2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • Molnibalage
    Nem csak az elvei vicceksek, de mikor lényegében lineáris extrapolációt alkalmaz a végtelenbe, ott már szinte fetrengem a röhöségtől...
  • böröczk
    azért meg külön serpenyőt eresztenék az arcába, amiért lenácizott
  • böröczk
    úgy elbeszélgetnék a cikk írójával, mennyi ótvarnagy baromságot összehord, te jó ég, időpazarlás volt elolvasni..
  • Kata
    wow, sl perpillanat, de volt lotro, gw, sto, potbs, l2 is :)
  • Csirke4
    Hogymi????

Aszondja, hogy 2025-re a 13 millió WoW játékosból 11.7 millió lány lesz?

Már látom előre...
    -Csá, hol voltál péntek este?
    -Diszkóban.
    -Pfff... Nolifer, legalább egy instát tolhattál volna.
  • Molnibalage
    Szerintem a cikkben iszonyatos hülyeségek vannak.
  • Wolfsnack
    gamer lányokról, vannak itt ilyenek? mivel játszotok?
  • SHADOWEYES7
    on
  • PíszLávJuniti
    Az a megjegyzés tényleg durva volt, hogy az emberek legfeljebb tüntetnek néhány napig a megszorítások ellen, aztán majd hazamennek.
    A pusztításnak talán ez a "pozitívuma" márha lehet beállítani egy ilyen dolgot annak. Emiatt a vérszomjas média meg persze felkapta az ügyet. Normális országban nem fordulhat(na) elő tévé felgyújtás. Persze a cselekvők nem elég intelligensek hozzá, hogy felmérjék azt, hogy milyen pótolhatatlan archívumok veszhettek volna(?) oda, a tűzbe. Persze európában divat lemondani akkor ha egy vezetőröl bebizonyosodik hogy félrevezetett embereket :)
    Sebaj, ebben is majmoljuk amerikát.
  • Hanga
    origo: francia baloldal vélekedik igy rólunk:
    Van egy közös pont a demokratikus országokban: az államnak az igazat kell hirdetnie, és a demokráciáknak pedig a tisztelet demokráciáinak kell lenniük".

A baloldali újság beszámolója szerint Pierre Moscovici, a PS nemzetközi ügyeiért felelős országos titkára nyilvánosan arra kérte párttársait, hogy mérsékeljék reakcióikat és mérjék fel egy esetleges lemondás következményeit, amikor Budapesten "ultranacionalista" megmozdulások zajlanak - egyúttal elítélte a magyar kormányfő "hihetetlen cinizmusát". A párt egy másik, meg nem nevezett vezetője pedig így reagált Royal szavaira: "Ha fiatalok utcára mennek, az szerinte csak jó lehet".
  • DJ Skyline
    tehát a rendőrök oda mennek a fradistákhoz, hogy verjék össze az újpest szurkolókat? :D
  • TheTerminator
    Haknal cica jobb ha kussolsz az IQ ról mert látom tiéd a nullát súrólja!!!!! Ugyhogy ne sértegess te szar!!!!
  • Kata
    1. Forradalom van. A politikusok és a média igyekszik nem tudomást venni erről, illetve mást mondani mindenkinek, nehogy még többen csatlakozzanak.

2. Egy szájbaszekszuált petíciót akartak beolvastatni a nép tévéjében (bár már ez is privatizálás alatt van...), az MTV-ben, de azok beintettek, hogy húzzanak el a papírjukkal együtt. Természetesen a tömeg ezt zokon vette, és a tévésekre döntötte/gyújtotta az épületet tehetetlen dühében.

3. A rendőrök pont a legrandalírozóbb időben barátnak kiáltották ki magukat az MTV székházban, a rohamosztag vezetője még a "sisakot le" parancsot is kiadta.

4. Éles lőszerrel maximum azt kéne lőni, aki politikus ma, bármelyik pártban is van - mind egy kutya. Hogy te inkább a nép közé lövetnél, csak annyit mutat, hogy csicska vagy te is, akit sikeresen bebutítottak a politikusok és a média a kamuszövegeikkel.
  • PíszLávJuniti
    jóéjt :)
  • Hajnalcat
    Kérlek, menj aludni, késő van már a fárasztó beszólásaidhoz.
    Nagyon is tisztában vagyok mindennel, hidd el nekem. A naív szót meg ha kérhetném, hanyagold, mert ez az egy dolog, ami nem illik rám.
  • PíszLávJuniti
    Írásodban nem ez a koncepció tükröződik :)
  • Hajnalcat
    Szép, jó éjszakát. Bár egy picit felhúztam magam, lehet, hogy durva voltam néha a hozzászólásaimban, ezért elnézést kérek attól, akit ez sértett.
    Nem haragszom rátok, nem tehettek arról, hogy nem vagytok elég tájékozottak néhány dologban. Ezért megértem, hogy rám támadtatok hirtelen, mindenki egyszerre. Majd csak megbékéltek...
  • PíszLávJuniti
    lol :)
    ne haragudj meg, de nem lehetsz ennyire naív 25 évesen..
  • Hajnalcat
    Ha, sok a ha, a jelenben élünk és nem egy képzelt világban. Ébredj már fel!
  • Hajnalcat
    Atya világ! [lefárad]

"rendőrnek nem célja a bunyó keltés, neki az a célja, hogy bunyó nélkül levezesse a dolgot."

Látszik, hogy nem voltál még egy focimeccsen sem. Fogalmad sincs semmiről! Pont, hogy a rendőrök provokálják ki mindig a balhét! Szép nyugisan ott szurkol az ember a meccsen és odamennek hozzá, aztán valamilyen ürüggyel elkezdik verni.

"láttad te a felvételeket?"

