2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • t0mmy #1829
    ebből is látszik hogy pénzből saját stilust nem lehet venni...
  • VRSDM
    nekem nem. látjátok akármilyen izé élete lehet valakinek sosem volt még 4hónapnál hosszabb kapcsolatom
  • t0mmy #1827
    nem tudom pedig nem vagyok irigy, nekem megvan mindenem...
  • VRSDM
    jolvanna csak tisztára mostam magam

hajnalcat- akármilyen furi hangnemü is lehetett a pm bocsika ... nemugy értettem hogy tünnyinnen mitnézel itt ez nem a te helyed, hanem meglepődtem jó ha betéved oda, havonta 1 uj figura
  • SRobert
    témába vág... :)
  • VRSDM
    mellesleg tudom ez az izé szöveg, mindenki azthiszi kamu, hogy a milliomosok eztmondják (nemvagyunk azok, nemis tartom magunk annak)
    szoval mikor megszülettem akkor velem lett 6fős a család, és óbudán a 8on laktunk egy panelba, nekünksem volt mindig kertesház nagy kert kutyus repcsi izébizé...
  • VRSDM
    de lehetne... nemtéma ne polizátuljátlklasiz -unk
    /de azért ezt pont egyik nap csináltam, a foritunk 60-ik évfordulójáraFORINTOS KÉPEM /ps munkák

hát ugyérzem nekem összejött az élet /nem pénzre értem/ aztán meglátjuk mire viszem majd ha távozok a családi fészekből
  • DJ Skyline
    miért érzek irigységet a dologban!?
  • t0mmy #1821
    gyurcsánynak sincs...
  • VRSDM
    nem gyursány vagyok hogy olyanunk legyen :D
  • VRSDM
    /az uj limbach került bele 300eHUF hílyán ennyibe...
    itt egy kész mint látjáto picike, ami miért van? mert nem lassu lomha hanem gyors és fürge gép... a másikunk ami van az pont egy lassu movit. hiába nagyobb szarabb (sztem)
  • t0mmy #1818
    de igazából nem is érdekel gratulálok a csini életedhez...
  • t0mmy #1817
    azt hittem 8 személyes utasszállitó nem egy sportgép... ez nem több 15000EUR-nál...
  • VRSDM
    akkor gondolom aztis tudod, hogy zseni, leül az asztalához, rajzol pár profilt másnap átdolgozza megépíted és repül nemis akárhogy (épp ezért van ilyenünk, mert ritka és egyedi gép)
  • VRSDM
    amugy igazad van, mondtam hogy kine mi a hobbija, hány BMW terepjárót vagy drága audit- láttok? ilyen 20millásat? sokat, akkormeg? nekünk abobl a $-ből van ez, meg még egy másik gép (nem ebből az árbol)
  • t0mmy #1814
    repülőgéptervező
  • VRSDM
    bah azthiszem ne édrekeljen mire képes ez ... :) nem nagyképüsködés nézz utána burt bácsinak :)
  • VRSDM
    tudjátok ki az a burt-rutan ?
  • t0mmy #1811
    bah azt hittem repülő... :S
  • DJ Skyline
    nem egy nagy gép,ezek nem valami pénzes gépek különben! lehet mindenki vadászgépre gondolt itt,vagy magángépre magánreptérrel?:DD
  • VRSDM
    nincs bejegyezve még.

igy néz ki most... (festés és motorcsere előtt áll, kap egy erőssebb limbach-ot) új lajstromot kap németország-ban mással futott ugye.

ja és az apám benne (itt a cége REPAIR Bt.
  • t0mmy #1808
    pontosan!
  • VRSDM
    hívójele? a lajstromra gondolsz?
  • t0mmy #1806
    nekem tökmindegy én szeretek a sorstársaimmal beszélgetni...
    mi a gépetek hivójele??
  • VRSDM
    hát gyerekek ... nemis értem nincs otthon klíma (nekünk sem mielőtt még :) ) vagy mitől ez a megbolodnulás... tényleg egyszer nem hazudtam egy postomban sem. nem magyarázkodok mert azt a hazugok csinálják, ha nemláttok jószívvel hát lépek

