2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • TheTerminator
    Tüntetni lehet ésszel is nem pedig törjünk, zuzzunk!!!! De ha engem megütnek én vissza ütök. Meg amúgyis szoltak a jardok hogy aki teheti mennyen haza mert nem biztonságos, ők már nem nézték hogy ki kicsoda. Normális vagy balhés tüntető, az első balhé amire nem voltak felkészűlve csak az után voltak ők is brutálissak de mint mondtam szoltak hogy aki teheti go home!!!!!! Ők csak a balhésokat vágták faszán szét, szerintem tisztára jogos volt.
  • Hajnalcat
    Pedig a hozzászólásodban azt érzékeltetted. :)
    Tudod, ők is rendes állampolgárok, mint bárki más, joguk van tüntetni nekik is a kormány ellen. Ők nem focidrukkerként mentek oda, hanem feldühödött emberként, akiknek elege lett a hazudozásokból.
  • Hajnalcat
    Próbáld meg mégegyszer elolvasni a mondatomat, hátha most megérted.
  • ozz
    Picit naivnak tetszik lenni, remelem ezen nem sertodsz meg nem akarlak megserteni de furcsan latod a dolgot , itt nem a Kossuth teri tuntetokrol van szo ott tenyleg a tuntetesrol szol , hanem az mtv szekhaz meg ami a blahanal tortent azokrol , ott csak a randalirozas ment es a rombolas, meg lehet szidni a rendorseget de amikor 30 ember probal megfekezni egy 3000 tomeget es ezzel megvedeni a szekhazban tartozkodo normails polgarokat az igen is bator fellepes.

Remelem nem sertettelek meg mert tavol all tolem, ha igen bocsanat...
  • DJ Skyline
    hol írtam,hogy csak ők voltak? kiemeltem őket a tömegből! a rendőrség is mondta,hogy több ismerős arc volt ott a partin,akik több ilyen bunyós megmozduláson is ott voltak! biztos csak véletlenül voltak ott akkor! :)
  • DJ Skyline
    kérdeztem,hogy van-e autód? :) tök mind1, nem a te tulajdonod, így nem tudod átérezni a dolgot, az székház sem a te épületed, így azt sem tudod átérezni!
  • ozz
    sziasztok!

Sokat olvastam ezt a forumot de nem irtam eddig, most viszont ugy gondoltam megteszem, Terminator szo hasznalataval igen csak baj van de amit mondani akar abban sztem teljesen igaza van a sok rongalo ,gyujtogato, meg rendort dobalo "ember"-rel szemben is lepjen fel kemenyen a rendorseg es csapjon szet koztuk , ez itt mar nem a mese vilag , ha megtamadjak a rendort legyen az orvos vagy huligan vagy akarki igenis "usson" vissza hol elunk már.
  • PíszLávJuniti
    Miért, szerinted a kigyúrt agresszív bőrfejűek miért lengettek fradi zászlót? És a képek alapján biztos nem a balhé miatt mentek ki. Legyen már eszed..
  • Hajnalcat
    Nincs autóm, a Baló meg vesz holnap 8-at, azt is az adófizetők pénzéből, mint ahogy azt eddig is tette. Különben meg 6000 milliárd eltapsolásában az MTV is segítséget nyújtott folyamatos hazudozásával.
  • Hajnalcat
    Szerinted csak focidrukkerek voltak? Ez alapján gondolkodhattál volna így is:
    "Volt köztük egy katonatiszt. Szerintem a hadsereg csinálta."
  • Varadium
    az igaz kezét lábát eltőrném,az én kocsimat feltőrték-már és a visszapillantó tükröt is lecsavarták merő passziobol mert részegek voltak mint az atom salynon nem csiptem-el őket de ami késik nemmúlik,de azért itt hiába kezdek úgy beszélni mint egy kocsis nemérek vele semmit
  • TheTerminator
    simán!!!! végre valaki melletem ál nem a hülyeségek meledt!!! tanult ember ilyet nem csináll!!!!!!
  • DJ Skyline
    milyen érzéssel töltött volna el,ha meglátod az autódat lángokban,vagy csak a kiégett maradékát másnap? helyeselnél,hogy igen a tüntetésért mindent, helyesen cselekedetetek, egyetértek...nem hiszem! te is úgy arcon rúgnád azt aki haza vágta az autódat mint a szél!
  • DJ Skyline
    azért ne túlozzunk! a foci drukkerek nem a tűntetés miatt mentek ki,mint ahogy nem is a foci meccs miatt mennek ki a meccsre pl a fradisták egy része,hanem a bunyó miatt! tanult ember pedig rombol,gyújtogat? akkor hol itt a tanultság? elég szégyen az,ha tanult ember addig fajul,hogy szétverje az MTV székházát,meg autókat gyújtogasson! én nem fajulnék el addig,hogy felgyújtsam más autóját,szétverjek embereket, vagy szétverjek egy székházat,akár tanult vagyok, akár nem
  • TheTerminator
    te mit nézel?????????? mint ültmár vagy körözik, te mit nézel???????????
  • Hajnalcat
    Tudod, a hozzáállásoddal van a baj. Szerinted az lenne a legjobb, ha a rendőrök elvernék vagy ne adj Isten, lelőnék őket. Hát ezzel egyáltalán nem értek egyet. Sajnálom, hogy így gondolkodsz. Tudod, azoknak az embereknek, akik ott rongáltak, elegük lett mindenből, ami itt az országban folyik, csalódottak, ők is rendes, normális emberek, mint más, sok tanult ember van köztük, csak tudod nem bírják elviselni, ha a képükbe hazudnak, tönkreteszik őket mind anyagilag, mint emberileg. És még ezek után köszönjék is meg?
  • Hajnalcat
    Ennyi helyesírási hibát egy rakáson rég láttam. :DD
  • TheTerminator
  • TheTerminator
    De a sok barmot aki csk rongál meg rongál meg romgál hogy a picsába nevezzem könyörgök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit érnek el ezzel amit csinálnak mond meg, sok csicska balhés farok aki még rosszabá teszi az országot mint amilyen!!!!!!!
  • Varadium
    a személyes élete lehet hogy másoktól fűg
  • Varadium
    sziasztok látom van téma ,azért akár ismerlyűk egymást akár nem azért lehet moderáltabban is irni,ettől nem menő bár lehet hogy azthiszi...
  • Királylány
    régebben én is
    aztán majdnem kaptam egy intőt
    aztán átszoktam
  • Hajnalcat
    "nagy barna egér rágja meg"