Igen, láttam mindent. Jól szemügyrevettem azt is a TV-ben, mikor a rendőrök olyan embereket fogtak le, terítettek le a földre, akik tök nyugisan ott sétáltak este az úton. Persze egyből mondták a Tv-nek, hogy kapcsolja ki a kamerákat. Vajon miért? Csak nem azért, hogy ne mutassák, ahogy megverik utánna az illetőt?

Ajánlanám figyelmedbe Tomcat Pólóblogját . Különösen a 2006.09.20., szerda-i blogot olvasd el figyelmesen és majd talán felvilágosodsz arról, hogy folynak itt Magyarországon a dolgok, mert látom, még nem vagy teljesen tájékozott ez ügyben.

• DJ Skyline
    ja, mert túlélte, de ha meghalt volna, akkor mi van? :|
  • Hajnalcat
    Ha jól tudom, egy tüntető sem "nyírt ki" egy darab rendőrt sem.
    Azt hallottad ugye, hogy a rendőrök főarancsnoka a székháznál megtagadta azt a parancsot, hogy bennt maradjanak a rendőrök és tovább védjék a székházat? Ugyanis egy fenntről jövő utasítás szerint bennt kellett volna maradniuk a székházban és nem érdekelte az illetőt az sem, ha a sok rendőr megfulladt volna. Ennyit ér nekik egy vagy több rendőr élet...A fenti embereknek (mindenki fantáziájára bízom, hogy kikre gondol) semmi sem számít. Felőlük akár meg is halhatott volna füstmérgezésben az a sok rendőr. De a parancsnok inkább megvédte a többi rendőr életét és kifutottak, elmenekültek a székházból.

• DJ Skyline
    rendőrnek nem célja a bunyó keltés, neki az a célja, hogy bunyó nélkül levezesse a dolgot, ha meg bunyó van, akkor lenyugtassa a népet! de akkor sem agyonveréssel! láttad te a felvételeket? repült feléjük minden, verték a lábukat, de ők akkor is álltak ott és nem vertek senkit
  • Hajnalcat
    Csak hajrázós metált adtak, szóval folytatnám.
    Látom, nagy inteligenciaszinted van. Mint azt már egyszer javasoltam, előbb gondolkozz, aztán cselekedj.
    Még valami, ha már a hú, de kemény dumánál tartunk.
    Nem vagy egy kicsit irigy? Szeretnél te olyan bátor lenni, hogy nekimész egy rendőrnek, mert úgy érzed, hogy nincs más lehetőség. Mit gondolsz, hogy lesz valakiből rendőr? Gyerekkorában csak háttérben van, semmiben nincs benne, mert nincs bátorsága semmihez. A rendőrségnél aztán kiélheti vágyait a hatalom árnyékában, felelősség nélkül. Lövetnél? Akkor mennyivel vagy különb a kődobálóknál? Vagy te is csak a számítógép előtt vagy bátor? Társaságban szürke kisegér vagy?
  • TheTerminator
    oké!!! huzz aludni mert beteg vagy meg tuti gyerek na csáó!!!!!!!!!!
  • Hajnalcat
    Megyek MegaWattot nézni, majd holnap folytatom az írást. Lefáradtam rajtatok.
  • TheTerminator
    na az meg a mási!!! szerintem ez is egy vandál tüntető vagy van köztük ismerőse!!! itt védi a szar polgárokat!!!
  • ozz
    Altalanositasz es ez igen csak rossz, ha igazad is van es legyen biztos vannak ott akik tudatosan hazudnak , de az is biztos h nem mindenki van aki csak a munkajat vegzi es orul h van egyaltalan munkaja az az ember meg igenis normalis polgar.
  • TheTerminator
    állat!
  • DJ Skyline
    azt hallottad ugye,hogy majdnem meghalt egy rendőr! ezt a tűntetőknek is mond meg, hogy nem kéne kinyírni a másikat! ;)
  • TheTerminator
    nem vagyok egy állad!!!!!!!!
  • TheTerminator
    nem kell szószerint érteni!!!!!!!
  • Hajnalcat
    Peeersze, te inkább szétlőttél volna mindenkit, hogy halottak is legyenek. Normális vagy te? Ilyeneket jobb ha nem írsz le, és elöszőr az eszeddel gondolkodj, utána cselekedj. Csak egy jó tanács. ;)
  • TheTerminator
    Szoktad nézni a hírtévét? Azért kőkemény balhét nyomtak a marhák nem?
  • Hajnalcat
    Vannak békésebb módszerek is, az tény. És az is tény, hogy nem szeretem, utálom az erőszakot. Remélem, hogy ezzel minden kérdésedre válaszoltam.
  • TheTerminator
    de ilyenkor tönkre kell tenni mindent? mégtöbb kárt kell tenni ebbe a kibaszott országba! ha tehettem volna én nem gumilövedékkel löttem volna az örjöngő tömegbe az tuti!!!
  • TheTerminator
    nem de valamit valamiért! mármint le a vandálokkal!!!!!
  • Hajnalcat
    "a szekhazban tartozkodo normails polgarokat"

Rájuk mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy normális polgárok. Figyelj, én nem szeretem, sőt utálom, ha egy ember hazudik, folyton, folyton és h*lyére vesz, és akik ott dolgoznak, abban a székházban, ők folyamatosan ezt teszik az emberrel. Lenézik őket. Téged is. Mindenkit. Nem veszi ezt senki se észre? Hát hol élünk mi, hogy így át lehet verni az embereket? És még őket nevezzem én normális polgároknak? Ne haragudj, de ez nem megy nekem.
  • Dying Soul
    És a helyes út az, ha milliós károkat okozunk?
  • DJ Skyline
    és megoldás a gyújtogatás, verekedés, székház szétverés? egyetértesz ezzel?