Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
Nem tom amikor úgy hozza a sors hogy kezembe foghatom nem tom már mennyi idõ után a fényképezõt és apám megengedi hogy felrakjam a gépre, akkor talán..😄

xD

DJ Skyline
tehát soha! 😊

Brigicsaj
majd, most biztos nem állok neki csinálni..😄D majd vmikor nem tom mikor..😊

xD

DJ Skyline
akkor egy képet kérünk is,köszi! 😊

Brigicsaj
Hm én végül is jó lelkisegély vok..😄D
Most is egy bnõmet kihúztam lelkigondjából és hálából befestette a hajamat..😄 Tök jó..😊 mondtam neki hogy de nem, hát én hogy nem engedhetem hogy õ állja a festéket meg minden, aztán végén mégis...😊)
De tök jó lett a hajam..😊
Neki meg rendben van a kis lelke..😄
(Bár az én lelkem lenne már rendben..:S)

xD

Brigicsaj
Semmi, csak a mai napom is e dolog körül forgott, egy-két haver hogy honnan kitõl, mikor......ááá már engem idegesített, halott a környék basszus senki se tud vagy ha igen akkor az meg olyan hogy trágya vagy pedig messzire kéne menni és nem tudnak kocsit áááá szal már rossz volt hallgatni mais ahogy ott pangott a nép....mondom szinte én voltam egyedül aki nyugott volt mert nem élek ezzel..😄

xD

Oké, Sky, igazad van. Menjen el pszihológushoz, ha akar.

(Nem tudtam, hogy egy pszihológusnál nem kell fizetni. 😮 :S Ez új dolog.)

DJ Skyline
különben ilyenkor kell elmenni pszichológushoz,mert minnél jobban belesüllyed a betegségbe / problémába,annál nehezebb lesz kijönni belõle! ha most elmenne,akkor lehet 1 hónap múlva már tök más lesz a dolog!

VRSDM
nekem mind2 ingyen van, sulinkba van pszichológus, egyik afrikai barátom apja meg pszichiáter 😊

sky meg szeritem igazat beszél
(olyan jó egy év után kb. végre házigazdi lehettem a photoshop-munkák topik-ba és azóta az elsõ helyen van 😊 )

u dont have to listen anybody else but me

DJ Skyline
tudom mennyi,nekem ingyen! 😊 pszichológus nem orvos,nem kérhet pénzt asszem,csak a pszichiáter! õk kérnek pénzt! ha azért nem megy el,mert a mások véleményére épít,akkor problémák vannak! én leszarom hogy a másik mit gondol,tudom,hogy magamtól nem fogok meggyógyulni,max 10 év múlva,de ha eljárok,akko lehet idén évvégére már semmi bajom nem lesz!
persze,csak ha felülkerekedik rajtad a probléma,akkor magyarázhatod magadnak,hogy jobb lesz,szart se érsz vele az a baj,mert a betegség uralkodik el rajtad!

VRSDM
és ha valaki alapesetbõl sem normális ( õõõ nem én 😄 )... ?

Tudod mennyibe kerül egy pszihológus? Aztán ha elmész, akkor utána már pletykálnak a szomszédok, barátok a hátad mögött, hogy fú, ez biztos elmebajos, mert dilidokihoz jár. Na, ezért nem mentem soha el ilyen helyre.
Snake is majd kigyógyul belõle, csak idõ kérdése, én is fél évig totál meg voltam zakkanva, aztán kigyógyultam. Ha van elég akaratereje az embernek, és mindig mondogatja magában, hogy felejtsd el, légy normális, akkor sikerülni fog.

DJ Skyline
ha megint valami olyanon,akkor irgumburgum! <#gonosz1>

VRSDM
mostmár ne kinozz<#wilting>

SNAKE01
na!
írjad má!😄

Brigicsaj
<#vigyor> hm....agyalok vmin, de nem írom be inkább....😄D

xD

VRSDM
tegnap meg pont kivételes okok miatt korábban zárt a fodri-bodri, igy most indulok újúlt erõvel 😊 aztán ha kell majd adom a shotokat

VRSDM
én is voltam pszichológusnál nem szégyen az, bár én magamtol mentem el, nem azért mert idegileg voltam a padlón

sky - volt barinõ 😉 csak hát 1.5éve voltmár, azóta meg nem változott semmi, legalábbis mindenkinél jobban szeretem, de már nem ugy mint akkor, már megszoktam nélküle nemis lennének igaziak a jó dolgok rosszaknál meg fõképp jó hogy van, rá mindig lehet számitani, olyan lány... még ha a padló legalja alatt is vagyok, és eltöltök vele 1órát máris minden megoldódik, Õ az én gondjaimra a gyógyír... és emelett ugye hogy emberelileg nagyon a top-on van a takarás sem az utolsó 😉😄 Õ volt az elsõ és azóta utolsó szerelmem... (egy lány aért megközelítette)

hajnalcat - neat image pro - zajtalanító

brigi - nemtudom felénk sosincs ilyen gond hogy nemlehetne szerezni egy órán belül (nem mintha én gyakran élnék vele, már ööö 5hónapja nem) lehet én élek rossz környéken <#hehe>

SNAKE01
értem!
lehet ezt kellene tennem.
de most lesz 8.-kor a pótvizsgám is és ideges vagyok mint a szemét... :|

bld
sztem arra próbált utalni h egy kicsit kizökkensza problémából és utánna könnyebb objektíven látni a dolgokat mint belefetrengve

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

DJ Skyline
pedig kell...én is mikor 0-án voltam,akkor mondtam muternak,hogy oké,eddig bírtam,valamit csináljunk...lehet neked is elkéne menni egy pszichológushoz

SNAKE01
hát lehet!
de ha egyszerûen nem megy?
és csak idegesség és veszekedés van belõle?
ááá most nincs lelkierõm ehhez!

