Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Királylány
itt mindenki nagyon okos

Na mó' fíjam, mija gond??

Kovács Alajos fanyûvõ kisiparos :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát sajnálom hogy így alakult. <#szomoru1>

Ezek után nehogy vesztegess rá akár egy percet is, mert nem érdemli meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DJ Skyline
lehet,de egy pszichológusnak / pszichiáternek nagyobb tapasztalata van ilyen dolgokban,hisz ezzel foglalkozik...nem biztos,hogy a neten a kovács pisti,aki azstalos, olyan nagy tanácsot tudna adni ezzel kapcs...persze beszélgetni lehet róla...

SNAKE01
jaja!

De szerintem más is így van ezzel.

Ilyeneket láttam már a filmeken. Az biztos, hogy nem tudnék beszélgetni a problémáimról rengeteg idegen ember elõtt, kizárt. Mármint élõben. Itt neten sokkal másabb, itt nem látom a másik arcát, reakcióit, itt nyugisabb.

DJ Skyline
én voltam olyan helyen,ahol más problémával rendelkezõ emberek voltak,csoportterápia lett volna 1 hónapig...reggel bementem,nem tetszett a dolog (igaz akkor nem volt terápia aznap)...nem tetszettek az ott lévõ emberek (hiába volt nekik is valamilyen problémájuk),nyomasztott a hely,meg minden! késõ délután beszéltem a dokival,hogy ez nekem nem pálya,haza akarok menni...megkérdezte,biztos vagyok benne,átgondoltam? mondom igen,majd lesz valahogy...mondta rendben van...tehát nem volt semmi olyan,hogy csak azért is bent maradsz,hanem elfogadta,haza engedett

Most jól vagyok, szóval meggyógyultam, úgymond. :) Nem járok suliba, nem járok dolgozni, kerülöm a nagyobb társaságot, és ez így jó.

SNAKE01
ok,értem!:)

DJ Skyline
pszichológus nem orvos,nem dughat be sehova...max ajánl pszichiátert (aki már orvos), aki felír gyógyszereket,de nem kötelezõ elfogadni...

t0mmy
nem mindenki tudja magát tultenni a problénmán segitség nélül! a pszichés betegségeket nem szabad ám egy sima megfázásnak tekinteni! nagyon nagy bajok lehetnek belõle!

Ahogy reagált, elég õrült volt.<#idiota>
A másodiknál meg nem hiszem, hogy megjátszaná a dolgot, nekem nem úgy tûnik. Azonkívül látni lehet a minõségen, hogy ez egy rejtett kamera.

t0mmy
jobb ugy odamenni egy lányhoz hogy tudod (reméled :) ) magadban hogy te össze tudod szedni! És inkább az olyan lányokhoz menj oda akik a te mércédhez képest "jobban" néznek ki! nagyon érdekes dolgok tudnak kijönni belõle! :D

:O
Mintha csak magamat olvasnám.
Régebben én is ilyen voltam. Elég zûrös volt a suli, ahova jártam, nem részletezném, miért...
Aztán nagy nehezzen elvégeztem a sulit, persze közben majdnem kirúgtak, mert kocsmázni jártam, ahelyett, hogy órára mentem volna. Menekültem. Valahogy mindig menekülök egész életemben. Ez már gyerekkoromban kezdõdött, ott is volt problémám, nem csak az osztálytársaimmal, hanem mással is. Már akkor lógtam.
Érettségi után meg egy cukrászsuliba mentem, fél évig bírtam. Az osztálytársaim nem akartak befogadni, kocsmáztam órák alatt, ha bementem, akkor mindig 1-est 2-est írtam. Bukásra álltam minden tantárgyból. A végén én léptem ki a suliból, mert elegem lett, mint a tanárok, mint a diákok, miatt.
Én nem jártam pszihológushoz, anyámék sokszor mondták régebben, hogy el kéne mennem, de nem akartam. Aztán egy éve volt ismét egy nehezzebb korszakom, totál bekattantam, de orvos nélkül is megvoltam, helyrejöttem, ennyi. Nem kell dilidoki, mi a fenének? A barátom még régebben mondta, hogy arra lenne szükségem, na persze, aztán még a végén bezárattak volna valami gumiszobába.

SNAKE01
értem!:|

t0mmy
ezért mondom ezekbe kell belemenni mert ebbõl tanulsz!

SNAKE01
lehet!én nem értek hozzá!:)

t0mmy
pedig ez ad önbizalmat...

SNAKE01
mostmár értem!de ezt nem nagyon kedvelem...

t0mmy
ezt igy nem tudom elmagyarázni! pl ha egy casjt "befûzöl"... amit más nem mer megcsinálni és neked "összejön"

SNAKE01
ezt nem értettem...

SNAKE01
ezt írtad:"én meg kifejezetten szeretem a kinos más számára kellemetlen helyzeteket mert tök jó érzés ilyenekbõl nyertesen kijönni!"

t0mmy
?

SNAKE01
hm?<#wow2>

t0mmy
nekem inkább az baj hogy nem jegyzem meg a nevüket ha bemutatkoznak... :S

t0mmy
én meg kifejezetten szeretem a kinos más számára kellemetlen helyzeteket mert tök jó érzés ilyenekbõl nyertesen kijönni!

SNAKE01
nem értem mért...

