2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2829 húúú -
#2828 szia -
#2827 heló -
#2826 végre látlak ! :) -
ugot2know #2825 hy -
#2824 sziasztok! -
Hajnalcat #2823 Hát te nagyon nem figyelsz, hallod-e!
#2724 , #2767 -
pleA #2822 Hát te nagyon naiv vagy, hallod-e? -
#2821 nekem csak a hugom rikácsolása maradt:) -
#2820 én meg tegnap lónyerítést...meg szamár..:D -
#2819 én meg hallottam a szarvasbőőőőgéést:) -
#2818 én meg egy kortyot..:D:P -
#2817 köszi!:D -
#2816 Hallottuk hírét a Margit hídon kidöntött újabb oszlopoknak. Ezúttal nem a combino által. ;)) -
#2815 tegnap én is ittam egy csepp alkoholt... -
Phat Smoker #2814 úgy kell neked, megérdemelted! -
kukac7 #2813 megtenned?
koszi! -
#2812 neem dehogy, csak nekem volt furi -
#2811 csak meséltem,amúgymeg nem felvágás!
esetleg baj-e hogy beírtam?! -.- -
#2810 furcsa egy gyerek vagy te SNAKE01 ugy meséled ezeket a történeteket, mintha nemtudom felvágás lenne, vagy mintha ettől éreznéd magad jobban, nemtudom lehet csak számomra furcsa, énis iszok énis iszok többet néha énis iszok sokkal többet néha, mégse azzal sztorizgatok hogy hogy és mennyit és mikor kostóltam meg visszafelé a piábol...
persze a te dolgod...:) -
#2809 csoki!
emberek tegnap nagyon kész voltam!
tegnap beálltam mint a gerely!:DDD
elkezdtünk a viki-vel vodkázni 19:00- fele cigiztünk közben,aztán
megjöttek a többiek összedobtuk a kess-t vettünk hubit meg whiskeyt.
hát én kajak bebasztam öcsém.már csak annyira emléxem hogy forog velem minden hangok és képek,okádok mint az állat.lol,aztán meg vittek a csap alá,és mindenki röhögött.MINDEZ EGY JÁTSZÓTÉREN TÖRTÉNT.na és a végére csak annyi hogy egyik haverom vittel magához és ott aludtam és közben hánytam az ágy mellé.7 kor pedig hazajöttem.beteg a gyomrom. -
#2808 nemkönnyü engem ilyennel megbántani, neten meg főleg nem... semmi gond -
TheTerminator #2807 Bocs Ádám nem akartalak megbántani!!!! Tényleg oké haver. -
#2806 nem kell ilyen biztosra állítani a dolgokat,azért ide nem olyan emberek járnak (legalábbis remélem),akik átakarnák baszni a másikat! -
Hajnalcat #2805 [elbújdos innen is, mert megbántotta Ádámot, pedig nem akarta] -
#2804 ps-es képeket a ps galériámban rakom fel...
no de mind1 nemtéma... -
Hajnalcat #2803 -
Hajnalcat #2802 Igen, így hívják, de szerintem csak egy havernak csinált ismét képet, tudod, Photoshop-ol és azokat a képeket mindig a galériájába tölti fel, mert ott mindig meglesz.
(Legalábbis szerény véleményem szerint, de lehet, hogy tévedek.) -
#2801 felismerted magadat a képeken?:D -
TheTerminator #2800 de csak poén volt, szarnapom van azt kész -
TheTerminator #2799 ha úgy hívják a tagot aki más képet rakott ki magáról akkor igen.
-
Hajnalcat #2798 Ezt kire írod, Ádámra? :O :S -
TheTerminator #2797 ez csak poén!!!!!!!!!!! -
TheTerminator #2796 tuti beteg szerintem. vagy! vézna kis pöcs aki nem tud érvényesűlni az életbe. -
TheTerminator #2795 Ja egy kicsit! -
Hajnalcat #2794 Én észrevettem, hogy az nem Ádám teste, ahhoz túl magas és izmos az illető. Látszik, hogy érettebb férfitestről van szó a képen. -
#2793 forma...forma... -
#2792 :D! -
TheTerminator #2791 Amelyik csaj szereti a vad és érzéki szexet az keressen meg!!!! -
TheTerminator #2790 Hello szia szevasz!!! Nem mindegy hogy ki hogy néz ki, olyanok vagytok mint egy gyerek!!! " az én apukám erösebb mint a tiéd " Aki meg mással dicsekszik az gázos ember szerintem, ha nem így van szoljatok.