2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • Királylány
    SG tali topik
  • Királylány
    Budapesten
    asszem
  • SNAKE01
    és hol lesz tali?
  • Királylány
    Meg gyere SG talira!
  • Királylány
    itt vagyunk!
  • SNAKE01
    olyan szar hogy nincs itt velem senki!
  • SNAKE01
    köszi a tanácsokat!
    ez jó 5let lehet megfogadom a tanácsod!

szeretek gépen játszani!nemrégen még Nagy GAMER voltam szal olyan mágszállott.de már annak is vége.hobbim parkour,photoshop...
  • VRSDM
    másrészt velem iskolaidőben van ilyen érzés hogy "minden szar, szar otthonlenni a suliban mégszarabb at utcán meg neis emlitsük" ... szoval mindenkinél vannak nappontok (a hold már olyan uncsi :P ) ismerkedj meg uj emberekkel, menj le valami ilyen beülős helyre, nem dicso :) menj le, igyál egy kávét-teát-őszibaracklét ami jólesik, biztos lesz még pár magányos vagy 1-2 fős ember, menj oda, valamilyen barátságos és udvarias szöveggel onnantol meg már csak rajtad áll... nem kell hogy legyen valami vagy akár találkozzatok utána, ők is mesélnek te is meséls és amikor majd kilépsz a klubb ajtaján mosoly lesz az arcodon...

/van valami hobbid?megszállotásgod?
  • SNAKE01
    szia!
  • DJ Skyline
    hi
  • SNAKE01
    értem!
  • Királylány
    ha nincsenek elvárásaid nem fogsz csalódni
    beszéklgess emberekkel "csak" a beszélgetés kedvéért
    nem kell, hogy mindenki a barátod legyen
    az se baj, ha néha nincsen senki
    megtanulod, hogy milyen jó, hogy magadra mindig számíthatsz
    egy belül erős, gerinces ember sokkal jobb barát
    és talán boldogabb is
  • SNAKE01
    csak az a baj hogy én nekem mostanában mindig csalódnom kell!:|
    azt mondod nem érdekes emiatt bezárkóznom?de mit tegyek szerinted?nem merek senkihez közeledni mert tudom hogy csalódok majd és átver!
    hogy egy kicsit nehéz,hát igen az de hogy jobb lesz e hát azt kétlem!
  • Királylány
    az ember időnként csalódik
    benne van a pakliban
    szerintem, nem érdemes ezért bezárkózni
    talán most egy kicsit nehezebb, de lesz jobb is!
  • SNAKE01
    énis de már nem merek bízni semmiben és senkiben...
  • VRSDM
    azért én remélem hogy jól alakulnak a dolgok...
  • SNAKE01
    és mondjuk tegnap nem is akartam ezt erőltetni mert kúrva sok gondja van neki is család meg minden.nehéz most neki nagyon,ezt megis értem csakhát...na mind1!
  • SNAKE01
    ja és amúgymeg tegnap meg megint jött kibékülni viki!:\
    mondta hogy nem szeretne összeveszni meg hiányoztunk neki meg minden.lol!
    jólvan kibékültünk.este pedig elkezdtünk a dolgokról beszélgetni és azt mondta sajnálja hogy nem jött oda,pedig akart volna.nem én mondtam neki hanem ő hozta fel.és ezután megígérte nekem hogy mindig odafigyel majd rám és odajön ha baj van.erre én mondtam neki hogy csak azért nem kell odajönni és eljátszani hogy érdekel hogy mivan velem mert szóltam.erre majdnem lekapta a fejem hogy érdekli mivan velem meg minden.és ezekután mindig odajön majd és bocsánatot kért.de én megmondtam neki ez az utolsó,többet nem játszunk ilyet!erre kíváncsi leszek majd hogy tartja a szavát!megmondom őszintén nem nagyon bízok benne már...
  • SNAKE01
    :|
    megpróbálom!

