2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1829 ebből is látszik hogy pénzből saját stilust nem lehet venni... -
#1828 nekem nem. látjátok akármilyen izé élete lehet valakinek sosem volt még 4hónapnál hosszabb kapcsolatom -
#1827 nem tudom pedig nem vagyok irigy, nekem megvan mindenem... -
#1826 jolvanna csak tisztára mostam magam
hajnalcat- akármilyen furi hangnemü is lehetett a pm bocsika ... nemugy értettem hogy tünnyinnen mitnézel itt ez nem a te helyed, hanem meglepődtem jó ha betéved oda, havonta 1 uj figura -
#1825 témába vág... :) -
#1824 mellesleg tudom ez az izé szöveg, mindenki azthiszi kamu, hogy a milliomosok eztmondják (nemvagyunk azok, nemis tartom magunk annak)
szoval mikor megszülettem akkor velem lett 6fős a család, és óbudán a 8on laktunk egy panelba, nekünksem volt mindig kertesház nagy kert kutyus repcsi izébizé... -
#1823 de lehetne... nemtéma ne polizátuljátlklasiz -unk
/de azért ezt pont egyik nap csináltam, a foritunk 60-ik évfordulójáraFORINTOS KÉPEM /ps munkák
hát ugyérzem nekem összejött az élet /nem pénzre értem/ aztán meglátjuk mire viszem majd ha távozok a családi fészekből -
#1822 miért érzek irigységet a dologban!? -
#1821 gyurcsánynak sincs... -
#1820 nem gyursány vagyok hogy olyanunk legyen :D -
#1819 /az uj limbach került bele 300eHUF hílyán ennyibe...
itt egy kész mint látjáto picike, ami miért van? mert nem lassu lomha hanem gyors és fürge gép... a másikunk ami van az pont egy lassu movit. hiába nagyobb szarabb (sztem) -
#1818 de igazából nem is érdekel gratulálok a csini életedhez... -
#1817 azt hittem 8 személyes utasszállitó nem egy sportgép... ez nem több 15000EUR-nál... -
#1816 akkor gondolom aztis tudod, hogy zseni, leül az asztalához, rajzol pár profilt másnap átdolgozza megépíted és repül nemis akárhogy (épp ezért van ilyenünk, mert ritka és egyedi gép) -
#1815 amugy igazad van, mondtam hogy kine mi a hobbija, hány BMW terepjárót vagy drága audit- láttok? ilyen 20millásat? sokat, akkormeg? nekünk abobl a $-ből van ez, meg még egy másik gép (nem ebből az árbol) -
#1814 repülőgéptervező -
#1813 bah azthiszem ne édrekeljen mire képes ez ... :) nem nagyképüsködés nézz utána burt bácsinak :) -
#1812 tudjátok ki az a burt-rutan ? -
#1811 bah azt hittem repülő... :S -
#1810 nem egy nagy gép,ezek nem valami pénzes gépek különben! lehet mindenki vadászgépre gondolt itt,vagy magángépre magánreptérrel?:DD -
#1809 nincs bejegyezve még.
igy néz ki most... (festés és motorcsere előtt áll, kap egy erőssebb limbach-ot) új lajstromot kap németország-ban mással futott ugye.
ja és az apám benne (itt a cége REPAIR Bt. -
#1808 pontosan! -
#1807 hívójele? a lajstromra gondolsz? -
#1806 nekem tökmindegy én szeretek a sorstársaimmal beszélgetni...
