Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
u dont have to listen anybody else but me
(Bocs, de lenni õszinte)
De ez a cicás jelenet szerintem úgy lett beranítva a macseknak, nem rejtett kamerás volt...
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
National-en mondták ennek a történetét.. hogy rejtett kamera egy héten át, és ez egy oylan "tó" volt, hogy majmok jártak oda, és egy hétig nézték mire belemászott :)
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Ezen a címen belül a marketing campaignra kell menni és ott a legfelsõ sorban (tv) a legutolsóra, a relax-osra:
Cíííííííííca
Ja, és nem a reklám, hanem a cicus miatt raktam be ezt a címet, mielõtt valaki még félreértené!
ja és bocs ha sok a flame, de mivel uyg irok hogy vakon és nagyongyorsan szoval nemis gondolom át amit irok mert már leis irtam olyankor, és csak igy szaladnak ki a szavak nagyon gyorsan, emiatt hagyok ki dolgokat... sry
Csak a netes fickók ilyen "nyuszik", ahogy Te írtad. Akiket személyesen ismerek, és nincs netük, azoknak nincs kissebbségi komplexusuk.
közösbe tedd be... nehogymár szégyeldd magad.