2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1628 az nem smirGli ? de (:
hajnalcat - ez a smiley kész :D és képzeld tényleg nem vagyunk azok, apám repülőszerelő mint irtam ugye, a repülőket németországba vettük törötten, vagy félkészen és itthon fejezte be, igy máris lehet annyi mint az autótok, ja és lehet hogy repülő ááá micsoda izé, de igy olcsóbb mint sok embernek az autója (najó nem :D de azért nem olyan vészes)
56e forint meg meglehet spórolni egy gyereknapi ajándék volt igy mindenkinek ( 3lánytesóm van).
mellesleg a gépem már 4éves, a ruháim között egy sincs ami több volt, 10enél még 8enél sem, cipő sem! kocsink 2 db. van egy citroen bx és egy rönó5-ös, mind2 már 15év felett, (bár a bx is külfödlről van igy kurvajó állapotu)... szoval egyáltaán nem vaguynk gazdagok, van pár ismerős, akitől van a nagyképernyős-tv olcsón ugye, de ezek minde olyanok, hogy mig ujdonság megvesszünk aztán azvan sokáig... egyáltalán nem vaguynk gazdagok ...
sosem tettem még 3sonkánál többet egy kenyérre :D -
Hajnalcat #1627 Nem hinném. Csak a szobám rendetlen, magamra adok minden téren. -
Hajnalcat #1626 "mit szoltok ahhoz hogy mindenki tegyen be képet magáról??? én kiváncsi lennék rátok"
Sky még nekem sem mutatott képet magáról privátban, pedig elöszőr úgy volt, hogy küld, de megértem őt, ha nem akar, akkor nem kell, már írtam neki.
Rólam meg a galériámban van kép. -
Hajnalcat #1625 Nem gáz, úgy írsz, ahogy tudsz vagy ahogy szeretnél, ezt senki se szabhatja meg. ;) -
Hajnalcat #1624 Van egy 56 ezer Ft-os medencétek meg 2 db repülőtök és nem vagytok gazdagok.
-
#1623 ez 1 nőnél elég égő lehet ...nem ? -
#1622 :D -
#1621 nálam az asztalomon van minden...van itt CD tok nélkül!:D van film (DVD),van játék ,könyvek,magazinok,smirdli lap,lámpaégő,rágópapír,USB kábel,mérő szalag,elem,stb :D -
#1620 -
Hajnalcat #1619 Naplopó, lusta, az passzol nálam is. :D Ne tudd meg, hogy néz ki a szobám. 3 nap alatt kész káosz. -
#1618 sebaj -
#1617 azt énis szoktam néha. mikor melyik áll kézre
Királylány - eztmost nemis értem -
#1616 nekem helikopterem van -
#1615 én meg sokszor 3 pontot teszek 2 mondat közé,így szoktam meg -
#1614 nekem is vannak repülőim,mindegyik papírból van!
soha a büdös életbe nem teszek fel magamról képet!:Dddd -
#1613 szerintetek gáz amugy, hogy nem irok mondatokat? mármint csak igy neten? hanem igy vesszővel választom el? csakmert másik tápig-ban beszolongattak ezért /nem nekem/ -
#1612 na akkor igy mindenre felelve, :D mert ugye ÉN DOLGOZÓ EMBER VAGYOK vazze (bár énis csak ismerős által tudtam bekerülni igy nyárra)
szoval. medence az nem földbeásott hanem felállíthatós, már elég régi, még mikor ujdonság volt akkor vettük, azthiszem 56eFT-ért, 5.5méter az átmérő (mert kör alaku ugye) és kb. 1.3 - 1.5méter magas szoval nemkell gazdagnak hinni, (az más kérdés hogy van 2repülőnk :$ :D:D:D nem vicc, de eztis megmagyarázom ha kell, tényleg nemvagyunk gazdagok, bár ugylenne, sőőt, még csak sok pénzünk sincs, csak ügyesen kell költeni, anyám tanár itt helyben áltaánosab, gondolom mindent elárul a fizetéséről, apám meg repülőgépszerelő-építő-vezető vezetni ugye hobby a másik kettő meg munka ugyebár.
