2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1668 haggy! -
#1667 úristen ,akkor -ha halucinálok akkor épp az ellenkezője a nagysága - csak kiskuki-madzag ...? -
#1666 csak halucinálsz -
#1665 de mást is látok ,úgyhogy takard magad ...:DDD -
#1664 maszter!
:D -
#1663 barátosnéja vagyok -
#1662 nekem van szemem az ilyesmihez ...:D -
#1661 az a legbiztosabb ...:) (titok :Én tudom már ) -
#1660 lol!:)) -
#1659 hogy látod akkor?:))
[gonosz] -
#1658 na ne mondd ...! :D
Én nem úgy vettem észre :) -
#1657 ja ,az már más -
#1656 írtam neki privit!:) -
#1655 rajzold le!
;) -
#1654 Ó!
Eddig nem is vettem észre... -
#1653 ha engedi,én adok,ha nem akkor meg ostromoljad Brigit! :D -
#1652 most kérjek tőle engedélyt vagy mi?:)
vagy tőle kérjek képet? -
#1651 meglehet! -
#1650 Brigi engedélye nélkül tilos! :\ -
#1649 akkor adj már!:) -
#1648 nálam!
[tényleg :O ] -
#1647 igen?és hol? -
#1646 te bolond vagy inkább! -
#1645 igen! és teis az vagy! -
[viccel]
-
#1643 nem! én gonosz vagyok! -
#1642 van! :) -
#1641 itt mindenki aranyos, nemde? -
#1640 értem!:(
képed neked van esetleg?:) -
#1639 köszi! Hát amikor itthon vagyok és van időm akkor jövök..:)
Most is azért tok lenni mert csak én vok itthon és végeztem a dolgokkal, pakolászás, mosogatás meg egyebek..:))
Ha haza jönnek anyámék akkor már megint nem fogok tudni lenni majd csak ebéd után egy kicsit max, utána meg megyek el...:)
De minden nap szoktam jönni, ha nem is tok maradni sokat de annyira mindig feljövök hogy privikre válaszoljak, ha van még időm akkor benézek a topikokba is..:)
Az én topikomon is már meglátszik hogy nem vagyok annyit mint régen..:S -
#1638 szia Brigi!
olyan aranyos lány vagy teis!
csak kár hogy keveset jársz ide... :( -
#1637 Hellóka!
Túl gyorsan pörög ez a topik hozzám..:DDD -
#1636 ja és légyszi ne kérjétek a képet a csajomról mert még nem értem rá kérni.ha lesz ígérem az első dolgom lesz betenni ide... -
#1635 Reggelt mindenkinek!
láttam rólad képet hajnalcat!:)
nagyon aranyos vagy... -
#1634 jaja... vágjuk akko' milyen lehet... szar
"szülői féltésből szülői folytás,
haladsz a korral de nyakadon póráz"
/most irtam egy szöveget, aztán onnan van megosztom/
de tényleg nemértem most őket, remélem csak rossznapja van anyumnak aztán azért izélgetett, és holnap már rájön hogy ha eddig igen akkor most miértisne... /addigmeg kinyalom itthno az egész házat, holnap reggel kávét csinálok :D meg reggelit, aztán meek dolgozni, hozok haza kenyeret tejet :) -
#1633 nekem még lassan 20 évesen is megmondják! :_SDADASads -
#1632 áá tiszta gáz, 17éves vagyok, erre szüleim még mindig megmondják hogy mikor mit csinálhatok...
most pl nem engednek le balatonra haverokkal, de a vicc hogy voltam már 3x csak most azért mert hogy miértis ne ... nelegyen má' olyan jó a kölöknek ... nemis értem, haverokkal meg meglett beszélve, ugyis ugy szeretek seggetcsinálni a számból ... röhej az egész -
#1631 x+1 a kedveceim száma :) thx... -
Hajnalcat #1630 A smiley innen van (Amúgy nekem is ez a kedvenc fajtám :D):
Őrült smileyk
-
Hajnalcat #1629 Jovanna, nem kell adóbevallást csinálni itt nekem. :DDD Ne szívd már mellre, csak irigykedem egy picit, na. ;) Én is szeretnék fürdőmedencét, meg szeretnék jól élni. Néha azt mondogatom magamban, miért nem pottyantott a gólya pár km-rrel odébb, akkor Ausztriában laknék. Ejj, és akkor lehetne annyi fürdőmedencém, teniszpályám, billiárdasztalom, amennyit csak akarnék. Meg minden nap nagy wanderungen-okat csinálhatnék a hegyekben és az erdőkben, meg a réteken. :)