Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
:) kinek milyen a kedvenc bugyija ?

u dont have to listen anybody else but me

És nem lehet jókat a bugyikról meg a rúzsokról beszélgetni.<#vigyor>

bld
hát már eléggé eloffosodott a topic és egyre kevesebb a nõ:)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

????<#wilting>Miért?

bld
viszlát<#wave>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Kata
nah, topikot kiveszem favorból és elköszönök innen <#puszis><#wave>

[/cserf][/fülünyúl]

Ezt a divatból ivást én sem díjjazom. Én pl azért is szoktam inni bort, mert igenis szeretem az ízét és jól esik a pizza mellé. Na meg sört is jól esik meccs közben legurítani vagy csak azért, mert meleg van. Jó szomjúságoltó.
Meg persze néha azért, mert jól esik és kész.

VRSDM
lásd anglia, természetes hogy az apuka elmegy egy pub-ba iszik párat a szomszéddal a munka után és beszélgetnek egy szépet, normláis, mig itthon (jajj hazaér 6-7re a munkából az átlagember, aztán hameg lemegy a kocsmába jajj már megint tulzásbaviszi otthon kötekszik ésiygtovább)

bld
sztem is hüjeség, az eégsz más amikor mondjuk vmi krízis van és beülsz egy ismerõssel vhová sörözgetni beszélgetni iylesmi
inkább az a baj h ezeknek a dolgoknak nincs kialakult kultúrája, hiányzik az igényesség a szertartás jelleg, az iylen 15éve elmegyünk betabiborozunk és fetrengünk téma nagyon idegesít

VRSDM
lemaradt az eleje:
attol még irok ha nemgond:D csak nem annyit:)
hozzászólva... én még sosem vertem alkoholba a bánatom se fûbe (nem tagadom hogy próbáltam már, nemis rossz, de ez azt jelenti hogy évente, 2-3 alkalommmal, ez alalmanénk 2-3 cigi... ennyi elég is, nemis szokok rá nemis akarok...

VRSDM

alkohol - aki azért iszik mert valami baja van az hülye, vagymert bulivan és akkor inni kell... lásda szigeten ittam 2korsó sört és szia. egész nap! viszont néha itthon is iszok egyedül mert jólesik legurítani valami finom hosszúr az esti film mellé, vagy a medencébe egy sörpi...hasonlók

elég gyalázatos hogy 15-16évesek isznak azért mert nemszeretik az alkohol izét de legalább berugok dejólesz nekem visszafelé is megkóstolhatom az ebédet ;) fûvel meg hát ahol lakom többen próbálták ki az említett korosztályból mint nem (vagy lehet én járok rossz körökbe :D:D)

bld
alap, az ilyen inhalálozott szintetikumok agylágyuláshoz vezetnek, persze csak egy idõ után:)
amúgy meg egy liter higító 300ft, most a csóró gyerek mit fog szívni, nem rég halt meg egy kissrác talán 10-14 közötti, mert öngyujtó utántöltõ folydékot szívott és sok lett a gáz... sztem aki hüje haljon is meg nyugodtan
Egyébként a legnagyobb probléma sosem a használattal van, sosem azzal h vki iszik vagy cigizik füvezik hanem a mértékével, azzal h mikor miylen körülmények között használja a szert és a legfontosabb h miylen mennyiségben. Ez az egész probléma túl van dramatizálva.

#2057 hát volt olyan is nem tagadom, nem is bántam meg, de másokkal ellentétben büszke sem vok rá. Sztem addig csináljunk baromságokat amíg fiatalok vunk:) én kipróbáltma mert kíváncsi voltam, mert meg akartam ismerni, megtudni h mirét cisnálják, h mi ebben a jó, ez is amolyan tapasztalat gyûjtés mint az ejtõernyõ vagy a tetoválás stb

csóró, idejekorán agyhalott zombivá váló búfelejtõ fiatalok!

Ja, a jó öreg technokol ragasztó. :D Minden szegényebb környéken játszódó régebbi filmben a gyerekek azt szívnak zacskóból.

DJ Skyline
a technokol ragasztó is tud segíteni,de a higító sem utolsó! :D

mindenki úgy teszi magát tönkre, ahogy akarja! ;-)

Tudom, hogy nem megoldás az alkohol, de pillanatnyilag jó érzés. Igen, de kérdés, hogy meddig...Azon a környéken, ahol lakom, kocsma, kocsma hátán van, és az emberek többsége vagy munkanélküli vagy alkoholista vagy mindkettõ. Elég szomorú, de ez van. Az az egyetlen szórakozásuk, úgymond. Összejönnek és iszogatnak egyet a sorstársakkal. Ismerek egy alkoholista nõt szinte születésem óta, régebben olyan vidám volt, most meg rá se lehet ismerni, összement, fogyott, és meglátszik az arcán is, a viselkedésérõl meg már nem is írok... Szõrnyû, hogy a gyerekei miken mennek keresztül...Aztán csodálkozik mindenki, ha õk is majd alkoholisták leszek.
Tök vicces, hogy itt írom a védõbeszédet, közben meg én is iszok. Vagyis már 2 hete nem ittam, ez haladás :D, de azért már hiányzik... Vannak olyanok, akik viszont azt nem veszik észre, hogy a pia csak rossz hatással van az emberre, azok soha az életben nem tudnak leállni róla. A többieknek még van remény.

