2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2509 hát tudnak élni az biztos:D:DD:
ilyen konkurenciával "öcsém" nemtom h tudod majd felvenni a versenyt:) -
#2508 jah...sztem nagy esély van rá...:DD -
#2507 Amikor nagyon el vagyok kenődve, megnézem a Vektort, abban femérhetetlen értékű bölcsességek vannak, amik erőt, és segítséget nyújtanak az élethez ebben a világban. Más is tanulhat belőle. Nos:
"-(...) Te szereted Britney Spearst?
-Nem.
-Miért nem?
-Mert mindig kidugja a nyelvét, amikor énekel.
-Pontosan.. erre gondolok. Valami nem stimmel itt. Nincs minden rendben a világgal. Folyton nézed a TV-t. Az MTV-t.
Régen voltak ronda emberek is. Rondák, ...és tehetségesek. De mostanra. Mostanra mind eltűntek. Felszívódtak.
Ma már csak szép embereket látni.
Tudod mi lett a rondákkal?
-Meghaltak?
-Fogalmam sincs. Épp ezért kérdeztem.
Ha valaki popsztár akar lenni, akkor ma első dolga, hogy tetováltasson magára valamit, meg magábarakat pár piercinget, vagy felpumpáltatja a mellét. És a..
másikat is. Vagy kigyúrja magát. Szoláriumozik. Epilálja a testét.
Olyan ez, mint ha egyre butábbá válna mindenki.
-Mindenki?
-Kivéve minket, Neon. Mert mi okosabbak, és ügyesebbek vagyunk. És vannak fegyvereink, meg telefonjaink.
Igen.
Bizony ám.
..."
Mindenki szűrje le a tanulságot. :)) -
#2506 bizony :) /csinálok majd valami jót a srácról aztán berakom...
/mi legalább 106ossal közlekedünk vagy talone -al/ -
#2505 laza,pláne a Polski! :D -
#2504 azért ne általánosíts. :)
de mivel ez még mindig nem az élet nagy igazságai topik, ne menjünk bele.
de tudod, amit magadnak nem kívánnál... ;) -
Hajnalcat #2503 Simán. ;) -
Hajnalcat #2502 Ja, olvastad a fórumozók fényképei topikot? Szerinted erre a képen látható gyerekre mit lehetne mondani? Mert azt még tisztelem, ha valaki nem néz ki valami jól és mégis rak fel képet magáról, normálisat, de aki azt hiszi magáról, hogy jaj, de jól néz ki, meg de menő, közben meg nem is az és mégis úgy pózol a kamerába, hogy "de király vagyok én" címszóval, szerinted az milyen ember? Ismertem pár ilyet a suliban, hidd el, nem bántak velem valami kedvesen. Azt hitték, hogy ők a janik, és nekik mindent szabad, közben meg... -
#2501 aztán meg úgyis VRSDM-nek fogunk drukkolni elfogultság okán. :) -
#2500 amúgy még gyerekek ezek. nem vészes :) -
#2499 Őőőő... izé... meglepődtem, mert nem rax magadról képet a galériába, mert ott fikázódni szoktak. :) -
Hajnalcat #2498 Látom, kiakadtál a gyereken. Vagy a szövegem volt ennyire szimpatikus? -
#2497 hát remélem ez csak előnyömre válik majd :) -
#2496 Jesszus...mind2 srác egy borzadáj....:DD -
#2495 csinos lány. -
#2494 ha visszaolvasnál akkor rájönnél (kb innen #2433) -
#2493 milyen lánynak? -
#2492 -
#2491 bátorkodtam átrakni HAJNALCAT hsz-ét:
A pasija A LÁNYNAK
"Csak azt ne mond, hogy az a barátja, aki fenn ül a kocsi tetején, mert azon szétröhögtem a belem. LOL
Ez kész rölhely, azt hiszi magáról, hogy hú de menő a cigijével meg az oldalbézbolsapkájával, közben meg egy looser. Az ilyenek de fel tudnak húzni. Nem, ez nem lehet annak a szimpatikus csajnak a barátja, ez kizárt. Ez valami vicc? :S
A kocsiban ülő gyerek az szimpatikus, de a másik...na hagyjuk már. De érdemes lesz felrakni a vannak itt lányok topikba, hogy ő a barátja, mert mindenki majd szétröhögi magát, az biztos." -
#2490 először is kösz az érdeklődést... másrészt a bármilyen hasznos segítséget!
szoval -> eleve, az egy dolog hogy keresett ("azért, mert attolmég hogy van barátom beszélhetünk, és ezt remélem te is igy gondolod, bár ez hogy van nem valami jó hír számodra") ez olyan megérzés, bár mg nem is beszéltünk sokat, majd irom a részleteket... -
#2489 mit érzel? kemény dió...
