1768
-
#1079 Tedd fel valamilyen tárhelyre, és onnan linkeld be. Úgy menni fog. -
#1078 -
#1077 az esélytelen, azt csak te fogod látni. -
-
#1075 köszi de ugy gondoltam hogy mondjuk csinálok egy screenshotot vmelyik játékrol és a gépemen van a kép -
#1074 [img src="http://___pontos link____.jpg"]
csak a [ és a ] helyett használj < és > jelet.. -
#1073 bocs de azt nem tudjátok hogy hogyan tudok képet berakni ???
-
#1072 csinálsz egy mappot, monjuk 40x40est, és utána jobb oldalt ottvannak az objektek, csak ki jelölöd és már a mappon pakolgathatod is.. Nincs hozzá csak az az cmgtutorial, vagymi a neve, ami letölthető az mikrofos oldalárol is.. Magamtol kinlodtam vele, de még egyelőre nem volt több időm, csak teszt jelleggel ment. -
#1071 amúgy Te se tucc magyar nyelvű vagy akármilyen csak használható editor helpet/tutorialt? hogy a fenébe kell berakni az elemeket meg stb-ket
senki nem próbálta még??? -
#1070 tévedés én nem nagyon szoktam utraeanozni:) nem is ismerem ezt a helyet de még utánanézek köszi hogy mondtad:)) -
#1069 Hunter: te online szoktál lenni, lehet tudnél segiteni picit :] Naszal multimap-on nyomulunk, de most vettünk észre egy helyszint. "Quillrabe"-be felé, a hid előtt van egy leágazás, és egy LUK-hoz vezet a földben. Egy szerpentinen kell lemenni, közben a tábla figyelmeztet, hogy "nincs esélyem, forduljak vissza", majd amikor leérek, akkor "Ne mondd hogy nem szoltunk" felirat fogad. Na szoval ez a helyszin egy kiba...ott labirintus, és már bizonyos testrészeink kivannak vele. Találtunk valami csontot, de eccerűen nem találjuk az utat az indulással szemben levő kosárhoz.. Na szoval, ha ismerős ez a hely, akkor annyit mondj már meg, hogy érdemes itt tökölni, vagy mi a lényege, mert ha semmi extra, csak bolyongás orákig, akkor kihagynánk egyelőre :]
ui: bárki más multimapguru emberke irhat :] -
#1068 akkor olyan írjon aki még nem...:) -
#1067 hm? valaki csinált már mapot editorral?
lécci segítsen vki! -
#1064 magyar -
#1062 normal
mondjuk én nagyon ráérősen játszottam a DS-sel
Jedi:
hát igen, nagyjából abból áll a játék sajnos, hogy most vajon merre is kellene menni. de ha beindul és pörög akkor király, főleg a lézerkard
végigjátszás: nézz be a Jedi topicba, ott egy link -
#1060 én 60. óránál járok a Edh? váránál
és ahogy elnézem ezt a játékot sem fogom befejezni, mert most nekiálltal Jedi-zni, ami sokkal érdekesebb -
#1058 sorborn most olvastam csak amit írtál (eddig nem volt netem...mindegy) mi volt a neved q3-ban?:) -
#1057 még jó hogy nem szántam el magam rá hogy feltegyem...inkább kivárom a következőt hátha más rendszere lesz:\ -
#1056 emberek nem tud valaki magyar editor tutorialt? ha írtátok is már, nem olvasok vissza, ha nem baj -
#1055 Vajon hogy lehet, hogy némely embernél tökéletesen működik a multi, működik a Zonematch,
egy csomónál meg semmi sem jön be?
Több ember is írta pl a lenti illegal errort , mikor kilépek a játékból Zonematch próbálkozás után
Vagy OP-rendszer függő?
Nálam Win98 van, a Firewall-t kikapcsoltam, hogy ne keverjen bele, de így sem jó, nem azon múlik -
#1054 Láttam én is, hogy lassan megjelenik, ezek szerint már multidő. Viszont multiban eddig sem voltak gondok, igy maradok az alapnál. Ahhoz tökéletes, hogy jopár órára lekössön 4-5 embert. Nomeg ez az 1.1gb, meg 23mb download.. :]] inkább kihagyom egyelőre (sima 56k) :P -
#1053 Megjelent az 1.09b patch
Nem, nem a Diablo 2-höz, hanem ehhez
Úgy látszik, a készítők úgy gondolták, utolérik a Diablo 2-őt ebben, s a legutolsó Dio2 patch száma náluk kapásból az első patch lesz.
