Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dejó itt egyeseknek, 12:31kor : " sziasztok én most keltem, de elszaladt a topic "
én meg már akkor javába targoncáztam a melóban 😄 /nemvolt a fõnök bontottunk egy minigordót és gyorsultunk a targoncákkal (tudni illik hogy kb. 1sec alatt eléri a max, 30km/h sebességét, és ezt 5-6köbméter füstel kiséri meg másodpercenként😄)/
na szoval visszatérve, szerintem igazán gond hogy a magyar fiuk nagy része félénk-gáva-kissebségérzetes-önbizalmatlan-nyuszika 😊 nem mernek odamenni egy lányhoz vagy hasonlók, mig én ezzel másképp állok, házibuli pl. a legjobb lány az egész kócerájba, szó nélkül rápályázok, ami a legrosszabb lehet hogy beszélgetek vele (ugyanis nem ugy kell érteni hogy jajjajj akkor rámászok meg hajtok ezerrel), csak vannak amolyan transzszavak és tükrözések amivel 20perc alatt már ugy érzi melletted magát a lány mintha 1000éve ismerne és eszébe sem jut hogy most ismert meg, és csak ugy ontja majd magábol a szövegét, aztán megisvan ismerve, onnantol meg már akármi lehet...
ja rolam kell kép? én örömmel megosztom magam 😄
én meg már akkor javába targoncáztam a melóban 😄 /nemvolt a fõnök bontottunk egy minigordót és gyorsultunk a targoncákkal (tudni illik hogy kb. 1sec alatt eléri a max, 30km/h sebességét, és ezt 5-6köbméter füstel kiséri meg másodpercenként😄)/
na szoval visszatérve, szerintem igazán gond hogy a magyar fiuk nagy része félénk-gáva-kissebségérzetes-önbizalmatlan-nyuszika 😊 nem mernek odamenni egy lányhoz vagy hasonlók, mig én ezzel másképp állok, házibuli pl. a legjobb lány az egész kócerájba, szó nélkül rápályázok, ami a legrosszabb lehet hogy beszélgetek vele (ugyanis nem ugy kell érteni hogy jajjajj akkor rámászok meg hajtok ezerrel), csak vannak amolyan transzszavak és tükrözések amivel 20perc alatt már ugy érzi melletted magát a lány mintha 1000éve ismerne és eszébe sem jut hogy most ismert meg, és csak ugy ontja majd magábol a szövegét, aztán megisvan ismerve, onnantol meg már akármi lehet...
ja rolam kell kép? én örömmel megosztom magam 😄
u dont have to listen anybody else but me
Találtam véletlenül egy Skyline-t dc-n. 😄
Nem muszály, ha nem akarsz. 😊 Megértelek, úgy, ahogy Skyt is.
majd lehet!nem szeretem mutogatni a képem.pedig azt mondják nem nézek ki rosszul,dehát tudod van ez a kissebségi érzetem ami eléggé kellemetlen mikor az utcán mászkálok is nagy atömeg mindig azt hiszem engem néz mindenki.szal...majd meglátom még sry.
Azért küldesz egyet?
lol!nem.de te küldheted a képeket brigirõl mert már nekem is van jogom hozzá hogy lássam!csak most õ nem ér rá mert megy el szal légyszi te küldj róla!

Nem, Te aranyos és rendes vagy. 😊
Jó napot mindenkinek! 😊 Most ébredtem fel.😄
Köszönöm, Snake! 😊 Néha baj, hogy az vagyok, néha viszont nem. Pl. ilyen fejjel senki sem vesz komolyan.
Sajnos én senkirõl sem láttam képet. 😞 Ha tud vagy akar valaki küldeni nekem privátban, azt nagyon megköszönném! 😊
Köszönöm, Snake! 😊 Néha baj, hogy az vagyok, néha viszont nem. Pl. ilyen fejjel senki sem vesz komolyan.
Sajnos én senkirõl sem láttam képet. 😞 Ha tud vagy akar valaki küldeni nekem privátban, azt nagyon megköszönném! 😊
De bolondok vagytok! Ahogy vissza olvastam elkapott a röhögõgörcs...😄DDD
<#idiota>#idiota> <#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
De azért szeretlek titeket! <#puszi>#puszi>
<#idiota>#idiota> <#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
De azért szeretlek titeket! <#puszi>#puszi>
xD
úristen ,akkor -ha halucinálok akkor épp az ellenkezõje a nagysága - csak kiskuki-madzag ...?<#fejvakaras>#fejvakaras><#csodalk>#csodalk><#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
köszi! Hát amikor itthon vagyok és van idõm akkor jövök..😊
Most is azért tok lenni mert csak én vok itthon és végeztem a dolgokkal, pakolászás, mosogatás meg egyebek..😊)
Ha haza jönnek anyámék akkor már megint nem fogok tudni lenni majd csak ebéd után egy kicsit max, utána meg megyek el...😊
De minden nap szoktam jönni, ha nem is tok maradni sokat de annyira mindig feljövök hogy privikre válaszoljak, ha van még idõm akkor benézek a topikokba is..😊
Az én topikomon is már meglátszik hogy nem vagyok annyit mint régen..:S
Most is azért tok lenni mert csak én vok itthon és végeztem a dolgokkal, pakolászás, mosogatás meg egyebek..😊)
Ha haza jönnek anyámék akkor már megint nem fogok tudni lenni majd csak ebéd után egy kicsit max, utána meg megyek el...😊
De minden nap szoktam jönni, ha nem is tok maradni sokat de annyira mindig feljövök hogy privikre válaszoljak, ha van még idõm akkor benézek a topikokba is..😊
Az én topikomon is már meglátszik hogy nem vagyok annyit mint régen..:S
xD