2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2189 az opera jobb ,mint a firefox ... (nekem az van ) -
#2188 nekem firefoxom van,és se reklám,se zene nincsen! -
Hajnalcat #2187 Igen, az van nekem sajnos, nem lehet más, mert tulajdonképp apámé a gép (vagyis családi közös használat, de apám vette), és Ő ragaszkodik a régi, megszokott dolgokhoz. Ez van. Tudom, hogy az explorer nem valami jó, de hát mit tehetnék, semmit. Amúgy tényleg az explorer miatt van zene? :OO -
#2186 Internet Explorer? -
Hajnalcat #2185 Mivel bezárták az SG rejtély című topikot és a Gumiszobába még nem írhatok, hát ide fogok. Nekem is zenélt már egy-kétszer a fórum. Amikor előszőr ezt csinálta, azt hittem, hogy ez is valami olyan furcsa dolog, amit az utóbbi időben tapasztalok magam körül...Rákattintottam egy topikra és rendesen el kezdett szólni a zene. Volt olyan, hogy valami reklám villant be hírtelen, méghozzá az anonim alkoholistákról valami sz*r. :S Oké, az még nem furcsa, ha néha bevillan egy reklám, de a zene, nagyon különös volt...Aztán ma végre megnyugodtam, hogy látom, nem csak nálam fodul elő ilyesmi. Ezek szerint nem őrültem meg, bár néha kételkedek benne... -
#2184 Szia:)
Jóregget:P
-
#2183 Hahó!
Visszatértem. -
Phat Smoker #2182 ne sírj, mert én is sírok! -
#2181 Nekem sem :D -
#2180 nem bántás volt... én alapbetően szeretem a stilusát... -
#2179 Ne bántsátok Phat-et, sztem nincs semmi baj vele....
Nekem legalább is nem volt vele sosem problémám! :) -
#2178 nem irtad még:)
apropó sebességhiány, mais gyorsultunk a targoncával
/nfs-t én meg már az 5óta, megnézem letöltötöm majd 1hónap és halló... pedig mennyit sírtam az 1ő részért -
#2177 most csak a Need for speed-el foglalkozom,várom a Carbont nameg minden nap megnézem a Tokyo Driftet!sebesség hiányom van!meg versenyzés.ma is apám motorjával küldtem.mentem mint állate! -
#2176 lehet mondtad,de én nem olvastam! :\ -
#2175 de kiről?én nem foglalkszom semelyikkel sem már.vagy még nem mondtam?
akkor bocsi,de nem lesz kéép mert nem tárgyalok velük.kis hülye picsák! -
#2174 hi, képet már! -
#2173 ja és mindenkinek jó estét!:) -
#2172 szia!:) -
#2171 szioóóó! -
#2170 Joreggelt.
hm. -
#2169 -
#2168 sziasztok ! -
#2167 -
#2166 Kiteszem a lábam pár napra azt mikor visszajövök PS már is garázdálkodik?:O
Ejnyebejnye PS mész a sarokba kukoricán térdelni -
#2165 sebaj :) phat egy kicsivel régebben koktélt akart nekünk keverni :D meik jobb? :P -
#2164 nekemsincsenek jó emlékeim phat smoker-el (régebben néha havonta kérdeztem egyet a chat-en folyton átbaszott :D)
mégsem megyek ... KATA GYERYE VISSZA -
#2163 -
Phat Smoker #2162 kérdés, hogy hátulról nyomuljon vagy elölről! :DD -
Phat Smoker #2161 nem csinálok belőle viccet, már magában röhej az egész! -
Hajnalcat #2160 Ja, néha bele szoktam nézni az ilyen beszélgetésekbe, hadd nevessek egy kicsit. -
Hajnalcat #2159 Most volt a Viva Tv-ne egy csaj, akitől megkérdezték, hogy milyen pasikat nem szeret. Erre a csaj: "Hát ne legyen túl nyomulós..."
És milyen legyen az, akivel szívesen ismerkednél? Csaj: "Legyen egy kicsit nyomulós..."
Értelem ismét megmutatkozott. -
#2158 hát pedig télleg elég szánalmas sztem... -
Hoz_Hun #2157 Hogy mik vannak... -
#2156 az. és jólenne nem viccet csinálni ebből:|
-
Hajnalcat #2155 Köszönöm a felvilágosítást. :) Egy kíváncsisággal kevesebb.
De azért ekkora izét...már nem azért, de ennyire megsértődni azon, ha valaki fikázza azt a csajt. Röhely...
Azért végülis az ellentábor is hibás valahol, mert látták, hogy megsértődik a kritizáláson, és mégis folytatták a fikázást. Úgymond olaj volt a tűzre.
-
Hajnalcat #2154 [nem tábortűz köré ült, csinálta apucinak reggelre a szendvicset közben] -
Phat Smoker #2153 dráma az sg-n :DD -
Phat Smoker #2152 így jártunk, bye! ;-)) -
#2151 khm khm khm...
csgj a TV/mozi DVD-ben nyitott egy Zoé Desanel topikot! sokaknak nem jött be a csaj,ezért átrakatta a sajátba,de ott meg mindent törölt,ami negatív kritika volt a scajjal kapcs,akár kultúrált,akár alpári megnyilvánulás volt! idő után visszatették a TV mozi kategóriába,hogy lehessen véleményt nyílvánítani,de mivel csgj non-stop törölte a kommenteket,ezért ott sokan megutálták,így bosszúból mondjuk így,elárasztották a már visszatett topikot minden szarral! törölték azt a topikot,majd a sajátban meg a gumiban nyílt azóta még 4,azóta mind zárva van,mindet (kivéve az utolsót asszem) csgj záratta be,mert a csajt fikázták,de csgj magára vette az egészet! aztán izé,és bigyó,és most ott tartunk,hogy a fél ellentábor bannolva van,és most nem rég csgj-t is bannolták a sok nyekergés miatt...ennyi -
#2150 [elmeséli,üljetek le a tábortűz köré gyerekek!]