2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1588 nem kell olyan gazdagnak lenni egy üveg viszkihez,meg egy mirelit pizzához!:D
a medence meg a papék pénze gondolom! -
Hajnalcat #1587 Whiskey, pizza, medence, futó kalandok. Hol élsz Te, mondd? :DDD Mintha csak azokat a gazdag amerikai fiatalokat látnám magam előtt, akik azokban a tinifilmekben szerepelnek.
Marilyn Manson - Tainted Love -
Hajnalcat #1586 Én Balatonalmádiban voltam. Tudod, nem csak Alsóőrsön szokott lenni ilyesmi, hanem az országban még néhány helyen. -
#1585 2-3 hetesek.....hm én nem vok híve az ilyesfajta, rövid kapcsolatoknak.....:))
Pedig aztán én is még csak 15 vok, de nem tom nem szeretem ha összetörik a szívem vagy ha nekem kell, ezért nem megyek bele ilyen rövidkékbe.....:D
Bár mondjuk 3 és fél hónap se olyan nagyon hosszú..:DDD -
#1584 én vok lány..:D -
#1583 ahhozképest hogy lányos tápig, nemigazán vagyunk már csak fiuk :) -
#1582 hát énis néztem már igy be, nomeg nemis :) mondok a példákat...
-volt hogy lányt ugy hivtam át hogy iszogatunk medencézünk megnézünk egy filmet stb.
átjött és tényleg azvolt hogy én ittam a finom whiskey-m a medencébe Őmeg ette a pizzát :D és hacsak megfogtam a vizalatt a derekát már egyből, izélt, pedig mikor mondta hogy jön át. "szoval sok kezdő olyanokat kitalál amik faszságok, "
mittomén megismersz egy lányt, 14-15 évesen énis azthittem hogyha márodairja az sms- végére hogy " nekeid jó8 puszi " akkor má' a farkamon hittem ... jajj kicsuszott a számon :$:) de hát értitek...
viszont
volt olyanis hogy csak spontán felhivott hogy unatkozik nemmegyünk-e el valahova, aztán vágül egy kajálás után felmentünk hozzá... többit elképzelni nem történt meg minden de nemis sokon mult. aztán óvatosan a fantáziával...
-barinőm meg nekemsincs most... csak ilyen alkalmi nyári kis futószarok-bár jókazok csak ilyenvan már vagy lassan 1éve... semmi hosszabb, 2-3 hét aztán csao-bella :) -
#1581 baártnős képpel nem tudok szolgálni,mert nincs asszony ! :| -
#1580 jól elleni!
ne dőlj be nagyon a dolognak,lehet csak átbasz! :\ -
#1579 ja tényleg lehetne páros fotokat berakni esetleg... :O) -
#1578 ami késik nem múlik... ;) addig másokis berakhatnák a "lányosbarátukat, meg az igazi lányokat is" :D vagy buta 5let? lányok meg a fiukat?? -
#1577 nincs! -
#1576 oké :D nincs fent esetleg iwiwen? :D -
#1575 ezt már mondtam!és hogy majd kérek!:) -
#1574 ja hogy neked nincs rola?! -
#1573 hát de szerinted ha nem voltam egésznap itthon akkor tudtam képet kérni?:) -
#1572 amúgy hozzá teszem hogy nem nagyon érdekel,de azért megnézem mit akar.nameg csak szóltam Sky-nak hogy mi a helyzet... :) -
#1571 oks... de most ráérsz nem?! :D -
#1570 bázz nem értem rá.nem voltam itthon egész nap.FONTOS EMBER VAGYOK MOSTANÁBAN!:)) -
#1569 javítottam! -
#1568 kép?? :D -
#1567 hé Sky!lehet bejön amit mondtál.tudod hogy dúlt a csajban a harc hogy milegyen.ezt mondtad.na úgy néz ki hogy most ő lép valamit.tegnap megkérdeztem tőle hogy mi legyen,felejtsük e egymást és nagyon tiltakozott.nameg megmondtam neki a frankót hogy mi nem tetszett.meg hogy legyen őszinte.nameg most mondta hogy el akar jönni hozzám és jól ellenni,meg haverkodni meg minden... -
#1566 akkor azthiszem nemkell ecsetlenem milyen az alsőörsi feeling -
Hajnalcat #1565 Én is voltam Harley-fesztiválon, hatalmas élmény volt, készült rengeteg jó kép. Amúgy a Chopperek a kedvenceim. -
#1564 aprópó jó motorok :D nővérem volt barátja a magyar harley-cégtulajnak a fia :D
igy harley fesztiválon V.I.P pass :D azthiszem nemvolt rossz:) -
Hajnalcat #1563 Fújjj, Utés! :DDDD ;) -
#1562 hogy mik vannak ...? :))) -
#1561 Én szeretem a sportot is csak 1 számomra szép járgányt is megnézek és egészségesen lehet róla álmodozni abban a pillanatban ... ennyi . -
#1560 csak a Z betű nem stimmel:|
Helyette szívesebben látnék, egy U-t::)
-
Hajnalcat #1559 Itt ül előtted egy lány, aki szereti a focit, sőt imádja. ;)
Majdnem minden bajnokin kinn vagyok. Hajrá ZTE! :) -
ugot2know #1558 pedig jobb lenne,ha a focit szeretnék :) -
#1557 ami a videon van az nem, viszont egy ilyen kene:
http://pro-net.hu/n0s/pics/tuning%20show/000_0016.JPG -
#1556 persze sofőrtől is függ,de nem tudom... -
#1555 az autó jóbarát -
#1554 de rosszmájú vagy :) -
#1553 a mai ...(más színben ) -
#1552 kell az neked?:) -
#1551 havervagy :D
-
#1550 nekem ez a H1-es Hummer nem tetszik.. sokkal jobban bejon a "fekamobil" ;] -
#1549 ám, legyen:D Ma gyereknap van:)