2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1989 no:D tessék, hosszu volt :) -
#1988 na szóval, átmentem hozzá, kocsival jött értem egy közös haver a központba hazafelé megyünk döng a zene elég jó a kocsiba a muzsika... ilyen alapfeeling ottvan ugye, aztán gyerek kiszáll, mármint a soför szállt ki levi átvette a kormányt (neki nincs jogsija ugye de a kocsi nemis azzal megy ;) ) szoval, hazamegyünk lerakom a cuccom, elmentünk kocsizni erre arra ott helyben a kisutcába gyilkoljuk szegény 106ost, vettük piát, kaját, kreszt ugye meg nem vágja a hülye levi inkább mindekit elenged stb. jön szembe egy kocsi, lehuzodik, elengedi, közben szépen végighuzza egy másik kocsi oldalát :D ... kövérgáz, padlóig, tilt a kocsi, lényeg hogy hazaspuri garázsba be a verda, átöltöztünk napszemcsi stb. hogy ne ismerjenek fel, gyalogosan visszatértünk, hát elég csúnya, de nemlett belőle gond legalábbis idáig, meg mittud csinni szegény tulaj ha egyszer nem látta senki, mind1, ezzel alapfeeling ottvan, felmentünk hozzá, baromkodtunk kajáltunk (aztán ittunk, forumos faszsága jött eztán) majd jött egy lány is, hozzá veleis kaja pia, néztünk valami filmet, aztán jön a telefon hogy hoztak nekem valamit... lemegyünk, levi ismerőse hozta, köszön neki puszi-puszi, én nyujtom a kezem ( göndör, rövid fekete haj, agyonpiercingezett, vézna, nagyajku gyerek) erre int eggyet és mondja hogy " hello, inkább nem" és a kezemre néz, (mondom magamban mit alázol meg engem te szégyenfia, de elnéztem nemtudom kit ismer ott helyben énsem akarom megveretni magam még ma) mind1, aztán ilyetszol a forma " akko' menj innen oks? " levente: "de neki hoztad csak rajtam keresztül" gyerek: "nembaj akkoris huzzon innen" előbb leirt okok miatt elnézem elmegyek, majd ennyi megvolt a biznisz, levi a lépcsőházban mondja hogy az egy csaj volt, és azért volt ilyen gedva mert ugye én meg kezetakartam fogni vele... DE TOTÁL FIUvolt (mint kiderült még később, mert lány, de buzinak akar kinézni :S mien világot élünk :S:S:S)...
jo mind1, pont hivtak a haverok akik nyárimelónak egy épitkezésen örködnek éjjel, hogy ne lopjanak rongáljanak stb.(az egyik " őr " az aki elhozott UPK-bol ugye az elején a jogsis gyerek...)
mentünk tankolni, megnéztük a qrvákat, meg gyorsulást stb. aztán visszamentünk az épitkezésre, ottvolt egy helyi csaj akit nem igazán csipnek, megállnak, " beszállsz? " elindul a kocsi felé, majd mikor odaér kövérgázzal, csikorgó kerekkel otthagyjuk, egy kör a ház körül, ujra elmegyünk mellette vagy 80al :D hülye levi kiül az ablakba, és ugy neveti ki :) eztmég párszor, majd tényleg megálltunk hogy száljon már be. jo még1x otthagytuk mint előszőr aztán vettük csak fel, kocsi tetejére felpattantunk levivel, ugyis rally a kisutcákba stb baromkodás. majd ki az ósön, parkolóba, huzattuk, gyilkoltuk szegény párát... átadtuk a kormányt a levi barátnőjének, aki mint rutintalan vezető lazán 80al kanyarodik a parkolóba a sorok között, félünk nevetés ésigytovább, majd ujra el benyóért, levi kiszalad a kasszátol, "veres van még 10" ft-od? mondom tessék és nevetek, levi : "mégse kell :D és visszadobja a kocsiba, ügyesen pont az én számba, ráadásul a torkom mélyére, köhögök hányinger, érzem a nyelőcsövemen megy lefele:) , wc-kulcs elkér a pultoscsajtol, megyek hánytatom magam 10-es csak nemjön ki, csak a vacsi, aztán ujra kocsikáztunk még, levi csaja meg nézett csak hogy " nézdmár, ez a gyerek aztán tud inni" (0.3-es hubit, 7kortyra ittam meg a feléig)... és az érdekes hogy