2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
pfff...lol!nem emléxem a tegnapi napomra.csak egy pár hülyeségre de amúgy a többit homály fedi.kimentünk haverokkal kosarazni kicsit aztán meg kicsit jól éreztük magunkat,beszívtunk egy picit!
aztán meg elmentünk sörért!rám jött a röhögés meg minden és utána már nem voltam magamnál szal.nem tudom miket csináltam meg mondtam de azért remélem semmi nagy hülyeséget.vársoba is bementünk asszem.de már nem biztos,aztán valahogy éjjel 3 órakor kerültem haza...
[kúrvára idegesíti hogy nem emléxik semmire!:\] -
ehh!256 új üzi!pfff... :| -
ahogy gondoljátok, vagy gondolod, mind1, megtalál aki keres.
ITT -
én szebben fogalmaztam
-
jaa hogy ez most arra ment ki hogy eltünjek innen a sajátomba? timeg ujrakezdjétek a "lányokis vannak-e errefelé" részét? cseles:D -
inkább kezdjük újra
ha van rá igény -
még beírhatod máshova is ;) -
akkor akár folytathatjuk is ott, ahol abbahagytuk
-
/amugy honnan jött az 5let? -
meg is volnék vele...
sajátom -
nincs mit:P
-
köszönöm szépen :) -
ide -
ne odaaa -
ööö az azonosító lesz a neve? -
szólj, ha megvan! -
ööö megpróbálom ;) köszi -
akkor tedd a gumiszobába -
akartam, csak nem tudom hogyan kell hogy ittis ittlegyen az sg-n
mert ugye fent hogy " saját fórum " akkor az csak egy forumot ad az én saját oldalamra, hogyan kell? -
kéne neked egy saját topik -
szia :) mármár hiányoztál
bld- hát élem az életem nem unatkozom... -
nagyon komoly ez a sztori:D -
sziasztok ! -
jajj aprópó gazdagság... levinél ugye...
reggel 12-13 felé kelünk, mondom neki elmentem fürdeni, bemegyek a zuhanyfülkébe, leveszem a zuhanyrózsát, nemtalálok semmi tekerőt vagy akármi... :S
kiszólok : " levi gyeremár, inditsd már ezt el"
odajön, bejön, nyomkod valami gombokat, lcd-n meg irja ki közbe hogy hányfokos viz stb. mennyi benne a vas a stb. stb...
kimegy, énis nyomkodom megnézem mit tud, bekapcsoltam a szaunát, a falából jött ilyen masszássugár, meg digitális hőfokállító, meg RÁDIÓ :D:D::D meg ülés is volt benne, szóval azthiszem nem mi vagyunk gazdagok a 180literes kádunkal :) hanem Ők ezzel a 1.5millás csodával :) /kurva annyát de irigy vagyok/ -
nem magánklinikára ...
rendes esztékába (bár amikor mütöttek, meg mostis majd, azt ismerős csinálja, fő a biztonság
-
biztos, mert ti magánklinikára jártok
én meg a János kórházba... -
alapfeelingen azé röhögtem:D
-
nem vicces:)
-
nekem eddig mindig odaadták 3x volt kéztörésem mind megvan, meg apámnak is a gerince... lehet szerencsénk volt :) -
no, ha majd kijött, barátkozhatsz fiúkkal is ;) -
általában nem adják ki -
el kéne mennem röngenre és elkérni a képeket... :) mekkora poén lenne már:) -
hát énis, szépet néztem, és nem, csak lecsusszant egyből... éreztem ahogy megy végig a nyelőcsövemen majd gyomortájon eltünik az érzés... reggel meg olyan hasmenésem volt, gondolom attol... -
szerintetek lehet valmiféle gond abbol hogy lenyeltem az a 10forintost? vagy majd kijön? vagy nemmarja meg a gyomorsav és kapok valami mérgezést... ? bár lego-t már nyeltem le abbolsem lett gond -
10est nyeltél le vazzeg?:D
Nemsemi:D
Legalább keresztbeakadt?:D
-
ja , aham igy már stimm -
"mondjuk igy elmesélve, közel sem olyan jó"
csak rosszul nyomtam a gombot ;) -
mármint addig a buzisig? vagy hogyérted? -
hát, az elejével egyetértek ;) -
mondjuk igy elmesélve, közel sem olyan jó mint amilyen hangulat ottvolt ugye... éjjel kocsizni, baszomhangos zene, jólányok bennt, meg ugye amiket irtam ...
milyen volt a madmax ?