2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2229 Hehh, nálam is sokszor félre értenek dolgokat...:DD -
#2228 hogyne esett jól. de talán ha nemlenne tényleg barát akkor elment? akkormsot haszálom ki hogy nemlátja és csak rámoccan -
#2227 de ott legalább észrevette a haverod hogy van valami és legalább annyi fáradságot vett hogy megkérdezte mivan,és még hogy utána hanyagolta a csajt is.ez gondolom azért jól esett tőle! -
#2226 hátez érdekes!ismerős helyzet ez is és hát kúrva szar tud lenni az ilyen. :( -
#2225 figy mikor volt nálam még anno az a medencés whiskey-zés ottvolt egy lány akire hajtottam nagyonsokáig, és nagyonszerettem nagyonnagyon, és a haverom aki még volt ott, szóval a lány az ölébeült ölelgette ésigytovább, kimentem a teraszra mert felbosszantott a dolog, hogy ismeri egy órája és ilyenek velem meg egész éjjel beszélt 2mondatot... srác rá fél percre kijött hogy mi a gond, mondom semmi aztán merő véletlen hogy utána nem engedett semmit a csajnak... (aztán a lány is kijött hogy bajvan-e) és miért? mert tudta a BARÁTOM hogy mégha tagadomis szarulesett a dolog és ezmár jóval 1üveg jimbeamblack - és fél st-hubertus al mögöttünk volt... -
#2224 hát nemtudom,lehet hogy csak nagyon mások! :| -
#2223 hát hívott ma a viki(barát(nő)-m hogy beszéljünk.egy kicsit bevoltunk piálva is de akkor is tudott magáról tegnap.tudta hogy rossz kedvem van és szarul vagyok de mégsem jött oda hozzám ő sem.pedig hallottam hogy mondta hogy nézzük meg mivan vele meghogy gyerünk ki hozzá.de mégsem tették.ma meg mondta hogy biztos nagyon megbántott engem meg minden szal észrevette hogy ez nem volt okés.és azt mondta ma hogy ne is találkozzunk akkor mert mindig megbánt.de mondom neki nem érdekel már,csak kúrva nagyon csalódtam benned meg a többiekben de tőled esett a legszarabbul.erre meg hogy jólvan jobb lesz ha nem talákozunk de mondom ez nem megoldás.mondom találkozhatunk csak ezek után ne várja el hogy ugyanúgy viselkedjem vele/velük.lehet túl nagy elvárás hogy velem is törődjenek kicsit.pedig mikor valami baja van én mindig mellette vagyok és vígasztalom éppen ezért esik rosszul hogy annyira nemvolt képes hogy megnézze hogy vagyok.nameg tegnap volt barátja megverte elmondta nekem hogy kivolt másnak nem.én mindig meghallgatom de ő.mondjuk eléggé szar az ő élete is de akkor is értékelhetné legalább hogy én mindig mellette vagyok.és segíthetünk egymáson azzal hogy megbeszéljük a bajokat.szóval csalódott vagyok de sajnos ez van,nekem ez jutott... :( -
#2222 szerintem alapvető gond hogy Ők nem a barátaid... ezt érti mindenki -
#2221 És szóltál nekik, hogy szükséged van rájuk?
Vagy hogy beszélgetni szeretnél? -
#2220 köszike!
te olyan kedves vagy!
hát az hogy a barátaim ijenek hát arra csak annyit tudok mondani hogy ez van!:| -
Hajnalcat #2219 De itt leírhatod, mi bánt, bár tudom, hogy nem ugyanolyan, mintha élőben mondanád el valakinek, viszont megkönnyebülsz, ha kiírod magadból. Hidd el nekem. :) Velem is így volt régen. Az meg a saját szegénységi bizonyítványukat mutatja a barátaidnak, hogy ilyen esetben nem foglalkoznak veled, nem segítenek. Elég szomorú, hogy ilyen barátaid vannak, de itt mindig kiöntheted a lelked, ha akarod, sőt, hátha még segíteni is tudok neked valahogy... -
#2218 már nembírom!
nekem elég vólt... :( -
#2217 tegnap elég sok hülyeség megfordult a fejemben!kajak rosszul vagyok most is.nem tudom hova tegyem magam.már nem érdekel semmisem.csak azt várom hogy történjen velem valami.orvoshoz kéne mennem szerintem ez betegség szerintem. van ez az idegességem is meg a sokrossz ami velem történt. -
#2216 :(
hát figyelj szerintem ezt a dologot elkell fogadnom!
