2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1748 dolgozik,délután jön,mind1
Utolsó üzenet időpontja: 2006. 08. 10. 22:34
Utolsó látogatás időpontja: 2006. 08. 10. 22:40 -
#1747 Akkor mégiscsak királylánynak volt igaza:Oo
-
#1746 érdekes hogy ezek után már nem is irt többet ide... -
#1745 én is mindenkről őszinteséget feltételezek elsőre
tartsunk össze -
Hajnalcat #1744 Az mondjuk nem semmi. Tudod, alapból abból indulok ki, hogy minden ember őszinte, de talán ezért is vagyok néha naív... -
#1743 lehet -
#1742 hát, lehet hogy sztárfotóként terjed a képe a neten:P
-
#1741 Jóreggelt
-
#1740 szerintem nem ő az
valahol már láttam ezt a képet (természetesen ez nem zárja ki teljesen, de felettébb gyanús) -
#1739 Reggelt!
iagz nem most keltem már de akkor is!:D -
Hajnalcat #1738 "Ezen a címen belül a marketing campaignra kell menni és ott a legfelső sorban (tv) a legutolsóra, a relax-osra" <---Idéztem saját magam. Olvass pontosabban! -
Hajnalcat #1737 Hogy érted, hogy nem Ő? Nem magáról rakott be képet? -
Hoz_Hun #1736 Hol van itt macska én csak hegyeket meg vizet látok? -
#1735 VRSDM: ez nem Te vagy -
#1734 lál én is azthitte, hogy technikus leszek de meg jött az eszem szerencsére! :) neked is megfog a vizsgák elött :P -
#1733 voltmár rövid is, de már vagy 2éve hosszu, lassan 3. bár most most héten meek fodrászhoz... mert már tényleg tré -
Hajnalcat #1732 Izé...hát a másik normálisabb volt... Nem próbáltál meg másik hajat csináltatni? Nem azért, de ez a haj eléggé...hát nem áll jól, na.
(Bocs, de lenni őszinte) -
Hajnalcat #1731 Láttam ilyen rejtett kamerát én is a Geographic honlapján. Én egész végig azt bámultam egy időben. Nagyon tetszett, hogy hírtelen feltűntek különböző állatok. Itatóhoz volt rakva egyébként.
De ez a cicás jelenet szerintem úgy lett beranítva a macseknak, nem rejtett kamerás volt... -
#1730 de, de azt nem akarok, felesleges macera lenne, almulok 18ugye akkormár lehet lézeres szemmütét, és ennyi -
Ben C #1729 Kontaktlencsén még nem gondolkodtál? mert sztem jobban áll. .p -
#1728 szakközépes 3.oks :) nagy technikus leszek... bár nemtudom mit keresek ott -
#1727 nagyon trendi a hajad... egyetemista vagy? :P -
#1726 nem haragszom - eleve megtanultam már hogy nemérdemes magadra venni semmit, hátmég az ilyet, nemis rosszándék hanem vicc vezérelt, (mellesleg sokan mondták már hogy olyan, elvégre retro-s ra lett tervezve szova' sikerült ) -
#1725 faja a haj...Bitlsz' !:DDDD
[sry] -
#1724 egy normális képis legyenmár akkor...
-
#1723 én nem láttam,mind1 -
#1722 juteszembe ti képet nem? -
#1721 -
#1720 bizony, én is láttam cask nemtudtam hogy nationail vagy discovery nemakartam lámulni -
#1719 OFF
National-en mondták ennek a történetét.. hogy rejtett kamera egy héten át, és ez egy oylan "tó" volt, hogy majmok jártak oda, és egy hétig nézték mire belemászott :) -
Hajnalcat #1718 Jut eszembe, édescica! Mostanában láttam egy nagymacskás reklámot, amiben annyira édes a cica, hogy nagyon! :)
Ezen a címen belül a marketing campaignra kell menni és ott a legfelső sorban (tv) a legutolsóra, a relax-osra:
Cíííííííííca
Ja, és nem a reklám, hanem a cicus miatt raktam be ezt a címet, mielőtt valaki még félreértené! -
#1717 jaaaz nagyon sok jóra utal ám -
Hajnalcat #1716 Aha, éééédescicamica -
#1715 megesik /ugye a kockázás :)
ja és bocs ha sok a flame, de mivel uyg irok hogy vakon és nagyongyorsan szoval nemis gondolom át amit irok mert már leis irtam olyankor, és csak igy szaladnak ki a szavak nagyon gyorsan, emiatt hagyok ki dolgokat... sry -
#1714 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#1713 ja a kalap utcára de még a kertbe sem hordom nemkell félreérteni csak ezen olyan édes arcom van :) meg nemsok jó kép készül rólam ami készül azis csak a FRAGPOINT-ba mikor osztom a HEADSHOT-okat és a taktikot mondom RUSHolás közbe ... -
Hajnalcat #1712 Na, ebből semmit sem értettem. :D -
#1711 a HEADSHOT - FRAGPOINT - megyek A-ra - RUSHOLD - DEFENCE van A-n és B felé OFFENSE...és hadne folytassam :D -
#1710 lehet akkor a nettől van mert ott ugye közvetlenebb és kiéli a vágyait aztán nem tanulják meg hogy a " cióóó - re - lol - rotfl - hi " nem hangzik valami jól egy csajozás alkalmával
-
Hajnalcat #1709 Hát igen, jó nekem, hogy fél 12-kor kelek, de jobban örülnék, ha már találnék valami normális munkát, de Egerszegen mindenki azon panaszkodik, hogy nem lehet elhelyezkedni, amit meg is értek. Itt nincs semmi! :/
Csak a netes fickók ilyen "nyuszik", ahogy Te írtad. Akiket személyesen ismerek, és nincs netük, azoknak nincs kissebbségi komplexusuk.