2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
Hajnalcat #2709 Ja, és azt is mesélte, hogy focisták voltak mind. -
Hajnalcat #2708 Erről az elrablásos dologról én is hallottam. Hogy valami hídnál elraboltak pár fiatal srácot. A barátom mesélte.
De hogy 8 perc alatt levágták volna a kislány haját, meg átöltöztették és elkábították volna, na, az már egy picit túlzás. Ennyi idő alatt nem tudják ezt megcsinálni szerintem. Egy sima hajvágás beletelik fél órába a fodrásznál. -
#2707 szvsz fake. -.- -
#2706 hát érdekes az biztos, unokatesóm régen nagyon jól focizott a fradiba, és mikor valami nagyobb nevesebb kategóriába került, szóval tényleg tehetséges volt, de akik ottvoltak mindig véletlen a bokájára csusztak be a próbaedzések alatt, mert ugye féltették a helyüket (ez már fizetős osztály volt) és lett is jópár inszalagszakadása, sok mütét és korház utána emiatt kellett abbahagynia, és ugye mostanság meg tüntek el embere a szigetről, és mi az érdekes, hogy az utolsó 3 ember az mind vele együtt járt focizni, ergó mind jó sportolók és biztos egészségesesk és erősek, na ezóta nemjár az unokatesóm arra szóarkozni, meg körbenéz 3x mielőtt kiszáll a kocsijábol ésigytovább tiszta leépült let... nemis csodálom -
Hajnalcat #2705 Ismét egy sztori:
Vajon igaz lehet?
Egy kozmetikus vendége mesélte, hogy mi történt az unokájával:
egyik hipermarketbe volt a lánya, vagy menye vásárolni a 2,5-3 éves kislányával. Bevásárló kocsiban ült a kislány, anyukája sor végén hagyta a lányát és visszaszaladt egy csomag valamiért. Visszanézett és már nem volt sehol a gyereke, tudta, hogy ilyen gyorsan nem mászik ki és tűnik így el. Lélekjelenlétének köszönhetően szólt a biztonsági őröknek, akik lezárták az egész áruházat. A gyereket elkábítva, átöltöztetve és levágott hajjal találták meg a személyzeti vécében. Az eltűnés és a megtalálás között 8-10 perc telt el, és már ez történt! Az áruház tudja, hogy szervkereskedelem van, az is valószínű, hogy nem először fordult elő. A család a nyilvánosságra akarta hozni, de megfenyegették őket, mert ez nagyon negatív reklám lenne. Szóval a család azt kérte, hogy szájhagyomány útján terjesszük - főleg családosoknak, hogy hiperekbe/akárhol ne hagyjuk 2 lépésnél távolabb a gyerekünket, mert örökre eltűnhet! HÁT NEM ISZONYATOS???????
-
Hajnalcat #2704 Olyan képeket már csináltunk régebben.Most olyat szeretnék, amit fel is tudok rakni a netre, szóval szolidat. -
Hajnalcat #2703 Olyan vagy. -
Hajnalcat #2702 Ádám, képet, tényleg, kérek képet az új hajadról! Megígérted. :) -
#2701 sose változol... /ezért szeretünk -
#2700 ték -
#2699 hát ja!:)) -
#2698 ismert effektus a lámázás, olyankor szoktuk megkérdezni " ki kér kávét? " 10-15 kéz a magasba :D aztán egyből előjön a legjobb éned... :)
#2694 - tökjó okosakat irsz, nemcsak flémelsz ( mint őőő éénnnem :D:D), tetszik, tapasztalat egy nő vagy az biztos (bár egy tizessel többis mint én :D)
/hogyne vágnám milyen cigiről beszél, csak próbáltam egy vicceset irni, de a suli ezekszerint mais leépített, Fót-on lakom, és őőő csinálok képet uj hajamrol... ( tényleg ezt Hajnalcat-nak is megigértem no mind1, szóval ha gondolod találkozhatunk bár énsem láttalak még, mind1 is az, eszünk valamit vagy film vagy hasonlók, ugyis mehetnékem van :D -
