Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
xD
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
egyebkent nincs mit.😊 de igazabol te tapasztaltabb vagy ezen a teren,en majd csak hamarosan fogom megizlelni a felsobboktatas nehezsegeit...
Alah Alik Ya Sidi!
u dont have to listen anybody else but me
Mikor meghalt az egyetlen cicám(megmérgezték), akkor én egész éjjel és következõ nap sírtam, míg el nem temettük. Bár késõbb is volt, hogy rámtõrt néha a sírógörcs, mikor ránéztem az ablakpárkányra. Mindig az ablakomhoz szokott felsétálni, és az ablakpárkányon feküdt. Néha láttam õt halála után, vagyis az árnyékát, mikor el volt húzva a sötétítõ éjjel. Vagyis csak odaképzeltem. Hiányzott sokáig...Azóta nem volt cicám, de majd szeretnék egyet nagyon, mert szeretem õket.
Azért akarok elköltözni minnél hamarabb, hogy ne szólljanak bele az életembe, ne kezeljenek gyerekként, de nehéz, ha nem vesznek fel sehova. Pedig kellene a pénz, hogy elmehessek.
Néha egyedül szoktam inni, igen, szerinted éjjel 1 órakor kivel igyak?
Az pedig,h nemsikerül megtalalnod azt,amiben teljes lehetsz...hát,most mondjam azt,h ez mindnekivel igy van?Nehez megtalalni,es ha megtalalja az ember,akkor sem biztos h bökkenömentesen tovabbjut.En csak azt mondom,h ne add fel,amit a legjobban szeretnel csinalni,kuzdj erte.
Apam mindig azt mondja,h olyan szakmat valasszak,amit szeretek.Nem erdekes mennyit fizetnek.A lenyeg h szeressem,mert akkor azt elvezettel csinalom.Inkabb egy kevesbe jol fizetö,de szamomra erdekes szakma,mint egy olyan,ahol agyon fizetnek,de minden nap rossz erzessel allok neki amunkanak...
Ezt is mondogatni szokta:
'Mind1 milyen szakmát valasztasz,de amit valasztasz,abban te legyel a legjobb'
Lehetek en kömüves is,ha ertek hozza,mert akkor sokra vihetem vele.Mit er az,ha ugyved vagyok de pocsekul vegzem a munkam?
Ne hagyd h masok leromboljak az almaidat,es hiaba nem kapsz egy biztato szot sem,csak netörödj masokkal.Amit szeretnel,azt csinald,es ha ugy erzed h van is hozza erzeked,hat küzdj jobban.
De en megint csak 'latatlanban' beszelek,hiszen még nem tapasztaltam a visszautasitasokat.Most fogok erettsegizni,de aterveim megvannak.Nagyon kevesen tamogatnak,es biztatnak.De nem engedek nekik.Mert en tudom h mit szeretnek csinalni.
Ha szeretnel erröl beszelni,nyugodtan irj,mert szivesen hallgatom,valoszinuleg enis megfogom kapni a visszautasitast,mint te.De akkor megprobalom ujra,ujra es ujra.
Alah Alik Ya Sidi!
#2368 - énis szoktam egyedül inni (jo max 1 üveg sört vagy 1-2 pohár bor) esténként, (persze ez nem rendszeres) a gond akkor van ha rendszeres és ezeknek a számoknak a hatványairól van szó
másrészt tetszik a topic hogy értelmes, és nyilt emberekkel van tele.
/még ha értelmeset nem is tudok hozzászólni, nemvolt még nagy gondom(pszicohológushoz is másért jártam) bár mikor meghalt az egyik kutyánk, 13éves voltam akkor, kb. 1 órán át csak sirtam, bele se merek gondolni mi lesz ha ismerõs-barát-hozzátartozó, neadjisten közeli rokon "kerül sorra"
alkohol öl butít és nyomorba dönt 😊)
Nade gondolom a szüleid az elején, amikor a nõ elkezdett inni beszéltek vele, és próbálták rávenni hogy ne tegye, de ennek ellenére mégis. A deviáns viselkedés nem tolerálását nem kéne bûnnek tartanod. A másik dolog pedig az, hogy az alkesz nõ is lehet hibás a dologban, amit írtál túl egyoldalú volt.
