2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1347 eléggé fasság ilyet művelni a másikkal azért... :( -
#1346 hát de... -
#1345 mert így könnyebb -
#1344 hát igen dühítő,de nem tudok mit csinálni sajnos ez van.ezt énsem értem amúgy!:\ -
Hoz_Hun #1343 De azért dühítő a sunyoggás. Mi a fenének, nem tudta megmondani egyenessen, ha nem akar semmit. -
Hoz_Hun #1342 Egyébként nyugodtan kételkedhetsz ez orvosi probléma, és megfelelően kell kezelni. -
#1341 hát így jártam!:|
nyugi mostmár anynira sem érdekel mint eddig,és még jóhogy nem terveztem semmit.szal nem vóltam csalódott se meglepődött... -
Hoz_Hun #1340 Hát legalább itt legyünk azok! -
#1339 De most elhomályosultak -
#1338 nem kételkedtem ebben,hogy nem tudnátok segíteni,csak nem mindíg a net a legjobb hely szerintem -
#1337 itt mindenki nagyon okos
-
Hoz_Hun #1336 Na mó' fíjam, mija gond??
Kovács Alajos fanyűvő kisiparos :) -
Hoz_Hun #1335 Hát sajnálom hogy így alakult.
Ezek után nehogy vesztegess rá akár egy percet is, mert nem érdemli meg. -
#1334 lehet,de egy pszichológusnak / pszichiáternek nagyobb tapasztalata van ilyen dolgokban,hisz ezzel foglalkozik...nem biztos,hogy a neten a kovács pisti,aki azstalos, olyan nagy tanácsot tudna adni ezzel kapcs...persze beszélgetni lehet róla... -
#1333 jaja! -
Hajnalcat #1332 De szerintem más is így van ezzel. -
Hajnalcat #1331 Ilyeneket láttam már a filmeken. Az biztos, hogy nem tudnék beszélgetni a problémáimról rengeteg idegen ember előtt, kizárt. Mármint élőben. Itt neten sokkal másabb, itt nem látom a másik arcát, reakcióit, itt nyugisabb. -
#1330 én voltam olyan helyen,ahol más problémával rendelkező emberek voltak,csoportterápia lett volna 1 hónapig...reggel bementem,nem tetszett a dolog (igaz akkor nem volt terápia aznap)...nem tetszettek az ott lévő emberek (hiába volt nekik is valamilyen problémájuk),nyomasztott a hely,meg minden! késő délután beszéltem a dokival,hogy ez nekem nem pálya,haza akarok menni...megkérdezte,biztos vagyok benne,átgondoltam? mondom igen,majd lesz valahogy...mondta rendben van...tehát nem volt semmi olyan,hogy csak azért is bent maradsz,hanem elfogadta,haza engedett -
Hajnalcat #1329 Most jól vagyok, szóval meggyógyultam, úgymond. :) Nem járok suliba, nem járok dolgozni, kerülöm a nagyobb társaságot, és ez így jó. -
#1328 ok,értem!:) -
#1327 pszichológus nem orvos,nem dughat be sehova...max ajánl pszichiátert (aki már orvos), aki felír gyógyszereket,de nem kötelező elfogadni... -
#1326 nem mindenki tudja magát tultenni a problénmán segitség nélül! a pszichés betegségeket nem szabad ám egy sima megfázásnak tekinteni! nagyon nagy bajok lehetnek belőle! -
Hajnalcat #1325 Ahogy reagált, elég őrült volt.
A másodiknál meg nem hiszem, hogy megjátszaná a dolgot, nekem nem úgy tűnik. Azonkívül látni lehet a minőségen, hogy ez egy rejtett kamera. -
#1324 jobb ugy odamenni egy lányhoz hogy tudod (reméled :) ) magadban hogy te össze tudod szedni! És inkább az olyan lányokhoz menj oda akik a te mércédhez képest "jobban" néznek ki! nagyon érdekes dolgok tudnak kijönni belőle! :D -
Hajnalcat #1323 :O
Mintha csak magamat olvasnám.
Régebben én is ilyen voltam. Elég zűrös volt a suli, ahova jártam, nem részletezném, miért...
Aztán nagy nehezzen elvégeztem a sulit, persze közben majdnem kirúgtak, mert kocsmázni jártam, ahelyett, hogy órára mentem volna. Menekültem. Valahogy mindig menekülök egész életemben. Ez már gyerekkoromban kezdődött, ott is volt problémám, nem csak az osztálytársaimmal, hanem mással is. Már akkor lógtam.
Érettségi után meg egy cukrászsuliba mentem, fél évig bírtam. Az osztálytársaim nem akartak befogadni, kocsmáztam órák alatt, ha bementem, akkor mindig 1-est 2-est írtam. Bukásra álltam minden tantárgyból. A végén én léptem ki a suliból, mert elegem lett, mint a tanárok, mint a diákok, miatt.
Én nem jártam pszihológushoz, anyámék sokszor mondták régebben, hogy el kéne mennem, de nem akartam. Aztán egy éve volt ismét egy nehezzebb korszakom, totál bekattantam, de orvos nélkül is megvoltam, helyrejöttem, ennyi. Nem kell dilidoki, mi a fenének? A barátom még régebben mondta, hogy arra lenne szükségem, na persze, aztán még a végén bezárattak volna valami gumiszobába. -
#1322 értem!:| -
#1321 ezért mondom ezekbe kell belemenni mert ebből tanulsz! -
#1320 lehet!én nem értek hozzá!:) -
#1319 pedig ez ad önbizalmat... -
#1318 mostmár értem!de ezt nem nagyon kedvelem... -
#1317 ezt igy nem tudom elmagyarázni! pl ha egy casjt "befűzöl"... amit más nem mer megcsinálni és neked "összejön" -
#1316 ezt nem értettem... -
#1315 ezt írtad:"én meg kifejezetten szeretem a kinos más számára kellemetlen helyzeteket mert tök jó érzés ilyenekből nyertesen kijönni!" -
#1314 ? -
#1313 hm? -
#1312 nekem inkább az baj hogy nem jegyzem meg a nevüket ha bemutatkoznak... :S -
#1311 én meg kifejezetten szeretem a kinos más számára kellemetlen helyzeteket mert tök jó érzés ilyenekből nyertesen kijönni! -
#1310 nem értem mért... -
#1309 én a legelső alkalommal mikor valami új arcal találkozok meg se merek nagyon szólalni!:| -
#1308 akkor olyasmi bajaid vannak mint nekem!:(