Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nocsak. 😊
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
nõk, sör, sportkocsik...
vannak akik meg fõzésrõl, gyereknevelésrõl beszélgetnek...
Ramadamammy rapidrandi
"-Kivéve minket, Neon. Mert mi okosabbak, és ügyesebbek vagyunk. És vannak fegyvereink, meg telefonjaink."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
bár hogyis mondjam, én szoktam kapni az ilyen alkalmakon, nameg fordítva is.
atlantis? legalább tudom merre lasz 😄 hamarosan bombás lesz arra majd meglátod 😉 /öbbet nem árulok el. aki érti érti
u dont have to listen anybody else but me
Pfff, h*lye kis diszkós p*csák, mit képzelnek magukról...<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Állítólag pécsiek voltak, és a barátom szerint nem lett volna hol aludniuk, gondolták, jó lesz ez a pasi, hátha befogadja õket, hát ráb*sztak.<#vigyor3>#vigyor3>
ma volt kb. 20perc, amikor elgondolkoztam igy magamon, meg a környezetemen, irtam pár barátomnak ilyen apróságokat, megköszönve a nyarat, meg hasonlófélék...
jolesett, még könnyes is lett a szemem, meg felvettem egy régi fishbone-trapézom ilyen nagyonhalványkék, és ilyen nagyonselymes farmerbõl van...
nagyon jóvolt nosztalgiázni,
mostmeg tõletek a biztató szavak 😊

ilyen konkurenciával "öcsém" nemtom h tudod majd felvenni a versenyt😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
"-(...) Te szereted Britney Spearst?
-Nem.
-Miért nem?
-Mert mindig kidugja a nyelvét, amikor énekel.
-Pontosan.. erre gondolok. Valami nem stimmel itt. Nincs minden rendben a világgal. Folyton nézed a TV-t. Az MTV-t.
Régen voltak ronda emberek is. Rondák, ...és tehetségesek. De mostanra. Mostanra mind eltûntek. Felszívódtak.
Ma már csak szép embereket látni.
Tudod mi lett a rondákkal?
-Meghaltak?
-Fogalmam sincs. Épp ezért kérdeztem.
Ha valaki popsztár akar lenni, akkor ma elsõ dolga, hogy tetováltasson magára valamit, meg magábarakat pár piercinget, vagy felpumpáltatja a mellét. És a..
másikat is. Vagy kigyúrja magát. Szoláriumozik. Epilálja a testét.
Olyan ez, mint ha egyre butábbá válna mindenki.
-Mindenki?
-Kivéve minket, Neon. Mert mi okosabbak, és ügyesebbek vagyunk. És vannak fegyvereink, meg telefonjaink.
Igen.
Bizony ám.
..."
Mindenki szûrje le a tanulságot. 😊)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
/mi legalább 106ossal közlekedünk vagy talone -al/
de mivel ez még mindig nem az élet nagy igazságai topik, ne menjünk bele.
de tudod, amit magadnak nem kívánnál... 😉
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
A pasija A LÁNYNAK
"Csak azt ne mond, hogy az a barátja, aki fenn ül a kocsi tetején, mert azon szétröhögtem a belem. LOL
Ez kész rölhely, azt hiszi magáról, hogy hú de menõ a cigijével meg az oldalbézbolsapkájával, közben meg egy looser. Az ilyenek de fel tudnak húzni. Nem, ez nem lehet annak a szimpatikus csajnak a barátja, ez kizárt. Ez valami vicc? :S
A kocsiban ülõ gyerek az szimpatikus, de a másik...na hagyjuk már. De érdemes lesz felrakni a vannak itt lányok topikba, hogy õ a barátja, mert mindenki majd szétröhögi magát, az biztos."
szoval -> eleve, az egy dolog hogy keresett ("azért, mert attolmég hogy van barátom beszélhetünk, és ezt remélem te is igy gondolod, bár ez hogy van nem valami jó hír számodra") ez olyan megérzés, bár mg nem is beszéltünk sokat, majd irom a részleteket...