Hidd el, hogy addig nem tudnak felnõttként kezelni, amíg velük laksz, nem lesz vmi nagyobb változás.
Egyedül iszol?😮
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mesélek valamit, ha már az alkoholizálásnál tartunk, meg a problémáknál. Anyáméknak van egy nagyon jó barátnõje, vagyis, eddig nagyon jóban voltak apámmal és anyámmal, már mikor megszülettem, akkor barátok voltak. Nekem a névadóm. Az a néni egyszercsak elkezdett inni. Mostanra totál alkoholista lett. Anyámék elfordultak töle, de teljesen, mikor mergteudták, hogy alhkoholista, akkor eltolták, mintha nem is létezne, mintha leprás lenne. Szegény, segítségre van szüksége, velem jól el tud beszélgetni, de nagyon szar neki, hogy a legjobb barátnõje cserben hagyta, csak én foglalkozom vele, mert megértem, mit érzez. Volt elvonón többször is, nem segítet, a férje elvállik tõle. Anyámék a férjével továbbra is eklbeszélgetnek, feljön, de a nt leprásként kezeklik. Gondolhatod, milyen szüleim vannak, ha így eltolják maguktól a bajba jutottat, aki leklkileg sérült, félnek, hogy õk is elkapják vagy nem tudom, de nagyon rosz ezt látni. Mi lesz, ha velem is így bánnak? Próbáltam titokban tartani, de néha nem ment. Anyám mondta sokat alszom, (azt még mindig), meg nem eszem, egész nap gubbadok, bent vagyok a lakásban, nem mozdulok ki sehva. Pár netes barátom azt írta, üldözési mániám van, hogy mindenkiben azt látom, hogy bántani akarnak. Ez volt a bajom fél évig. De helyrejöttem. Már nincs semmi bajom, csak annyi, hogy nulla vagyok. Magyarul nem értek semmihez, még rajzolni sem tudok, kiderült, ami egyedül adott erõt, ahoz is béána vagyok. Nem vettek fel egy helyre. Miéárt van az, hogy belépek valahová, és érzem, ahogy lenéznek?
Ezt jól esett leírni, bocs, hogy így kiirtam magamból....
Bocs a szóismétléért.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Majd ha mar en is atelek hasonlokat,mint te,akkor majd nyilatkozom.😊
Alah Alik Ya Sidi!
beteg a szerved,elmész orvoshoz,ad gyógyszert amit beveszel
beteg a lelked,elmész pszichiáterhez / pszichológushoz,ad gyógyszert ami vagy beszélgetésekben merül ki a pszichológusnál,vagy beszélgetében,és tényleges gyógyszerben a pszichiáternél!
mi a különbség? az,hogy az egyiknél valamelyik szerved beteg,a másiknál meg a lelked! a lényeg,hogy segít mind a lelki,mind a rendes orvos! mert beteg vagy,nem tudsz magadtól meggyógyulni! és még az a különbség,hogy az egyik lehet 1 hetes,a másik meg több éves gyógyulás! ennyi!
másik,ha meg kiakarsz gyógyulni a lelki problémából,akkor kénytelen leszel megnyílni neki,hogy tudjon segíteni,ha nem,akkor meg depizel tovább kitudja hány évig,és a végén bekattansz!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Alah Alik Ya Sidi!
Nah van egy csaj, találkoztunk minden... Feljön msnre, köszönök neki, szia hogy vagy? stb...
nah várok egy pár percet... utánna msnen ugye kimutatja hogyha zenét hallgat... nah õ elkezdett zenét hallgatni, és láttam mikor bekapcsolta a zenéjét (ez a szia hogy vagy után volt), utánna megkérdeztem hogy itt van e, de semmi válasz...
nah mondom, síró görcsöm volt, pedig ez csak msn...
kezdem megérteni az öngyilkosokat szerelmi bánatukban. (de nallam meg nincs ilyen gond😊
Nah de ezt eljáccottunk negyedjére, utánna végre írt, és már meg is van beszélve, szval már no problem😊
Alah Alik Ya Sidi!
pánikbetegség,és üldözési mánia! bõvebben: #1245
majd ha lesz,(Isten ovjon töle),akkor kiderül mennyit birok el egymagam.
es neked ha szabad tudni mifele betegseged volt amivel pszichologushoz kellett fordulnod?azert nem nevezem orvosnak,mert ugyebar nem az.