• VRSDM
    ezekszerint nehéz lehet felszedni ... vagy épp emiatt könnyü?
  • Brigicsaj
    nem tom...kérdezz meg egy ilyen csajt..:D
    én nem várom el hogy pontról pontra kitálaljon..:D én már ha kicsit célozgat akkor is levágom mi a helyzet vagy hogy most ezzel mit akar...sőt én már vmikor egy nézésből megállapítom..:D
  • DJ Skyline
    már a falnak megyek a sulitól!
    bezzeg ha velem lenne valami baj,akkor meg az senkit nem érdekelne! :| :D
  • Brigicsaj
    Ne legyél ilyen....:( ne zuhanj magadba....:( majd kezdődik a suli, próbálj új emberekkel barátkozni...már egy másfél hét és itt van..:( Nagyon kérlek vigyázz magadra, nem venném a szivemre ha vmi bajod lenne, még ha csak lelkileg is...:(
  • CheAteR88 #2246
    az addig ok hogy nemtudják elmondani!
    de miért várják el azt hogy a "srác" pontrol pontra kitálaljon
    és miért nem tugyák elhinni hogy a "srác" se tud szavakat találni a témára?
  • Királylány
    pótléknak néha jól jön...
  • SNAKE01
    :|
  • bld
    Vannak akiknek más az értékrendje, mást jelent nekik egy iylen kapcsolat, de valóban tanácsos megtartani azt a bizonyos távolságot, ugyanakkor számolj azzal is h ha nincs egy barátod sem.. szal hiányozni fog h vkivel megoszthasd a dolgaidat és arra nem feltétlenül megfelelő az sg mondjuk..
  • Királylány
    Tertovan is ilyesmiket szokott mondani, bár kevesebb szóban...
    Remélem, Te hamarabb kikeveredsz belőle, mint ő.
  • SNAKE01
    hm... :|
    hát ezen énis gondolkoztam már!
    valóban kicsit olyan mintha kihasználtak vólna.de sajna már megtörtént.
    ezek után már tényleg nem úgy kezelem őket.már nemtudom úgy.
    velük csak úgy unalom űzésképpen lógok majd és nem úgy mint eddig.ezt elcseszték.tudod engem már semmi nem érdekel,csak úgy tellik a napom.az sem érdekel ha lesz velem valami.Úgy se érdekel senkit sem,de talán akkor kicsit észrevennék hogy énis létezem... :\
  • SNAKE01
    köszi,ezt tudom is!te nagyon rendes csaj vagy!:)
  • SNAKE01
    még jóhogy nem esett bajod!:|
  • Brigicsaj
    Tudod vannak csajok akik félnek megnyílni faszom tudja miért, félnek hogy nagyon koppannak talán azért és nyíltan beszélni egyes dolgokról én sem szeretem én is inkább körül írom mert nem jönnek a számra a szavak hogy csak úgy kimondjam...na mind1..:D
    a másik hogy miért kell 1000x elmondani, talán azért mert vannak olyan debil féleszű csajok akik nem bírják felfogni a dolgokat, de ez egyéni fogyatékosság nem vonatkozik mindenkire...:))
  • DJ Skyline
    nem tűntem el,csak nem nagyon tudok hozzá szólni a mostani témákhoz
  • bld
    miért mi lesz?
  • Hajnalcat
    Félek a holnapi naptól. Félek az utánna következő napoktól...

[csak leír, nem kell reagálni rá]
  • CheAteR88 #2234
    hi
    én nem vok lány de szeretnék tőlletek mint nőktől v lányoktól kérdezni:
    miért nem tüdnak (általánosságban beszélek) a "NŐK" nyiltan beszélni?
    miért kell mindtnt körülirniuk?
    ok rájövök csak ez szerintem időpocsékolás
    miért kell mindent egy "pasinak" mindent egy "NŐNEK" 1k-szor elmondani?

[nem megbántás gyanánt kérdi hanem csak érdeklődik]
  • Brigicsaj
    ne úgy fogd fel hogy neked ez jutott, valaki kell neked, mert téged elég csúnyán kihasználtak, mint lelki szemetseládát, több terhet viselsz így mint ha csak magaddal foglalkoztál volna...tudom milyen én is átéltem már egy párszor, csak szerencsére találtam újabbakat akik megértenek és foglalkoznak velem és nem szarnak a fejemre amikor szükségem lenne rájuk....ha már kicsit nem mosolygok kérdezik hogy mi a baj....na jó inkább nem mesélem mert így is szar neked....de télnyleg keress vmi más társaságot mert ez így nem nagyon lesz jó...:(
  • DJ Skyline
    hi
  • Brigicsaj
    Rám mindig számíthatsz, jó tom nem vok olyan igazi barát így neten keresztül meg msn-en, de velem beszálgathetsz bármiről meg minden, csak sajna nem tok sokat lenni..:(
  • Brigicsaj
    Hehh én Tökölön vártam a buszt amikor ott is kezdődött a tűzijáték, hatalmas vihar leet busz sehol, rohanás be művházba, ott rajtam kitört a pánik rengeteg ember nyomul ott befelé, semmi hely és haza se tok menni mert 1: vihar van, ": a busz se jön, 3: nincs bent térerő anyámékat se tom hívni....meg ráadásul haverokat is szemelől vesztettem, aztán egyszer csak meglátom haverokat, jujj mentem oda hívtam őket ahol én voltam, aztán teljesen már a sírógörcs szélén voltam nagyon ideges voltam, aztán egyik haverom ott nyugtatgatott tök édi volt átölelt meg minden...:))
    Aztán végül csak sikerült haza hozatni magam kocsival..:)