2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2109 a "bugyi 2 " nekem is tetszik ... -
#2108 azt lányoknál is sortnak hívják :P szerintem ez a francia bugyi... tekintve hogy kedvenc fazonom :D -
TheTerminator #2107 Ja geng-beng! -
Hajnalcat #2106 Szerinted a rockker lányok milyet szeretnek. -
Hajnalcat #2105 Mondjuk a tangával gondban vagyok, mert nem szeretem hordani. Bevág. Még a rendes bugyinál is zavar, ha belemegy a fenekembe. -
TheTerminator #2104 Ja de az szar! Feszül meg beleizzat a srác, nem kellemes melegbe használni. -
#2103 hmm fetish ??? -
TheTerminator #2102 Szóval nem vagyok csaj! De szeretem a őket. -
#2101 a francia az más... az olyasmi mint ezeknek a teteje és az alja meg mint a sportboxer a fiuknál csak kisebb mármint nemmegy le annyira a lábra (leaglábbis én igy tudom)
tangát is szeressül hogyne, de az snasssz már néha
szépek... -
TheTerminator #2100 Sziasztok! Kedvenc bugyim a piros és a csipkés tanga de én sportalsót hordok. -
Hajnalcat #2099
Nekem meg ezek ;):
Bugyi
Bugyi1
Bugyi2
Bugyi3
Bugyi4 -
#2098 és még ez :
-
#2097 bocs ezt sikerült 2-szer beraknom ...:( -
Nekem ezek az alsóneműk tetszenek . -
#2095 te tudod! -
#2094 -
#2093 és a tanga nem vág be ? (gonosz vigyor ill.kacagás ) :D -
#2092 -
#2091 magyarul francia bugyi? :) -
#2090 sziasztok :) -
#2089 nálam ez a 2a favorit - (csak fazonra nem mintára-csipkére stb
nomeg az ilyen elöl eléggé pici(mármint magasságra) hátul meg félig fogja a feneket csak -
#2088 :) kinek milyen a kedvenc bugyija ? -
Hajnalcat #2087 És nem lehet jókat a bugyikról meg a rúzsokról beszélgetni. -
#2086 hát már eléggé eloffosodott a topic és egyre kevesebb a nő:) -
Hajnalcat #2085 ????Miért? -
#2084 viszlát -
#2083 nah, topikot kiveszem favorból és elköszönök innen -
Hajnalcat #2082 -
Hajnalcat #2081 Ezt a divatból ivást én sem díjjazom. Én pl azért is szoktam inni bort, mert igenis szeretem az ízét és jól esik a pizza mellé. Na meg sört is jól esik meccs közben legurítani vagy csak azért, mert meleg van. Jó szomjúságoltó.
Meg persze néha azért, mert jól esik és kész. -
#2080 lásd anglia, természetes hogy az apuka elmegy egy pub-ba iszik párat a szomszéddal a munka után és beszélgetnek egy szépet, normláis, mig itthon (jajj hazaér 6-7re a munkából az átlagember, aztán hameg lemegy a kocsmába jajj már megint tulzásbaviszi otthon kötekszik ésiygtovább) -
#2079 sztem is hüjeség, az eégsz más amikor mondjuk vmi krízis van és beülsz egy ismerőssel vhová sörözgetni beszélgetni iylesmi
inkább az a baj h ezeknek a dolgoknak nincs kialakult kultúrája, hiányzik az igényesség a szertartás jelleg, az iylen 15éve elmegyünk betabiborozunk és fetrengünk téma nagyon idegesít -
#2078 lemaradt az eleje:
attol még irok ha nemgond:D csak nem annyit:)
hozzászólva... én még sosem vertem alkoholba a bánatom se fűbe (nem tagadom hogy próbáltam már, nemis rossz, de ez azt jelenti hogy évente, 2-3 alkalommmal, ez alalmanénk 2-3 cigi... ennyi elég is, nemis szokok rá nemis akarok... -
alkohol - aki azért iszik mert valami baja van az hülye, vagymert bulivan és akkor inni kell... lásda szigeten ittam 2korsó sört és szia. egész nap! viszont néha itthon is iszok egyedül mert jólesik legurítani valami finom hosszúr az esti film mellé, vagy a medencébe egy sörpi...hasonlók
elég gyalázatos hogy 15-16évesek isznak azért mert nemszeretik az alkohol izét de legalább berugok dejólesz nekem visszafelé is megkóstolhatom az ebédet ;) fűvel meg hát ahol lakom többen próbálták ki az említett korosztályból mint nem (vagy lehet én járok rossz körökbe :D:D) -
#2076 alap, az ilyen inhalálozott szintetikumok agylágyuláshoz vezetnek, persze csak egy idő után:)
amúgy meg egy liter higító 300ft, most a csóró gyerek mit fog szívni, nem rég halt meg egy kissrác talán 10-14 közötti, mert öngyujtó utántöltő folydékot szívott és sok lett a gáz... sztem aki hüje haljon is meg nyugodtan
Egyébként a legnagyobb probléma sosem a használattal van, sosem azzal h vki iszik vagy cigizik füvezik hanem a mértékével, azzal h mikor miylen körülmények között használja a szert és a legfontosabb h miylen mennyiségben. Ez az egész probléma túl van dramatizálva.
#2057SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát volt olyan is nem tagadom, nem is bántam meg, de másokkal ellentétben büszke sem vok rá. Sztem addig csináljunk baromságokat amíg fiatalok vunk:) én kipróbáltma mert kíváncsi voltam, mert meg akartam ismerni, megtudni h mirét cisnálják, h mi ebben a jó, ez is amolyan tapasztalat gyűjtés mint az ejtőernyő vagy a tetoválás stb -
Phat Smoker #2075 csóró, idejekorán agyhalott zombivá váló búfelejtő fiatalok! -
Hajnalcat #2074 Ja, a jó öreg technokol ragasztó. :D Minden szegényebb környéken játszódó régebbi filmben a gyerekek azt szívnak zacskóból. -
#2073 a technokol ragasztó is tud segíteni,de a higító sem utolsó! :D -
Phat Smoker #2072 mindenki úgy teszi magát tönkre, ahogy akarja! ;-) -
Hajnalcat #2071 Tudom, hogy nem megoldás az alkohol, de pillanatnyilag jó érzés. Igen, de kérdés, hogy meddig...Azon a környéken, ahol lakom, kocsma, kocsma hátán van, és az emberek többsége vagy munkanélküli vagy alkoholista vagy mindkettő. Elég szomorú, de ez van. Az az egyetlen szórakozásuk, úgymond. Összejönnek és iszogatnak egyet a sorstársakkal. Ismerek egy alkoholista nőt szinte születésem óta, régebben olyan vidám volt, most meg rá se lehet ismerni, összement, fogyott, és meglátszik az arcán is, a viselkedéséről meg már nem is írok... Szőrnyű, hogy a gyerekei miken mennek keresztül...Aztán csodálkozik mindenki, ha ők is majd alkoholisták leszek.
Tök vicces, hogy itt írom a védőbeszédet, közben meg én is iszok. Vagyis már 2 hete nem ittam, ez haladás :D, de azért már hiányzik... Vannak olyanok, akik viszont azt nem veszik észre, hogy a pia csak rossz hatással van az emberre, azok soha az életben nem tudnak leállni róla. A többieknek még van remény. -
Hajnalcat #2070 Voltam fogorvosnál. Bááá, de sz*r ize van annak az izének, amit beraktak a számba.