death = 1;
enable_jip = true;
game_type = coop_teams;
map = map_world;
map_world = normal;
player_limit = 8;
time_limit = 0.000000;
}
{
ip0 = 62.201.70.227;
name0 = "Nexerdyl's Game";
}
{
map_world = stonebridge;
multiplayer_world = meren;
Különben meg számomra részben már tök érdektelen a játék, tankok, robotok meg egyéb ilyenek egy fantasy környezetben? lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, de ez már durva.
Különben meg ott van a Gothic, régi de jó játék😊
Nalatok jo a nyilas erteke?
A nyilasnal nektek is csak az ij sebzesevel tud sebezni?Nalam a ranged skill ilymodon semmit se er,es nem ertem miert...
A harcosoknal hozzaadodik a melee sekill es az ero is.
Progihiba,vagy csak nalam rossz?
Pls irjatok,nezzetek meg,nalatok jo -e az ijjasz sebzese...
Koszi
Mar megtalaltam a megoldast a problemamra...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Easy-ben kezdeni egy jatekot, tobb mint bun!
Adjon eselyt maganak mindenki, hogy megbirkozik a normal esetleg a hard fokozattal is.
ps: nekem tud valaki segiteni? (bar most ujra nekifutok)
szerintem semmikeppen nem easy kell jatszani mert irrealisan konnyu
TSW: Tunderke
www.guillotine.atw.hu
Egy kicsit elakadtam! A kristalyos barlangokban van egy jejarat. Ott targyakat kell tenni a foldre (besullyed), es lenyilik a kov. szintre a lepcso. A karokat bizonyos sorrendben kell huzogatni, vagy mi? A legalso szobaban levo kar meghuzzasa utan hallom, hogy valami elmozdul, de nem tudom hol...
Kerlek segits, ha tudod a megoldast!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
En is megtalatam mar! ugyanott😊))
Es bocsanatot kerek mindekitol de az a ize nagyon folbosznatott
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sajna pontosat nem tudok mondani, mert régen voltam arra. De ha jól emléxem, miután kinyirtam a barlangban a banditákat, kicsit mentem vissza, majd nyugatnak fordultam. Remélem nem viszlek a homályba. 😊)))
Nyomd fel a fényerőt, válts térképre, és nyald végig a map szélét. Meg fogod találni.
Sephi:
Próbáld meg letölteni újra. Ha megint szar, akkor máshonnan kell leszedned.
Nos aki tudna segiteni amiutan letoltom a .sce filet aszongya Not a valid Ace file... mujazisten csinajak?
Szerintem azért volt, mert messzebb álltál, és csak egy karid volt kijelölve. Amikor megláttad a szörnyet rákattintottál. A kijelölt kari megtámadta, de ilyenkor a többiek nem mennek utána. Én mindig a földre kattintok nem messze a szörnyektől, a többit elintézi az AI.
Ez irashiba vagy masolasvedelem?
Szerintem legjobb lesz , ha áttanulmányozzátok az EqUiNooX által ( előző hozzászólás ) megadott címet , mert ott lesz szükség arra a bizonyos szemre ! 😊
"...III. Step by Step
A. Now that you have the three items, the newbie knife, fury eye, and the trial of gallus book, start/join a multiplayer game on the map 'Utraean Peninsula'. Choose the town of Quillrabe to start in..."
stb...
Inkább olvassátok el . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
http://ds.heavengames.com/Members/Zen/chicken.html