#2697 hát nekem a megszokott a rossz...:D -
#2696 nem hiszem hogy értetted ő nem a sima cigire gondolt..:D hanem hm..:D én vágom..:D
Na szal hol lax? :D kép? :DD -
#2695 elvileg vasárnapig tartott csakmár nembírtam azokkal a faszlámákkal játszani annyira hülyén játszottak.capture the flag-eg nyomtuk a cod2-ben és mindenki összevissza volt,nem tudtak összejátszani és ezért vesztettünk mindeig.nem volt jó a hangulat sem.a vodkát én imádom... -
#2694 Talán addig jó, míg a megszokotthoz képest nem történik semmi különös, mert az általában valami baj vagy gond szokott lenni - így tartják. :) -
#2693 figy, szolhattál volna előbb is, és akkor tempósabbra veszem a " csipjük fel Brigi "-t akciómat... Anyuék elutaznak szombattól egy hétreátjössz? üres lesz az egész ház
#2692 -> LANozni mentél és épphogy 24 órás volt... höh, 40óra alatt elsem indulok, neméri meg a cuccolás, vodkát nemszeretem, cigit meg minek sodrod ha boltba megkapod sodorva?
/én egész hétvégén bmx-eztem -
#2692 mondjuk nekem is jóvolt a hétvégém!
pénteken lanparty-ra mentem szombat délután hazajöttem.
szombat este vodkáztunk én természetesen tisztán ittam és után egykét sodrott cigi,szal kész voltam... -
#2691 miért nem jó!? -
#2690 Az nem jó, annyira ha nincs semmi különös..:) nekem a hétvége meg a mainap is rendkívül jó volt..:) igaz pasi hm az még nincs mindig, legalább is az nem hajt rám akit én szeretnék..:S -
#2689 nálam is #2688 -
#2688 semmi kül,én személyszerint semmit nem tudok mondani... -
#2687 Mizujs erre felé? Kicsit vissza olvasgattam....:) de azért írjatok vmi jót, hadd legyen még jobb ez a mai nap..:) -
#2686 hi -
#2685 értem! -
#2684 sziaa!!!!:) -
#2683 hát talán egy kicsit tényleg hasonlít! -
#2682 hellóka! -
#2681 merészkedek vállalkozni kitalálni mit irna Hajnalcat az alapján ahogy itt megismertem:
"hát nemis tudom félek hogy esetleg bárki feltenné a netre, vagy ellopná és fenyegetne vele"... -
ugot2know #2680 Rendelkezel páros fotóval?:)
(osztható 2-vel) -
#2679 Aztán miért nem? Kettőtök részére nyugodtan csináljatok olyan képet is. Hidd el, a párod nagyon fog neki örülni. :) -
#2678 nálam sincs sok új! járkálok be a suliba,próbálok beilleszkedni kissebb nagyobb sikerekkel! :)) -
Hajnalcat #2677 A galériádban az egyik csaj annyira hasonlít egy spanyol sorozat szereplőjére:
Lány
Itt az a csaj (Dafne Fernandez):
-
Hajnalcat #2676 Aranyos az arca. :)Egyszer majd egy ilyen fekvős képet akarok csináltatni a barátommal, csak nem lennék rajt ennyire szellős. :D
-
#2675 nekem ez a kép jobban tetszik!:)
Klikk! -
#2674 hát őőőőőőőő!
nem lenne rossz ha azok a polipok vagy mik nem lennének a képen!
hát amúgy meg igen nagyon kedvelem az Ázsiai csajokat!:)
na és kösz hogy gondoltál rám... :)) -
Hajnalcat #2673 Látom, megkedvelted a távol-keleti hölgyeket. A galériád elég szellős lett. :D
Belinkelek még egy képet, hátha tetszik:
+18
Ázsiai lányok -
#2672 hát őőő nem sok minden.
végre jól érzem magam!
veled mivan? -
#2671 ahoj, mizu!? :) -
#2670 csoki!