2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2869 én! -
Varadium #2868 sziasztok mizulys ...van valaki a szobában -
Hajnalcat #2867 Nagyon szívesen. Csak szólj máskor is, ha kell valami. :) -
#2866 jujjj
I S T E N N N Ő
régóta vadászom már nagyon...
-
Varadium #2865 itt Debrecen-be csak azt látjuk amit a tv-é lead -
Varadium #2864 titka mindenkinek van és ez igy OK,én is ritkán jutok a géphez és rővid idelyig... -
Hajnalcat #2863 Ádám, majd nézz be az MP3-as topikba, felrakom hamarosan a Dove számodat.
Biztonságod veszélybe kerülne? Ajaj. Akkor komoly lehet. -
#2862 sokáig? ööö még hamar lefeküdtem mert 2 napja fáj a fejem (mostis) amikor nincs suli akkortudok csak igazán gépezni, szombaton meg bulik ált. igy marad a péntek, kockulás virradásig :D
2860 - nem mondhatom el, sajna pedig tiszta érdekes a téma, csakhát a biztonságom veszélybe kerülne -
Hajnalcat #2861 Ja, egyébként tegnap is voltam és olyan csúnyaságokat csináltunk, mint elénekeltük a Himnuszt 2-szer, Erdélyi Himnuszt 1-szer, meg kiraktuk gyertyákból Magyarországot, és imátkoztunk. Tök nyugisak ezek az összejövetelek, csak ugyebár a média fújja fel mindig, jellemző. Kinn voltak gyerekes anyukák, babakocsis, öreg nénék otthonkában, 8 éves kisfiúk ott fogócskáztak (juj, micsoda randalírozás!). Szóval ennyit a félelemkeltésről...mert az folyik most mindenhol. -
Hajnalcat #2860 Micsoda titokzatosság! :D -
Varadium #2859 jó sokáig fentvoltál ,a másik részről meg hadtőrlyék be másnak a fizimiskáját -
#2858 jujj büntetett előélet :P -
#2857 én megigértem a szüleimnek meg a nővérem pasijának hogy nem megyek ki semmire, sem... egyik részről szüleim érthető másik rész meg titok :) -
Varadium #2856 jo neked, nekem még az sem szabad -
ugot2know #2855 Én egyfolytában térben mozgok! -
#2854 miénk itt a tér:) -
Hajnalcat #2853 Voltam kinn a téren.
Igen, ne politizáljunk, mert azt nem szabad ám. Tudjátok, itt semmit sem szabad... -
#2852 szia!
igazad van és a férjem elég féltékeny típus és akkor már mondhatja ,hogy: "az ember már a fórumra sem engedheti nyugodtan az asszonyt" ... -
#2851 így van ... -
#2850 szerintem ne politizáljunk,mert megleszünk b@szva! :\ -
#2849 *ja,mert arra már megint NEM fordítottak pénzt -
#2848 ennyit az MTV megtámadásáról és tönkretételéről ... -
#2847 -
#2846 csak az a baj ,ha kultúráltan teszi meg a nép ezt akkor ezt le se szarják és minden marad a régi ...
mostanra felmerült a kérdés ,hogy a rendőri beavatkozás nem csak a keménymag túlkapásai ellen van ,mivel aki a balhé kezdetekor hazaakart menni a családjával azt nem engedték el a helyszínről -ide-oda lökdösték és utána fej magasságban lőték ki a könnygázt ,a földre eset és 1 orvostan hallgató segíteni akart neki és azt is 5-6 rendőr orrba szájba verték .
a rendőri túlkapásról nem beszélnek ...(röhejes)
az egész akkor kezdődött ,amikor a hibáját nem beismervén elnézést kért a magyaroktól Gyurcsány ,hanem az igazát bizonygatta ...és kimondta azt ,hogy "tüntessenek 1 napig ,5 napig vagy 10 napig ,ha megunják majd hazamennek "...-és ez tette be a kiskaput az embereknél .
a rendőrök pedig hülyék ,hogy szolg.időtől függően nettó 75000-85000 ft/hó kimennek játszani a rambót felszerelés nélkül vagy nem a megfelelő védőöltözetben (ja ,mert arra már megint fordítottak pénz ).../nevetséges/ -
#2845 Álmodban! :DDD Csak a Norbi termékei lesznek update 1-esek....:D szal max a Norbi fagyi lesz az..:D -
#2844 Sziasztok!
Én is néztem a tévébe ezeket a tüntetéseket...és hát őm....inkább nem mondok semmit, mert már leírtátok az én véleményem is.. -
Hajnalcat #2843 Ne már! :/ Ezt honnan veszed? -
ugot2know #2842 No,csak nb1-es lesz a Fagyi? -
TheTerminator #2841 Ja lehet hogy segíteni fognak a jó ügy érdekébe de lehet hogy ezt kihasználva ismét le fognak húzni lóvéval és csak nől majd a tartozás és emelni kell majd ismételten!!! ennek soha nem lesz vége mert a gazdaságot csak úgy lehet helyrehozni ha az árakat a maximum fölé viszik fel. ha gyurcsány lemond aki helyette lesz annak is ezt kell tennie mint neki!!! -
Hajnalcat #2840 Na, ennyit a politizálásomról, nehogy a végén még kitíltsanak. -
Hajnalcat #2839 Hát igen, de ha mondjuk nem lettek volna ezek a drukkerek, akkor nem figyelt volna senki se fel ránk a világon. Most legalább már tudják, hogy mi folyik itt és remélem, hogy segítenek abban, hogy jobb irányba forduljon az ország. -
Hajnalcat #2838 "már régóta meg kelledt volna ezt tenni"
Na, végre, valaki, úgy gondolkodik, mint én!
Hát erről írtam az előbb. Mikor ezt a sok politikai topikot megnyitották, elképedtem, hogy mennyi furcsa ember ír ide. És még mindig nem tértem magamhoz. -
#2837 eleinte úgy indult,csak szerintem nem számított senki a drukkerekre! :\ -
TheTerminator #2836 ja ezt nem vágom! a balhé meg elég kemény ami fent megy de ez van, már régóta meg kelledt volna ezt tenni csak nem így mint állatok hanem ember módjára!!! -
#2835 mit értesz másként vélekedés alatt? -
Hajnalcat #2834 Én mostanában igencsak a Tv-hez tapadtam a jelenlegi események miatt, ezért nem vagyok sokat, meg rájöttem, hogy itt az sg-n másként vélekedik az emberek többsége, ezért nem is írok nagyon. -
TheTerminator #2833 na ja azért ennyire nem kéne témátlan lenni -
TheTerminator #2832 na mi a pálya felétek?
-
Hajnalcat #2831 Ma köszönőnapot tartunk? Oké, akkor Sziasztok! :D -
TheTerminator #2830 Sziasztok!!!