2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2549 -
kukac7 #2548 nem, allatokat akarok felszedni.
nincs eleg tyuk az olban.
pff...
Hajni: szerintem innen nem uldoznek majd el, mert az sg az egyik legigenytelenebb forum. -
#2547 A katasztrófásba vissza jöhetnél, amióta nem írtál meghalt a topic. :D -
Hajnalcat #2546 "hat te?·"
Kerestem egy olyan fórumot, ahol nem vagyok nyűg az embereknek, és nem néz mindenki ferde szemmel rám, legalábbis remélem...Nemrég jöttem ide, de ha nem látnak itt sem szívesen, akkor tovább állok, mint azt már eddig is tettem. -
Hajnalcat #2545 Van egy olyan gyerek, akivel többször is beszélgettem msn-en még régebben, meg levelezgettem vele, aztán találkoztunk élőben, és tök jól elbeszélgettünk úgy is. Bár Ő egy kicsit feszült volt, meg is írta utána, de lazítottam a hangulatot egy kicsit. Szóval nem volt nagy probléma. Attól függ, hogy ki, milyen élőben.
A barátommal pl. minden nap találkozok évek óta és még mindig nem untuk meg egymást és mindig van témánk.
-
Hajnalcat #2544 Nem hinném, hogy akarna. -
#2543 jut eszembe, egyre inkább találom gáznak és társadalmi fekélynek hogy az emberek neten többek között a gyors üzenetezős progikon keresztül ismerkednek, lásd msn, minden nap beszélek pár órát, aztán amikor meg találkoznának mert kapcsolatot akarnak, akkormeg nincs semmi témájuk mert mindent kibeszéltek már, aztán csak nyögdécselnek egymásnak és a kapcsolatuk halál.... -
#2542 csajozni akarsz? hajrá:D:D:D:D -
kukac7 #2541 en lanyokat keresek az sg forumon.
hat te?
amugy szia. -
Hajnalcat #2540 Hát Te mit keresel itt?Amúgy szia. -
kukac7 #2539 jarnak ide nok is?
nocsak. :) -
#2538 gondolom h mit -
#2537 Most már rólad is beszélnek... -
#2536 hmmm -
#2535 egészen sok témájuk van
nők, sör, sportkocsik...
vannak akik meg főzésről, gyereknevelésről beszélgetnek... -
ugot2know #2534 Kisvárdán is van -
#2533 mirol beszelgetnek? -
#2532 majd kipróbálom egyszer
de a hangok a fejemben eléggé lekötnek -
#2531 de, de bónuszként hallani is lehet vele -
#2530 a fül nem azért van, hogy a fülbevalót tartsa? -
#2529 akinek van füle hallásra... ;) -
#2528 Nem látjátok...
"-Kivéve minket, Neon. Mert mi okosabbak, és ügyesebbek vagyunk. És vannak fegyvereink, meg telefonjaink." -
#2527 nem. :) -
#2526 Zalaegerszeg? mit nyertem? -
#2525 Zkeszeg? -
#2524 Akkor ok. -
Hajnalcat #2523 Na jó, segítek, Z-vel kezdődik, és -szeg a vége. -
#2522 Nekem így sem megy. -
Hajnalcat #2521 Ez az Atlantis abban a városban van, ahol Esrohnoil is lakik, talán így könnyebb lesz. :D -
#2520 Akkor ezt jól megbeszéltük. -
#2519 Ez az Atlantis nem Pesten és nem is Kecskeméten van. :D -
#2518 Meg Kecskeméten, ezért érdekelt volna, bocs, ha ez személyes. -
#2517 az atlantis pesten van 13kerben... -
#2516 Hova valósi vagy? -
#2515 hát tetszik nemtetszik, sok ilyen lány csak arra jó...
bár hogyis mondjam, én szoktam kapni az ilyen alkalmakon, nameg fordítva is.
atlantis? legalább tudom merre lasz :D hamarosan bombás lesz arra majd meglátod ;) /öbbet nem árulok el. aki érti érti -
Hajnalcat #2514 Nem is meséltem. Tegnap este, mikor elment tőlem a barátom, akkor az utcán találkozott 2 10-es kinézetű csajjal, akik szegénykék eltévedtek, és az Atlantis nevű szórakozóhelyet keresték. Megkérték a barátomat, hogy kísérje el őket oda. A barátom persze nagyon szívesen a szolgálatukba állt. Odakísérte őket, aztán a csajok rá akarták beszélni, hogy menjen be velük. Amúgy 18-19 évesek voltak. A barátom mondta nekik, hogy nem lehet. Megkérdezték a csajok, miért, a barátnőd megharagudna? Mondta, ja, most jövök tőle. Persze azért kért tőlük cigit a végén, aztán otthagyta őket.
Pfff, h*lye kis diszkós p*csák, mit képzelnek magukról...
Állítólag pécsiek voltak, és a barátom szerint nem lett volna hol aludniuk, gondolták, jó lesz ez a pasi, hátha befogadja őket, hát ráb*sztak. -
Hajnalcat #2513 Néha jó is a nosztalgiázás. :) -
#2512 hat ebbol sok ertekes ugyan nem szurheto le de meg bun rosz is -
#2511 ...vektor... no comment
ma volt kb. 20perc, amikor elgondolkoztam igy magamon, meg a környezetemen, irtam pár barátomnak ilyen apróságokat, megköszönve a nyarat, meg hasonlófélék...
jolesett, még könnyes is lett a szemem, meg felvettem egy régi fishbone-trapézom ilyen nagyonhalványkék, és ilyen nagyonselymes farmerből van...
nagyon jóvolt nosztalgiázni,
mostmeg tőletek a biztató szavak :) -
Hajnalcat #2510 Nagyon bunkó voltam?