Alah Alik Ya Sidi!
nem! hiába vannak a segítõkész haverok,barátok, a jót akaró szülõk,ahogy bld is írta,nem biztos,hogy rendelkezhetnek akkora tapasztalattal,mint egy pszichológus pl! tehát ha valaki komolyan benne van egy lelki problémában hosszabb idõ óta (nem pár napos,hetes dolgokról van szó),akkor bizony nem segítenek a barátok,szülõk jó,és segítõ szavai,mert ezzel nem lehet segíteni a problémán! nekem sem tudtak segíteni,hiába akartak jót! felüluralkodik rajtad a probléma,és blokkolsz mindennemû segítséget,annak ellenére,hogy végighallgatod õket!
tehát az én esetemben hiába mondták nekem,hogy nem kell félni az emberektõl,mindenhol vannak rosszakarók...nem segített,mert a probléma annyira eluralkodott rajtam,hogy kész! kevés volt ide ez a segítség,hogy nem kell félni,stb! és igen,a pszichológus,pszichiáter megoldja a dolgot helyetted,mert ez a dolga,hogy segítsen,mint ahogy a szemésznek is az a dolga,hogy orvosolja a szemeddel kapcsolatos problémát!
úgy kell elképzelni ezt mint egy betegséget,pl van valami komolyabb bajod,mandulagyulladásod pl,akkor mit csinálsz? elmész az orvoshoz,és ad orvosságot! na ez is ilyen,csak sokkal,de sokkal lassabban gyógyulsz meg,mert nem olyan problémák hogy pik-pak kigyógyul az ember!pl az én esetemben vannak különbözõ gyógyszerek, hangulat javítók,nyugtatók pl ha nagyon izgulok,felspanoltam magamat, vagy õõ hogy mondjam...van egy olyan gyógyszer,ami nem engedi elõtérbe kerülni a negatív gondolatokat! de ezek is csak átmenetileg segítenek,természetesen nem lehet az embernek élete végéig szednie! pl mikor tavaly õsszel elkezdtem járni a pszichológushoz,akkor kísérni kellett mert bevoltam fosva mindentõl! aztán segítettek a gyógyszerek,és aztán nem kellett már kísérgetni,és most nyár közepén abba hagytam magamtól a szedést,mert éreztem,hogy nincs már rá szükség!
kicsit hosszú lett! 😄
még jó h nem volt szükségük pszichológusra, ma azonban már komolyabb terhelésnek vagyunk kitéve és van aki ezeket nem bírja el, sztem az a gáz ha vki azért nem megy el mert szégyelli, holott rászorul (h szélsõségesebb problémát említsek alkoholisták és az elvonó ugye mindannyian ismerjük a sztroit ki így ki úgy)
na ez jó sok lett😊
#2346:hm nemtudtam h a pszichologusokat is az allam tartja el,latszik h nem sürün jarok hozzajuk.
De nemsokara még az egyszerü orvosi vizsgalatert is fizetni kell szoval kitudja mi lesz még
Alah Alik Ya Sidi!
miért? a háziorvos sem kér pénzt! sem a szemész mikor megvizsgál!
ha nem ker erte penzt akkor minden bizonnyal nem ebböl él.ergo nem ez a foglalkozasa.vagy talan van mellette mas szakmaja amiböl megtud elni...-.- a betegek könnyeiböl ösem tudja fenntartani magát.😊szamomra ez a logikus
Alah Alik Ya Sidi!
úgy dolgozik ingyen,hogy nem kér tõled pénzt!
bocs h igy beleszolok csak erre tevedtem es ezen megakadtak a szemeim.
mellesleg h ehhez a temahoz hozzaszoljak en nemtudonam elkepzelni magam amint egy idegen embernek meselek a problemaimrol,gondjaimrol,arra ott vannak a szuleim,es a barataim,szamomra csak ök tudnak megnyugvast biztositani,ök segitenek ki a bajbol.
persze vannak emberek akik 'szakemberek'-töl varnak megoldast..hat nemtudom..😊
Alah Alik Ya Sidi!