Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/irigy<#kuss>#kuss>
u dont have to listen anybody else but me
ha gyerekkel van akkor miért nem figyel jobban és miért rohan ?
meg a szokasos dolgokat elinteztem.
jo, nem voltam nagyon pias, csak egy piciket. :)
amugy a reszeges forumozasrol vannak emlekeim...
vannak itt csajok? :)
ott értetetm félre hogy " egy barátnõm küldte " és " tegnap bementem " azthittem te magaddal történt ez meg, és mostmeg már a barátnõd küldi, elnéztem... :S
Azt a smileyt meg ne vedd ám komolyan. :)
de amúgy is gyerekkel hová sietsz ennyire..
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
de ha meg mégis igaz lenne,akkor meg a mama volt a tök! inkább ott hagyja a gyereket lesz ami lesz alapon,mintsem hogy 5 perccel tovább marad a boltban,hogy vissza megy kocsistul,gyerekestül a cuccért!
[/cserf][/fülünyúl]
bár jobb volt, mint a telefonos-kukkolós :D
látogass el ide, tetszeni fog! http://www.urbanlegends.hu/
elég 2-3 ember hozzá, a lényeg az összehangolt munka. ;-)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De hogy 8 perc alatt levágták volna a kislány haját, meg átöltöztették és elkábították volna, na, az már egy picit túlzás. Ennyi idõ alatt nem tudják ezt megcsinálni szerintem. Egy sima hajvágás beletelik fél órába a fodrásznál.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vajon igaz lehet?<#alien>#alien><#vigyor4>#vigyor4><#pardon1>#pardon1>
Egy kozmetikus vendége mesélte, hogy mi történt az unokájával:
egyik hipermarketbe volt a lánya, vagy menye vásárolni a 2,5-3 éves kislányával. Bevásárló kocsiban ült a kislány, anyukája sor végén hagyta a lányát és visszaszaladt egy csomag valamiért. Visszanézett és már nem volt sehol a gyereke, tudta, hogy ilyen gyorsan nem mászik ki és tûnik így el. Lélekjelenlétének köszönhetõen szólt a biztonsági õröknek, akik lezárták az egész áruházat. A gyereket elkábítva, átöltöztetve és levágott hajjal találták meg a személyzeti vécében. Az eltûnés és a megtalálás között 8-10 perc telt el, és már ez történt! Az áruház tudja, hogy szervkereskedelem van, az is valószínû, hogy nem elõször fordult elõ. A család a nyilvánosságra akarta hozni, de megfenyegették õket, mert ez nagyon negatív reklám lenne. Szóval a család azt kérte, hogy szájhagyomány útján terjesszük - fõleg családosoknak, hogy hiperekbe/akárhol ne hagyjuk 2 lépésnél távolabb a gyerekünket, mert örökre eltûnhet! HÁT NEM ISZONYATOS???????
#2694 - tökjó okosakat irsz, nemcsak flémelsz ( mint õõõ éénnnem :D:D), tetszik, tapasztalat egy nõ vagy az biztos (bár egy tizessel többis mint én :D)
/hogyne vágnám milyen cigirõl beszél, csak próbáltam egy vicceset irni, de a suli ezekszerint mais leépített, Fót-on lakom, és õõõ csinálok képet uj hajamrol... ( tényleg ezt Hajnalcat-nak is megigértem no mind1, szóval ha gondolod találkozhatunk bár énsem láttalak még, mind1 is az, eszünk valamit vagy film vagy hasonlók, ugyis mehetnékem van :D
Na szal hol lax? :D kép? :DD
xD
[/cserf][/fülünyúl]
#2692 -> LANozni mentél és épphogy 24 órás volt... höh, 40óra alatt elsem indulok, neméri meg a cuccolás, vodkát nemszeretem, cigit meg minek sodrod ha boltba megkapod sodorva?
/én egész hétvégén bmx-eztem
pénteken lanparty-ra mentem szombat délután hazajöttem.
szombat este vodkáztunk én természetesen tisztán ittam és után egykét sodrott cigi,szal kész voltam...<#vigyor3>#vigyor3>
xD