Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezen a címen belül a marketing campaignra kell menni és ott a legfelsõ sorban (tv) a legutolsóra, a relax-osra" <---Idéztem saját magam. Olvass pontosabban!

Hogy érted, hogy nem Õ? Nem magáról rakott be képet?<#wow1>

Hol van itt macska én csak hegyeket meg vizet látok?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Királylány
VRSDM: ez nem Te vagy

t0mmy
lál én is azthitte, hogy technikus leszek de meg jött az eszem szerencsére! :) neked is megfog a vizsgák elött :P

VRSDM
voltmár rövid is, de már vagy 2éve hosszu, lassan 3. bár most most héten meek fodrászhoz... mert már tényleg tré

u dont have to listen anybody else but me

Izé...hát a másik normálisabb volt... Nem próbáltál meg másik hajat csináltatni? Nem azért, de ez a haj eléggé...hát nem áll jól, na.
(Bocs, de lenni õszinte)

Láttam ilyen rejtett kamerát én is a Geographic honlapján. Én egész végig azt bámultam egy idõben. Nagyon tetszett, hogy hírtelen feltûntek különbözõ állatok. Itatóhoz volt rakva egyébként.
De ez a cicás jelenet szerintem úgy lett beranítva a macseknak, nem rejtett kamerás volt...

VRSDM
de, de azt nem akarok, felesleges macera lenne, almulok 18ugye akkormár lehet lézeres szemmütét, és ennyi

Kontaktlencsén még nem gondolkodtál? mert sztem jobban áll. .p

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VRSDM
szakközépes 3.oks :) nagy technikus leszek... bár nemtudom mit keresek ott

t0mmy
nagyon trendi a hajad... egyetemista vagy? :P

VRSDM
nem haragszom - eleve megtanultam már hogy nemérdemes magadra venni semmit, hátmég az ilyet, nemis rosszándék hanem vicc vezérelt, (mellesleg sokan mondták már hogy olyan, elvégre retro-s ra lett tervezve szova' sikerült )

DJ Skyline
faja a haj...Bitlsz' !:DDDD

VRSDM
egy normális képis legyenmár akkor...

DJ Skyline
én nem láttam,mind1

VRSDM
juteszembe ti képet nem?

GabcsiManó
<#wink>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

VRSDM
bizony, én is láttam cask nemtudtam hogy nationail vagy discovery nemakartam lámulni

GabcsiManó
OFF
National-en mondták ennek a történetét.. hogy rejtett kamera egy héten át, és ez egy oylan "tó" volt, hogy majmok jártak oda, és egy hétig nézték mire belemászott :)

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Jut eszembe, édescica! Mostanában láttam egy nagymacskás reklámot, amiben annyira édes a cica, hogy nagyon! :)
Ezen a címen belül a marketing campaignra kell menni és ott a legfelsõ sorban (tv) a legutolsóra, a relax-osra:

Cíííííííííca

Ja, és nem a reklám, hanem a cicus miatt raktam be ezt a címet, mielõtt valaki még félreértené!

VRSDM
jaa<#smile><#miaz>az nagyon sok jóra utal ám<#wink>

Aha, éééédescicamica

VRSDM
megesik /ugye a kockázás :)

ja és bocs ha sok a flame, de mivel uyg irok hogy vakon és nagyongyorsan szoval nemis gondolom át amit irok mert már leis irtam olyankor, és csak igy szaladnak ki a szavak nagyon gyorsan, emiatt hagyok ki dolgokat... sry

DJ Skyline
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

VRSDM
ja a kalap <#wink> utcára de még a kertbe sem hordom nemkell félreérteni csak ezen olyan édes arcom van :) meg nemsok jó kép készül rólam ami készül azis csak a FRAGPOINT-ba mikor osztom a HEADSHOT-okat és a taktikot mondom RUSHolás közbe ...<#hehe><#hehe><#hehe>

Na, ebbõl semmit sem értettem. :D

VRSDM
a HEADSHOT - FRAGPOINT - megyek A-ra - RUSHOLD - DEFENCE van A-n és B felé OFFENSE...és hadne folytassam :D

VRSDM
lehet akkor a nettõl van mert ott ugye közvetlenebb és kiéli a vágyait aztán nem tanulják meg hogy a " cióóó - re - lol - rotfl - hi " nem hangzik valami jól egy csajozás alkalmával

Hát igen, jó nekem, hogy fél 12-kor kelek, de jobban örülnék, ha már találnék valami normális munkát, de Egerszegen mindenki azon panaszkodik, hogy nem lehet elhelyezkedni, amit meg is értek. Itt nincs semmi! :/
Csak a netes fickók ilyen "nyuszik", ahogy Te írtad. Akiket személyesen ismerek, és nincs netük, azoknak nincs kissebbségi komplexusuk.

Szimpatikus fejed van, de ez a kalap valami szörnyûûûû! :D

t0mmy
lál :D:D :P

DJ Skyline
ez a rózsaszín kalap...õõõ...hát izé...nem tom!:DDD

krisztike
ez vagy TE ?:D

VRSDM
mondom hogy tedd már be ide..
valahogy így :

krisztike
nincs e-mail címed ...hova küldjem ?

VRSDM
háhá :D ez jóvolt (:
közösbe tedd be... nehogymár szégyeldd magad.

DJ Skyline
rólad nem!<#miaz>

krisztike
neked is ?
te már nem kaptál ?

krisztike
milyen képet ?

DJ Skyline
biztos vagyok benne,hogy igen! <#hehe>

VRSDM
nem akarsz nyomatni egy képet?

krisztike
ja ,az más ...:)

krisztike
sajna vannak ilyen nõk és hapsik is ...
de grat a sikereidhez :)

VRSDM
eddig dolgoztam igy akartad érteni ? (:

VRSDM
én 17 leszek most ugye, és énsem voltam az egészen mig tavaly nov.-be nem ismertem meg egy srácot, 24éves annyit kell tudni róla hogy kap egy telefont házhozmegy és kex ... nem pénzért, hanem van pár exe másrészt 2éves kapcsolat, tényleg jó hibátlan stb. elmegyünk kajálni, eljön a csaj is, meg Õ meg én... fél óra és a csaj már dobta is a hapsiát utána ... szoval tõle " tanulok " és háát, mitagadás.. meghoz(t)za a gyümölcsét

DJ Skyline
sajnos már elkéstem szerintem,19 vagyok,és...mind1

krisztike
ami késik az nem múlik :)

krisztike
jó reggelt !
hogy hogy eddig aludtál ?

DJ Skyline
na jó,de én nem vagyok ilyen macsó-csajozógép!:DDd