2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
ugot2know #2749 Dáridó topig -
Hajnalcat #2748 "psichodellyc goa"
Az meg mi a lónyál? -
Hajnalcat #2747 Én is így vagyok vele. Mostanában rászoktam a Gregorianra. Jó kis relaxálós zene. Persze azért a rockkot se hanyagolom el. -
#2746 nyugi téged sem felejtünk el , szeretünk téged is .:) -
#2745 néha szükség van az ilyenekre is ...
néha nekem is olyan a hangulatom ,hogy inkább lassú zenét hallgatok néha pedig rockot . -
#2744 hát azt elhiszem ...néha én is csak pislogok de a lányom az újonnan kitalált irányzatokban néha jobban kijön ill. jobban tudja , hogy miről is van szó . -
#2743 ezeket az elnevezéseket annyira bírom :D
psichodellyc goa
és mindegyik ugyanolyan nyúlszar :D sry. nembírok kiigazodni ezek alapján -
#2742 most épp downtempo,vagy nem is tudom mi szól! ilyen lassú relaxálós zene! :D -
Hajnalcat #2741 Hogy mondjak valami rosszat is róla. Eléggé furcsa zenei izlése van (távol áll tőlem a trance, hause meg stb..diszkós izé), de tényleg rendes gyerek. -
#2740 ^.^ -
#2739 mi?:Dd
senkivel nem prájvit messzidzselek! :D
hol írnak ilyeneket? -
#2738 ez a szkáj-gyerek nemtudom miket pm-ezik minden fele, de akármerre koptatom a lábam, mindenhol dícsérik meg istenítik meg amit csak akartok
/irigy -
#2737 jó fej vagy :DDD -
#2736 mert a Bp.-Szeged járatot törölték! :) -
#2735 miért pont a Bp.-Békéscsaba járat ? (de én is hülyeségnek találom ) :)
ha gyerekkel van akkor miért nem figyel jobban és miért rohan ? -
#2734 hát azt jól el kell néznie az embernek ...:) -
#2733 Sziasztok ! -
#2732 naná hogy vannak..:D pl én is többek közt..:D -
Hajnalcat #2731 -
kukac7 #2730 ma meg nem volt idom elolvasni a friss infokat (marm egerte feljonni az uj ipod-okert :)) es azert jottem.
meg a szokasos dolgokat elinteztem.
jo, nem voltam nagyon pias, csak egy piciket. :)
amugy a reszeges forumozasrol vannak emlekeim... -
#2729 hehe milyen elmebeteg üla gép elé bebaszva az az igazi kocka :D
nem baj jó az! :D -
kukac7 #2728 hu de kuva jo bebaszva forumozni.
vannak itt csajok? :) -
#2727 semmit közbe rájöttem hogy énvagyok a n00b...
ott értetetm félre hogy " egy barátnőm küldte " és " tegnap bementem " azthittem te magaddal történt ez meg, és mostmeg már a barátnőd küldi, elnéztem... :S -
Hajnalcat #2726 Mit nem értesz? Súgd már meg nekem. :)
Azt a smileyt meg ne vedd ám komolyan. :) -
#2725 nem sértegetős akart lenni, meg nemis az, csak 2 hsz-edbe magadnak mondasz ellen és nemértettem mi az eset... -
Hajnalcat #2724 Tudom, hogy hülyeség, csak viccből írtam be (amúgy tényleg úgy küldte nekem e-mailben a barátnőm), hogy legyen miről beszélni. ;) -
#2723 pontosan, vagy esetleg megkérek vkita sorból
de amúgy is gyerekkel hová sietsz ennyire.. -
#2722 hülyeség mind! ez kb olyan szintű mint a küld tovább 3 napon belül 15 ismerősnek c. dolog,és akkor szerencsés leszel! de ha nem,akkor meg elüt a MÁV Budapest-Békéscsabai járata...ezek meg ilyen szaftos,vagy kicsit hátborzongatóak,hogy húha figyeljünk oda! mondjuk a próbafülkés dolog valószínűbb mint ez a gyerekes,hogy "anyukája sor végén hagyta a lányát"...persze,nem tűnne fel senkinek,hogy valaki kikapja a gyereket! most egy 3 év körüli gyerek már akkor sír,ha a mama távol van egy idegen helyen egyedül,pláne hogyha egy idegen kikapja a kocsiból! szóval nem tartom valószínűnek,hogy egy hipermarket sorában kikapnak egy gyereket a kocsiból,és az nem tűnik fel senkinek! mintha tök természetes dolog lenne!
de ha meg mégis igaz lenne,akkor meg a mama volt a tök! inkább ott hagyja a gyereket lesz ami lesz alapon,mintsem hogy 5 perccel tovább marad a boltban,hogy vissza megy kocsistul,gyerekestül a cuccért! -
Hajnalcat #2721 Erre nem is válaszolok, már bocsánat. -
#2720 az előzző nem veled történt, vagy nem igy irtad??? már bocsánat -
Hajnalcat #2719 Egy nagyon jó barátnőm küldte nekem ezt is, meg a másikat is, Ő is úgy kapta valahonnan. Egyébként kukacnak üzenném, hogy ő nagyon jól ismeri azt a lányt. -
#2718 Nehogy azt hitt, hogy frufrut vágtak neki, meg dauerolták... Annyi volt gondolom a lényeg, hogy felismerhetetlenné tegyék, ehhez meg elég egy papírvágó olló is. -
Phat Smoker #2717 uhh...amúgy honnan szeded ezeket a sztorikat ?
bár jobb volt, mint a telefonos-kukkolós :D
látogass el ide, tetszeni fog! -
kukac7 #2716 igen, mint a nepmeset es rakjon hozza mindenki egy kicsit. :) -
Phat Smoker #2715 simán meglehet csinálni 8 perc alatt.
elég 2-3 ember hozzá, a lényeg az összehangolt munka. ;-)
-
#2714 de lehet egészségesebbek még mindig mint az átlag... ezt tessék elismerni -
#2713 amúgymeg hány fiatal focista, sportoló halt meg szívinfartus, stbiekben ? mostanában lehetett hallani párat, tehát totál nem egészségesebbek. -
#2712 full kamu. -
#2711 nekem is itt gyanakszik a lelkem, de ha érdekel, 8perc alatt egy hajnyíróval rég kopaszraváglak, sőőt anyukám régebben még nekem vágta a hajam és azis megvolt 2perc alatt (még a gombakorszakos időkben :D:D ) egy gyerekhaj meg tényleg nemnagy macera, főleg ha lány csak 2ollónyisszantás és máris tökrövid lett -
#2710 Nemnagyon tudom elképzelni, hogy nem kerül nyilvánosságra..