egy üveg whiskey, bár ha már iszok sosem teszem alacsonyra a mércét, hanem megadom a módját, akkor már jim-beam-black már ha whiskey, de sokmást is szeretek...
amugymeg ez a pénzesamcsidagadékvagyok szöveg :D:D:D hát nem, bár próbálok úgy élni hogy tényleg élvezzem és minden napomban annyi jó legyen amennyi cask lehet, (ezért nemszeretem ha gépezek), mert ha igen akkormár napi 10-14+óra (+ ugye még néhány óra ) és akkormár elisment a napom. nem maradom időm másra ugy igazán...
mit szoltok ahhoz hogy mindenki tegyen be képet magáról??? én kiváncsi lennék rátok -
#1611 mondjuk az iskolás jelző túlzás,mert magántanuló voltam 1 évig most,és b@sztam a rendszerre!:D
[naplopó,lusta meg minden] -
Hajnalcat #1610 Hopp, ezt nem tudtam. Akkor meg még nem is kell dolgozni, majd ráérsz utána is. ;) -
#1609 egyenlőre kizsizskolázs vagyok!:D najó nem,de még van 2 év -
Hajnalcat #1608 Manapság már nem lehet normális munkát találni. Nem is csodálkozom, hogy Sky nem dolgozik. Lassan már több lesz az országban a munkanélküli, mint az, akinek van munkája. Csak az tud elmenni valahova, akinek van beépített kapcsolata. Ez a tiszta, keserű valóság. :/ -
#1607 :D
LoL
-
#1606 lol bázze!akkor te még durvább vagy mint én!:| -
#1605 áá büdös nekem a munka! :D -
#1604 bazdmeg!:D
nem dolgozol vagy valami? -
#1603 mostanában nem tapasztalom,mert nem nagyon mozdulok ki itthonról! :Dd -
#1602 értem!:(és neked szokott olyan lenni mint amit én írtam? -
#1601 nos az a helyzet,hogy ebből az üldözési mániából nem lehet sajna csettintésre kikeveredni,bár csak olyan lenne mint egy torokgyulladás! :\ -
#1600 várom!:) -
#1599 ja,csak fogalmazom a mondatot magamban!:D
mindjárt -
#1598 #1592
olvastad??? -
Hajnalcat #1597 Oké, akkor VRSDM, mekkora medencétek van? -
#1596 nem,azért írtam oda,hogy LEHET! :) -
Hajnalcat #1595 Ismered őt? Szerintem kérdezzük meg tőle, mekkora van neki. (Nem félreérteni. :DD)
-
#1594 szerintem te valami hiperszuper nagy medencére gondolhattál,lehet csak valami felfújható lábáztatójuk van,amit 8000-ért veszel a metróban!!:Dd -
Hajnalcat #1593 Bárcsak én is ilyen "szegény" lennék! :DDD Hát igen, már egy medencével is beérném, ha már az van, akkor nem lehetnek szegények.... -
#1592 mizújs veled amúgy?üldözési mánia még mindig van?húúú valamelyik nap bementünk hotdogot enni meg hamburgert és rosszul voltam már a sok embertől mivel sokat kellett várni és közben ott álltunk.nagyon hülyén éreztem magam.de nem tom mért.azt tudom hogy tömeg iszonyom van de nem értem akkor sem a dolgot... :\ -
#1591 jóvan bázzeg!:DDDD -
#1590 azért az utónévkönyv legyen a polcon! :DdsD -
#1589 "jól ellenni!két N-nel írtam!amúgy azt akartam mondani hogy azt mondta Jól ellennénk,elhülyülnénk.amúgymeg nem dőlök be neki.de nemám!:)