Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nomeg az ilyen elöl eléggé pici(mármint magasságra) hátul meg félig fogja a feneket csak
u dont have to listen anybody else but me
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
[/cserf][/fülünyúl]

Meg persze néha azért, mert jól esik és kész.
inkább az a baj h ezeknek a dolgoknak nincs kialakult kultúrája, hiányzik az igényesség a szertartás jelleg, az iylen 15éve elmegyünk betabiborozunk és fetrengünk téma nagyon idegesít
attol még irok ha nemgond:D csak nem annyit:)
hozzászólva... én még sosem vertem alkoholba a bánatom se fûbe (nem tagadom hogy próbáltam már, nemis rossz, de ez azt jelenti hogy évente, 2-3 alkalommmal, ez alalmanénk 2-3 cigi... ennyi elég is, nemis szokok rá nemis akarok...
alkohol - aki azért iszik mert valami baja van az hülye, vagymert bulivan és akkor inni kell... lásda szigeten ittam 2korsó sört és szia. egész nap! viszont néha itthon is iszok egyedül mert jólesik legurítani valami finom hosszúr az esti film mellé, vagy a medencébe egy sörpi...hasonlók
elég gyalázatos hogy 15-16évesek isznak azért mert nemszeretik az alkohol izét de legalább berugok dejólesz nekem visszafelé is megkóstolhatom az ebédet ;) fûvel meg hát ahol lakom többen próbálták ki az említett korosztályból mint nem (vagy lehet én járok rossz körökbe :D:D)
amúgy meg egy liter higító 300ft, most a csóró gyerek mit fog szívni, nem rég halt meg egy kissrác talán 10-14 közötti, mert öngyujtó utántöltõ folydékot szívott és sok lett a gáz... sztem aki hüje haljon is meg nyugodtan
Egyébként a legnagyobb probléma sosem a használattal van, sosem azzal h vki iszik vagy cigizik füvezik hanem a mértékével, azzal h mikor miylen körülmények között használja a szert és a legfontosabb h miylen mennyiségben. Ez az egész probléma túl van dramatizálva.
Tök vicces, hogy itt írom a védõbeszédet, közben meg én is iszok. Vagyis már 2 hete nem ittam, ez haladás :D, de azért már hiányzik... Vannak olyanok, akik viszont azt nem veszik észre, hogy a pia csak rossz hatással van az emberre, azok soha az életben nem tudnak leállni róla. A többieknek még van remény.
xD
azért érdekes dolog a piálás, ha gond adódik az életben mi a megoldás? az alkohol!
csak gratulálni tudok az ilyen embereknek!
nomeg arra is kiváncsi lennék, hogy eddig hány "beteg" problémáját oldotta meg ez az õsi "gyógymód" ?
elárulok 1 titkot én egyiket sem fogyasztom és még az olcsó cefrével sem mérgezem magam ...
De bld te tuti próbáltad már, a szavaidból ítélve...:))
xD
monjduk úgy h van közöm a témához de nem vok része. Anynit otk ehhez hozzáfûzni h bizony olcsóbb és tovább is tart szal pl 2000 ft-ból én nemtok két napig készen lenni, de 1g fûtõl biztos romon lennék ha szívnék legalább egy napig tuti
Amúgysztem az alkohol az igazi, nem véletlenül vunk szeszes nemzet:) de mindennek van helye a világban, még a fûnek is
és drága:D
inkább alkohol. de csak pezsgõ. mer az finom. vagy abszint. mer az gyors és fájdalommentes. mint az algoflex
(Ezt csak úgy leírtam, mert jól esett. Nem kell rá reagálni.)
Ha már a kipróbálásnál tartunk, én még nem próbáltam, maradok az olcsóbb alkoholnál. Ráadásul annak tartósabb a hatása, mint egy szál fûnek.
nem kell megsértõdni nem ,nem említettem név szerint senkit ...