nemis éreztem csak mintha ittam volna 1sört, kb annyira. .. aztán levi csaja hátraül (előtte még ki az treeM-re és huzattuk maxig szegény kocsit, meg baromkodtunk erre arra,...megdobáltuk a qrvákat pénzel :) ) aztán ugye hátraült a lány, és egyszer csak igy leborult a fejem... és aldutam 1percet, keltenek... :) " veres jolvagy? " "persze csak elbóbiskoltam " aztán még be sem fejeztem a mondtot a csaj ölébe aludtam egészen hazáig, lépcsőházba fel, ruha le alvás, reggel keltem, olyan szarul voltam a pénztől... még mindig hányingerem van... meg fáj a hasam :) ... felhivtunk ilyen dokikat hogy lehet-e ebből baj, elküldtek ide, oda... persze nem mentem el... remélem nem lesz gond szülők sem tudják még, végén még nem engednek le balatonra, hamár 1éjjel alatt lenyelek egy 10-est :) /hátmégha megtudnák az egészet :D/ na sebaj, hazafelé felhivtam egy spanom jöjjön elém hátha rosszulleszek, addig mekiztem egyet, meg segitettem egy angol turistának eljutni a szigetre... aztán ennyi... hazaértem épen, de eléggé hosszu egy éjszaka állt előttem :D (és még ma meg mi házibulnk :D)
ennyi lenne a "rövid" tegnapom... -
#1987 no? -
#1986 mesélj:D
-
#1985 nincs... haveromnál (leviman ugye tegnapról) voltam :) -
#1984 vannak benne repülők meg medence? ;) -
#1983 :)
jóreggelt mindenkinek, hát az biztos hogy tegnap rendesen jó estém volt...
ha valakit érdekel esetleg részletezem csak ha senkit, akkor inkább nem irok sokat :) (ajánlom hogy érdekeljen jó kis sztorik vannak benne) -
#1982 már előtte is jó alapjai voltak... -
#1981 tegnap biztos, hogy írni se tudtam volna :| -
Hajnalcat #1980 Szegény VRSDM megbolondult az alkoholtól tegnap. -
#1979 -
#1978 ha a ők adnak fruttit, akkor nem
más talán le tudna 'kenyerezni'...
-
#1977 -
#1976 jujj rtl-en most megy kiskorom kedvenc filme a " kommando : arnold schvarengerrelel mindenkinek csak ajánlani tudom... :) -
#1975 1695-öt néztem, akkor azthiszem az utobbi igaz :D szétcsusszantam :D
"kezdődik a Mad Max" igy már értem -
#1974 " sajna vannak ilyen nők és hapsik is ...
de grat a sikereidhez :) "
ez most hogy jön ide?vagy arra érte hogy vannak hogy vannak lusta fiuk meglányok? az nem erre utalt, hanem arra hogy ilyen egynapja ismerlek foglak-duglak téma
vagy énvagyok lemaradva?
-
#1973 #1965 -
#1972 mivan akkor ott? (nemtalálom a távirányítot... alustaság meg nagy úr -
#1971 nem,csak nem tudom...áé :D -
#1970 Duna TV 22:10... -
#1969 -
#1968 kölcsön adod ? -
#1967 dehát ha megvan a diszdobozoskiadás:D vagy feeling a reklám ?:D -
#1966 cukrosnénik is vannak ? -
#1965 kezdődik a Mad Max -
#1964 És ha adnak érte egy zacskó frutit? -
#1963 aha ...én éjjel inkább alszom :) -
#1962 otthon sosemnézek semmit, discovery megy egész nap, meg gépről a zene, nemvagyok nagy tv-s amit megnéznék inkább letöltöm és megnézem éjjel,mikor van időm. -
#1961 majd megint lesz vki ,aki ezt szóvá fogja tenni neked ...:) -
#1960 VIVA -tévén ? -
#1959 azaz a haveromnál (mert ugey csak szórakozott hogy nálam vagyunk, a reptér és a tenisz meg airsoftpálya mellett :D ) -
#1958 nemtudom nálam a club-rotation megy -
#1957 hova lettek a többiek ? -elmentek Nicsak ki beszél még?-et nézni ? :) -
#1956 pontosan -
#1955 értem csak súlyos a gyerek ...:) -
#1954 magára gondolta... hogy nem dilis meg gumiszobás, hanem csira v nyomorultlegyen ... mind1, nemvágjátok a stilusát (nem rosszakartú csak mind1) -
#1953 -
#1952 ezt kire érted? -
#1951 nem fontos
mi szeretjük unalmasan is -
leviman #1950 az h csira vagy, v h. nyomorult ?