2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • Szeszmester
    Köszönöm a kimerítő választ :)

Gondolom most illene nekem is.
    BME mérnök informatika, első évem végeztem el, 3as átlag közelében, de egyenlőre a szorgalmi időszakban nem voltam túl szorgalmas.
  • Hajnalcat
    Hát kb. 10 kg fogpiszkálót és 8 liter fűrészport, hogy abból csinálhass majd makettot. :D ;)
  • VRSDM
    ha nincs hát anélkül ... megoldjduk, adok kölcsön egy short-ot :)

amugy Fót-on
  • krisztike
    megbuktál a vizsgán ...:)
  • VRSDM
    ja nem adtam még választ...

bolyai jános elektrotechnikai gyakroló szakközépiskola és kollégium ide járok, mostleszek 3éves és 3.67 lettem most évvégén
  • krisztike
    de kicsit durva voltál már-már
  • Hajnalcat
    Már megint a tanár volt a gyilkos, mint az előző részben, pedig a pszihológusnőre gyanakodtam végig.
  • krisztike
    Öregem ,hol laksz ?(medence miatt ,de nincs fürdőruhám )
    A Mad Max 1-et akartam megszerezni de sehol sem sikerült még ...:(
  • Szeszmester
    Nem akartam rosszindulatú lenni, csak eddig olyan szívesen mesélt magáról, gondoltam erre is rákérdezek.
  • DJ Skyline
    na mit loptam!? -.-
    :DD
  • Hajnalcat
    Megnéztem egy Derricket, és huh, mi lett itt!
  • Szeszmester
    Én túlzások nélkül is szoktam érteni... Mind1, legalább te is adod a szövegedhez a neved.
  • krisztike
    ez ismerős mert apám is ezt csinálta az öcsémmel ...
  • DJ Skyline
    miért van az,hogy én nem csinálok a 2 gépből,medencéből,viszkiből' ekkora felhajtást?:) ha ők így élnek,akkor így élnek,elmondta,akkor elmondta...nekik van 2 kis gépük,de nekem meg megvan a Mad Max 1,2,3 eredetiben! :D
  • krisztike
    ne legyél ilyen rosszindulatú
  • VRSDM
    drogosra - hát ja:) mint irtam nemis engednek sok helyre "idős"létemre

aztis értem amit irtál a munkáról... meg most ahol dolgozok azis fizikai munka (mig otvan a főnök, aztán targonca elő :D ) szoval. azértis ilyen munkát segitettek keresni hogy belássam, nem akarok nagykoromban ilyet csinálni tanuljak hát, tanulok is...

a tulzások meg azért vannak hogy inkább értsétek... vagy ha igy tetszik SZÁNDÉKOS
  • Szeszmester
    Ez egy kicsit erős.
    Sokan vannak, akik napestig dolgoznak, reggel 8tól este 8ig, mondjuk napi 3-4ezer buznyákért. Ebből nem lehet sokat teremteni, mégis, annyit dolgoznak, amennyit csak bírnak!
    Meg talán vannak itt mások is, akik ugyanúgy nem a falról kaparják a márványsajthoz a penészt, mégis te vagy az első akit látok, hogy játssza a gazdag fiút.

Ja, drogos seggnek lenni elég gáz, szerintem is abszolút attól függ, kivel mennyit törődnek otthon. Szerencsére mi nem vagyunk veszélyben :)
  • VRSDM
    mert sky-barát mutatott pár képet
  • VRSDM
    és büszkevagyok rá mert szüleim nem keveset dolgoznak azért hogy nekem ilyen életem és körülméyneim ismeretségeim legyenek, mert látják hogy anélkül nem lehet jó állást és elhelyezkedést találni manapság... direkt állítanak elém jó dolgokbol sokat, (mint az előbb kifejtettek) mert tudják hogy megszokom ezt és ha énis akarok ilyet akkor legalább annyira kell követnem az Ő dolgozokamennyitlehet mert kell életmódjukat, majd nagykoromban és nem pedig drogos segg leszek (mint az a pénzesebbb akire szarik az anyja 20éves elmegy otthonrol aztán kell a lóvé mert megszokta a pénzes életmódot, és sötét, hát nemarad már lop-csal hazudik
  • Szeszmester
    Kőmíves vagy tán?
    Egy kis malter egy kis mész...
  • VRSDM
    heh, értem mire célzol hogyne érteném, de erre most ha irnám ami az igaz, hát anyázáso és nevetések tömkelege lenne, hát mitcsinájak amiatt van ez a stilusom is...

jobb ha nem akarjátok tudni miért.
  • Szeszmester
    VRSDM, most nem azért, de te egy elég nagy pöcs vagy. Kellemes perceket szereztél vele nekem ^_^ Az elemzésed kihagynám, már többen megtették. Én végülis elhiszem amit leírsz, miért ne tenném. De ez a "kihozták belőlem a milliomost" elég gáz, nem gondolod? Ha ezzel vágsz fel 17 évesen, az elég ciki, mivel semmit nem jelent. De te elég büszke vagy rá. Na nem mintha rejtegetni kéne, de reklámozni sem. MEg De ha inkább azt írnád, hol tanulsz... Kapizsga?
  • krisztike
    miért is ?
  • VRSDM
    kösz... ööö ... aaa ... /megállt az agyam :)
  • DJ Skyline
    mindjárt,pill
  • VRSDM
    TOMI és SKY - titeket kérdezlek hova tesziek fel a képét ?
  • krisztike
    ez igaz
  • krisztike
    de baj van a gépemmel és nem marad meg ott mivel szar a photobucket-tom ahol bent van ...
    amúgy pedig sokan láttak már pl. a Tomi és Sky is ...
    kérdezd őket ! :)
  • VRSDM
    /na én elmentem haveromhoz 30percen belül. ottis van net majd néha jelentkezem
  • t0mmy #1840
    aha oké...
  • DJ Skyline
  • VRSDM
    beindult az élet:D

szia
  • krisztike
    sziasztok Fiatalok !
  • VRSDM
    másképp indiottam volna de tény hogy tetszikk hogy 2 repülönk, érdekes egyik photoshoposba (ahova szokásom irni nap mint nap) senkkisem tudta... pedig már 2éve regeltem
  • t0mmy #1835
    én nem mondtam hogy milliomos vagy... sőt nem is érdekel hogy az vagy-e... de akkor is ezzel kezdted mert kihozák belőled?? ne viccelj már! buszke vagy rá!
  • VRSDM
    /ha valakit érdekel esetleg a másik gép (látjáto ez kifejezetten olcsó)
    falke
  • VRSDM
    érdekes hogy nem casjozni akarok, csak egyből kihoztátok belőlem azzal hogyha van valakinek egy felállítahatós medencéje és whiskey-zik pár lánnyal bent akkoormár milliomos, gondoltam hát lássátok be hogy nem
  • t0mmy #1832
    érdekes hogy itt ellenben már a 2. nap tudja mindenki...
  • VRSDM
    eddig egy lány sem tudta hogy mennyi pénzem van, sőt, hogy repcsink aztsem apám repülőgépszerelő ennyit tudtak anyám tanár, na meg mint irtam nincs egy drága (10e +) ruhám igy nemis tünök annak...

sőőt egyenesen gáz aki ezzel vág fel, a gond inkább az hogy mint irtam csak a legjobbakra hajtok azok nagyrésze meg sok pasinak kell ugye, aztán legyet röptébe... onnantol meg tömegtermék nekem nem kell
  • t0mmy #1830
    lehet hogy nem kéne azonnal bedobni a repcsis meg a hüdegazdag vagyok figurát...