én senkire nem számíthatok,nem számít senkinek hogy mi van velem se barátok senkit nem érdekel.még ha rosszul is vagyok és alig vagyok magamnál az se érdekel senkit.de úgy néz ki nekem ez jutott el kell fogadnom.pedig én mindig támogatom a barátokat de ők valahogy nem érzik úgy hogy fontos lennék nekik és talán odajönnének.most nem sajnáltatni akarom magam,semmi ilyesmiről nincs szó csak mégis szar érzés hogy mikor szükségem lenne valami lelkitámaszra vagy valakivel csak bezsélgetni,akkor nem tudok kivel... :| -
Hajnalcat #2215 Akarsz róla beszélni?
Mostanában mindenki olyan szomorú. :( Sky-nak sem tudom, mi baja. Krisztike is eltűnt, mikor Kata. Ez valami ragályos rosszkedv, vagy mi?
Én meg max azért vagyok szomorú, mert nem láttam a tegnapi tüzijátékot, pedig élőben mutatták az óriásvihart a város felett. Érdekes lehetett. Ráadásul rengeteg embert korházba kellett szálítani, + halálos áldozatok is vannak. Tisztára, mint a filmeken.
Még szerencse, hogy nem Budapesten lakok. Mik vannak ott mostanában... -
#2214 reggelt!:|
[semmi életkedve sincs,legalább ti beszélgessetek vele!] -
#2213 jujj nézzetek be kérlek a tápig-omba :) olyan büszke vagyok rá :) -
#2212 vannak ilyen emberek, de sztem azzal is érdemes számolni h bizonyos jelzéseit félreértheted, nkem is van pár ilyen ismerősöm de mostanra már megszoktam:) -
Hajnalcat #2211 Oké, megkérdezem nyíltan, mit akar. -
#2210 Jah derítsd ki célozgatásokkal hogy barátságot akar-e vagy talán többet aztán ha megvan a szerint cselekedj..;)) -
#2209 :)
Akkor oldd meg, és derítsd ki, hogy miért tiltakozik:) És ha mevan a válasz, orvosold:D
-
Hajnalcat #2208 Volt már úgy veletek, hogy nem tudtatok valakit hova tenni? Mármint barátkozni akart veletek, de olyan furcsa volt, kedves is meg titokzatos és nem lehetett tudni, mit akar valójában. Ilyenkor mit lehet tenni?
Szeretem a rejtélyeket [thriller fan], de szeretem azokat megoldani is. -
Hajnalcat #2207 Mosanában keveset. -
#2206 :O -
#2205 12-14 óra
-
#2204 egy nap úgy 30 órát!
sokat -
#2203 ki mennyit ül gép előtt?? -
#2202 a lányok, természetesen :) -
#2201 téma? -
#2200 fél fejed? -
#2199 én mindig amikor ideülök lecsekkolom a 4sg-s fav topic-ot a jobbakat és néha azoknál is szol, néha meg nem, ff-em van :) -
#2198 sajnállak!:) -
#2197 nem:\
-
#2196 ez nemjó? -
#2195 ne ezt:D
-
#2194 melyiket? -
#2193 szia
a régi logót tedd vissza
-
#2192 sziasztok!:| -
#2191 nekem firefoxban semmi sem volt eddig.
Egyébként a microsoft imádja a spywareket, szal ezért is lehet. -
#2190 egyébként vannak olyan topicok amelyekben megy zene, lehet h olyanba látogattál:)
amúgy sztem meg teljesen mindegy h miylen böngészőt használ az ember csak nem explorer legyen;)
az alternatív böngészők között meg sztem hétköznapi szinten semmi különbség nincsen, én ff-ot használok mert jobban tetszik a kezelőfelülete, és az addon-ok