-
#2488 /kemény dió lesz ez a lány már érzem -
Hajnalcat #2487 Milyen kedves vagy, és gondoskodó. Egyem azt az édes ki szívecskédet. -
#2486 -
#2485 mikor találkoztok? rendeljek rózsát sky? ismerek egy jó céget... (: -
Hajnalcat #2484 Csak azért kérdeztem, mert pont az ilyen fickók jönnek be. :) És ne vakuzz már bele, mert megvakulsz. Így is hiszek neked. :) -
#2483 baromira nem!,de majd belevakuzok a szemembe,és megnézheted! :) -
Hajnalcat #2482 :) Most csak viccelsz, ugye? -
#2481 szőkésbarna hajam van,kék szemem (mély kék),és kb 2 cm alatt van a hajam leghosszabb része! -
Hajnalcat #2480 Utálom a görög istenes kinézetű fickókat.Ha megnézed az utolsó berakott képemet, akkor láthatod, hogy az a pasi nem egy don huan, de a nézése az nagyon olvasztó. :)
Ha már itt tartunk, rövid hajad van, vagy hosszú? Ha nem láthatok rólad képet, akkor legalább ezt áruld el. És milyen a szemed színe? És a hajad színe? -
#2479 mert?:D -
#2478 no comment,
sky te nagy forma vagy :) folyton kellemesen kell csalódnom -
#2477 gondolom görög isten, mint minden lánynak! -
Hajnalcat #2476 Ne is álmodj róla.Az ideálomat megnézheted a veszett jó pasis topikban. -
#2475 nocsak, végén még énleszek az ideálod
/bár már nemhordok ilyeneket, azonban meg kell vallani nagyon kényelmesek, sőt itthonra még felveszem néha, meg itt helyben -
Hajnalcat #2474 Vááá, imádom az ilyen retroizét! :) Nekem is van széles tarpézgatyám, épp az van rajtam, meg barna csíkos felső. Karkötőkről meg ne is beszéljünk, rengeteg van, csak nem tudom mindet felvenni, meg ugyebár nem illik mindegyik a ruhámhoz sem. Egyébként anyám ruháit kunyeráltam el, neki voltak ilyen hippi cuccai a '70-es években. -
#2473 ahamm, értelek
nemnéztem le őket egyáltalán ha felvállaja amit hord miértis ne, ugyanugy lenézhettek engem is mikor volt egy ilyen 2-3 hónapom mikor elég keményen retro-ztam (értsd trapéznadrág-barna tiszashúz-feszülős felső, ilyenolyan vastag csikokkal tarkitva, nadrágba meg a trapéztoldáson némelyiken virágnonfik voltak, meg karkötő sok, aztán akinek nemtetszett leszartam nekem tetszett aztán ennyi) -
Hajnalcat #2472 LPU albumok mind megvannak, az összes mix, meg minden videó is, még ami Malajzában a 20. sorban vettek fel, az is. :DDD Régebben nagy Linkin park rajongó voltam és az az emlékek kedvéért nem töröltem ki azt a sokmindent, amit összegyűjtöttem. Az összes netes haveromat ott ismertem meg az LP-s magyar fórumon. Ott is Hajnalcat néven voltam (mégrégebben Chezcica), csak kirugattam magam, de már lejárt a tíltásom, de nem megyek vissza. -
Hajnalcat #2471 Tudom, hogy nu metál banda, de azt írtam, hogy amiben van egy kis rock is, azokat szeretem, tudod, abban van rap és rock is, szóval ha már rapről beszélünk, akkor nekem csak az ilyesmik jönnek be. -
Hajnalcat #2470 "hogy őszinte legye szerintem inkább torzul a gyerek amikor 15évesen halálfeketére festve, bakkancsban és stb-ben nyomatja, felemás hajjal agyojuggatva..."
A legjobb barátnőm így néz ki és mégsem torzult el, sőt jól áll neki, és nagyon irigylem azokárt a ruhákért, amit be tud szerezni valahonnan. Múltkor egy 10 soros bakancsban nyomta (az de drága, nekem egyszer kellene olyan), meg csíkos zokniban, meg miniszoknyában, feketére kifestve, és fehér felsőben volt. Nagyon királyul állt neki. Az ilyen embereket nem kéne lenézni. Nekem tetszik az ilyen stílus. Ha tehetném, meg ha jól állna nekem, akkor én is bakkancsban járnék, meg feketében, mondjuk a szememet így is kiszoktam feketére festeni.