2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
Hajnalcat #2149 Ha már a veszekedéseknél tartunk, kérdeznék valamit. Még új vagyok, ezért nem értem, hogy mi ez. Van egy nő Zooey Deshal vagy ki, és nyitottak neki százezer topikot, csak nem értem, miért. Ki ez a nő, miért olyan érdekes? Meg mi baja mindenkinek csgj-vel? :S Nem ismerem az illetőt, de ha jól látom, sokan utálják, miért?
-
#2148 ezek szerint csak van:P
-
#2147 nkem is volt összetűzésem katával, kb. fél éve akkor sztem le tudtuk egymást és azóta sem volt semmi probléma. Sztem teljesen felesleges ebből problémát csinálni. Most meg arról szóljon a topic h kata számára van itt "néhány persona non grata" és h kik azok ?
Kicsit visszaolvasgattam de nem találtam semmilyen támadó, v kellemetlen dolgot Kata irányába, úgyhogy sztem semmi szükség erre a problémázásra...
-
#2146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bocs nem akartalak zavarni -
#2145 vagy mindenki egyszerre vagy senki sehová :) karantén :D -
#2144 pl én? [csomagol megint,veszi a cipőt] -
#2143 -
#2142 menjen mindenki el valahová, és nincs semmi gond :) vagy maradjon mindenki :) -
#2141 te maradsz
-
#2140 De menjetek, se te se ő...:( -
#2139 hasonló...
ja és ha KATA MEGY AKKOR ÉNIS ! -
#2138 azért mondom én csak a fehérneművel élek....a többit kipróbáltam aztán annyi......nem leszek se drogos se alkesz...:DD ennnnyii....:)
-
#2137 értem!:|
nem is lenne jó ha egy ilyen szép,aranyos és kedves lány rászokna az ilyenre... -
#2136 hát én mindegyiket próbáltam..:DDDD és ebből az első kettővel nem szoktam élni..:D -
#2135 reggelt!:)
láttam kitémáztátok a drogokat az alkoholt meg a női fehérneműket meg minden.
én nem nagyon tudok hozzá szólni az egészhez szóval inkább csendben figyelek! -
Hoz_Hun #2134 Na szép! Nem kell válaszolni neki aztán kész, minek lelépni. Korlátozod saját szólás szabadságod. Nem mintha közöm lenne hozzá, a te dolgod, de szegényebbé teszed az itt irogatókat a hozzászólásaid nélkül.
Mik vannak... -
Hajnalcat #2133 Szerintem Kata döntését tiszteletben kellene tartani. Ha Ő így gondolja, bár én nem szeretném, ha elmenne. Rendes csaj, nem is tudom elképzelni, hogy utálná valaki is, egy kicsit szókimondó, és emiatt is szimpatikus. :) Egyébként én is sejtem, hogy kiről lehet szó... -
#2132 -
#2131 hát még szép :) -
#2130 akkor megengeditek,hogy itt maradhatok? :|
-
#2129 NE CSOMAGOLJON SENKI !!! - én se megyek el és senki ne menjen ...
ha bárkit ok nélkül bántanak akkor a többieknek megkellenne védeniük és ez lesz a megoldás . -
#2128 Ez Rossz vicc
-
#2127 pedig már rajtam a cipő is! :o -
#2126 Nem megy senki sehova..:D -
#2125 nem...én voltam,úgyhogy nekem kell mennem! :| [csomagol] -
#2124 ez hülyeség én is vitáztam már Katával, de nem szándékomba menni...és neked se kell és neki sem....:)) -
#2123 nem te vagy
-
#2122 egyszer összevitáztunk a Katával és valószínűleg rám gondolt ...(habár nem az alsóneműkön volt a vita
szóval akkor én lépek el innen ,hogy a nézet eltérést megelőzzem ...:/ -
bld ről van szó, úgysejtem, bár fene tudja.P
-
#2120 Kata, ez így nem megoldás, hogy lelépsz mindenhonnan. Nézz szembe azokkal akiket utálsz, és mondd el nekik.
Ettől nem ér véget az élet, és nehogymár pont téged veszítsünk el innen:)
-
#2119 Lelki segély szolgálat? :))) -
TheTerminator #2118 Sziasztok! Remélem nincs baj lányok mert velem mindent meg lehet beszélni!!!! -
#2117 ööö remélem nemisén... bár hadne mutogassak kijött most
és nemnézem jószemmel hogy elkerget mást... -
Hajnalcat #2116 Huh, mik vannak! Én a régi veszekedéseket nem ismerem, hogy ki utált meg kit, hogyan, miért, tudom, nem tartozik rám, így nem is kérdezek többet semmit. Ha így gondolod...bár nekem semmi bajom veled. :) -
#2115 Megjelent a topikban néhány számomra persona non grata, és a konfliktusok elkerülése, a topik békéje érdekében jobb, ha lelépek innen. :) -
#2114 na detto:) hasonló az ízlésünk -
Hajnalcat #2113 Ja, én soha nem hordanék bőrbugyikat, csak jól néznek ki. -
Hajnalcat #2112 Nekem meg amit beraktál, abból balról a 2. meg a 4. -
#2111 ismerek olyat ,aki féltangát és fekete bőrbetétek vannak rajta ill. benne de szatén anyagból van a bugyi (a műbőrbe és a bőrbe beleizzad)és ezt a fazont én terveztem neki -
#2110 értettük :)