SNAKE01
én a legelsõ alkalommal mikor valami új arcal találkozok meg se merek nagyon szólalni!:|

SNAKE01
akkor olyasmi bajaid vannak mint nekem!:(

DJ Skyline
én eleve nem tudok kezdeményezni,szal nálam csajozás most így jelenleg nem létezik...volt 2 barátnõm,de az is csak mák volt

SNAKE01
ez nagyon rossz tud lenni!:(

SNAKE01
akkor ugyanaz a gondunk!nekem a csajozás is ez miatt nehéz inkább.mert nem tudom mit gondolnak rólam.meg ha tudom is nem merem elhinni...

DJ Skyline
velem is így van...többen mondják,hogy bírnak,de én meg attól félek,hogy csak MONDJÁK

SNAKE01
nekem is van ilyenem!énis úgy érzem mindig hogy baj van velem,ezért semmibe vezsnek nameg hogy lenéznek.pedig mondják hogy nem meg nagyon bírnak.ezt érzem is hogy kedvelnek de akkor is...

SNAKE01
ez a második nagyon beteg,én nem a gépet ütném hanem õt!<#idiota>

DJ Skyline
az elsõvel mi van? kicsesztek vele,ebben nincs semmi
a második meg megvan játszva szerintem,mindenki eltudja játszani az agresszív hülyegyereket egy kamera elõtt,hogy õt most mennyire felhúzza egy játék...begudja a régi billentyûzetét,azt szétveri és kész <#nemtudom>

DJ Skyline
az,meg üldözési mániám van,meg szertintem kissebbségi érzetem (vagy hogy mondják) is van,hogy lenéznek,semmibe vesznek meg minden...de szerintem ez a 3 dolog egymásra épül...pánik betegségnek több vállfaja van asszem,én ezt kaptam ki,na most fosok ugye mindenkitõl,ezért üldözési mániám van,azaz biztos lenéznek,stb,így már kissebbség érzetem is van

SNAKE01
ez a második nagyon beteg,én nem a gépet ütném hanem õt!<#idiota>

DJ Skyline
elég sokat játszottam,de mégsem vagyok idegroncs,hogy egy játék felhúzzon,persze vannak kivételek,de ilyen 2 évente egyszer fordul elõ,de akkor sem verem szét a berendezést,hanem káromkodok hangosan pl

SNAKE01
vagy miis a bajod pontosan?

SNAKE01
te meg pánik beteg vagy vagy mi?:\

Õrült gyerek
Õrült gyerek 2

Hát igen, ilyenek a mai fiatalok, ami elég sajnálatos. Az a sok játék tönkreteszi az idegeiket...<#idiota><#zavart2>

SNAKE01
én ilyenekkel még haverkodni se szeretnék...

SNAKE01
nem is foglalkozok!:)

DJ Skyline
hagyd a francba akkor,nem érdemes ezzel foglalkozni...

SNAKE01
nameg szép kis szülinap vólt!<#rinya>

DJ Skyline
nálam fordítva van...amíg nem volt ez a probléma,akkor elég volt nekem napi max 2-3 óra gépezés,és kész...azt mondták nekem többen,hogy én a számítógépbe "menekülök" ,mert itt próbálom megkeresni magamnak azt a társaságot,amit a valóságban jelenleg nem nagyon tudok megtalálni,vagy amibe nem tudok beilleszkedni...igaz sosem voltam az a fajta,aki szeretett a középpontban lenni,de ha mentek valahova suli után,akkor mentem én is,meg sokat voltam haveroknál,stb...aztán sulit kellett váltanom,új közösség,új iskola,ugye én fostam mindentõl,így nehezen tudtam beilleszkedni,majd onnan átraktak egyik haverommal egy másik osztályba...sikerült olyan osztályba betenni minket,ahol nem volt közösség,kissebb klikkek voltak,így szinte mindenki utált valakit...na most egy ilyen osztályba bejárni nem volt valami leányálom nekem,sosem tudtam,hogy ki mit gondolhat most rólam,és egy idõ után már kimaradoztam a suliból,mert sokszor voltam beteg...mert ez a lelki betegség kiváltott a szervezetemben rendes kissebb betegségeket...torokfájás,hõemelkedés,meg ilyenek...aztán jött a tavaly szeptember,akkor totál ellaposodtam,új osztály megint,ezek után oda be se jártam,és akkor lett az,hogy úgy döntöttünk,hogy akkor most magántanuló leszek,és eljárok valakihez...kellett is,mert úgy október óta heti 2x járok pszichológushoz,délelõtt...azt meg nem lehet megcsinálni,hogy bemegyek a suliba,és 9kor már mennem is kell...így heti 2 nap kimaradt,ami mondjuk 12 óra,az havi 48 tanítási óra,így 5 hónap alatt elértem volna a limitet,és ki*basznak a suliból...most még mindíg félek az ismeretlentõl,tehát ha egyedül kell mennem olyan helyre,ahol nem voltam még,akkor úristen...de olyan helyre már eljárok,amit ismerek...tehát ha nem lenne ez a problémám,akkor lehet most a nem lévõ barátnõmnél lennék,vagy nem is tudom,tehát kevesebbet gépeznék

SNAKE01
Reggelt!:)
hát skacok röhejes volt a tegnap este.a csaj nem jött el már megint és véletlen szerûen nem tudtuk elérni.már megint mást szervezett be magának.szal elmehet a jóédes anyukájába!<#vigyor3>

Az én ismerõsöm a katonaságnál kattant be. Jobban mondva épp mikor leszerelt.