Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
szia Brigi!
olyan aranyos lány vagy teis!<#wink>
csak kár hogy keveset jársz ide... 😞

Brigicsaj
Hellóka!
Túl gyorsan pörög ez a topik hozzám..😄DD

xD

SNAKE01
ja és légyszi ne kérjétek a képet a csajomról mert még nem értem rá kérni.ha lesz ígérem az elsõ dolgom lesz betenni ide...

SNAKE01
Reggelt mindenkinek!
láttam rólad képet hajnalcat!😊
nagyon aranyos vagy...

VRSDM
jaja... vágjuk akko' milyen lehet... szar

"szülõi féltésbõl szülõi folytás,
haladsz a korral de nyakadon póráz"
/most irtam egy szöveget, aztán onnan van megosztom/

de tényleg nemértem most õket, remélem csak rossznapja van anyumnak aztán azért izélgetett, és holnap már rájön hogy ha eddig igen akkor most miértisne... /addigmeg kinyalom itthno az egész házat, holnap reggel kávét csinálok 😄 meg reggelit, aztán meek dolgozni, hozok haza kenyeret tejet 😊

u dont have to listen anybody else but me

DJ Skyline
nekem még lassan 20 évesen is megmondják! :_SDADASads

VRSDM
áá tiszta gáz, 17éves vagyok, erre szüleim még mindig megmondják hogy mikor mit csinálhatok...

most pl nem engednek le balatonra haverokkal, de a vicc hogy voltam már 3x csak most azért mert hogy miértis ne ... nelegyen má' olyan jó a kölöknek ... nemis értem, haverokkal meg meglett beszélve, ugyis ugy szeretek seggetcsinálni a számból ... röhej az egész

VRSDM
x+1 a kedveceim száma 😊 thx...

A smiley innen van (Amúgy nekem is ez a kedvenc fajtám 😄):

Õrült smileyk

Jovanna, nem kell adóbevallást csinálni itt nekem. 😄DD Ne szívd már mellre, csak irigykedem egy picit, na. 😉 Én is szeretnék fürdõmedencét, meg szeretnék jól élni. Néha azt mondogatom magamban, miért nem pottyantott a gólya pár km-rrel odébb, akkor Ausztriában laknék. Ejj, és akkor lehetne annyi fürdõmedencém, teniszpályám, billiárdasztalom, amennyit csak akarnék. Meg minden nap nagy wanderungen-okat csinálhatnék a hegyekben és az erdõkben, meg a réteken. 😊

VRSDM
az nem smirGli ? de (:

hajnalcat - ez a smiley kész 😄 és képzeld tényleg nem vagyunk azok, apám repülõszerelõ mint irtam ugye, a repülõket németországba vettük törötten, vagy félkészen és itthon fejezte be, igy máris lehet annyi mint az autótok, ja és lehet hogy repülõ ááá micsoda izé, de igy olcsóbb mint sok embernek az autója (najó nem 😄 de azért nem olyan vészes)

56e forint meg meglehet spórolni egy gyereknapi ajándék volt igy mindenkinek ( 3lánytesóm van).

mellesleg a gépem már 4éves, a ruháim között egy sincs ami több volt, 10enél még 8enél sem, cipõ sem! kocsink 2 db. van egy citroen bx és egy rönó5-ös, mind2 már 15év felett, (bár a bx is külfödlrõl van igy kurvajó állapotu)... szoval egyáltaán nem vaguynk gazdagok, van pár ismerõs, akitõl van a nagyképernyõs-tv olcsón ugye, de ezek minde olyanok, hogy mig ujdonság megvesszünk aztán azvan sokáig... egyáltalán nem vaguynk gazdagok ...

sosem tettem még 3sonkánál többet egy kenyérre 😄

Nem hinném. Csak a szobám rendetlen, magamra adok minden téren.

"mit szoltok ahhoz hogy mindenki tegyen be képet magáról??? én kiváncsi lennék rátok"

Sky még nekem sem mutatott képet magáról privátban, pedig elöszõr úgy volt, hogy küld, de megértem õt, ha nem akar, akkor nem kell, már írtam neki.
Rólam meg a galériámban van kép.

Nem gáz, úgy írsz, ahogy tudsz vagy ahogy szeretnél, ezt senki se szabhatja meg. 😉

Van egy 56 ezer Ft-os medencétek meg 2 db repülõtök és nem vagytok gazdagok.

krisztike
ez 1 nõnél elég égõ lehet ...nem ?

krisztike
😄

DJ Skyline
nálam az asztalomon van minden...van itt CD tok nélkül!😄 van film (DVD),van játék ,könyvek,magazinok,smirdli lap<#idiota>,lámpaégõ,rágópapír,USB kábel,mérõ szalag,elem,stb 😄

krisztike
<#eljen>

Naplopó, lusta, az passzol nálam is. 😄 Ne tudd meg, hogy néz ki a szobám. 3 nap alatt kész káosz.<#idiota>

