2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • SNAKE01
    ne fossál már!:)
    amúgy énis fosok tőled de azért megpróbálhatjuk szerintem.ígérem nem mászok rád!
  • DJ Skyline
    igaz,de az a helyzet,hogy jelent pillanatban az önbizalom hiány miatt,nehéz ezeket meglépni,hogy ne érdekeljenek azok az emberek,mert ha lenne önbizalmam,és azt mondaná,hogy szar ez a fekete nadrág,akkor azt mondanám,hogy "haggy' "...de így lehet magamra venném
  • Hoz_Hun
    LOOOOOOL... :DDD
  • SNAKE01
    budapesti vagy teis?
  • DJ Skyline
    még nem tudom,fosok tőled is!:DD

majd meglátjuk
  • t0mmy #1383
    hozhatod hozzám is összeröffenünk:)
  • Hoz_Hun
    Lehet, hogy in is találkoztam, csak nem tudtam róluk hogy Vikik vagy Mónik. :)
  • SNAKE01
    na de most komolyan összefuthatnánk majd!benne lennél?:|
  • t0mmy #1380
    az összes Viki szép :D:D
  • SNAKE01
    kecskemét!de figyu!a közeljővőben szándékozom elmenni budapestre szal majd említelek neki és elviszem magammal.ok?:D
  • DJ Skyline
    nem tudom,én Béla vagyok,és eszméletlenül kurvaszép vagyok!:DDDD
    dehogy...nem tudom,hogy van-e összefüggés,szerintem úgy igazán nincs,mert találkoztam már ronda Vikivel,meg Mónival
  • SNAKE01
    lol!:DDDDD
  • Hoz_Hun
    Akkor te is szép vagy... ez a lentiekből mint látod egyenessen következik...
  • DJ Skyline
    Budapest,gondolom ő az ország túloldalán! :(
  • Királylány
    én is Viki vagyok :D
  • Hoz_Hun
    Az én unokatesóm is Viki, és szép is. Imádták is a fiúk, volt elég problémája a szüleinek.
    A Mónik is szépek szerintem.
    Bár mondjuk ez így hülyeség, mert nincs összefüggés a név és a kinézet között.... vagy mégis?
  • SNAKE01
    :DDDDDD
    hol is laksz?hm?
  • DJ Skyline
    igaz...van Viki nevű rokonom (unokatesóm mamája) és szép...van egy Viki nevű volt oszt.társam,ő is szép...fú milyen csaj!:OO
  • DJ Skyline
    akkor küldheted hozzám, hozzám pont illik,én 19 vagyok!;) :D
  • SNAKE01
    :DDDDDDD
  • SNAKE01
    ja és itt az 1359 üzim újra!

mondta viki hogy Pálma azért nem akart velem találkozni mert hogy én akarok tőle valami komolyabbat és biztos rámászok majd.szal tuti megijedt hogy én majd bepróbálkozok...
  • The FlashBack
    bye
  • The FlashBack
    de a Vikinek lehetett volna annyi esze hogy elmagyarázza hogy nem áll szándékodba megerőszakolni fényes nappal:P
  • SNAKE01
    bye all!
  • The FlashBack
    ugye mondom:D
  • The FlashBack
    a Viki nevű lányok csak szépek lehetnek :P
  • SNAKE01
    :DDDDDD
    viki csak egy nagyon jó barát!egyébként 18 éves,és nagyon szép szerintem.
  • Sné Zsuzsa
    én csak pszichónak készülök :)
    Szemmel láthatóan semmi önbizalmad nincs Sky, amit nem értek, hogyan lehet félni az életben. Lehet nekem könnyebb dolgom van, hogy kis városban élek, de jelenleg én olyan szinten vagyok, hogy senki véleménye nem érdekel...és tudod nagyon jó így...ha végig megyek az utcán a sajátos öltözetemben, nem nagyon érdekel ki mit szól hozzá...aztán jelenleg másfél évvel fiatalabb barátom van, előtte 10 évvel idősebb barátom volt...semmi nem számít, csak az egyén boldogsága...másoknak nem ártok, csak nem követem a trendit, nem követem az egység akaratát, elképzelését, saját véleménnyel rendelkezek. Ennek az egésznek az a lényege, hogy merni kell önmagadnak lenni, nem kell foglalkozni mások véleményével, azzal csak magadnak ártasz. Velem is megesett már olyan, hogy visszahallottam egy csaj véleményét, hogy lekurvázott, sőt már olyat is mondtak rám, hogy én disco-ban nem csak táncikáltam...hanem hát "nem vetetettem meg a f@aszokat". Ezek az emberek, akik mások viselkedésével, életével foglalkoznak, roppant unalmas élettel bírnak, így abban élik ki unalmas kis hétköznapjaikat, hogy sztárok, barátaik, más emberek életéről tartanak zaftos beszámolókat...ezért olyan keresettek a tv csatornák melyeken reggeltől estig szappanoperák mennek, vagy azok az újságok amikben sztárok életéről tartanak beszámolókat. Azoknak az embereknek, akiknek a mindennapjainak kb a 80%-át pletykálkodás teszi ki, nem kell foglalkozni. Ezek az emberek nem rendelkeznek valós jellemmel, ezeknek az embereknek, ha még nagy is a szájuk nincs elég önbizalmuk, hisz saját hibájuk palástolására szolgál mások hibáinak felnagyitása, vagy unaloműzésre szolgál. Nincs mitől félned, nincs kitől félned, mert a rendes ember, ha a földön segít felsegít, a mocskos ember, ha a földön fekszel megpróbál beléd rugni és az olyanokkal nem kell foglalkozni. Légy őszinte, légy önmagad....ha őszinte vagy és teljes mértékben magadat adod, de ez egyeseknek nem tetszik, azokkal nem kell foglalkozni, nem lehet mindenki egyforma, isten őrizz. A menekülés nem megoldás, nem oldod meg a problémákat, nézz szembe velük, nincs veszíteni valód, ha azok az emberek kiközösítenek, mert nem tetszik nekik a stílusod, akkor ne próbálj hozzájuk tartozni, te járd saját utad.
    Nálam is volt ilyen probléma...az osztályunkban ténylegesen egyik csapathoz sem tartoztam, hol ide, hol oda verődtem és rengeteg lelki problémát okozott, főleg a főkolompos csaj viselkedése...mindig mindenben ügyesebb, okosabb akart lenni, mint én, mindig kibeszélt a hátam mögött. Én nem hátráltam meg, higgadtan kezeltem a problémát, ha vmi szemmel látható gondja volt megkérdeztem mi a gondja stb....és képzeld 4. évvégén tudod mit mondott?! Azt mondta, hogy sokra becsül engem, mert igazán van személyiségem és elsírta magát nekem, hogy neki milyen belső komplexusai vannak. Hát ennyit erről...a nő, aki 4 éven át szivatott ahogyan csak tudott, 4. évvégén kinyögte a valós gondolatait. Csak akkorra én már nagyon nem kedveltem.