Voltam fogorvosnál. Bááá, de sz*r ize van annak az izének, amit beraktak a számba.<#zavart2>

Brigicsaj
Na ja, berugtak aztán egy este elfelejtik a gondjukat, de másnapra úgy is elõjön.....nem megoldás, csak átmeneti búfelejtés..:)

xD

szegényeknek csak alhoholra futja, valaki igazán megdobhatná õket 1-2 spanglival! :(
azért érdekes dolog a piálás, ha gond adódik az életben mi a megoldás? az alkohol!
csak gratulálni tudok az ilyen embereknek!
nomeg arra is kiváncsi lennék, hogy eddig hány "beteg" problémáját oldotta meg ez az õsi "gyógymód" ?

Bocsánat, nem gondoltam komolyan, azt hittem, csak poénból elszívtatok egy-két füvet. Legalábbis a leírásodból így tûnt ki...

Hidd el, hogy ismerek pár embert, akinek komoly gondjai vannak, voltak. Csak tudod, nekik nincs pénzük drogra, marad nekik az alkohol...vagy az öngyilkosság, de hagyjuk, mert nem írok regényt.

szó sincs reklámról:) ez mind csak a látszat
The FlashBack
SZia!:)

krisztike
nem veszek mindent komolyan ,ha tudnád ,hogy némelyik embernek milyen az élete nem így beszélnél ...
elárulok 1 titkot én egyiket sem fogyasztom és még az olcsó cefrével sem mérgezem magam ...

krisztike
ez itt nem a reklám helye :D

krisztike
szia ! :)

The FlashBack
nem kéne akkor sem szvsz:|

SNAKE01
ehh,hamár más nem segít elfelejteni a sok hülyeséget!:\

SNAKE01
köszi!:\

Brigicsaj
Na én inkább nem is mondok semmit..:))
De bld te tuti próbáltad már, a szavaidból ítélve...:))

xD

bld
hát nem tom:)
monjduk úgy h van közöm a témához de nem vok része. Anynit otk ehhez hozzáfûzni h bizony olcsóbb és tovább is tart szal pl 2000 ft-ból én nemtok két napig készen lenni, de 1g fûtõl biztos romon lennék ha szívnék legalább egy napig tuti
Amúgysztem az alkohol az igazi, nem véletlenül vunk szeszes nemzet:) de mindennek van helye a világban, még a fûnek is

a fû szarxD
és drága:D
inkább alkohol. de csak pezsgõ. mer az finom. vagy abszint. mer az gyors és fájdalommentes. mint az algoflex
K*rvára fáj a fogam már 2 napja, a fenébe is, be van gyulladva.<#violent><#violent><#violent><#violent>

(Ezt csak úgy leírtam, mert jól esett. Nem kell rá reagálni.)

Ezt csak viccbõl írtam neki ;), azért raktam a nevetõs smileyt utána. Kár, hogy mindent komolyan veszel.
Ha már a kipróbálásnál tartunk, én még nem próbáltam, maradok az olcsóbb alkoholnál. Ráadásul annak tartósabb a hatása, mint egy szál fûnek.

DJ Skyline
nem sértõdtem meg,csak említettem,hogy én még nem! :)

krisztike
nem azt mondtam ,hogy mindenki ,hanem azt ,hogy manapság viszonylag elég sok fiatal kipróbálta már ...
nem kell megsértõdni nem ,nem említettem név szerint senkit ...

krisztike
az igaz ...:DDD

DJ Skyline
én nem,még nem is cigiztem!<#pardon1>

krisztike
szoktál szívni ?

krisztike
Manapság már elég sok 16-25 évesig kipróbálta a gyepet és sok azt mondta ,hogy "ennyi többet ez sem kell" ...szóval a drogot és hatását az emberi szervezetre és az ember életére nézve természetes ,hogy negatívan ítéled meg .

Fújjjj, drogos!<#vigyor2>

bld
legközelebb töményet igyál rá, úgy sem fogsz emlékezni viszont cserébe anynira készen leszel h úgysem tudsz csinálni semmit:D:D

DJ Skyline

SNAKE01
ok!:|

The FlashBack
szeretem a füvet. De csakis az udvarit:D amit locsolni kell:P

SNAKE01
amúgy fû ellenes vagy-e?<#whatever>

SNAKE01
lol!:)