Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is van egy ismerõsöm aki egyik nap felhív és mondja hogy nem mer kimenni az utcára mert fél... hát mondom átmegyek és kirángatom, mert annak az enmbernek aki nem érezte még ezt az nem tudja elképzelni... szóval átmegyek kint ezerrel süt a nap a srác meg a 24 fokra légkondizott szobában ul 2 monitor elott és valamit szarakodik a géppel, minden függöny elhúzva, kólás üvegek mindenhol...
Ezekután nem csodálom hogy valaki besokkol!
Ez lehet szerintem egy életvitel következménye is! aki sokat tölt a gép elött az egy kicsit meg tud kattani! de ez gyerekkorban kezdõdik! nekem szerencsém volt mert meg volt mondva hogy napi 1 órát ülhetek a gép elé, és szépen rendesen megkérdeztem hogy bekapcsolhatom-e!
Soha nem kockultam ilyen hálozati játékokkal és nem az interneten éltem a nemi életem ahogy neagyon sokan teszik a mostani fiatalok közül!
szerintem ennek nagyon fontos szerepe lehet egy pánikbetekség, üldözési mánia sõt szerintem a skizofréniát is ki tudja hozni az emberbõl, már csak azért is mert a sok nyeszlett kocka fejû az interneten mindenkinek ugat közben elviszi õket a szél! azt hiszik mert valakit legyilkolnak egy játékban simán akkoraz életben is golyóállók! szerencsére Magyarországon annyira még nem ilyen a helyzet de figyelembe kell venni hogy itthon erõsen beindult az amerikanizálódás! nem hiszem hogy ezt el kellene fogadni, de tenni mindenki csak maga tud ez ellen! beáll a sorba vagy a többit rángatja ki onnan!
Ezekután nem csodálom hogy valaki besokkol!
Ez lehet szerintem egy életvitel következménye is! aki sokat tölt a gép elött az egy kicsit meg tud kattani! de ez gyerekkorban kezdõdik! nekem szerencsém volt mert meg volt mondva hogy napi 1 órát ülhetek a gép elé, és szépen rendesen megkérdeztem hogy bekapcsolhatom-e!
Soha nem kockultam ilyen hálozati játékokkal és nem az interneten éltem a nemi életem ahogy neagyon sokan teszik a mostani fiatalok közül!
szerintem ennek nagyon fontos szerepe lehet egy pánikbetekség, üldözési mánia sõt szerintem a skizofréniát is ki tudja hozni az emberbõl, már csak azért is mert a sok nyeszlett kocka fejû az interneten mindenkinek ugat közben elviszi õket a szél! azt hiszik mert valakit legyilkolnak egy játékban simán akkoraz életben is golyóállók! szerencsére Magyarországon annyira még nem ilyen a helyzet de figyelembe kell venni hogy itthon erõsen beindult az amerikanizálódás! nem hiszem hogy ezt el kellene fogadni, de tenni mindenki csak maga tud ez ellen! beáll a sorba vagy a többit rángatja ki onnan!
Nekem az egyik haverom volt pánikbeteg. Elég hosszan eltartott neki, de meggyógyult.
Szerintem te is helyrejössz.
Szerintem te is helyrejössz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
én ugyan nem 😄
Kriszti: a lényeg az hogy próbálok egy kapcsolatot helyrehozni, elrontottam... legalábbis nem én de az én hülyeségem miatt, azért nem Skyline mert 2 éve várok egy bizonyos hülye kanra 😄
Kriszti: a lényeg az hogy próbálok egy kapcsolatot helyrehozni, elrontottam... legalábbis nem én de az én hülyeségem miatt, azért nem Skyline mert 2 éve várok egy bizonyos hülye kanra 😄
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
ja...értem...csak gondoltam nem akarod,hogy ország világ tudja...írd le te,és akkor nem írok le olyat,amit nem szeretnél! 😊
mit szeretnél leírni? kérdezz és válaszolok Béci 😊
egyébként lehet... Krisztiéknek lehet... úgyse téved be erre sztem..
egyébként lehet... Krisztiéknek lehet... úgyse téved be erre sztem..
majd gyúrúnk 1 darabig és nem leszel már olyan hamar feladós ... <#awink>#awink><#eljen>#eljen><#puszi>#puszi>
hát ez hosszú,nem akarok elárulni olyan dolgokat,amikbe Gabcsi nem egyezne bele...
mondjuk én egy hamar feladós típus vagyok,azért is
mondjuk én egy hamar feladós típus vagyok,azért is
õõ...szerintem...hm...nem tudom...nem lesz ebbõl úgy igazán semmi komolyabb,ha a mostani helyzetet nézem,de mind1,elvan már könyvelve
igen,ismerlek nagyjából,bár van még valami amit nem,de azt mondad majd elmondod,ha eljött az ideje
lököttségre utalt a sometimes...
nem Skyline úrfit szándékoztam volna kigúnyolni, isten ments...
nem Skyline úrfit szándékoztam volna kigúnyolni, isten ments...
ezen mit értesz ?
