Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pff tényleg! hmmm 😊 a tequilla jobban üti a fejüket.. 😄 meg olcsóbb is ha hangulatoldónak kell (csak egy max kettõ kell a casjnak belõle) 😊
ma nagyon biztosra mondta hogy eljön!
és ez úgy volt hogy mondta neki "Viki" hogy én ott lezsek.és aztmondta akkor elmegyek persze.szal valamit akar beszéélni velem.de én nem dõlök ám be megint,má csak az kéne.majd kivárom az estét és meglátjuk mit akar!
és ez úgy volt hogy mondta neki "Viki" hogy én ott lezsek.és aztmondta akkor elmegyek persze.szal valamit akar beszéélni velem.de én nem dõlök ám be megint,má csak az kéne.majd kivárom az estét és meglátjuk mit akar!

Majd mesélj! Téged mindig szívesen hallgatlak. 😊
Boldog szülinapot! 😊
Úgy látszik, mindenkinek mostanában van. 😄 A barátnõmnek is ma van a szülinapja.
Úgy látszik, mindenkinek mostanában van. 😄 A barátnõmnek is ma van a szülinapja.
boldog szülinapt! gumit vigyél!<#idiota>#idiota> najónem...majd a fejleményekre kíváncsiak leszünk! 😊
reggelt!😊
ma egy érdekes napnak nézek elébe!😊
nagyon kíváncsi vagyok hogy milesz a mai napból,ugyanis ma van a szülinapom és ma találkozok a csajjal akinél próbálkoztam.hozzátezsem a csaj akar nagyon találkozni.nem értem a dolgot.nameg a tegnapi kívánságom pont éjfélkor született meg ami vele kapcsolatos volt!várom milesz belõle!:|
ma egy érdekes napnak nézek elébe!😊
nagyon kíváncsi vagyok hogy milesz a mai napból,ugyanis ma van a szülinapom és ma találkozok a csajjal akinél próbálkoztam.hozzátezsem a csaj akar nagyon találkozni.nem értem a dolgot.nameg a tegnapi kívánságom pont éjfélkor született meg ami vele kapcsolatos volt!várom milesz belõle!:|
ha nem zavar, akkor nem érdemes vele törõdni
ha meg igen, akkor jó, ha rájössz, hogy miért
nem biztos, hogy neki ettõl jobb
(bár tõlem biztos 😉
ha meg igen, akkor jó, ha rájössz, hogy miért
nem biztos, hogy neki ettõl jobb
(bár tõlem biztos 😉