Hogy mit ér a javítás?
Eddig megtalált bugokat kijavítja, sőt, van némi performance javulás is
Amúgy jópofa, hogy le kell tölteni egy 600 k-s exe-t, s miután azt elindítottuk, kell felmászni a szerverre a játékon belül, ahol aztán magától letölti a patchet.
Amúgy kb olyan 23 mega, aztán vagy 5 percig építgeti magát a játék könyvtárában
Vigyázni kell arra, hogy azon a vinyón , ahol a DS installálva van, kell lenni 1.1 Giga szabad helynek, különben nem megy fel a patch
(Gratulálunk a megírójának)
A legnagyobb baj, hogy nálam ezek után sem tud csatlakozni a Zonematch serverhez, s ha megunom a várakozást, s kilépek a játékból, ugyanúgy Illegal error-t okoz a kernel32.dll-ben, mint eddig.
A single player tökéletesen működött eddig is, kipróbálva ezt most is jó.
Úgyhogy, kinek hogy van kedve
Aki a vége felé tart, annak lehet érdemes leszedni, mert a főellenségnél lévő nagyobb bugot javítja, ahogy a dokumentumában olvasható -
#1051 nincs csacsi multiban.. Gondolj bele, 8 ember egy hoston, az addig oké. Na most vagy mindenki hoz magával a saját csacsiját, ami kész karaván lenne :]]], vagy egy nagy csacsit, de akkor az oda kerülő cuccok shared cuccok lennének, aminek megint nem sok értelme van. Ugyanis ami jó, azt felveszed, vagy inventoryban elrakod későbbre, ami meg nem kell, minek cipelni? Pénz meg van bőven, illetve előbb utóbb lesz annyi, hogy nemtod mire költeni.. Egyszóval nincs csacsi, ne is keresd multiban :] -
#1050 én jedi skint akarok lézerkarddal!!! -
#1044 Korábban le lett irva 2 megoldás is erre a problémára.. Fejből nem akarok hüjeséget mondani, visszakeresni meg lusta vagyok.. -
#1043 Azért ekkora baromságot. Biztos szőkék írták a multipléjer részt. -
Jacky #1042 Sehol. En legalabbis nem tudtam. -
#1041 nem tudja valaki hoyg lehet nullát irni az ip cimhez multiban mert nem engedi -
#1037 nem számít megcsinálod-e -
Spheriot #1035 Azt a könyves küldit hogyan kell megoldani, nem találom a többi részt. -
#1034 ftp://ftp.extremetech.com/pub/extremetech/3dGraphics/DSBenchmark.EXE -
#1032 Hát nem pont MS, ők csak kiadták a szárnyaik alatt.. De tény, hogy nem hüjék, tudják mihez kell nyulni. Nomeg, és szerintem itt a trükk az egészben(illetve hogy ezzel már az elején számoltak, az tuti), kiadtak, de már a MS-ék egy benchmarkot a DS-hez/re, amihez a gamma is kell. És mivel még a 3d2002 nincs kinn, egyelőre ez a legujabb tesztprg.. -
#1031 pedig tényleg jó
hihetetlen, hogy ez MS játék
a hangulat, a pályák... király
nekem a goblin város tetszett a legjobban
-
#1030 na azért nehogy már ne legyen az első 50-ben
egyébként meg ennyit a DS vs Dio vitáról.
A DS a kutyát se érdekli, rajtam kivül
-
#1029 aztat nem ismerem
vagyis hazudok
mert megvan otthon
adták vmelyik újsághoz
ki sem bontottam -
#1028 amúgy régebben már volt egy hasonló játék
HexPlore
-
#1024 Túlzás, hogy mindenhol, de lehet olyat venni. neve transmute. minél magasabb szintü a nature magic-ed, annál több pénz üti a markod
persze a boltban mégtöbbet kapsz -
#1021 Nincs bekapcsolva a CHEAT véletlenül?
:-) -
#1020 ok, nincs szemem....
-
#1015 a jégbarlangok után van, és egy darab ház egy kereskedővel. Ezzel indul a Chapter IV.
Nincs innen út, csak vissza a jégbarlangokba...
HELP!