Én csak elmondtam a véleményem mert már találkoztam ilyen esettel ugyanis volt 1 barátom ,aki hasonló problémával küszködött .
Én csak elmondtam a véleményem mert már találkoztam ilyen esettel ugyanis volt 1 barátom ,aki hasonló problémával küszködött .
valószínû ,hogy nem néznek sokan csak TE képzeled ill. TE gondolod azt ,hogy sokan téged és csakis téged bámulnak éa azért mert hibát találnak benned .
én is azt mondtam ,hogy még ez a jó mert sok ilyen ill. a legtöbb ilyen esetben épp az ellenkezõjét váltja ki az (pl. fizikai bántalmazást ).
bezártságtól nem félek,tömegiszony meg azért tömegiszony,mert sokan nézhetnek,és sok lehet a nekem nem tetszõ alak,csupán ezért nem szeretem a tömeget!
Még az a jó ,hogy nem fizikailag jön elõ benned ...mármint úgy ,hogy aki csúnyán néz rád abba belekell verned egyet .
Gondoltál már arra ,hogy odaállsz a tükör elé és elmondod magadnak ,hogy mit látsz -a szerinted felgyülemlõ hibákat magadban - és utána elmondod a ún. "normális " pozitív dolgokat . (pl. : jól áll ez a farmer ,ma jól nézek ki ,a mai napnak sikerülnie kell és sikerni is fog stb. )az ún. tömegiszony ,bezártságtól való félelem pedig a mai világban szinte mindennapos ,habár nem természetes ...de lassan ezt is meglehet oldani de nem kedélyjavítókkal (mert azokra rászoksz 1 idõ után és azok is gyengébb drognak felelnek meg . )
Gondoltál már arra ,hogy odaállsz a tükör elé és elmondod magadnak ,hogy mit látsz -a szerinted felgyülemlõ hibákat magadban - és utána elmondod a ún. "normális " pozitív dolgokat . (pl. : jól áll ez a farmer ,ma jól nézek ki ,a mai napnak sikerülnie kell és sikerni is fog stb. )az ún. tömegiszony ,bezártságtól való félelem pedig a mai világban szinte mindennapos ,habár nem természetes ...de lassan ezt is meglehet oldani de nem kedélyjavítókkal (mert azokra rászoksz 1 idõ után és azok is gyengébb drognak felelnek meg . )
én tudod mit mondtam erre.. és itt a szmájlik közt nincs bukisisimogató fej...
kitartás még mindig 😊
kitartás még mindig 😊
nem tudom mit írjak...hagyom a dumát...
röviden és tömören üldözési mánáiám van,és pánikbeteg vagyok...gyógyszereket szedtem régen,most már nem...mondjuk már nincs annyira jelen,de azért most elõjön néha a dolog...és mind ez 5 éve...jelenleg pszichiáterjez,és kineziológushoz járok,akik segítgetnek...õõõ...mikor kezdõdött az egész,akkor azt hittem,hogy mindenki rám vadászik,belém akarnak kötni,megverni,stb...így ha megláttam egy nekem nem tetszõ figurát,akkor fogtam magam,és elmentem egy másik utcába...most már ez sincs...ja és nem szeretem a tömeget sem,nem szeretem nagyon ha néznek,mert nem tudom most miért néz,hogy hülyén nézek ki,rosszat gondol rólam,stb...ennyi...majd lehet eszembe jutnak még dolgok
aki szeretne kérdezzen nyugodtan
röviden és tömören üldözési mánáiám van,és pánikbeteg vagyok...gyógyszereket szedtem régen,most már nem...mondjuk már nincs annyira jelen,de azért most elõjön néha a dolog...és mind ez 5 éve...jelenleg pszichiáterjez,és kineziológushoz járok,akik segítgetnek...õõõ...mikor kezdõdött az egész,akkor azt hittem,hogy mindenki rám vadászik,belém akarnak kötni,megverni,stb...így ha megláttam egy nekem nem tetszõ figurát,akkor fogtam magam,és elmentem egy másik utcába...most már ez sincs...ja és nem szeretem a tömeget sem,nem szeretem nagyon ha néznek,mert nem tudom most miért néz,hogy hülyén nézek ki,rosszat gondol rólam,stb...ennyi...majd lehet eszembe jutnak még dolgok
aki szeretne kérdezzen nyugodtan