2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2069 Na ja, berugtak aztán egy este elfelejtik a gondjukat, de másnapra úgy is előjön.....nem megoldás, csak átmeneti búfelejtés..:) -
Phat Smoker #2068 szegényeknek csak alhoholra futja, valaki igazán megdobhatná őket 1-2 spanglival! :(
azért érdekes dolog a piálás, ha gond adódik az életben mi a megoldás? az alkohol!
csak gratulálni tudok az ilyen embereknek!
nomeg arra is kiváncsi lennék, hogy eddig hány "beteg" problémáját oldotta meg ez az ősi "gyógymód" ?
-
Hajnalcat #2067 Bocsánat, nem gondoltam komolyan, azt hittem, csak poénból elszívtatok egy-két füvet. Legalábbis a leírásodból így tűnt ki... -
Hajnalcat #2066 Hidd el, hogy ismerek pár embert, akinek komoly gondjai vannak, voltak. Csak tudod, nekik nincs pénzük drogra, marad nekik az alkohol...vagy az öngyilkosság, de hagyjuk, mert nem írok regényt.
-
Mirk #2065 szó sincs reklámról:) ez mind csak a látszat -
#2064 SZia!:)
-
#2063 nem veszek mindent komolyan ,ha tudnád ,hogy némelyik embernek milyen az élete nem így beszélnél ...
elárulok 1 titkot én egyiket sem fogyasztom és még az olcsó cefrével sem mérgezem magam ... -
#2062 ez itt nem a reklám helye :D -
#2061 szia ! :) -
#2060 nem kéne akkor sem szvsz:|
-
#2059 ehh,hamár más nem segít elfelejteni a sok hülyeséget!:\ -
#2058 köszi!:\ -
#2057 Na én inkább nem is mondok semmit..:))
De bld te tuti próbáltad már, a szavaidból ítélve...:)) -
#2056 hát nem tom:)
monjduk úgy h van közöm a témához de nem vok része. Anynit otk ehhez hozzáfűzni h bizony olcsóbb és tovább is tart szal pl 2000 ft-ból én nemtok két napig készen lenni, de 1g fűtől biztos romon lennék ha szívnék legalább egy napig tuti
Amúgysztem az alkohol az igazi, nem véletlenül vunk szeszes nemzet:) de mindennek van helye a világban, még a fűnek is -
Mirk #2055 a fű szarxD
és drága:D
inkább alkohol. de csak pezsgő. mer az finom. vagy abszint. mer az gyors és fájdalommentes. mint az algoflex -
Hajnalcat #2054 K*rvára fáj a fogam már 2 napja, a fenébe is, be van gyulladva.
(Ezt csak úgy leírtam, mert jól esett. Nem kell rá reagálni.) -
Hajnalcat #2053 Ezt csak viccből írtam neki ;), azért raktam a nevetős smileyt utána. Kár, hogy mindent komolyan veszel.
Ha már a kipróbálásnál tartunk, én még nem próbáltam, maradok az olcsóbb alkoholnál. Ráadásul annak tartósabb a hatása, mint egy szál fűnek. -
#2052 nem sértődtem meg,csak említettem,hogy én még nem! :) -
#2051 nem azt mondtam ,hogy mindenki ,hanem azt ,hogy manapság viszonylag elég sok fiatal kipróbálta már ...
nem kell megsértődni nem ,nem említettem név szerint senkit ... -
#2050 az igaz ...:DDD -
#2049 én nem,még nem is cigiztem! -
#2048 szoktál szívni ? -
#2047 Manapság már elég sok 16-25 évesig kipróbálta a gyepet és sok azt mondta ,hogy "ennyi többet ez sem kell" ...szóval a drogot és hatását az emberi szervezetre és az ember életére nézve természetes ,hogy negatívan ítéled meg . -
Hajnalcat #2046 Fújjjj, drogos! -
#2045 legközelebb töményet igyál rá, úgy sem fogsz emlékezni viszont cserébe anynira készen leszel h úgysem tudsz csinálni semmit:D:D
-
#2044 -
#2043 ok!:| -
#2042 szeretem a füvet. De csakis az udvarit:D amit locsolni kell:P
-
#2041 amúgy fű ellenes vagy-e? -
#2040 lol!:) -
#2039 -
#2038 hát, szóhoz sem jutok. Ez hihetetlen. Ez egy jel:D
-
#2037 és mit szólsz hozzá ? -ez már valami :) -
#2036 hujj.