Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjött az én egyetlen Királylánom😊
pff tényleg! hmmm 😊 a tequilla jobban üti a fejüket.. 😄 meg olcsóbb is ha hangulatoldónak kell (csak egy max kettõ kell a casjnak belõle) 😊
😄
negrót vigyél😊
negrót vigyél😊
ma nagyon biztosra mondta hogy eljön!
és ez úgy volt hogy mondta neki "Viki" hogy én ott lezsek.és aztmondta akkor elmegyek persze.szal valamit akar beszéélni velem.de én nem dõlök ám be megint,má csak az kéne.majd kivárom az estét és meglátjuk mit akar!
és ez úgy volt hogy mondta neki "Viki" hogy én ott lezsek.és aztmondta akkor elmegyek persze.szal valamit akar beszéélni velem.de én nem dõlök ám be megint,má csak az kéne.majd kivárom az estét és meglátjuk mit akar!

Majd mesélj! Téged mindig szívesen hallgatlak. 😊
HBD Neki is
Boldog szülinapot! 😊
Úgy látszik, mindenkinek mostanában van. 😄 A barátnõmnek is ma van a szülinapja.
Úgy látszik, mindenkinek mostanában van. 😄 A barátnõmnek is ma van a szülinapja.
boldog szülinapt! gumit vigyél!<#idiota>#idiota> najónem...majd a fejleményekre kíváncsiak leszünk! 😊
Sok sikert!
És Boldog Születésnapot
És Boldog Születésnapot
reggelt!😊
ma egy érdekes napnak nézek elébe!😊
nagyon kíváncsi vagyok hogy milesz a mai napból,ugyanis ma van a szülinapom és ma találkozok a csajjal akinél próbálkoztam.hozzátezsem a csaj akar nagyon találkozni.nem értem a dolgot.nameg a tegnapi kívánságom pont éjfélkor született meg ami vele kapcsolatos volt!várom milesz belõle!:|
ma egy érdekes napnak nézek elébe!😊
nagyon kíváncsi vagyok hogy milesz a mai napból,ugyanis ma van a szülinapom és ma találkozok a csajjal akinél próbálkoztam.hozzátezsem a csaj akar nagyon találkozni.nem értem a dolgot.nameg a tegnapi kívánságom pont éjfélkor született meg ami vele kapcsolatos volt!várom milesz belõle!:|
neem😊
Jaj ne vitázzatok már😊
Nem mulathat jót az ember?:|
Nem mulathat jót az ember?:|
ha nem zavar, akkor nem érdemes vele törõdni
ha meg igen, akkor jó, ha rájössz, hogy miért
nem biztos, hogy neki ettõl jobb
(bár tõlem biztos 😉
ha meg igen, akkor jó, ha rájössz, hogy miért
nem biztos, hogy neki ettõl jobb
(bár tõlem biztos 😉
Meg álmaimé is😊
Királylány életem nõje.<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Masincs jó kedve. Pedig régen mindig poénkodott...
😞(
😞(
<#szeret>#szeret>
<#wink>#wink>
<#wink>#wink>
Mármint beléd vagyok szerelmes!😊
Nehogy félreértsd😊 Mer akkor hiába szenvedek egy jó kis szerelmi vallomáson!
Nehogy félreértsd😊 Mer akkor hiába szenvedek egy jó kis szerelmi vallomáson!