2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2789 hááát :) -
Phat Smoker #2788 melexik a helyzet ? -
#2787 heh, te nyertél...
nemén vagyok a képeken, épp azért tettem a fejemmel együtt hogy ki szolja meg először :)
amugy öhm mitagadás én szálkás vagyok, ha annyira érdekel a testem prezentáljam pm-be ??? :) -
kukac7 #2786 VRSDM te azt hiszed szalkas vagy?
egy deka izom nincs rajtad, mar bocs. :D -
#2785 tehát ő...a látszat csalt? jájáj pfeeejj -
#2784 szemrebbenés nélkül nézem végig ezt manapság... mikor a mekiben mellettem nyalta falta magát egy pár... csak épp az nő csak annak volt öltözve... namost hadnerészletezzem...
elis ment az étvágyam -
#2783 :DDDD jah..:D -
Phat Smoker #2782 tehát szereti a férfiakat, de a nőket jobban! :DD -
#2781 csinálok olyat is csak fikarcnyi időm senincsen van mostanában... -
#2780 nem csalja, állítása szerint..:D
úgy kezdődött eleve hogy a Laci megkérdezte hogy a tanárúr szereti-e a nőket..:D elkezdte mondani hogy többre tartja őket mint a férfiakat, és hogy nem csak azért mert szépek meg stb,...:D de ha másik értelembe kérdezte akkor amióta felesége van azóta másik növel nem próbálkozott..:D -
Hajnalcat #2779 De ezen nem látszik a hajad, olyan sötét van. Jobb minőségű nincs? -
Hajnalcat #2778 Na, jött valaki a segélyszolgálattól... -
Hajnalcat #2777 Lehet, hogy tanár néni volt. -
Phat Smoker #2776 noés csalja a feleségét a tanár úr ? -
#2775 Sziasztok!
Haljátok, tiszta kész volt a mai napom...:DD
Kémia tanárt beszéltettük hogy elmenyjen az óra, és elkezdett nekünk regélni a szexről...:DDD de olyanokat hogy tátott szájjal néztem hogy jesszusom ilyen higgadtan meg normálisan és ennyire tabu nélkül mondja a dolgokat, és ráadásul nem csak átlagosan hanem a saját nemi életét is , hát én majd bexartam...:DDDDDD -
#2774 uhh jut eszembe, nemtudja valaki megszerezni az uj DOVE reklám zenéjét, azt amiben a "minden lánynak van joga szépnek lenni" vagy mi van... az annyira tetszik... csak enmtalálom ... :((
ja meg ma sikeren kaptam egy ofő-intőt azért mert átsétáltam a suli konyháján... nevetésges... :S:S:S dühből meg addig voltunk kondiba haverommal mig nembirtunk moccani, és ez most nem jelző, tényleg nembirtam felemelni a kezem... :) -
#2773 Én mondjuk kívűlálló vagyok ezen a téren is. Se pia, se bagó, sem egyéb dolgok. -
#2772 mégis erről szól a legtöbb mai buli legalábbis igy a 16-18 éve körökben ahol mozgok ugye, a srác pia nélkül csajozni sem tud már, aztán meg annyit iszik hogy csa beég az összesnél mert aztse tudja hogyhivják... :D örülök hogy másvagyok /persze azért énis szétpottyanok néha -
#2771 Ezzel egyetértek. -
TheTerminator #2770 Sziasztok! A buli nem a drogokról és nem az alkoholról szóll!!!! Ha valaki tud bulizni annak teljesen mindegy hogy józan vagy nem, szerintem az elég gáz ha valaki valami más hatás által tud csak bulizni. -
#2769 ja ok :D
de akkor sem tudok elképzelni embereket erre bulizni, pedig goa partikat szoktak irdetni:O
vagy olyan lehet mint az elszállós dnb, hogy mindenki különállva lesi a földet és motoszkál pár órán keresztül -
#2768 szigeten volt a WAN2-ba NEO koncert, és valami eszméletlen jó volt, és nemvoltam se részeg se szipus se tépett se szúrt semmilyen... :)
jameg ujhajas képem a galériámba... (lusta linkelgetni) -
Hajnalcat #2767 #2724 Idézzem magam mégegyszer? -
kukac7 #2766 Hajni: [URL=http://index.hu/tech/hoax/?title=most_eppen_a_media_marktbol_lopkodjak_a&more=1&c=1&tb=1&pb=1]ennyit a te nagy "lopkodjak a gyereket a kosarbol" tortenetedrol.[/URL] -
#2765 1. nem járok bulizni
2. ha az adott illető úgy érzi magát jól,hogy beszipózik,akkor hajrá, az nem az én világom!
^^ -
#2764 ez nézet kérdése és ízlésé... -
#2763 de egy ilyen pszicho izére hogy tudsz bulizni?
mindenki elvonul a sarokban az adag hígitójával,lufijával és magábafordulva hullámzik? -
#2762 tőled kifejezetten jóvolt hallani:) -
#2761 nem csodálkozom rajta ... :) -
ugot2know #2760 DM jó -
Hajnalcat #2759 Kösz, az infót, most már felvilágosodtam, nem győzött meg túlságosan, inkább maradnék a rocknál. -
Hajnalcat #2758 A kínálatomat megtekintheted a galériámban. Nem hinném, hogy dáridó szintű lenne. De ítélj, ahogy jónak látod, engem nem különösebben érdekel. :DD -
#2757 aha ... -
ugot2know #2756 a kínálat felsorolásából -
#2755 ezt miből gondolod ? -
#2754 köszi -
ugot2know #2753 náalm nem,de itt erősen ebbe az irányba orientálódik a többség (ergo én nem) -
#2752 olvasni való! -
#2751 azt én sem tudom ... -
#2750 ez a menő manapság nálad ?