Fel a fejjel, senki sem több, mint te!
  • DJ Skyline
    akkor ha Viki rendes,akkor hajtsál inkább Vikire :D:D
    persze ha nem 10 éves,meg nem 30,és nem is ronda :D
  • DJ Skyline
    12-13 évesen az inkább csak egy közelebbi barátság lehetett!:DDD
    szóval akkor még nem volt neki úgy igazán pasija,hát akkor lehet betojt a dologtól
  • SNAKE01
    szia de még megvárom mit írsz!:)
  • SNAKE01
    thx!
  • SNAKE01
    hááát,az nem nevezhető barátnak ami neki vólt!egy darab vólt neki asszem és az i csak vólt és semmi nem vólt köztük.kb 12-3 évesen,szal!egyébként nekem is megfordfult ez a fejemben.és már írtam is!de a fszom se tudja már...
  • DJ Skyline
    szeva!
  • Hoz_Hun
    Jó szórakozást!
  • DJ Skyline
    volt a csajnak pasija már (?),mert ha nem,akkor lehet azért mondta le,mert megilyedt...elképzelte "útisten mi lesz ha most összejövök vele,fogunk csókolózni,jézusom azt hogy?...terhes leszek,akkor?"

ez a 2 dolog lehet,megilyedt,nem meri a dolgot,vagy szimplán köcsög
    de ha azt írod,hogy olyan mintha a falhoz beszéltél volna...még mindíg ott van,hogy nem meri a dolgot,és így kezeli le,hogy úgytesz mintha nem érdeklé...lehet neked úgy jön le,hogy most köcsög,de lehet hogy nála belül,nagy harc van a nem merem,és a bevállaljam-e dolog között...kitudja...de ez csak akkor lép életbe,ha nem volt még barátja,ha volt,akkor szimplán szemét
  • Hoz_Hun
    Igaz. Ezzel még csak vitatkozni se tudok.
    De akkor is gerinctelenségnek tartom.
  • SNAKE01
    sziasztok!
    én leléépek!
    átnézek haverhoz azt lehet nyomunk egy WWE RAW VS SMACKDOWN meccset ps2-őn!
    egy kis feszültség oldás képpen de lehet eltépünk inkább Vikihez és elhülyülünk!
  • SNAKE01
    hát igen!vele is biztosan el játsza majd ezt valaki.és remélem eszébe jutok majd hogy ezt művelte velem,és hogy én jó lettem volna hozzá csak elbaszta a dolgot.meghát annyira idegesítő hogy akármit csinálsz akármit mondasz,mintha a falhoz bezsélnél.szal semmi értelme.
  • DJ Skyline
    majd egyszer őt is így átb*ssza valaki,és lehet másképp fogja kezelni a dolgokat,vagy még túl fiatal,és nem nőtt fel egy ilyen dologhoz...van akinek ilyen idős korában már hosszabb komoly kapcsolata van,de vannak ilyen tingli-tangli személyek,akik nem tudják most milegyen,és inkább a barátnőkre hallgatnak,meg lemondogatják a dolgot,stb...