2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
Hajnalcat #1789 :DDD Ne csináld, mert már nagyon fáj. -
#1788 deszép a hajad:D
pasid van?:OO
-
#1787 tessék ide közösbe! -
Hajnalcat #1786 [lefárad] -
#1785 DJ Skyline hugáról...
-
#1784 mijen kép?
-
#1783 igen hol van a kép?? -
#1782 képet:D
-
#1781 az én hugom,érthetőbben:
[már nem vagyok itt,hugom írja ezt,de ne kérjetek róla képet,mert nem adok] -
#1780 [na ezt nem érti.] Kinek és mijen huga?:P
-
#1779 Imádjuk nézni, ahogy nyomozol. Szerda esti kalambó helyett inkább adunk neked valamit:D
(mármint valami melót:P:D)
-
#1778 [már itt sincs,huga ír,de ne kérjetek róla képet,mert nem adok] :D -
#1777 [viccel]
-
#1776 [menekül] -
Hajnalcat #1775 Jóvan, ti végig tudtátok? Így nem ér! -
Hajnalcat #1774 Igen, csakis. :DDD -
#1773 -
#1772 amugy azt hittem hogy egy randa lány... :S:S: -
#1771 Skyline, nincs mit tenni. Nyomozónőnk azt mondta h ludas vagy, akkor ludas vagy:DD -
#1770 Ecsém. Te aztán nem semmi csaj vagy:DD Ha kiakarok deríteni valamit, írhatok neked:D -
#1769 ezer éve láttam már róla másik képet is,talán még tavaly,sokan még itt sem voltatok akkor...
utolsó mondatra meg: haggy! -
#1768 Ez szerintem egy világméretű szabadkőműves-cionista összeesküvés része lehet... -
#1766 Szia
-
Hajnalcat #1765 Na, közben rájöttem. Bár lehet, hogy sok Derricket és Poirotot nézek.
Szóval bejött ugyebár ebbe a topikba. Eddig még nem írt ide, vagyis nem mostanában...Bejött, aztán gondolta, szórakozik egy picit. Elkezdett nyomni egy ilyen macsós, csajozós szöveget, hogy Ő a nagy menő csak 2 db repülőjük van meg mendencéjük és azt írta persze, hogy nem gazdag. De sajnálom...Mind1. Aztán miután lenyomta ezt a nagymenő szöveget, azután berakott valakiről egy képet, aki, aki hát nem egy hú de jó pasi kinézet, és kíváncsi volt, hogy bevesszük-e. Bevettük ezt is, mint a macsós szöveget. Persze furcsáltuk, hogy hogy lehet egy ilyen gyereknek minden nap más nője, meg jaj de macsó stílusa, mikor olyan idióta kalapja van, meg hát...elég érdekes haja, na. Ez volt benne a vicc. Aztán tegnap már rá kellett volna jönnöm, mikor véletlenül betértem a Photoshop Phéntek (vagy hasonló nevű, saját fórumban van) topikba. Szeret képeket összemanipulálni. És írták a képére, hogy béna, én meg megvédtem őt. Aztán írt egy privátot, hogy mit keresek én abban a topikban. Nagyon meglepődött, mintha csak lebukott volna...azt hitte. Aztán persze még akkor sem jöttem rá, hogy mi a helyzet. Csak most, ahogy Királylány írta, akkor végigfutott minden az agyamon (már amennyi van :D).
Szerintetek?
Bár lehet, hogy DJ Skyline is benne van...ő is nagyon gyanús. -
#1764 Szerbusz! -
#1763 értem én -
#1762 hello ismét..:) -
#1761 ez egy webcamos kép MSN -> indit webkam... -
#1760 áhá! -
#1759 a furcsára reagálva:)
-
#1758 ? -
#1757 oksa, befejeztem :)
-
#1756 Én Poirot vagyok -
#1755 "egy normális képis legyenmár akkor..." -
#1754 nem kell Kálámbózni,majd elmondja ő a dolgot!
[nem bántás,ne értsd félre] -
#1753 ja, és az emberek ritkán szoktak fórumokba, kérés nélkül magukról képet bepakolni
persze, nem szeretném a fiatalember rossz hírét kelteni, de ez nekem furcsa -
#1752 reméljük, este tisztul a kép
bár nem tudom, hogy lehetne biztosan megtudni az igazat
lehet, nem is fontos... -
#1751 kitudja:D
-
#1750 nem hiszem de amugy simán lehet ő, ha kamu képet raknék magamról akkor már egy jó pasit keresnék :P:P -
#1749 én is megnéztem ;)