Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja .képeket is mert a lányok is szeretik az autókat ... (még ,ha jogsi és kocsi nics is )
de a jó motorokat is csípem ill. megnézem <#eljen>#eljen>
(nem kell félreérteni nem a motoros hapsikat szeretem csak a járgányt nézem meg :) )
de a jó motorokat is csípem ill. megnézem <#eljen>#eljen>
(nem kell félreérteni nem a motoros hapsikat szeretem csak a járgányt nézem meg :) )
A férjem Audi A6 (azzem az a legújabb)
Én 1 Saab esetleg vagy Honda (legújabb típus ,habár nekem már arra is kell gondolnom ,hogy itt a lányom szóval ne csak "farok hosszabbító " legyen a kocsi <#hehe>#hehe> )
Én 1 Saab esetleg vagy Honda (legújabb típus ,habár nekem már arra is kell gondolnom ,hogy itt a lányom szóval ne csak "farok hosszabbító " legyen a kocsi <#hehe>#hehe> )
hogy milyen aranyos vagy ,hogy a filmnézéstés a pizzázást írtad és nem tértél ebbõl egybõl a - számotokra - lényegre ... :)
skyline mindenhol ottvan mindenhol ilyen (: /tetszik is , mármint a stilusod/
mellesleg bármilyen furcsa de nem egy 18-20 éves jár 16-17 évessel, ugye elõbb érés stb. meg hogymondjam én pl szeretek "beavatni" lányokat, valahogy ugy mégjobban élvezem ha velem csinál valamit elõszõr... filmnézés-pizzázás etc. ;)
mellesleg bármilyen furcsa de nem egy 18-20 éves jár 16-17 évessel, ugye elõbb érés stb. meg hogymondjam én pl szeretek "beavatni" lányokat, valahogy ugy mégjobban élvezem ha velem csinál valamit elõszõr... filmnézés-pizzázás etc. ;)
u dont have to listen anybody else but me
ezt az irodalom tanárom mondta mindíg!:DD
"jó lenne ha abba hagynád,ráér azonnal" :D_SA
"jó lenne ha abba hagynád,ráér azonnal" :D_SA
áhhh...minden jöhet mi jó,max én leszek a pedó!:DD
[ez rímelt,pedig nem akartam <#idiota>#idiota> ]
[ez rímelt,pedig nem akartam <#idiota>#idiota> ]
nekem is nagyon bejön,nameg hogy gondolt rám.nagyon aranyos.asszem találkozni kell!:))))))
egyik lánytól akivel nagyon jóban vóltam.és most szülinapi képeslapot kaptam nameg leírta mit érez.szeret meg minden.nagyot néztem ám!:)
hát ... ez nehéz kérdés sajnos... :D
bár valljuk be snake, nincs olyan fiu-lány barátság ahol a fiu nem gondolt már bele vajon milyen lehet az a lány bizonyos helyzetekbe...
bár valljuk be snake, nincs olyan fiu-lány barátság ahol a fiu nem gondolt már bele vajon milyen lehet az a lány bizonyos helyzetekbe...
akkor miért nem próbálod meg úgy vígasztalni ,hogy a saját malmodra hajtod a vizet ...a hapsiknál ez szoká szokott lenni ...
veletek mennyi dolog történik... totális érzemi káosz van ilyenkor nyáron...
bár velemis érdekesek történnek, de már megtanultam szemethunyni felette
bár velemis érdekesek történnek, de már megtanultam szemethunyni felette
hát azért mert a Barát barátnõmet átvágta a legjobb haverom én meg a vígaztaltam a csajt mert eléggé kibasztak veele...
többi nickednél te is azt írtad be ? :D
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
Ma Krisztina, Ábel, Emõd, Mária, Lúciusz napja van.
de nem ma! :|
akkor boldog névnapot mindenkinek aki beír ide
de nem ma! :|
akkor boldog névnapot mindenkinek aki beír ide