mi a gépetek hivójele?? -
#1805 hát gyerekek ... nemis értem nincs otthon klíma (nekünk sem mielőtt még :) ) vagy mitől ez a megbolodnulás... tényleg egyszer nem hazudtam egy postomban sem. nem magyarázkodok mert azt a hazugok csinálják, ha nemláttok jószívvel hát lépek
(a szavazás ezennel indul) -
#1804 akkor lehet hogy a ti sunseekeretek áll a miénk mellett?? tudod az a 45lábas a miénk?!! vagy lehet hogy veled találkoztam a legutolsó ralph lauren contesten csak nem tudtam indulni mert a lovam megsérült?! vagy lehet hogy te voltál az aki elénjött mikor Alfie-val az egyik kedvenc sofőrömmel kipróbáltuk az uj bugattinkat?? ja te nem tudod hogy a boss miért nem csinál nekem sűrűbb szövetből zakot ez már olyan snassz... meg a breitlinget is eldobtam már valahol mert huzta a karom inkább megelégszem csak egy snassz bvalgarival, hajlando vagyok hordani mert sok gyémánt van benne... és te hogy vagy manapság?! -
#1803 mekkora kibaszás hogy 2x -
#1802 mégse olvass vissza, / mármiint az uccso sorban irtakrol az egy másik tápig-ba volt... -
#1801 mégse olvass vissza, / mármiint az uccso sorban irtakrol az egy másik tápig-ba volt... -
#1800 jóestét péntekenként csak 2ig vagyok igy már korábban hazaértem de gyorsan kell postolnom mert meek vásárolni aztán buliba, szoval...
1734 - én már most rájöttem a 2 év után :) kommunistatelep :)
1735 - kifejtenéd? legfeljebb a "gáz a trendi rózsszín polós topic-ba itt, de ha gondolod csinálok filmet-fotósorozatot- vagy ha bp közeli vagy elis meek ebbe a kalapba :) vagy ugye az msn-es verzió is fennál
gyorsan elintézve ennyi lenne...
ésmég egy pár hozzászólás. akinek minden nap más csaja van az nem én vagyok hanem az a 24éves forma akivel járok lányokat felszedni meg ide-oda bulikba, kajálni amit barátoknak szokás...
én lányoknál nagyonis válogatós vagyok és ilyen járós hosszu dologra, csak igazána a legjobbak kellenek, aztán ugye, sokszor nemis jön össze, ezért nincsen sok hosszu kapcoslatom, és van több ilyen futókalandom ( ugye nem a legjobb lányokkal de Őkis cépek ám ugye ;)...
aztán, ha valaki hitetlenkedik mondja el milyen pozban hogy csináljak képet, mögötte ugyanarrol a polcal, vagy megmutatom magam msn-en, meg eleve
hajnalcat - amit irtam hogy ott beszolongattam épp azért volt emrt szoval gány egy hangulatom volt tegnap este fele, és sör sem csúszott már olyan simán mint a curlinges "labda"... nomeg irok én csak ugye mint irtam én DOLGOZÓ EMBER VAGYOK :D mert ugye hiába van medence meg repülő szüleim meg ugye az egész szóval egy 16e+feletti cipőért pl. már magam kell áldoznom a saját pénzemből, gépfejlesztés detto egyedül a bmx-ezést állják, meg ugye a kosaras cuccok, meg még anno a 9év tenisz-t más nemigazán jó zsebpénzt kapok de közelsem annyit, az épp elég a büfében pár csokira/nap és csókolom.
aztán ha még valaki kételkedik meg izél... hát igykell szeretni, ilyen a stilusom hogy magam szerint én jó vagyok, nemsok hibám van ami van aztis amennyire tudom kerülöm, hát mondjuk ki van EGO-m rendesen, bár ha megmagyaráznám hogy miért mondom ezt méginkább annak néznétek.
ja és hajnalcat - csak nem teis metrózol? /ha mégis olvassatok vissza tőlem párat :) -
Hajnalcat #1799 :DD Jaj, ne vedd úgy a szívedre Sky. -
#1798 -
#1797 ( még ő panaszkodik?? ) -
#1796 aztán meg én leszek a szalámi tolvaj! -.- -
Hajnalcat #1795 Mentem Derricket nézni. Utána meg Poirotot fogok. :D -
#1794 megilyedt tőletek! :| -
#1793 FÉLEK TŐLE! :D -
#1792 hát nem merném megszólitani... -
#1791 összehozzalak vele,:D
-
#1790 khm... csinos... :S:D