DJ Skyline
nem lehet,hogy inkább a problémát kéne leküdzeni,és akkor nem lenne szükség a blázsra?! 😄

SNAKE01
hát igen sajnos!
de legalább lesz pár szabad gondmentes órád vagy napod!
néha nagy szükség van már ilyesmire!:|

DJ Skyline
úgytudom a pia,és a gyógynövény csak egy adott idõre feledteti el a bajt,amint elmúlik a hatás,onnantól visszatér a probléma

SNAKE01
nekem most is van 1g gyógynövényem!😊
de azt meghagyom holnapra!😄

Brigicsaj
ááá nem.....most gyógynövény ügyileg halott a környék...:S a haverok a héten nem is tudtak szerezni...senkitõl a közelben se Tököl, se Csepel, se Szszm....halott az összes, senkinek sincs...:S Mondjuk engem nem zavar a dolog, én nem élek ilyennel..😄

xD

DJ Skyline
VRSDM ki az a lány a galériádban? <#vigyor4>

Na, pár félreértés:

Itt, Zalaegerszegen volt a fesztivál. Az elõbb rosszul írtam, nem raktam ki vesszõt a nem után.
VRSDM, bocsánat az elõbbiért. Azért majd ha tudsz, akkor egy fotót kérnék a rövid hajaddal. 😉

Milyen programot használtál a javításra?

Ezt a fényképezõt Tomi mosóporhoz adták ajándékba.
Az autós tényleg jobb lett, köszi. 😊
Na ja, a hajam akkoriban olyan volt, mint neked, csak én ugyebár lány vagyok...

Nem itt, Zalaegerszegen. 😊 Volt ilyen veterán autós fesztivál még pár hónapja.

VRSDM
hát a fujifilm finepix s7000, 400-as iso szint, 2bits/pixel, 1/120 sec es záridõvel tényleg nem a legjobb képet csinálja de egy kis utómunkával máris javitható... /csak próbál kedveskedni/
kutas
autós
lehet nem a legjobb de sietek fodrászhoz

DJ Skyline
hol volt? emerika' ?

VRSDM
énsem találtam munkát sehol igy nyárira... nekemis ugy lett elintézve ismerõssel ugye... szánalmas hogy magyarországon nem lehet tisztességgel megélni...

brigi - a mai nap kellemesen csalódtam benned több szempontból is

Vannak rólam új képek a galériámban. De inkább a kocsikat nézzétek, azok jobban néznek ki. Imádom õket! Mindigis lenyûgözött a régi tütü. 😊 Ja, a képek minõsége sz*r, mert egyszer használatos fényképezõvel készültek.

Na ja...

DJ Skyline
vagy aki protekciós! 😊

Nem csüggedek, úgyis .... társaság volt ott, lenéztek. Visszahallottam valamit máshonnan, ami ezt bizonyította. Szóval lehet, hogy nem is éreztem volna jól magam ott (ez vígasztal), csak kellene a pénz...
A mai világban olyan nehéz...mindenhol leépítés van, csak azt veszik fel, aki tövig nyal, vagy aki szimpatikus nekik. E van. :/

SNAKE01
sajnálom!de ne csüggedj!majd felvesznek valahova úgyis.
mostanában nagyon nehéz munkát találni de sajnos ez van.énse találok melót sehol...

Most hívtak, hogy nem vettek fel munkahelyre. Engem sehova sem veszenk fel soha. 😞((( Nem tetszik nekik a képem, aztán a pasi valamit próbált hazudni, de valahogy nem ment neki.
A barátom azt mondta most rá, hogy székrekedésfejû. Vígasztalni próbál...
Mind1, holnap úgyis beborozok.

SNAKE01
mondjad!😊

Brigicsaj
nekem egy félóra alatt megvan innen Szszm-rõl..😄D ha csepel akkor csak egy busz...ha erzsébet akkor meg hév ennyi....jah erzsébetre megyek majd hétfõn is....😊 intézem a hévbérletet..😄 meg suliba is bemegyek ha már ott járok..😄

xD

SNAKE01
hát ebbõl sem lesz semmi!tegnap komoly dolgok történtek!most nagyon mélyre süllyedt!és kiderült hogy végighazudott mostanában mi pedig mennyit aggódtunk érte.dehát mostmár kajak nem foglalkozunk vele.csinálja magának a gondokat és minket hagygon ki belõle!:|

Brigicsaj
hm gyógynövény.....nem mondok semmit...😄DD

xD

DJ Skyline
én nem szoktam ilyen káros szenvedélyekkel élni! :| 😄

Brigicsaj
hehh én a jäger párti vok ha töményrõl van szó..😄DD
Amúgy szinte minden "a" betûst kedvelek...😄DDD 😛
Na félreértés neessék nem vok alkesz, de néha-néha azért én is szeretek inni...😄

xD

DJ Skyline
nekem csak Bp-n kell átharcolnom magam,csak 1 óra lenne az út kb! 😄

Akkor kellemes relaxálást 😊, elvégre ez is az valamilyen szinten...

Brigicsaj
én remélem hogy ott lesz mert ode én is el tok jutni könnyen..😄

xD