2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2469 ööö nem okoskodni meg igy izélgetni de az LP az n'metal ... ha tévednék sry
persze énis szeretem őket, bár az UG albumok a legjobbak tőlük -
Hajnalcat #2468 Ez a Gregorian mindig csodát tud művelni. :) Jó kis nyugtató zene. Nem hiába alkalmaznak sok helyen zeneterápiát.
Run DMC vs Jason Nevins - It's like that
Annak nem az a videóklippje, amiben forognak a földön az emberek? Egyébként most hallgatom, hát elmegy, egyszer-kétszer meg lehet hallgatni, ha nagyon muszály, de nem vagyok érte oda. Amit még úgy elbírok rapben viselni az a Limp Bizkit. Meg persze ott van a Linkin Park, az is jó. Szóval ha van a rap mellett rock is, az még jó, de ha nincs, az már nem jó. -
#2467 Így terveztem.
Közben még van néhány versszak, és így logikailag jobban jön ki.
De köszi az infót ;) -
#2466 vip-vagy szerkeszthetsz. de ahogy neked kényelmes -
#2465 Ja, és az eleje:
"Somebody once told me the world is gonna roll me
I ain't the sharpest tool in the shed"
;) -
#2464 Well the years start coming and they don't stop coming
Fed to the rule and I hit the ground running
Didn't make sense not to live for fun
Your brain gets smart but your head gets dumb
So much to do so much to see
So what's wrong with taking the back streets
You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow
-
#2463 ezjó :)
bár én maradok ennél:
"Minden napom úgy élem mintha az volna az utolsó
Minden mondtatom ugy írom mintha nem maradna több szó
Ezt most neked ezt most rólad ezt most érted
Bár nem kérted de életem része vagy... "
/de ezsem rossz: "én meggyujtom a cigit akkoris, ha kurvára kivan a faszom is"
-
#2462 "Az akarok lenni ami akkor voltam,
Mikor az akartam lenni ami most vagyok..."
(Rapülők: Nem adom fel) -
#2461 és így múlik az idő... -
#2460 én meg penészgomba! -
#2459 nincsmit -
#2458 had ne legyek őszinte... köszönöm
/én lamantin szeretnék lennni -
#2457 ;) -
#2456 nekem a goa a kedvenc állatom
sőt! ha nagy leszek, goa szeretnék lenni... -
#2455 ha a 15 éves gyerek így nyomatja, annak oka van.
de ez nem bölcselkedős topik, u h ennyi volt. :) -
#2454 Azt a a számot még én is szeretem, pedig, höh, metált hallgatok. :D -
#2453 és köszönömöm szépen a biztatást, bár van barátja jelengleg, de ez eddig sem okozott gondot, eddig csak 1 lánnyal voltam ugy hogy többiedig akinek nemvolt barátja mikor megismertem, ez a baj hogy a jólányoknak mind van... mondjuk nem nekem baj, engem hidegenhagy
/jut eszembe RUN.DMC . It's like that = mekkora monoton az egész még szöveggel is, mégis jószám szerintem még teis szereted talán Hajni -
#2452 én élvezem a drum&bass-t meg trance techno számokat, ugyanugy ahogy a magyar-ughiphop ot, és a dance-r&b számokat...
sőőt van pár olyan szám amikért megtudnék veszni... és elég x-tremek
szerintem minden stilusban van jo és rossz...
mindenféle közösségből a rosszat inkább észreveszi az ember mint a jót
hogy őszinte legye szerintem inkább torzul a gyerek amikor 15évesen halálfeketére festve, bakkancsban és stb-ben nyomatja, felemás hajjal agyojuggatva...
persze ezsem a rockzene része, nemkell általánosítani ahogy enegmsem buffalo-s herkósnak nézni, de azért valami biztos igaz belőle -
Hajnalcat #2451 Amúgy meg ma eléggé rossz kedvem van, bocs a kötözködő hangnemért. Azt hiszem, elmegyek egy kicsit megnyugodni. -
Hajnalcat #2450 Nekem magával a hellyel van bajom, nem bírom magát a diszkózás feelingjét, meg azt a tincitáncikálást, nem az én műfajom. Akik otthon hallgatnak ilyen tuk-tuk zenét, az az ő bajuk. :D Hadd hallgassanak. Amúgy meg van egy szembeszomszédom, aki egész végig nyomatja ezt a tuk-tukot és csak úgy zeng tőle minden. Tudod, az a tipikus tam-tam, ááá, nagyon idegesító, és mindig csak ugyanaz az egy ritmus megy végig. Mi jó abban? :S -
#2449 A GOA márpedig jó. :P ;) -
Hajnalcat #2448 Ez most komoly? Jó tudni. :D -
#2447 és mi a vélemény azkról az emberekről,akik monoton zenét hallgatnak,de nem járnak ilyen helyekre? -
#2446 Depeche Mode is van zenés vendéglátóipari egységekben -
Hajnalcat #2445 Diszkó zene alatt azt a monoton sz*rt értem, ami csak ugyanabból a taktusokból áll egész végig. Amibe van egy kis elekronikus zene is, az nem mindig rossz. Pl. a Depeche Mode zenéjében is van elég sok ilyen elektronikus szintetizátoros rész, mégis bejön a zenéje. De Depeche Mode-ot nem is játszanak diszkókban. Ugyailyen a Paradise Lost is, abban is van szintetizátor. Mégsem nyomatják diszkókban. Én az ilyen falusi báli zenére gondoltam meg az ilyen monotonos zakatolásra, amiben nincs ének, csak tuk-tuk zene az egész. -
#2444 khm...álltalánosítás szagot érzek! :) gondolom diszkó zene alatt érted az elektronikus zene összes válfaját!? -
#2443 -
Hajnalcat #2442 Én is utálom a diszkó zenét, meg az odajáró sok majmot (persze léteznek rendes emberek is arrafele, de nagyon ritka jelenség), kiskoromban is csak azért mentem el, mert kíváncsi voltam, milyen hely. -
Hajnalcat #2441 De szép lány! Szimpatikusnak látszik a nézése alapján.
Hát remélem, hogy összejöttök. :) Rád férne egy kis idomítás. -
#2440 topikom - > nézd #114 - #115 -
#2439 ő ki? -
#2438 mondtam én :) -
#2437 köszi szépen nekem is tetszik!amúgymeg az egy harcos akar lenni karddal a kezében!:) -
#2436 ma beszéltünk reggel erről arról...
aztán nesztek képis...
baloldai Ő
egészalakosist -
#2435 na ja.... -
#2434 fiu add meg a telefonszamat... :D
nah jó nem kell, de kép igen :P -
#2433 semmim sincs... nemfotoztam le én balga de egyszer belelógott a képbe
topikom #2283-postom képe alatt van némi info-ott van link a csajos belógásrol
persze most hogy irt, hamarosan lesz /demost nyugovóra térek -
#2432 képed van rola? -
#2431 igazad van...
jolvanna észhezsem tértem még ugy meglepett a csaj ... :D -
#2430 szerintem ez egy inteligens közegben teljesennormális..
ez nem az hogy hány éves vagy! az hogy nem késel az az inteligencia jele! az meg hogy akorra mész haza amikor a szuleid mondták még ha az neked nem is tetszik meg a tiszteleté ami megint egy fontos emberi tulajdonság!