Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a tervem!ezis volt.csak õ úgy intézte mindig hogy tudjunk bezsélgetni!és ezeket ne tudjam elmondani.csak email-ben írtam neki ilyent.õ meg azt mondta hogy persze.megbeszélhetünk majd egy idõpontot.és hogy jó havernak tart.
akivel foglalkozol, azt azért teszed mert látod, hogy kell neked. Ha nem kéne látnád. hogy nem érdemes foglalkozni vele. De akkor meg nem jön be😄
Hogy hogy álítólag?! Ezt mástól halottad, de a csaj nem érezteti veled... ez kicsit ilyen barát megnyugtat szöveg: "Ne lógasd az orrod bír ám a csaj."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ha arra terelõdik a beszélgetés mondd azt hogy probáljátok ki hogy gyakrabban találkoztok kettesben, többet szeretnél vele lenni, jó társaságnak tartod stb... Ilyesmiket monddj neki (szerintem) 😊
Ha üres a tekintete, lehet nem gondol semmit, csak nyeli a fényt. Lehet tényleg nem kéne rá idõt pazarolnod.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
hát jaja!szerintem is elbízta magát.mert észrevette hogy nekem bejön aztán majd én bármit elnézek.meg majd kúszok utána.de ha erre számít akkor ma nagyon beszopja.mondom próbálok vele beszélgetni és majd meglátom hogy viselkedik velem.mert állítólag.jó haver vagyok meg bír...
én személyszerint nem veszõdnék egy ilyen lánnyal! Viszont végõ esetben azt tenném, éreztetném vele hogy mégis milyen az ha nem vagyok ott vele, hogy tudja mit veszíthet!
lehet hogy túl nyeregben érzi magát...
egy kicsit legyél vele flegma... Habár nem tom megér-e ennyit... :S
egy kicsit legyél vele flegma... Habár nem tom megér-e ennyit... :S

csak barátkozunk ha lesz kedve hozzá azt kész!én nem erõlködöm.de komolyan.ránézek az arcára abba az üres tekintetébe belehülyülök.nemtom hogy mit gondol meg minden...
Hõj, neked szülinapod van? Hehehe korosodunk korosodunk?
Na gart! Isten éltessen... még egy napig vizen és kenyéren.
Tényleg boldog szülinapot<#taps>#taps>.
Na gart! Isten éltessen... még egy napig vizen és kenyéren.
Tényleg boldog szülinapot<#taps>#taps>.
nemtom kiaz!nem ismerem.de most mit mondtam vólna neki?majd ha este eljön hozzánk vagyis a haverikörbe majd akkor dumálunk.de komolyan nem érdekel már...
shoppingolni voltam haverral és összefutottam a csajjal meg egy bnõjével.igaz csak rám köszönt én meg mondtam hogy háj azt ennyi!😊
én vállalom de ami sok az sok! 😛 pfajj
vegyétek figyelembe hogy az LCD monitor FOLYÉKONY amugy is... jajj istenem! 😄
vegyétek figyelembe hogy az LCD monitor FOLYÉKONY amugy is... jajj istenem! 😄
ne tessék piszkálni a párt 😄 nagyon aranyosak.. ezért nincsen romantika már sehol se mert valaki azmondja nyálas a többiek meg nem merik vállalni.. <#shakehead>#shakehead> <#vigyor>#vigyor>
www.kreativ-otletek.eoldal.hu