2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • VRSDM
  • Hajnalcat
    Jó tudni.
  • DJ Skyline
    de nem! beregelt FLECK néven, ennyi! :)
  • Hajnalcat
    De meg lehet változtatni. A Bogyóka és társaiba is irogat egy gyerek, akinak a neve Sawyer1 volt, most meg átváltoztatta Fleckké. Biztos, megkért valami főnököt, hgy írja át neki...
  • VRSDM
    VRSDM = Veres Ádám , ugye ugye? (kár hogy ilyen néven regeltem és nemlehet sehogy megváltoztatni... :S mert nemsokkkal a reg után jött egy név, és mostmár mindenhol azvagyok ittmeg... no mind1már
  • Hajnalcat
    Amúgy hajrá Bayern! Most nézem a meccset és nyakamban Bayern sál meg a csuklómon Bayern felakasztós izé.
  • Hajnalcat
    Nem, de már találgatták egyszer... Mé' láttál egy ugyanilyen kinézetű csajt Pécsen, mint amilyen én vagyok?
  • sz4bolcs
    Hajnalcat Te pécsi vagy?
  • Hajnalcat
    Akkor Te lennél a kivétel. :)
  • DJ Skyline
    még jó,hogy nem vagyok andrás! ^^
  • Hajnalcat
    Boldog névnapot! Most Ádám vagy, vagy András? Az Andrásokból már elegem van, de persze lehet kivétel.
  • DJ Skyline
    Dorottya kimaradt!
  • GabcsiManó
  • Phat Smoker
    nem biztos..ma van pl. Gara, Gorgiás, Omár, Péter, Petúr, Sziringa és Vulfia névnap is! :D
  • bld
    akkor ádám vagy?
  • VRSDM
    ma volt a névnapom...
  • ugot2know
    1.az első mondat már eleve reklám
    2.nem derül ki a sztoriból,hogy végülis mit sikerült csórnia

ezért felesleges volt kirángatni a pipsóból
  • TheSuperMan
    hehehe megérdemli
  • Kata
    :DDD
  • SNAKE01
    hát ez LoL!
  • SNAKE01
    de az én történetem tényleg igaz! -.-
  • DJ Skyline
    na,a nagy öreg nyugdíjjas megszólalt
    :D
  • Hajnalcat
    Ezek a mai fiatalok...
  • ugot2know
    én meg bementem az üzletbe,bedobtam a 100-ast és a függöny magától széthúzódott
  • Phat Smoker
    miközben úgy tettél mintha telefonáltál volna :DD
  • DJ Skyline
    de igen

próbafülkében próbál a csaj,látom épp veszi le a ruháját,eladó nem figyel,gyorsan besurranok,csaj néma volt így nem tudott segítséget kérni,így rábeszéltem,hogy könnyítsen rajtam! :Dd
  • Phat Smoker
    de kitalálni te is tudnál egyet nem ? ;-))
  • DJ Skyline
    én is mesélek egyet!

az történt,hogy nekem nincsen ilyen történetem!
  • VRSDM
    jujj mesélek egy jó kis sztorit...

épp a minap sétálgattam egy haverommal és láttam hogy egy csaj megy be öltözni a próbafülkébe 3. fürdőrucival egyet kinthagyott nemtudom miért, nemértek hozzá, aztán miközbe átöltözött jól megnéztem magamnak, azt szimulálva hogy telefonálok... aztán jackpot gyanánt még a 4.et is felőróbálta...
  • SNAKE01
    én egyszer végignéztem egy eléggé jó csaj próbafülkés produkcióját!
    egy nadrágot próbált fel.ott ált bugyiban és nézegette magát aztán a nadrágban is!vagy tíz percig nézegette magát én meg ott áltam egészen véletlenül
    ez az egész amúgy annak volt köszönhető hogy nem lehet behúzni a függönyt.nameg pont szembe volt egy tükör is!na szóval előtte haverom bement a mellette lévő fülkébe és szóval hát azt vártam és közben kicsit jól elvoltam és néztem a csajt ahogy próbálja a ruhákat!
  • tysonbaba
    Úristen!
  • Hajnalcat
    Ezt a levelet kaptam ma. Szóval vigyázzatok, lányok, mert lehet, hogy holnap titeket fog megnézni a telefonos függönytartó.

Sziasztok,

Tegnap bementem a Calzedonia-ba (Árkád Üzletház) egyedül, mert nagy leárazások vannak.
    4 db fürdőruhát választottam ki de a proóbafülkébe csak 3 db-ot lehet egyszerre bevinni. Kettőt felpróbáltam, mivel annyira nem voltak jók gondoltam, hogy kiadom az eladócsajszinak, hogy be tudja adni a negyediket. AKKOR nézem, hogy valaki tartja a függönyt. Először azt hittem, hogy mással van csak rossz fülkébe nézett be, majd bevettem a 4. fürdőruhát, elkezdtem felvenni és látom, hogy a kezével megint tartja a függönyt. Olyan ideges lettem úgy kiabáltam vele…mire ő csak annyit mondott – hogy jó jó nem kell úgy kiabálni, majd szép lassú léptekkel, mobil még mindig a fülén kisétált. Az üzletben igazából nem vettek észre semmit mert a fickó úgy csinált mintha hozzám tartozott volna és közben végig a mobil a fülén volt mintha beszélt volna.
    Azért volt ilyesztő mert mivan, ha bevár valahol és ki tudja, hogy hogyan végződik…… jobb bele sem gondolni, ebben az esetben ez nem így történt de döbbenet volt a részemről. Ráadásul egy teljesen átlagos fickó volt, olyan 30-as körüli.
    Igazából azért írom le, hogy veletek ez már ne történhessen meg, hogy az ilyen aberált barmok ne rajtunk élvezkedjenek. Meséljétek el minden nő ismerősötöknek, hogy ha egyedül próbál akkor figyeljen oda, vagy szóljon az eladónak, hogy egyedül van.

• VRSDM
    na kössz ezt most sértésnek vegyem?
  • Brigicsaj
    hehh én is, amikor te beírtál akkor én még a buszmegállóba voltam 20 percnyire itthonról..:D
  • SNAKE01
    hali!:)
    de rég jártam itt!:D
  • bld
    pedig egy jó magyar szofi...:D
  • Hajnalcat
    Ilyen fiatalon szivarozol? Ejnye.
  • Brigicsaj
    hello
  • VRSDM
    nemis irok és elis lettem feledve másokmeg szépen dícsfényben úsznak... na szép, mentem szivarozni
  • DJ Skyline
    nem baj,szeretem magam kivonni a köztudatból,forgalomból! :)