2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • SNAKE01
    én!
  • Varadium
    sziasztok mizulys ...van valaki a szobában
  • Hajnalcat
    Nagyon szívesen. Csak szólj máskor is, ha kell valami. :)
  • VRSDM
    jujjj
    I S T E N N N Ő

régóta vadászom már nagyon...
  • Varadium
    itt Debrecen-be csak azt látjuk amit a tv-é lead
  • Varadium
    titka mindenkinek van és ez igy OK,én is ritkán jutok a géphez és rővid idelyig...
  • Hajnalcat
    Ádám, majd nézz be az MP3-as topikba, felrakom hamarosan a Dove számodat.

Biztonságod veszélybe kerülne? Ajaj. Akkor komoly lehet.
  • VRSDM
    sokáig? ööö még hamar lefeküdtem mert 2 napja fáj a fejem (mostis) amikor nincs suli akkortudok csak igazán gépezni, szombaton meg bulik ált. igy marad a péntek, kockulás virradásig :D

2860 - nem mondhatom el, sajna pedig tiszta érdekes a téma, csakhát a biztonságom veszélybe kerülne
  • Hajnalcat
    Ja, egyébként tegnap is voltam és olyan csúnyaságokat csináltunk, mint elénekeltük a Himnuszt 2-szer, Erdélyi Himnuszt 1-szer, meg kiraktuk gyertyákból Magyarországot, és imátkoztunk. Tök nyugisak ezek az összejövetelek, csak ugyebár a média fújja fel mindig, jellemző. Kinn voltak gyerekes anyukák, babakocsis, öreg nénék otthonkában, 8 éves kisfiúk ott fogócskáztak (juj, micsoda randalírozás!). Szóval ennyit a félelemkeltésről...mert az folyik most mindenhol.
  • Hajnalcat
    Micsoda titokzatosság! :D
  • Varadium
    jó sokáig fentvoltál ,a másik részről meg hadtőrlyék be másnak a fizimiskáját
  • t0mmy #2858
    jujj büntetett előélet :P
  • VRSDM
    én megigértem a szüleimnek meg a nővérem pasijának hogy nem megyek ki semmire, sem... egyik részről szüleim érthető másik rész meg titok :)
  • Varadium
    jo neked, nekem még az sem szabad
  • ugot2know
    Én egyfolytában térben mozgok!
  • Hanga
    miénk itt a tér:)
  • Hajnalcat
    Voltam kinn a téren.
    Igen, ne politizáljunk, mert azt nem szabad ám. Tudjátok, itt semmit sem szabad...
  • krisztike
    szia!
    igazad van és a férjem elég féltékeny típus és akkor már mondhatja ,hogy: "az ember már a fórumra sem engedheti nyugodtan az asszonyt" ...
  • krisztike
    így van ...
  • DJ Skyline
    szerintem ne politizáljunk,mert megleszünk b@szva! :\
  • krisztike
    *ja,mert arra már megint NEM fordítottak pénzt
  • krisztike
    ennyit az MTV megtámadásáról és tönkretételéről ...
  • krisztike
  • krisztike
    csak az a baj ,ha kultúráltan teszi meg a nép ezt akkor ezt le se szarják és minden marad a régi ...
    mostanra felmerült a kérdés ,hogy a rendőri beavatkozás nem csak a keménymag túlkapásai ellen van ,mivel aki a balhé kezdetekor hazaakart menni a családjával azt nem engedték el a helyszínről -ide-oda lökdösték és utána fej magasságban lőték ki a könnygázt ,a földre eset és 1 orvostan hallgató segíteni akart neki és azt is 5-6 rendőr orrba szájba verték .
    a rendőri túlkapásról nem beszélnek ...(röhejes)
    az egész akkor kezdődött ,amikor a hibáját nem beismervén elnézést kért a magyaroktól Gyurcsány ,hanem az igazát bizonygatta ...és kimondta azt ,hogy "tüntessenek 1 napig ,5 napig vagy 10 napig ,ha megunják majd hazamennek "...-és ez tette be a kiskaput az embereknél .
    a rendőrök pedig hülyék ,hogy szolg.időtől függően nettó 75000-85000 ft/hó kimennek játszani a rambót felszerelés nélkül vagy nem a megfelelő védőöltözetben (ja ,mert arra már megint fordítottak pénz ).../nevetséges/
  • Brigicsaj
    Álmodban! :DDD Csak a Norbi termékei lesznek update 1-esek....:D szal max a Norbi fagyi lesz az..:D
  • Brigicsaj
    Sziasztok!
    Én is néztem a tévébe ezeket a tüntetéseket...és hát őm....inkább nem mondok semmit, mert már leírtátok az én véleményem is..
  • Hajnalcat
    Ne már! :/ Ezt honnan veszed?
  • ugot2know
    No,csak nb1-es lesz a Fagyi?
  • TheTerminator
    Ja lehet hogy segíteni fognak a jó ügy érdekébe de lehet hogy ezt kihasználva ismét le fognak húzni lóvéval és csak nől majd a tartozás és emelni kell majd ismételten!!! ennek soha nem lesz vége mert a gazdaságot csak úgy lehet helyrehozni ha az árakat a maximum fölé viszik fel. ha gyurcsány lemond aki helyette lesz annak is ezt kell tennie mint neki!!!
  • Hajnalcat
    Na, ennyit a politizálásomról, nehogy a végén még kitíltsanak.
  • Hajnalcat
    Hát igen, de ha mondjuk nem lettek volna ezek a drukkerek, akkor nem figyelt volna senki se fel ránk a világon. Most legalább már tudják, hogy mi folyik itt és remélem, hogy segítenek abban, hogy jobb irányba forduljon az ország.
  • Hajnalcat
    "már régóta meg kelledt volna ezt tenni"

Na, végre, valaki, úgy gondolkodik, mint én!
    Hát erről írtam az előbb. Mikor ezt a sok politikai topikot megnyitották, elképedtem, hogy mennyi furcsa ember ír ide. És még mindig nem tértem magamhoz.
  • DJ Skyline
    eleinte úgy indult,csak szerintem nem számított senki a drukkerekre! :\
  • TheTerminator
    ja ezt nem vágom! a balhé meg elég kemény ami fent megy de ez van, már régóta meg kelledt volna ezt tenni csak nem így mint állatok hanem ember módjára!!!
  • DJ Skyline
    mit értesz másként vélekedés alatt?
  • Hajnalcat
    Én mostanában igencsak a Tv-hez tapadtam a jelenlegi események miatt, ezért nem vagyok sokat, meg rájöttem, hogy itt az sg-n másként vélekedik az emberek többsége, ezért nem is írok nagyon.
  • TheTerminator
    na ja azért ennyire nem kéne témátlan lenni
  • TheTerminator
    na mi a pálya felétek?
  • Hajnalcat
    Ma köszönőnapot tartunk? Oké, akkor Sziasztok! :D
  • TheTerminator
    Sziasztok!!!