Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
falke
sõõt egyenesen gáz aki ezzel vág fel, a gond inkább az hogy mint irtam csak a legjobbakra hajtok azok nagyrésze meg sok pasinak kell ugye, aztán legyet röptébe... onnantol meg tömegtermék nekem nem kell
hajnalcat- akármilyen furi hangnemü is lehetett a pm bocsika ... nemugy értettem hogy tünnyinnen mitnézel itt ez nem a te helyed, hanem meglepõdtem jó ha betéved oda, havonta 1 uj figura
szoval mikor megszülettem akkor velem lett 6fõs a család, és óbudán a 8on laktunk egy panelba, nekünksem volt mindig kertesház nagy kert kutyus repcsi izébizé...
/de azért ezt pont egyik nap csináltam, a foritunk 60-ik évfordulójáraFORINTOS KÉPEM /ps munkák
hát ugyérzem nekem összejött az élet /nem pénzre értem/ aztán meglátjuk mire viszem majd ha távozok a családi fészekbõl
itt egy kész mint látjáto picike, ami miért van? mert nem lassu lomha hanem gyors és fürge gép... a másikunk ami van az pont egy lassu movit. hiába nagyobb szarabb (sztem)
igy néz ki most... (festés és motorcsere elõtt áll, kap egy erõssebb limbach-ot) új lajstromot kap németország-ban mással futott ugye.
ja és az apám benne (itt a cége REPAIR Bt.
(a szavazás ezennel indul)
1734 - én már most rájöttem a 2 év után 😊 kommunistatelep 😊
1735 - kifejtenéd? legfeljebb a "gáz a trendi rózsszín polós topic-ba itt, de ha gondolod csinálok filmet-fotósorozatot- vagy ha bp közeli vagy elis meek ebbe a kalapba 😊 vagy ugye az msn-es verzió is fennál
gyorsan elintézve ennyi lenne...
ésmég egy pár hozzászólás. akinek minden nap más csaja van az nem én vagyok hanem az a 24éves forma akivel járok lányokat felszedni meg ide-oda bulikba, kajálni amit barátoknak szokás...
én lányoknál nagyonis válogatós vagyok és ilyen járós hosszu dologra, csak igazána a legjobbak kellenek, aztán ugye, sokszor nemis jön össze, ezért nincsen sok hosszu kapcoslatom, és van több ilyen futókalandom ( ugye nem a legjobb lányokkal de Õkis cépek ám ugye 😉...
aztán, ha valaki hitetlenkedik mondja el milyen pozban hogy csináljak képet, mögötte ugyanarrol a polcal, vagy megmutatom magam msn-en, meg eleve
hajnalcat - amit irtam hogy ott beszolongattam épp azért volt emrt szoval gány egy hangulatom volt tegnap este fele, és sör sem csúszott már olyan simán mint a curlinges "labda"... nomeg irok én csak ugye mint irtam én DOLGOZÓ EMBER VAGYOK 😄 mert ugye hiába van medence meg repülõ szüleim meg ugye az egész szóval egy 16e+feletti cipõért pl. már magam kell áldoznom a saját pénzembõl, gépfejlesztés detto egyedül a bmx-ezést állják, meg ugye a kosaras cuccok, meg még anno a 9év tenisz-t más nemigazán jó zsebpénzt kapok de közelsem annyit, az épp elég a büfében pár csokira/nap és csókolom.
aztán ha még valaki kételkedik meg izél... hát igykell szeretni, ilyen a stilusom hogy magam szerint én jó vagyok, nemsok hibám van ami van aztis amennyire tudom kerülöm, hát mondjuk ki van EGO-m rendesen, bár ha megmagyaráznám hogy miért mondom ezt méginkább annak néznétek.
ja és hajnalcat - csak nem teis metrózol? /ha mégis olvassatok vissza tõlem párat 😊