(a szavazás ezennel indul)
  • t0mmy #1804
    akkor lehet hogy a ti sunseekeretek áll a miénk mellett?? tudod az a 45lábas a miénk?!! vagy lehet hogy veled találkoztam a legutolsó ralph lauren contesten csak nem tudtam indulni mert a lovam megsérült?! vagy lehet hogy te voltál az aki elénjött mikor Alfie-val az egyik kedvenc sofőrömmel kipróbáltuk az uj bugattinkat?? ja te nem tudod hogy a boss miért nem csinál nekem sűrűbb szövetből zakot ez már olyan snassz... meg a breitlinget is eldobtam már valahol mert huzta a karom inkább megelégszem csak egy snassz bvalgarival, hajlando vagyok hordani mert sok gyémánt van benne... és te hogy vagy manapság?!
  • VRSDM
    mekkora kibaszás hogy 2x
  • VRSDM
    mégse olvass vissza, / mármiint az uccso sorban irtakrol az egy másik tápig-ba volt...
  • VRSDM
    mégse olvass vissza, / mármiint az uccso sorban irtakrol az egy másik tápig-ba volt...
  • VRSDM
    jóestét péntekenként csak 2ig vagyok igy már korábban hazaértem de gyorsan kell postolnom mert meek vásárolni aztán buliba, szoval...

1734 - én már most rájöttem a 2 év után :) kommunistatelep :)

1735 - kifejtenéd? legfeljebb a "gáz a trendi rózsszín polós topic-ba itt, de ha gondolod csinálok filmet-fotósorozatot- vagy ha bp közeli vagy elis meek ebbe a kalapba :) vagy ugye az msn-es verzió is fennál

gyorsan elintézve ennyi lenne...

ésmég egy pár hozzászólás. akinek minden nap más csaja van az nem én vagyok hanem az a 24éves forma akivel járok lányokat felszedni meg ide-oda bulikba, kajálni amit barátoknak szokás...

én lányoknál nagyonis válogatós vagyok és ilyen járós hosszu dologra, csak igazána a legjobbak kellenek, aztán ugye, sokszor nemis jön össze, ezért nincsen sok hosszu kapcoslatom, és van több ilyen futókalandom ( ugye nem a legjobb lányokkal de Őkis cépek ám ugye ;)...

aztán, ha valaki hitetlenkedik mondja el milyen pozban hogy csináljak képet, mögötte ugyanarrol a polcal, vagy megmutatom magam msn-en, meg eleve

hajnalcat - amit irtam hogy ott beszolongattam épp azért volt emrt szoval gány egy hangulatom volt tegnap este fele, és sör sem csúszott már olyan simán mint a curlinges "labda"... nomeg irok én csak ugye mint irtam én DOLGOZÓ EMBER VAGYOK :D mert ugye hiába van medence meg repülő szüleim meg ugye az egész szóval egy 16e+feletti cipőért pl. már magam kell áldoznom a saját pénzemből, gépfejlesztés detto egyedül a bmx-ezést állják, meg ugye a kosaras cuccok, meg még anno a 9év tenisz-t más nemigazán jó zsebpénzt kapok de közelsem annyit, az épp elég a büfében pár csokira/nap és csókolom.

aztán ha még valaki kételkedik meg izél... hát igykell szeretni, ilyen a stilusom hogy magam szerint én jó vagyok, nemsok hibám van ami van aztis amennyire tudom kerülöm, hát mondjuk ki van EGO-m rendesen, bár ha megmagyaráznám hogy miért mondom ezt méginkább annak néznétek.

ja és hajnalcat - csak nem teis metrózol? /ha mégis olvassatok vissza tőlem párat :)
  • Hajnalcat
    :DD Jaj, ne vedd úgy a szívedre Sky.
  • The FlashBack
  • t0mmy #1797
    ( még ő panaszkodik?? )
  • DJ Skyline
    aztán meg én leszek a szalámi tolvaj! -.-
  • Hajnalcat
    Mentem Derricket nézni. Utána meg Poirotot fogok. :D
  • DJ Skyline
    megilyedt tőletek! :|
  • t0mmy #1793