Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell olyan gazdagnak lenni egy üveg viszkihez,meg egy mirelit pizzához!😄
a medence meg a papék pénze gondolom!
a medence meg a papék pénze gondolom!
Whiskey, pizza, medence, futó kalandok. Hol élsz Te, mondd? 😄DD Mintha csak azokat a gazdag amerikai fiatalokat látnám magam elõtt, akik azokban a tinifilmekben szerepelnek.
Marilyn Manson - Tainted Love
Marilyn Manson - Tainted Love
Én Balatonalmádiban voltam. Tudod, nem csak Alsóõrsön szokott lenni ilyesmi, hanem az országban még néhány helyen.
2-3 hetesek.....hm én nem vok híve az ilyesfajta, rövid kapcsolatoknak.....😊)
Pedig aztán én is még csak 15 vok, de nem tom nem szeretem ha összetörik a szívem vagy ha nekem kell, ezért nem megyek bele ilyen rövidkékbe.....😄
Bár mondjuk 3 és fél hónap se olyan nagyon hosszú..😄DD
Pedig aztán én is még csak 15 vok, de nem tom nem szeretem ha összetörik a szívem vagy ha nekem kell, ezért nem megyek bele ilyen rövidkékbe.....😄
Bár mondjuk 3 és fél hónap se olyan nagyon hosszú..😄DD
xD
ahhozképest hogy lányos tápig, nemigazán vagyunk már csak fiuk 😊
u dont have to listen anybody else but me
hát énis néztem már igy be, nomeg nemis 😊 mondok a példákat...
-volt hogy lányt ugy hivtam át hogy iszogatunk medencézünk megnézünk egy filmet stb.
átjött és tényleg azvolt hogy én ittam a finom whiskey-m a medencébe Õmeg ette a pizzát 😄 és hacsak megfogtam a vizalatt a derekát már egybõl, izélt, pedig mikor mondta hogy jön át. "szoval sok kezdõ olyanokat kitalál amik faszságok, "
mittomén megismersz egy lányt, 14-15 évesen énis azthittem hogyha márodairja az sms- végére hogy " nekeid jó8 puszi " akkor má' a farkamon hittem ... jajj kicsuszott a számon :$😊 de hát értitek...
viszont
volt olyanis hogy csak spontán felhivott hogy unatkozik nemmegyünk-e el valahova, aztán vágül egy kajálás után felmentünk hozzá... többit elképzelni nem történt meg minden de nemis sokon mult. aztán óvatosan a fantáziával...
-barinõm meg nekemsincs most... csak ilyen alkalmi nyári kis futószarok-bár jókazok csak ilyenvan már vagy lassan 1éve... semmi hosszabb, 2-3 hét aztán csao-bella 😊
-volt hogy lányt ugy hivtam át hogy iszogatunk medencézünk megnézünk egy filmet stb.
átjött és tényleg azvolt hogy én ittam a finom whiskey-m a medencébe Õmeg ette a pizzát 😄 és hacsak megfogtam a vizalatt a derekát már egybõl, izélt, pedig mikor mondta hogy jön át. "szoval sok kezdõ olyanokat kitalál amik faszságok, "
mittomén megismersz egy lányt, 14-15 évesen énis azthittem hogyha márodairja az sms- végére hogy " nekeid jó8 puszi " akkor má' a farkamon hittem ... jajj kicsuszott a számon :$😊 de hát értitek...
viszont
volt olyanis hogy csak spontán felhivott hogy unatkozik nemmegyünk-e el valahova, aztán vágül egy kajálás után felmentünk hozzá... többit elképzelni nem történt meg minden de nemis sokon mult. aztán óvatosan a fantáziával...
-barinõm meg nekemsincs most... csak ilyen alkalmi nyári kis futószarok-bár jókazok csak ilyenvan már vagy lassan 1éve... semmi hosszabb, 2-3 hét aztán csao-bella 😊
ami késik nem múlik... 😉 addig másokis berakhatnák a "lányosbarátukat, meg az igazi lányokat is" 😄 vagy buta 5let? lányok meg a fiukat??
amúgy hozzá teszem hogy nem nagyon érdekel,de azért megnézem mit akar.nameg csak szóltam Sky-nak hogy mi a helyzet... 😊
hé Sky!lehet bejön amit mondtál.tudod hogy dúlt a csajban a harc hogy milegyen.ezt mondtad.na úgy néz ki hogy most õ lép valamit.tegnap megkérdeztem tõle hogy mi legyen,felejtsük e egymást és nagyon tiltakozott.nameg megmondtam neki a frankót hogy mi nem tetszett.meg hogy legyen õszinte.nameg most mondta hogy el akar jönni hozzám és jól ellenni,meg haverkodni meg minden...
akkor azthiszem nemkell ecsetlenem milyen az alsõörsi feeling
Én is voltam Harley-fesztiválon, hatalmas élmény volt, készült rengeteg jó kép. Amúgy a Chopperek a kedvenceim.
aprópó jó motorok 😄 nõvérem volt barátja a magyar harley-cégtulajnak a fia 😄
igy harley fesztiválon V.I.P pass 😄 azthiszem nemvolt rossz😊
igy harley fesztiválon V.I.P pass 😄 azthiszem nemvolt rossz😊
Fújjj, Utés! 😄DDD 😉
Én szeretem a sportot is csak 1 számomra szép járgányt is megnézek és egészségesen lehet róla álmodozni abban a pillanatban ... ennyi .
Itt ül elõtted egy lány, aki szereti a focit, sõt imádja. 😉
Majdnem minden bajnokin kinn vagyok. Hajrá ZTE! 😊
Majdnem minden bajnokin kinn vagyok. Hajrá ZTE! 😊
pedig jobb lenne,ha a focit szeretnék 😊
Ramadamammy rapidrandi
ami a videon van az nem, viszont egy ilyen kene:
http://pro-net.hu/n0s/pics/tuning%20show/000_0016.JPG
http://pro-net.hu/n0s/pics/tuning%20show/000_0016.JPG
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
nekem ez a H1-es Hummer nem tetszik.. sokkal jobban bejon a "fekamobil" ;]
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
áhh ez nem Hummer,ez csak fekamobil!<#smile>#smile>
itt kezdõdik a Hummer! <#gonosz1>#gonosz1>
itt kezdõdik a Hummer! <#gonosz1>#gonosz1>
asszem ennyi, és és + a hummer