Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utólag már <#hehe>#hehe>
sértõdj meg Királylány 😄 most hadd engeszteljen õ..
sértõdj meg Királylány 😄 most hadd engeszteljen õ..
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
értsd magad a stb-be 😊 ha meg elfelejtettek téged akkor fityiszt nekik..
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Lehet, hogy rosszul csináltuk...
A saját fórumokban is van rengeteg olyan topik, amit baráti társaságok nyitottak, és ott beszélnek meg mindent egymással, lehet offolni, meg mindenrõl beszélni, amit csak gondolnak.
De végülis már kezd azért komolyodni talán a dolog, az is valami. 😊
A saját fórumokban is van rengeteg olyan topik, amit baráti társaságok nyitottak, és ott beszélnek meg mindent egymással, lehet offolni, meg mindenrõl beszélni, amit csak gondolnak.
De végülis már kezd azért komolyodni talán a dolog, az is valami. 😊
láttam!csak tudod azt reméltem hogy mi leszünk ott akik jobban eldumálunk.egykét név:Hajnalcat,tommy,DJ Skyline,The Flashback stb... 😞
Írtam is bele.
hát sajnos ez van!😞
amúgy vannak újabb fejlemények meg lehet hogy még ma lezs több dolog is ami kiderül...
amúgy vannak újabb fejlemények meg lehet hogy még ma lezs több dolog is ami kiderül...
Az odajárók többsége csak poénként fogja fel az egészet. Lehet, hogy mégsem kellett volna megnyitni. Nem gondoltam volna, hogy ennyi éretlen fiú jár ide fórumozni.
megnyitottam a TOPIKOT!várok mindenkit akit érdekel a téma!😊
kuki-muki.
Köszönöm szépen, hogy beraktad! 😊
Kíváncsiság kielégítve.
A divatrokkereket azért megnézném majd egyszer...
Köszönöm szépen, hogy beraktad! 😊
Kíváncsiság kielégítve.
A divatrokkereket azért megnézném majd egyszer...
Személyes,és szerelmi problémák
Akkor nyisd meg. Támogatom. 😊
Akkor jobb is, hogy nem látom. 😄 Csak már nagyon kíváncsi voltam rá, mindig az vagyok. Ha valamit nem láthatok, azt meg akarom nézni, de ha már látom, akkor nem érdekel. 😄
hát de ez nem gumitéma kellene hogy legyen!ez eléggé fontos téma szerintem!és ide kéne nyitni a fiúk lányok kapcsolatok-ba...
Arra én is kíváncsi lennék. Szerintem a gumiszobában van elég sok ilyesmi, csak azt még nem láthatom 2 hónapig. :/ Idióta szabály.
Annyira vicces, hogy két fiú beszélget a Vannak itt lányok is topikban. 😄