2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
Hajnalcat #1708 Szimpatikus fejed van, de ez a kalap valami szörnyűűűű! :D -
#1707 lál :D:D :P -
#1706 ez a rózsaszín kalap...őőő...hát izé...nem tom!:DDD -
#1705 ez vagy TE ?:D -
#1704 mondom hogy tedd már be ide..
valahogy így :
-
#1703 nincs e-mail címed ...hova küldjem ? -
#1702 háhá :D ez jóvolt (:
közösbe tedd be... nehogymár szégyeldd magad. -
#1701 rólad nem! -
#1700 neked is ?
te már nem kaptál ? -
#1699 milyen képet ? -
#1698 biztos vagyok benne,hogy igen! -
#1697 nem akarsz nyomatni egy képet? -
#1696 ja ,az más ...:) -
#1695 sajna vannak ilyen nők és hapsik is ...
de grat a sikereidhez :) -
#1694 eddig dolgoztam igy akartad érteni ? (: -
#1693 én 17 leszek most ugye, és énsem voltam az egészen mig tavaly nov.-be nem ismertem meg egy srácot, 24éves annyit kell tudni róla hogy kap egy telefont házhozmegy és kex ... nem pénzért, hanem van pár exe másrészt 2éves kapcsolat, tényleg jó hibátlan stb. elmegyünk kajálni, eljön a csaj is, meg Ő meg én... fél óra és a csaj már dobta is a hapsiát utána ... szoval tőle " tanulok " és háát, mitagadás.. meghoz(t)za a gyümölcsét -
#1692 sajnos már elkéstem szerintem,19 vagyok,és...mind1 -
#1691 ami késik az nem múlik :) -
#1690 jó reggelt !
hogy hogy eddig aludtál ? -
#1689 na jó,de én nem vagyok ilyen macsó-csajozógép!:DDd -
#1688 dejó itt egyeseknek, 12:31kor : " sziasztok én most keltem, de elszaladt a topic "
én meg már akkor javába targoncáztam a melóban :D /nemvolt a főnök bontottunk egy minigordót és gyorsultunk a targoncákkal (tudni illik hogy kb. 1sec alatt eléri a max, 30km/h sebességét, és ezt 5-6köbméter füstel kiséri meg másodpercenként:D)/
na szoval visszatérve, szerintem igazán gond hogy a magyar fiuk nagy része félénk-gáva-kissebségérzetes-önbizalmatlan-nyuszika :) nem mernek odamenni egy lányhoz vagy hasonlók, mig én ezzel másképp állok, házibuli pl. a legjobb lány az egész kócerájba, szó nélkül rápályázok, ami a legrosszabb lehet hogy beszélgetek vele (ugyanis nem ugy kell érteni hogy jajjajj akkor rámászok meg hajtok ezerrel), csak vannak amolyan transzszavak és tükrözések amivel 20perc alatt már ugy érzi melletted magát a lány mintha 1000éve ismerne és eszébe sem jut hogy most ismert meg, és csak ugy ontja majd magábol a szövegét, aztán megisvan ismerve, onnantol meg már akármi lehet...
ja rolam kell kép? én örömmel megosztom magam :D -
#1687 de remélem ,ha esküvő lesz azért meghívnak majd rá ...:d -
Hajnalcat #1686 Találtam véletlenül egy Skyline-t dc-n. :D -
#1685 úgylátszik mi fiúk ilyen kis nyámnyilák vagyunk! :\
legalábbis én! -
Hajnalcat #1684 Nem muszály, ha nem akarsz. :) Megértelek, úgy, ahogy Skyt is. -
#1683 olvassatok vissza!:\ -
#1682 énis:|
-
#1681 volt már kép a jányról?? :S le vagyok maradva! :D -
#1680 majd lehet!nem szeretem mutogatni a képem.pedig azt mondják nem nézek ki rosszul,dehát tudod van ez a kissebségi érzetem ami eléggé kellemetlen mikor az utcán mászkálok is nagy atömeg mindig azt hiszem engem néz mindenki.szal...majd meglátom még sry. -
#1679 oké -
Hajnalcat #1678 Azért küldesz egyet? -
#1677 lol!nem.de te küldheted a képeket brigiről mert már nekem is van jogom hozzá hogy lássam!csak most ő nem ér rá mert megy el szal légyszi te küldj róla! -
Hajnalcat #1676 Nem, Te aranyos és rendes vagy. :) -
#1675 SNAKE szerintem küld neked egy komplett fotóalbumot magáról,biztos! -
Hajnalcat #1674 Jó napot mindenkinek! :) Most ébredtem fel.:D
Köszönöm, Snake! :) Néha baj, hogy az vagyok, néha viszont nem. Pl. ilyen fejjel senki sem vesz komolyan.
Sajnos én senkiről sem láttam képet. :( Ha tud vagy akar valaki küldeni nekem privátban, azt nagyon megköszönném! :) -
#1673 De bolondok vagytok! Ahogy vissza olvastam elkapott a röhögőgörcs...:DDDD
De azért szeretlek titeket! -
#1672 sky! -
#1671 lolmár! -
#1670 különben honnan tudtad,hogy kicsi a cerka?
-
#1669 szeretlek kis morgó ...(puszika)
bocsáss meg ,naaaa ...:)