Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
köszi mindenkinek!
elkészülök aztán megyek!pápá!<#wave>

The FlashBack
hagyd már abba ezt a bokrozást😄
mi vagy te, természetvédõ vagy mi😄

DJ Skyline
sûrû bokrot válassz,ahol nem látnak annyian!<#buck><#idiota>
szeva,sok sikert!

The FlashBack
Sok sikert haversrác!

SNAKE01
na sziasztok!
én mindent megteszek majd hogy jó legyen a hangulat és jól érezze magát,aztán hogy milesz majd meglátjuk!:|

The FlashBack
akkor ok. Mert néhányan már gyanakodnak itt dolgokra:|

GabcsiManó
neeeem 😊 meg le sem... <#wink>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

The FlashBack
Szia!
Ugye nem is tekertem el a te fejed😊

GabcsiManó
neeem is... 😊

jórvelkám The Flashback 😛

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

SNAKE01
thenksz!😄
majd holnap mesélek!nemsokár indulok...

Királylány
Drukkolok!

SNAKE01
egyébként általában mindig komoly vagyok és olyan fejet is vágok!de azért poénkodom is...

SNAKE01
az biztos hogy nem történik meg!azért túlzásba sem viszem.csak móóóódjával!😄DDD

Királylány
aztán meg majd bohócnak néz és nem vesz komolyan
te leszel a jópofa haversrác

SNAKE01
ja!azt mondtad jó ha megvigyorogtatom!<#idiota>

Ja, ok. Végül is ha röhög rajta... <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SNAKE01
majd azt mondom fellökték vagy megbotlott!<#vigyor3>

Lol na az szép lesz ha kiütöd a barátnõjét mert elkisérte...<#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SNAKE01
csak egyszerûen nem találkoztunk még úgy hogy ne leygen semmi baja pl fáradt vagy ne kelljen valahová elmennie.és hogy legyen kedve ezekhez. :|

Akkor jó. <#nyes>

SNAKE01
szal én mindent megpróbáltam,még ha nem is személyesen sikerült elmondanom mindent,hozzá teszem nem az én hibám vólt az se.

SRobert
nem azért mosolygok.
de most a nõs vagyok mondattal mosolyogtattál meg. 😊

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Királylány
ja, te nem tudtad? 😉

SNAKE01
étem!😊
énis ezeket szeretném!
csak még idáig nem jött össze.szal nem az én hibám. :|
a többiekkel meg nem lesz már gond.legalábbis a haverokkal.a többieket meg leütöm azt kész!<#vigyor3>

Most röhögsz, de a leg elveszetteb dolgot is meg lehet fordítani egy jólsikerült vacsorával. Én már csak tudom: nõs vagyok... heheheh

SRobert
"Ez majdnem minden lánynál pluszpont, nem tudom miért annyira. Ez nem csak saját tapasztalat, még olvastam is errõl."

Ezen csak én mosolygok?

😛 😉

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Királylány
enni jó!

Jaj, még egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem (wazze még az itthoni gépet is bekapcsoltam miatta,... eddig a melóhelyrõl írtam hehe).
Nem tudom miért, de valami miatt ez mûködik: Vidd el kajálni! Nem kell puccos étterembe vagy ilyesmi, szinte bármi jó (na azért ne valami szutyok talponállóba). Ez majdnem minden lánynál pluszpont, nem tudom miért annyira. Ez nem csak saját tapasztalat, még olvastam is errõl.

Persze csak ha ketten vagytok, nehogy már mást is etess. Ha megint verbuvál egy csapatot akkor vessen magára... de valami jó nehezet.

SNAKE01
lál!XDDDDDD

The FlashBack
<#levele><#ejnye1>

The FlashBack
nincs mit😊

DJ Skyline
szólj a papának nyugodtan,ha valami van <#hawaii><#idiota>

SNAKE01
jaja!😊
sokat tanultam már tõletek!köszi! mindekinek!😄DDD

The FlashBack
Fordítva Jobb
- Nem baj, ha hozom a barátaim.
- Nem!
- Tényleg?!
- De!

Leginkább arra gondoltam, hogy bizonyos dolgok mellet ki kell állni. Nehogy véletlenül ilyen legyen:
- Nem baj, ha hozom a barátaim?
- De baj!!
- Tényleg?!
- nem...

The FlashBack
😄

Nem úgy értem, hogy leüvölti a haját...

Királylány
ez nem mindenki számára a határozottság jele...

SNAKE01
értem!😊

Ha már jönnek a népek vele akkor nincs mit tenni. De verbálissan nem baj ha erõszakos vagy. Legalább látja, hogy határozott ember vagy.

SNAKE01
amikor találkoztunk sikerült már egy párszor.de több alkalmam nemvolt még röhögtetni.tudom hogy ez fontos...

The FlashBack
Megjöttél picinyem?😊

The FlashBack
ezt nem vitatom

Na akkor figyelj, mert most következik a lényeg: a legfontosabb, hogy szórakoztast. Ennél nincs tutibb módszer. A lényeg hogy nevessen minnél többet. 1. már bizonyított, hogy nevetés közben sokkal de sokkal jobban megkedveljük a társoságban tartozkodókat (jelen esetben téged). 2. ez azt is jelenti, hogy jól érzi magát.

SNAKE01
ha erõszakos vagyok az se jó!:|

Királylány
meg hát

SNAKE01
kihangsúlyoztam!ennél többet énse tehetek.üssek le mindenkit?😄

SNAKE01
csak figyelj sky!3 vagy 4 találkozásból amik max 2 órásak vóltak.és nem olyan beszédesek,mert el kellet valahová mennie.vagy azt mondta nem tud mit mondani.ebbõl nem tudom eldönteni nagyon hogy mivan.volt egykét félreérthetõ nézése meg zavarba jött többször is mikor velem bezsélt.úgyanúgy mint én.a többi alkalommal mikor megvolt bezsélve valami,akkor meg nem ért rá vagy nem tudott eljönni...

The FlashBack
<#eljen>

Akkor hangsúlyozd ki hogy kettesben! Nehogy megint elcipelje a pereputyát...