Aranyos. :) De azért ennél durvább szavakat szoktam használni, ha káromkodok.
  • Királylány
    ez az ő világnézete
    felőlem mondhatja, de nem lett szimpatikus
  • Hajnalcat
    Persze, hogy szoktam csúnyán beszélni! :D Csak nem szoktam ennyi káromkodásos szót 2db hosszú mondatba rakni. Tudod, engem az zavar leginkább, hogy olyanról ír, amiről fogalma sincs igazából.
  • Királylány
    az sem mindegy, hogy kinek mi a csúnya
    én azt szoktam mondani indulatomban, hogy a nagy barna egér rágja meg, tehát elvileg ez nekem csúnya, de másnak nem annyira
    attól függ, ki mit szokott vagy tanult meg
  • DJ Skyline
    jaj, dőljön össze a világ, mert csúnyán beszélt!
    biztos te soha nem beszélsz csúnyán! se utcán, se társaságban, még magadban sem!
  • Királylány
    nem hiszem, hogy egy ilyen esetből tanul valaki
  • Hajnalcat
    Hát a szóhasználatoddal van egy kis baj, de majd csak belejössz egyszer...

"balhés köcsögöket szétbasszák a jardok"

Remélem, téged is szétb*sznak egyszer, aztán akkor nem irogatsz többet ilyeneket...
  • TheTerminator
    Tuti lesz még gecinagy balhé, de legalább a balhés köcsögöket szétbasszák a jardok! Legalább ennyi értelme legyen az egész tríbolásnak ami ott megy.
  • Királylány
    nyilván...
  • Hajnalcat
    Gondolom, a személyes életére gondolta...
  • Hajnalcat
    :)
  • Varadium
    mi annyira jó.....
  • Varadium
    most jőttem vissza,gyűlűnk mint a téren...
  • banok
    Én is kiszoktam nézni és kicsit olyan mint valami gardenparty.... XD
    csak hát a média a kedd hajnali tv-székházas rombolásból indúl ki és azt hiszi most minden olyan az utcákon mint az Eminem Mosh c. számában/klipjében.
  • SNAKE01
    igen!jó neked.
    mondjuk énis jól megvagyok mostanában,csak most egy kicsit náthás vagyok!:)
  • Királylány
    Minden annyira jó!!!!
  • SNAKE01
    mizu?
  • Királylány
    én is