Királylány
sebaj

VRSDM
azt énis szoktam néha. mikor melyik áll kézre

Királylány - eztmost nemis értem

Királylány
nekem helikopterem van

DJ Skyline
én meg sokszor 3 pontot teszek 2 mondat közé,így szoktam meg

DJ Skyline
nekem is vannak repülõim,mindegyik papírból van! <#idiota>

soha a büdös életbe nem teszek fel magamról képet!😄ddd

VRSDM
szerintetek gáz amugy, hogy nem irok mondatokat? mármint csak igy neten? hanem igy vesszõvel választom el? csakmert másik tápig-ban beszolongattak ezért /nem nekem/

VRSDM
na akkor igy mindenre felelve, 😄 mert ugye ÉN DOLGOZÓ EMBER VAGYOK vazze (bár énis csak ismerõs által tudtam bekerülni igy nyárra)

szoval. medence az nem földbeásott hanem felállíthatós, már elég régi, még mikor ujdonság volt akkor vettük, azthiszem 56eFT-ért, 5.5méter az átmérõ (mert kör alaku ugye) és kb. 1.3 - 1.5méter magas szoval nemkell gazdagnak hinni, (az más kérdés hogy van 2repülõnk :$ 😄😄😄 nem vicc, de eztis megmagyarázom ha kell, tényleg nemvagyunk gazdagok, bár ugylenne, sõõt, még csak sok pénzünk sincs, csak ügyesen kell költeni, anyám tanár itt helyben áltaánosab, gondolom mindent elárul a fizetésérõl, apám meg repülõgépszerelõ-építõ-vezetõ vezetni ugye hobby a másik kettõ meg munka ugyebár.

egy üveg whiskey, bár ha már iszok sosem teszem alacsonyra a mércét, hanem megadom a módját, akkor már jim-beam-black már ha whiskey, de sokmást is szeretek...

amugymeg ez a pénzesamcsidagadékvagyok szöveg 😄😄😄 hát nem, bár próbálok úgy élni hogy tényleg élvezzem és minden napomban annyi jó legyen amennyi cask lehet, (ezért nemszeretem ha gépezek), mert ha igen akkormár napi 10-14+óra (+ ugye még néhány óra ) és akkormár elisment a napom. nem maradom idõm másra ugy igazán...

mit szoltok ahhoz hogy mindenki tegyen be képet magáról??? én kiváncsi lennék rátok

DJ Skyline
mondjuk az iskolás jelzõ túlzás,mert magántanuló voltam 1 évig most,és b@sztam a rendszerre!😄

Hopp, ezt nem tudtam.<#vigyor5> Akkor meg még nem is kell dolgozni, majd ráérsz utána is. 😉

DJ Skyline
egyenlõre kizsizskolázs vagyok!😄 najó nem,de még van 2 év

Manapság már nem lehet normális munkát találni. Nem is csodálkozom, hogy Sky nem dolgozik. Lassan már több lesz az országban a munkanélküli, mint az, akinek van munkája. Csak az tud elmenni valahova, akinek van beépített kapcsolata. Ez a tiszta, keserû valóság. :/

The FlashBack
😄
LoL

SNAKE01
lol bázze!akkor te még durvább vagy mint én!:|

DJ Skyline
áá büdös nekem a munka! 😄

SNAKE01
bazdmeg!😄
nem dolgozol vagy valami?

DJ Skyline
mostanában nem tapasztalom,mert nem nagyon mozdulok ki itthonról! 😄d

SNAKE01
értem!😞és neked szokott olyan lenni mint amit én írtam?

DJ Skyline
nos az a helyzet,hogy ebbõl az üldözési mániából nem lehet sajna csettintésre kikeveredni,bár csak olyan lenne mint egy torokgyulladás! :\

SNAKE01
várom!😊

DJ Skyline
ja,csak fogalmazom a mondatot magamban!😄
mindjárt

SNAKE01
olvastad???

Oké, akkor VRSDM, mekkora medencétek van?

DJ Skyline
nem,azért írtam oda,hogy LEHET! 😊

Ismered õt? Szerintem kérdezzük meg tõle, mekkora van neki. (Nem félreérteni. 😄D)

DJ Skyline
szerintem te valami hiperszuper nagy medencére gondolhattál,lehet csak valami felfújható lábáztatójuk van,amit 8000-ért veszel a metróban!!😄d

Bárcsak én is ilyen "szegény" lennék! 😄DD Hát igen, már egy medencével is beérném, ha már az van, akkor nem lehetnek szegények....

SNAKE01
mizújs veled amúgy?üldözési mánia még mindig van?húúú valamelyik nap bementünk hotdogot enni meg hamburgert és rosszul voltam már a sok embertõl mivel sokat kellett várni és közben ott álltunk.nagyon hülyén éreztem magam.de nem tom mért.azt tudom hogy tömeg iszonyom van de nem értem akkor sem a dolgot... :\

SNAKE01
jóvan bázzeg!😄DDD

DJ Skyline
azért az utónévkönyv legyen a polcon! 😄dsD

SNAKE01
"jól ellenni!két N-nel írtam!amúgy azt akartam mondani hogy azt mondta Jól ellennénk,elhülyülnénk.amúgymeg nem dõlök be neki.de nemám!😊