Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pfff...lol!nem emléxem a tegnapi napomra.csak egy pár hülyeségre de amúgy a többit homály fedi.kimentünk haverokkal kosarazni kicsit aztán meg kicsit jól éreztük magunkat,beszívtunk egy picit!<#vigyor3>#vigyor3>aztán meg elmentünk sörért!rám jött a röhögés meg minden és utána már nem voltam magamnál szal.nem tudom miket csináltam meg mondtam de azért remélem semmi nagy hülyeséget.vársoba is bementünk asszem.de már nem biztos,aztán valahogy éjjel 3 órakor kerültem haza...
ahogy gondoljátok, vagy gondolod, mind1, megtalál aki keres.
ITT
ITT
u dont have to listen anybody else but me
jaa hogy ez most arra ment ki hogy eltünjek innen a sajátomba? timeg ujrakezdjétek a "lányokis vannak-e errefelé" részét? cseles😄
meg is volnék vele...
sajátom
sajátom
akartam, csak nem tudom hogyan kell hogy ittis ittlegyen az sg-n
mert ugye fent hogy " saját fórum " akkor az csak egy forumot ad az én saját oldalamra, hogyan kell?
mert ugye fent hogy " saját fórum " akkor az csak egy forumot ad az én saját oldalamra, hogyan kell?
szia 😊 mármár hiányoztál
bld- hát élem az életem nem unatkozom...
bld- hát élem az életem nem unatkozom...
nagyon komoly ez a sztori😄
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
jajj aprópó gazdagság... levinél ugye...
reggel 12-13 felé kelünk, mondom neki elmentem fürdeni, bemegyek a zuhanyfülkébe, leveszem a zuhanyrózsát, nemtalálok semmi tekerõt vagy akármi... :S
kiszólok : " levi gyeremár, inditsd már ezt el"
odajön, bejön, nyomkod valami gombokat, lcd-n meg irja ki közbe hogy hányfokos viz stb. mennyi benne a vas a stb. stb...
kimegy, énis nyomkodom megnézem mit tud, bekapcsoltam a szaunát, a falából jött ilyen masszássugár, meg digitális hõfokállító, meg RÁDIÓ 😄😄:😄 meg ülés is volt benne, szóval azthiszem nem mi vagyunk gazdagok a 180literes kádunkal 😊 hanem Õk ezzel a 1.5millás csodával 😊 /kurva annyát de irigy vagyok/
reggel 12-13 felé kelünk, mondom neki elmentem fürdeni, bemegyek a zuhanyfülkébe, leveszem a zuhanyrózsát, nemtalálok semmi tekerõt vagy akármi... :S
kiszólok : " levi gyeremár, inditsd már ezt el"
odajön, bejön, nyomkod valami gombokat, lcd-n meg irja ki közbe hogy hányfokos viz stb. mennyi benne a vas a stb. stb...
kimegy, énis nyomkodom megnézem mit tud, bekapcsoltam a szaunát, a falából jött ilyen masszássugár, meg digitális hõfokállító, meg RÁDIÓ 😄😄:😄 meg ülés is volt benne, szóval azthiszem nem mi vagyunk gazdagok a 180literes kádunkal 😊 hanem Õk ezzel a 1.5millás csodával 😊 /kurva annyát de irigy vagyok/
nem magánklinikára ...<#pardon1>#pardon1> rendes esztékába (bár amikor mütöttek, meg mostis majd, azt ismerõs csinálja, fõ a biztonság
nekem eddig mindig odaadták 3x volt kéztörésem mind megvan, meg apámnak is a gerince... lehet szerencsénk volt 😊
el kéne mennem röngenre és elkérni a képeket... 😊 mekkora poén lenne már😊
hát énis, szépet néztem, és nem, csak lecsusszant egybõl... éreztem ahogy megy végig a nyelõcsövemen majd gyomortájon eltünik az érzés... reggel meg olyan hasmenésem volt, gondolom attol...
szerintetek lehet valmiféle gond abbol hogy lenyeltem az a 10forintost? vagy majd kijön? vagy nemmarja meg a gyomorsav és kapok valami mérgezést... ? bár lego-t már nyeltem le abbolsem lett gond